Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Προπόνηση με τα δεύτερα θα κάνει ο ΠΑΟΚ...

Αύριο στο Χαριλάου η ομάδα του ΠΑΟΚ δίνει φιλικό προετοιμασίας με την δεύτερη του ομάδα στην περιοχή χαριλάου.
Ο Ζαγοράκης μετά την κατακραυγή του κόσμου του ΠΑΟΚ για την φυγή του Κούπερ από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να δώσει τον αυριανό αγώνα της αντρικής ομάδας με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο οτι υπολογίζει και στηρίζει σθεναρά τις ακαδημίες της παπαναστασίου που άλλωστε με τόσους παικταράδες έχουν στελεχώσει την ομάδα μας.
Xαρακτηριστικά ας θυμηθούμε καποιούς από τους παίκτες μας που αφού ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον ρούλη ήρθαν και βοήθησαν την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.
 Κούτσης

 Βλάνταν Ίβιτσ

 Παπάζογλου

 Βιτόλο

Κώστας Χαλκιάς

Θεοδωρίδης

Στο αυριανό αγώνα θα μπορέσει και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Μάκης Χάβος, να δει από πρώτο χερι τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και να πάρει μία πρώτη γεύση απο τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των ακαδημιών, όπως ο Σάκατα και ο Πορτίγια, που δεν είναι καθόλου απίθανο να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι περίοικοι της παπαμαστασίου ετοίμαζουν θερμή υποδοχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως κάνουν κάθε φορά άλλωστε όταν ο ΠΑΟΚ επισκέπεται τη γειτονιά τους.

 Ο δε αρχηγός τους Ιωάννης Σαουρ**** έχει αρχίσει από μέρες τώρα να πλένει τον κώλο του για να υποδεχτεί τον Γκαρσία και τα άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ θέλοντας να σταθεί στο υψός των περιστάσεων και να προσφέρει μία αψογη φιλοξενία στην πρώτη ομάδα.

Οι παίκτες της ομάδας μας αν και φιλικό θα τα δώσουν όλα για να γλεντήσουν τους κρυφοπαοκτσηδες της παπαναστασίου, αφού είναι γνωστό οτι οι περίοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς, όλη την χρονιά ζούνε για να δούνε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Παρακάτω βλέπουμε εικόνες από προηγούμενες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο προπονητήριο στην παπαναστασίου.


Αριστερά στην φώτο βλέπουμέ παλαιότερη επίκεψη του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες όταν ακόμη ο Βιτόλο αγωνιζόταν σε αυτές.





Δεξιά στη φώτο βλέπουμε τον Φλάβιο Κονσεισαο
"ψαρωμένο" μέσα στο κολαστήριο της παπαναστασίου να ανταλλάσει αναμνηστικά με τους περιοικους της γειτονιάς.







Στην διπλανή ΄φωτο βλέπουμε τον Ιβιτσ στο πάτημα των.....σκουλικιών...









Κατά τα άλλα ο λαός του ΠΑΟΚ έχει στραμένη την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον γαύρο. Παρότι ο αγώνας θα γίνει κεκλισμένων των θυρών οι Παοκτσήδες θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδας μας.


mirmigkakis

Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟΚ-Skoda 2-1 πως είδαμε τον αγώνα...

Νικηφόρος ήταν σήμερα ο αγώνας με την Σκόντα, παρά την κούραση των παικτών μας από το παιχνίδι με τον ολυμπιακό λίγες μέρες πριν και παρά τις πολλές ελλείψεις που είχε η ομάδα.

 Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά και  έβγαζε με ευκολία ευκαιρίες για γκολ ιδιαίτερα όταν η μπάλα πήγαινε στα πόδια του μάγου Βιερίνια, που για αλλη μια φορά ήταν ο κορυφαίος του ΠΑΟΚ, μια κλάση πάνω από όλους τους άλλους.


 Μετα το πρώτο γκολ ο ΠΑΟΚ, έδωσε χώρο στον αντίπαλο και η Ξάνθη ανέβηκε και αυτό παραλίγο να το πληρώσει αφού ισοφαρίστηκε.

Βρήκε όμως............................................................

(Κάντε κλικ στο παρακάτω λινκ για να διαβάσετε την υπόλοιπη ανάρτηση)

Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

Πριν λαλήσει ο αλέκτωρ ,τους παράτησε ο Έκτωρ

                                         
 Έτσι ήθελε η διοίκηση του Super3.Αυτό αποφάσισε.Το μεθοδεύανε καιρό,Κοντης και Super 3, γιατί δεν έκανε τα χατίρια στις μεταγραφές τους.Τώρα να δειτε γέλιο.Ακομα δεν ξεκινήσανε τα καλούδια.Θα δειτε αγαπητοί αναγνώστες με πόσο....

Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Diego Arias

Σύμφωνα με ξένο μπλόγκ ο Ντιέγκο Αρίας έρχεται στην Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ.
 

Επιστολή προς την ΠΑΕ ΠΑΟΚ απο τον Οντέϊ.

Η δήλωση του Οντέϊ είναι :

"Όπως είναι ήδη γνωστό το επενδυτικό consortium-fun, Αραβικών συμφερόντων, με τη συμμετοχή και της Crystregal, το οποίο εκπροσωπώ, επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του, του ελέγχου δηλαδή, δια της καταβολής μετρητών του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το ενδιαφέρον αυτό παραμένει και είναι ακόμη πιο ισχυρό κατά την δημοσίευση της παρούσης.
Βάσει του χρονοδιαγράμματος που είχαμε αρχικά εξαγγείλει, είχαμε προγραμματίσει να καλυφθεί η αύξηση το αργότερο μέχρι τις 20-1-2011. Πλην, όμως, αυτό δεν κατέστη εφικτό για τον πολύ απλό λόγο, ότι εμείς προχωρούμε σε αυτή την επένδυση με γνώμονα ο ΠΑΟΚ να αλλάξει τα επόμενα χρόνια επίπεδο. Με βάση το business plan, που έχουμε ήδη καταρτίσει, και που είναι γνωστό, και στο λεκτικό του οποίου, περιμένουμε τις θέσεις της προσωρινής Διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αλλά και την στήριξη των οπαδών του ΠΑΟΚ, τα χρηματικά ποσά που απαιτούνται είναι πολλαπλάσια αυτών που αρχικά είχαν προβλεφθεί. Η τελική επιβεβαίωση ώστε να μπορεί να γίνει και η πρώτη εκταμίευση του ποσού που απαιτείται θεωρούμε ότι θα μπορεί να γίνει το αργότερο μέχρι τις 20 Φεβρουαρίου.
Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την αγωνία και το άγχος των οπαδών, φιλάθλων και απλών φίλων του ΠΑΟΚ να έρθει η ομάδα σε ένα υγιές επιχειρηματικό και ιδιοκτησιακό καθεστώς, αλλά και η δική μας προσπάθεια είναι σοβαρή, δεν μπορούμε δε να ρισκάρουμε το σύνολο της επένδυσης υπό την πίεση μίας ημερομηνίας. Άλλωστε, για καθαρά τυπικούς νομικούς λόγους απαιτείται και χρόνος στη σύγκλιση του νέου ΔΣ, που θα διαχειριστεί την ομάδα.
Αποδείξαμε στην διάρκεια των εξάμηνων διαπραγματεύσεων που κανείς δεν γνώριζε, ότι δεν μας ενδιαφέρει η προσωπική προβολή. Σημαντικό ρόλο, άλλωστε, σε αυτή την επαφή έπαιξε η παρουσία του κ. Θόδωρου Ζαγοράκη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Επίσης, τα εισαγόμενα από τον Αραβικό κόλπο, χρήματα, που απαιτούνται για την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ή για όποια άλλη επένδυση κάνουμε στην Ελλάδα, δεν έχουν οποιαδήποτε εξάρτηση από το Ελληνικό κοινωνικό ή οικονομικό σύστημα. Πρέπει να γίνουν κατανοητές οι διαφορές ανάμεσα στο Ελληνικό και κυρίως το Ευρωπαϊκό και Αγγλικό Δίκαιο, που έχουμε εμείς υπόψη μας. Υπενθυμίζουμε, για παράδειγμα, ότι το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που θα προκύψει μετά την αύξηση του του μετοχικού κεφαλαίου, τα μέλη αυτού θα είναι εις ολόκληρο υπεύθυνα και με την ατομική παρουσία τους και με ποινική ευθύνη, για τα παλιά χρέη της ομάδας προς το Ελληνικό Δημόσιο, και αυτό δεν ίσχυε για τα μέλη της προσωρινής Διοίκησης. Παρά ταύτα εμείς θα προχωρήσουμε.
Τέλος διαψεύδω κατηγορηματικά ότι η επένδυση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει οποιαδήποτε σχέση ή εξαρτάται από οποιαδήποτε άλλη επένδυση της οικογένειας μου και του ομίλου που εκπροσωπώ στη Βόρεια ή Νότια Ελλάδα. Θέλουμε να τονίσουμε ότι δεν θα προβούμε σε οποιαδήποτε άλλη δημόσια δήλωση και δεν επιθυμούμε να γίνει κάτι τέτοιο, ούτε από την πλευρά των πληρεξουσίων δικηγόρων μας, παρά μόνο μετά την οριστική άφιξη, την δική μου στην Ελλάδα, που καθυστέρησε, πλην των άλλων, για σοβαρούς επαγγελματικούς και οικογενειακούς λόγους. Στο μεσοδιάστημα, αναμένουμε από την Διοίκηση του ΠΑΟΚ, αλλά και τους οπαδούς να δείξουν ακόμη λίγη υπομονή και να εκφράσουν την στήριξή τους στο business plan, που έχουμε προτείνει.
Το ενδιαφέρον μας είναι ξεκάθαρο και ο στόχος είναι προς την κατεύθυνση του κοινού συμφέροντος.
Για το consortium-fund με τη συμμετοχή της CRYSTREGAL, consortium
Ντάχα-Κατάρ 17 Ιανουαρίου 2011
Oday Faez Ibrahim Ali Al-Shammari


