Πέμπτη 30 Απριλίου 2009

ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΜΕ ΠΟΛΥ ΝΟΗΜΑ... ΣΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΜΑΣ

ΣΑΙΤ Ο ΜΠΕΜΠΗΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ


ΜΑ Ο ΛΙΠΤΟΝ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΤΟ ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΝΑΥΑΓΗΣΕΙ


ΠΑΜΕ ΧΑΛΑΡΑ ΜΕ ΑΣΣΟ ΒΡΕΜΗ @1.87 στην betfair .
Για παμε να δούμε !
Παμε να τους σκίσουμε την κωλάρα τους

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ



ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΑΠΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΒΑ..ΘΑ ΜΙΛΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ.Ο ΑΓΩΝΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΟΥΚ ΘΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ .ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ


Τρέλα επικρατεί στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για τα πλέι οφ, με ορατό τον στόχο της δεύτερης θέσης και της συμμετοχής στα προκριματικά του Champions League και αυτό φαίνεται στην πώληση των μίνι διαρκείας για τους τρεις αγώνες με Παναθηναικό, ΑΕΚ και Λάρισα. Σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ έχουν πουληθεί περίπου 9.700 πακέτα των τριών αγώνων και όλα δείχνουν ότι θα ξεπεράσουν σύντομα τις 10.000 ενώ έχουν πουληθεί και 470 μεμονωμένα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Παναθηναικό. Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχουν «sold out» και στα τρία παιχνίδια των πλέι οφ στο γήπεδο της Τούμπας.


http://www.metropolisradio.gr/8864


ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΙΤΕ ΑΙΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ


ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΜΕ ΛΑΓΟ ΣΤΙΦΑΔΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 10 ΜΑΙΟΥ...
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.

ΕΝΑ ΠΟΙΗΜΑ....ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΑΙΛΑ

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΟΣ


ΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΗΚΕ Ο ΚΩΛΟΣ....

ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΘΑ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!

Σημερα κανουμε παιχνιδι στα βόρεια

Καλό απόγευμα!!!

Το σημερινό πρόγραμμα έχει δύο παιχνίδια για στοιχηματική ψυχαχωγία σε Νορβηγία και Σουηδία. Στην Τippeligaen, το παιχνίδι Μπραν-Λίλλεστρομ θα ανοίξει την 7η αγωνιστική και στο οποίο θα αγωνιστούν δύο απογοητευτικές ομάδες σε σχέση με τους στόχους που έθεσαν στην φετινή χρονιά. Η διαφορά είναι ότι η Μπραν πήρε ήδη το πρώτο της τρίποντο σε μιά παραδοσιακά δύσκολη έδρα (0-2 την Μπόντο) ενώ η Λίλλεστρομ ακόμα να γνωρίσει την χαρά της νίκης. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το διπλό θα είναι η αρχή της αντεπίθεσης για την Μπραν αφού θα της δώσει φτερά για την συνέχεια. Κάθε παιχνίδι με ομάδες που τερμάτισαν πάνω από την περσινή απογοητευτική 8η θέση, θα είναι σαν ντοπάρισμα για την Μπραν στην προσπάθεια της να ανακάμψει μετά την τραγική αρχή που έκανε στην φετινή χρονιά. Η Λίλλεστρομ κάνει αστεία λάθη στην άμυνα και αν δεν αποκτήσει αμυντική σοβαρότητα, δεν θα την βγάλει πουθενά. Στην έδρα της δεν κατάφερε να κερδίσει μέχρι τώρα γι'αυτό και το να κερδίσει μέσα στο Μπέργκεν είναι κάτι που μοιάζει με βουνό. Ο Άσσος παραξίζει σε απόδοση 2.00 ενώ μόνος μας εχθρός η ισοπαλία και ίσως το 1-1 για ακριβές σκορ...

ΜΠΡΑΝ - ΛΙΛΛΕΣΤΡΟΜ 1 (2.00)

Στην Β' Σουηδίας, η Λαντσκρόνα υποδέχεται την Ατβίνταμπεργκ που μου δίνει την αίσθηση ότι υπερέχει σε ποιότητα και μπορεί να φύγει τουλάχιστον χωρίς να ηττηθεί. Η πληρότητα της φιλοξενούμενης στα υπόψιν, ενώ για μένα η θα έχει επιπλέον κίνητρο να κλείσει στόματα για τις φήμες περί προσχεδιασμένου ματς με την Λιουνγκσκίλε...

ΛΑΝΤΣΚΡΟΝΑ - ΑΤΒΙΝΤΑΜΠΕΡΓΚ Χ2 Δ.Ε (1.80)


Αυτά για σήμερα ενώ δεν θα βλάψει κανέναν ένα ποντάρισμα στην Σαχτάρ αφού η κόντρα της Ντιναμό είναι ελκυστική σε αποδόσεις 1.75, αν αναλογιστεί κανείς την ανάγκη της Σαχτάρ να "εκδικηθεί" για την αναμενόμενη απώλεια του τίτλου.