Δεν ξέρουμε τελικά τι θα γίνει .Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει όπως λειτουργούσε και ΑΝ βάλουν στο μέλλον χρήματα οι Άραβες θα το δείξει ο χρόνος.Ο ΠΑΟΚ δεν έχει να χάσει τίποτα από την ιστορία αυτή. Ούτε έχασε κάτι.Το θετικό είναι ότι αναφέρουν πως δεν επιθυμούν να γίνουν άλλες δηλώσεις για αυτό το θέμα από κανένα.

Κοιτάμε την ομάδα μας και αφήνουμε την ΠΑΕ ΠΑΟΚ να ασχοληθεί με αυτό το θέμα.

Tσίπουρα & Δακρυγόνα


Αναδημοσιεύουμε ένα εξαιρετικό άρθρο που διαβάσαμε στο http://est1926.blogspot.com/ .




Άλλο ένα εκδρομικό σαββατοκύριακο που ο λαός του ΠΑΟΚ έκανε το καθήκον του και παραβρέθηκε σε Βόλο και Έδεσσα όπου παίζαμε στο ποδόσφαιρο και το χαντμπολ αντίστοιχα.


ΠΑΟΚτσήδες από την Έδεσσα και τις γύρω περιοχές γέμισαν το κλειστό της Έδεσσας και βοήθησαν με την παρουσία τους την ομάδα στο διπλό με αντίπαλο τον Αερωπό.

Στο Βόλο περισσότεροι από 5.000 οπαδοί του ΠΑΟΚ έκαναν κυριολεκτικά κατάληψη στο πανθεσσαλικό. Βέβαια τα όσα προηγήθηκαν του αγώνα με τον τοπικό γαύρο έδωσαν πάλι αφορμή στους έμμισθους ρουφιάνους και τον κάθε τυχάρπαστο τίποτα του ίντερνετ και του ραδιοφώνου να γίνουν δικαστές και κατήγοροι του λαού του ΠΑΟΚ, προς ικανοποίηση της τσέπης των πρώτων και του βλαχοκοινού περί δικαίου αισθήματος των δεύτερων. Όλα αυτά φυσικά αγνοώντας (είτε τυχαία είτε σκόπιμα) το πώς ακριβώς έγινε ότι έγινε και το τι πυροδότησε τα επεισόδια.

Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που η φιλοξενούμενη ομάδα ζήτησε και πήρε πολλές χιλιάδες εισιτηρίων και που όλα έδειχναν ότι θα κυλήσουν ήρεμα και ωραία, ο λαός του ΠΑΟΚ βίωσε άδικα και αναίτια για πολλοστή φορά την επιλεκτικά εχθρική αντιμετώπιση από το κράτος και τις αρχές. Από νωρίς το πρωί οι μπάτσοι βρίσκονταν στημμένοι έξω από τους συνδέσμους μας στη Θεσσαλονίκη και την επαρχία και σε σημεία εξόδου στις εθνικές οδούς και εμπόδιζαν την ομαλή αναχώρηση των λεωφορείων μας για τη θεσσαλική πόλη. Προφανώς οι επικεφαλής της ελληνικής αστυνομίας νομίζουν ότι ζούμε ακόμα σε εποχές που απαγορεύονταν δια νόμου η δημόσια συνάθροιση. Παρόλαυτα αρκετά λεωφορεία μας αλλά και όσοι ταξίδεψαν μεμονωμένα έδωσαν από νωρίς ασπρόμαυρη απόχρωση στους δρόμους της γραφικής πόλης.

Έξω από το γήπεδο οι μπάτσοι συνέχισαν να είναι προκλητικοί χωρίς προφανή λόγο. Χτυπούσαν κόσμο και ανάγκαζαν χιλιάδες άτομα να περάσουν απο φάλαγγα για να μπουν στο γήπεδο, ενώ όταν έλαβαν την κατάλληλη απάντηση, ξέσπασαν με χημικά τόσο σε αυτούς που βρέθηκαν στριμωγμένοι ανάμεσα στους μπάτσους και στις περιφράξεις όσο και μέσα στην κερκίδα. Οι φωτιές στην κερκίδα περιόρισαν την επίδραση του καρκίνου που εκτόξευαν ασταμάτητα οι μπάτσοι και τα κιγκλιδώματα που χωρίζουν το πέταλο απο την κεντρική κερκίδα έσπασαν για να μην υπάρξει κίνδυνος εγκλωβισμού από το πλήθος.


Όταν κατέφυγαν εκεί πολλοί δικοί μας για να αποσυμφοριστεί το πέταλο που ακόμα ψεκάζονταν, χωρίς να συμβεί το παραμικρό με τους Βολιώτες που κάθονταν σε εκείνες τις θύρες, κάποιοι παλικαράδες από το απέναντι πέταλο (τώρα αν ήταν αυστριακοί ή χανουμογαυροβάζελοι λίγη σημασία έχει) επιτέθηκαν στους ΠΑΟΚτσήδες με πυρσούς και σπασμένα καθίσματα. Η αντίδραση από πλευράς μας σε αυτή την αψυχολόγητη βλαχομαγκιά ήταν άμεση και οι τσιπουράκηδες γύρισαν γρήγορα στις θεσούλες τους. Από τη σύντομη αψιμαχία μας έμεινε σουβενίρ και ένα πανί που κοσμούσε άλλοτε το πεταλό τους και σε ένδειξη μεγαλοψυχίας τους το επιστρέψαμε.

Είτε οι συνεχείς προκλήσεις των μπάτσων (οι οποίες δεν υπήρχε περίπτωση να μείνουν αναπάντητες) αποσκοπούσαν στην τιμωρία της Τούμπας ενόψει του αγώνα κυπέλλου με τους κρατικοδίαιτους στην Τούμπα, είτε ήταν απλά μέρος της λυσσαλέας επίθεσης που δέχεται ο οπαδισμός στην Ελλάδα (απαγορεύσεις μετακινήσεων, κάρτες φιλάθλων, χουντικοί τρομονόμοι κλπ.) ο λαός του ΠΑΟΚ για ακόμα μια φορά βρέθηκε στο στόχαστρο. Ως ο πιο εκδρομικός λαός του πλανήτη, ενοχλεί με την παρουσία του και μόνο στη γιορτούλα της κονόμας που εκτυλίσσεται κάθε Κυριακή στα άθλια γήπεδα αυτής της μίζερης χώρας. Γι' αυτό το λόγο είναι πολλές φορές ο μόνος που θίγεται από τα κατασταλτικά μέτρα, την ώρα που οι μαζικές μετακινήσεις άλλων βαφτίζονται μεμονωμένες ή μπαίνουν ατσαλάκωτοι σε γήπεδα που για να μπούμε εμείς δίνουμε μάχη.

Σε αυτή την άνιση αναμέτρηση με το κράτος και τους παρατρεχάμενους του (είτε αυτοί είναι μπάτσοι, είτε δημοσιογράφοι, είτε διοργανώτριες αρχές) οφείλουμε όλοι όσοι συναποτελούμε αυτό το σύλλογο, διοίκηση, οπαδοί, φίλαθλοι, μάχιμοι, εκδρομικοί, προσκλησάτοι κλπ. να δώσουμε κοινή μάχη, πέρα από διαφωνίες και διαχωρισμούς.. Η διοίκηση από την πλευρά της ως επίσημος ΠΑΟΚ οφείλει να προστατέψει θεσμικά τα αγωνιστικά και οικονομικά συμφέροντα της απέναντι στους ανταγωνιστές της και να προστατέψει τον κόσμο της από την άδικη στοχοποίηση. Όσοι ΠΑΟΚτσήδες δεν εκφράζονται με την οπαδική μαχητικότητα να κοιτάξουν να υπερασπιστούν ηθικά τα αδέρφια τους που παλεύουν για τα δικαιώματα μας, και να μην επηρρεάζονται από στημένα ρεπορτάζ και κατασκευασμένη άποψη των ΑΡΔ. Eνωμένοι δεν θα αφήσουμε τίποτα και κανέναν να βλάψει την ομάδα και τον οπαδικό μας χαρακτήρα.