Μελετήσαμε και αποφασίσαμε....

Στόχος μας ,να απομακρυνουμε τον κοσμο απο τον κουβά.Για τον σκοπό αυτό θα ξεκινήσουμε μεγαλη προσπάθεια.Τοσα χρονια σερφάρωντας άπειρες ωρες στο διαδίκτυο κατασταλάξαμε πως ο μεγαλύτερος κουβάς σε ελληνικο στοιχηματικό σαιτ ειναι ο χρηστης που κυκλοφορει με το username yiannisbebis ή yiannisb78 .
Πιστευει μάλιστα πως ειναι και όμορφος και μας βαζει και στην σκατόφατσα του να την βλέπουμε δημοσια.AAAAAAAAAAAAAAAXAXAXAXAXA
Δεν μας φτάνουν οι κουβάδες του και τα βερύκοκα που ποντάρει μας βαζει και την φάτσα του.
Το αστειο της υπόθεσης βεβαια πως θεωρει όνειρο ζωής την δημιουργία τσοντοsite ....αντι να στρώσει την κωλάρα του που εχει πιάσει βδέλες και να τρέχει να βγάλει χρήματα ,με κάθεται και ποστάρει κοτσάμ 30αρης σε φορουμ.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


Σε λίγες ημερες θα δημοσιευθούν συνομιλίες όπου τα εχωνε στην μεγαλύτερη στοιχηματική εφημερίδα της Ελλάδος,τους αρχισυντάκτες της και στον ιδιοκτήτη της...αυτούς τώρα όμως τους γλύφει επειδή ετοιμάζει να ανοιξει site με τσοντες.Φοβάται πως θα φάει καρφωτή.

''Μαμά ,μαμά κοιτα ,θα ανοιξω site '' ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑ


Ποιος είμαι?


Γεννημένος στην Ξάνθη το 1984 ,τα τελευταία 12 χρονια είναι κάτοικος Θεσσαλονίκης και φυσικά άρρωστος με τον ΠΑΟΚ. Το πάθος του για το στοίχημα πηγάζει από την αγάπη του για το ποδόσφαιρο. Ασχολείται με το στοίχημα ( περισσότερο με το ποδοσφαιρικό στοίχημα) από τότε που ως απουσιολόγος , οι καθηγητές του στο Λύκειο τον έκαναν παρατηρήσεις πως πρέπει να δίνει βαρύτητα στα ενδοσχολικά μαθηματα.Προσπαθεί να αναλύει σε βάθος τους αγώνες (στατιστική, παράδοση, απουσίες, φόρμα) ώστε να κάνει τις καλύτερες προβλέψεις, πάντα σε συνδυασμό με το ένστικτό του. Η επιτυχία έρχεται μέσα από τη μεθοδικότητα και την αποκλειστική ενασχόληση. Πιστεύει ότι το στοίχημα μπορεί να είναι ένα καλό συμπλήρωμα στο εισόδημα του καθενός αρκεί να το παίζεις συνειδητοποιημένα και με μεθοδικότητα. Εν γνώσει του ριψοκίνδυνος παίκτης ναουμ, αλλά έτσι οφείλουν να είναι οι ψυχροί εκτελεστές. Ελπίζει να βοηθήσει τους αναγνώστες του BLOG του τόσο με τις εκτιμήσεις του όσο και με τον τρόπο τζογαρίσματος ώστε να βρεθούν ένα βήμα πιο κοντά στο ταμείο.


Αφιερωματάκι στην Ιαπωνία


Εντός ολίγων ωρών θα ειναι αναρτημένο το αφιερωματάκι που με πολυ ψαξιμο και κόπο κατάφερα να συντάξω.
Το πρωτάθλημα της Ιαπωνίας προσωπικά μου εχει αποφέρει αρκετά κέρδη...
Πιστεύω αξιζει της προσοχή σας.
Τα λέμε...


Που σε βρισκω που σε γλεντώ

Αχ και αυτό ειναι μόνο η αρχή
Albirex Niigata

Τίτλοι: J2 championship (2003)
Προπονητής: Jun Suzuki (συνεχίζει από το 2006)
Την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε: 13η
Πρώτος σκόρερ πέρυσι: Alessandro Nunes (13 γκολ)
Γήπεδο: Big Swan World Cup Stadium (42,300 θεατές)
Μ.Ο. εισητηρίων περσινής χρονιάς: 34,490

Μέτρια η περσινή χρονιά για την Νιιγκάτα, παρ' όλα αυτά ο κόσμος στήριζε πάντα την ομάδα, γεμίζοντας πολλές φορές το "Big Swan". Είναι χαρακτηριστικό ότι σημείωσε το δεύτερο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ εισιτηρίων, πίσω από τους Ουράβα Ρεντς.

Το πρόβλημα της ομάδας ήταν στο γκολ, κάτι που ίσως επιδεινωθεί μετά τον επαναπατρισμό του Βραζιλιάνου στράικερ Αλεσάντρο Νούνιεζ. Την θέση του περσινού πρώτου σκόρερ πήρε ο Χίντεο Οσίμο που μεταγράφηκε από την Γιοκοχάμα Μαρίνος.

Εκτός από την παραπάνω αλλαγή στην επίθεση, ο προπονητής Σουζούκι θα στηριχτεί ουσιαστικά στο ίδιο κορμό. Οι μέσοι Ατόμου Τανάκα και Καζουχίκο Τσίμπα αξίζουν της προσοχής μας.



FC Tokyo

Τίτλοι: J. League Cup (2004)
Προπονητής: Hiroshi Jofuku (συνεχίζει από πέρυσι)
Την προηγούμενη χρονιά τερμάτισε:
Πρώτος σκόρερ πέρυσι: Shingo Akamine (12 γκολ)
Γήπεδο: Ajinomoto Stadium (50,000 θεατές)
Μ.Ο. εισητηρίων περσινής χρονιάς: 25,716

Σε διαρκή άνοδο από την στιγμή που την ανέλαβε ο Τζοφούκου, η ομάδα της πρωτεύουσας κατάφερε να τερματίσει τελικά στην 6η θέση. Οι οπαδοί της ελπίζουν σε μια ακόμη καλύτερη πορεία στον φετινό μαραθώνιο.

Ο περσινός πρώτος σκόρερ Σίνγκο Ακαμίνε, κατάφερε με τις εμφανίσεις του να κληθεί στην εθνική ομάδα της Ιαπωνίας, αλλά περισσότερα αναμένονται από τον παρτενέρ του στην επίθεση, Βραζιλιάνο Καμπόρε, ο οποίος δεν έχει ακόμα καταφέρει να προσαρμποστεί στα δεδομένα της J. League.

Με την προσέλευση στο γήπεδο ολοένα να αυξάνεται οι διοικούντες της ομάδας, ευελπιστούν να συνεχιστεί αυτό το θετικό μομέντουμ, ώστε να εδραιωθούν σιγά-σιγά στις κορυφαίες ομάδες του πρωταθλήματος.

ΟΡΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ



ΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΑΣ ΜΟΝΟ....

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΝΟΝΕΣ ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ...

ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!

Ζζζζζζζζζζφφφφφφφφφφαααααααππππππππ


ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΜΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ!!!

Ο ΛΙΠΤΟΝ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΚΙΑΖΕΙ ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΜΙΑ....

ΜΟΝΟ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΞΑΠΟΣΤΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑ ΤΡΑΒΑ!!!


ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ BLOG ΤΟΥ ΛΙΠΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!!!

ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟΥΣ ΑΝΤΜΙΝ....ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΤΙΣ

ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΙΕΣ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΩΝ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΟΥ ΣΑΙΤ ΣΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΖΩΗΣ....

ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΑΤΙΘΑΣΟ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΜΟΥ....ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΕΙΜΑΙ ΓΑΤΑ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ Ο ΛΙΠΤΟΝ ΑΝΟΙΓΩ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΠΟΥ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ ΤΙΣ

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΜΟΥ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ....ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΕΜΑΤΑ (ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ )

ΤΕΛΟΣ ΣΤΑ ΜΠΑΝΑΡΙΣΜΑΤΑ!!!! ΟΕΟ!!!ΕΔΩ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ.

ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ.....ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΝΩ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.

ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΣΑΛΟΝΙΚΑ

KAI ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ!!!

ΛΥΚΕ ΛΥΚΕ ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ???




Υ.Γ 1 : ΖΗΤΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΙΑΝΝΗ (ΓΙΑΝΝΕΝΑ) ,ΓΙΩΡΓΟ(ΤΡΙΚΑΛΑ) ,ΤΟΛΗ(ΛΑΡΙΣΑ),ΤΑΚΗ(ΧΑΒΟΥΖΑ ),ΘΑΝΟ ( ΠΑΤΡΑ ).ΧΙΛΙΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΜΑΓΚΕΣ.

ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙΛΑ ΚΛΑΨΙΑΡΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ, ''ΠΟΥ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΝΤΩ ''ΘΑ ΣΕ ΕΧΩ .ΓΡΆΨΤΟ.Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΈΡΩ; ΠΑΛΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΜΟΥ-ΜΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΘΑ ΠΟΣΤΑΡΕΙΣ.ΒΑΖΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑΚΙ?
ΕΞΑΛΛΟΥ ΤΟ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΕ ΕΣΕΝΑ
(
http://www.youtube.com/watch?v=0OhdCusVt3A&feature=related ) .''ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΞΕΡΑΝΕ ΣΑΝ ΕΝΑΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΄΄.ΩΩΩΠΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!

Υ.Γ 2 : ΑΓΑΠΗΤΟΙ BLOGGERS ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ...ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΝΑΖΗΤΉΣΕΤΕ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΟΥ GOOGLE.
ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ , ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ BLOG ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΞΕΝΕΡΩΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ.ΜΠΟΥΑΧΧΙΧΙΧΙΧΙΙ