Toυ πολίτη η προστάσια,δεν υπάρχει με΄σα στην δημοκρατία ,μόνο ξύλο,δακρυγόνα για τις εκδρομές μας κάνουμε αγώνα.
http://www.youtube.com/watch?v=-akF8TKdzmA

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Ο κουμπάρος και η Φιλιππινέζα!!

Όσο και να θέλει κάποιος να κρύψει τις βρομιές του, πάντα θα έρθει η στιγμή που όλα θα βγουν στην φόρα!Ο κόσμος το χει τούμπανο και αυτοί κρυφό καμΑΡΗ!!!!Δεν μας είπε και κάτι που δεν γνωρίζαμε ο πρόεδρος του γαύρου....Τα λέγαμε και εμείς από πέρυσι...Ακόμα να αντιδράσει επίσημα η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στα λεγόμενα του προέδρου του γαύρου..Η ντροπή τους είναι τόσο μεγάλη που δεν έχουν μούτρα να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους. Υπάρχει βέβαια και η πιθανότητα να μην θέλουν να θίξουν τον κουμπάρο - αφεντικό τους κύριο Πατέρα... Γι' αυτό και δεν έβγαλαν ανακοίνωση κατά της διαιτησίας του Σταθόπουλου..Αν είχαν τέτοια διαιτησία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα θα είχαν στείλει 2423508957 e-mail στην UEFA,ανακοινώσεις,εκπομπές στα ραδιόφωνα,κτλ...Περήφανα σκύψτε και φέτος στο αφεντικό σας και περιμένετε τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για να σας στείλει και πάλι κανένα Σπάθα μήπως και κερδίσετε.

Η ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΙΣ...




touBETakias

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Έτσι όπως τα είδαμε εμείς...!!

Βρεθήκαμε εχθές στο γήπεδο των Σερρών,όπως και πολύς κόσμος για να παρακολουθήσουμε την ομάδα μας στον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραικό!Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία αγοράσαμε το εισιτήριο μας από τα εκδοτήρια και μπήκαμε μέσα.(Το τι λέει ο κύριος Θεοδωρίδης δεν το γνωρίζουμε)Αν μπήκαν και μερικοί χωρίς εισιτήρια δεν είναι πρόβλημα δικό μας.Η ευθύνη είναι δική του.Από νωρίς η πόλη είχε ντυθεί στα ασπρόμαυρα και συνθήματα ακούγονταν από κάθε στενό και μαγαζί. Ας πουν όλοι όσοι έχουν μαγαζιά στις Σέρρες τι τζίρο έκανα εχθές από τον κόσμο του ΠΑΟΚ.
Όλα ξεκίνησαν ωραία για την ομάδα μας και καταφέραμε να βάλουμε γκολ στο δεύτερο λεπτό του αγώνα με τον Σαλπιγγίδη μετά από ωραίο συνδυασμό του Τσουκαλά-Αθανασιάδη-Σαλπιγγίδη!!Όμως πάλι πληρώσαμε την λάθος νοοτροπία- ανικανότητα- υπεροψία μας στο τέλος και δεν πήραμε την νίκη. Αφού δεν βάλαμε ακόμα ένα γκολ για να καθαρίσουμε το παιχνίδι, οι Σέρρες με ένα όμορφο γκολ του Γεωργιάδη μας ισοφάρισαν.

Μετά από 16 παιχνίδια στο πρωτάθλημα,έχουμε 24 βαθμούς και απέχουμε από την κορυφή 15 βαθμούς!!Νομίζω ότι υπάρχει λογική εξήγηση για την άσχημη πορεία της ομάδας. Όλα άρχισαν στραβά από το καλοκαίρι. Κακή προετοιμασία,σοβαροί τραυματισμοί,3 προπονητές και συμμετοχή σε 3 διοργανώσεις με μικρό ρόστερ. Όλα αυτά έπαιξαν τον ρόλο τους στην κακή εικόνα της ομάδας.

Αυτό που χρειάζεται η ομάδα είναι νέο αίμα!!Μας κάνουν εντύπωση οι κινήσεις της ΠΑΕ στο θέμα των παικτών!!!Σαν να θέλει να κάνει ξεκαθάρισμα του ρόστερ .Στους Φιλομένο,Μπαλάφα,Κουτσιανικούλη και Παπάζογλου είπε να βρουν ομάδα....Στους Κριστιάνο και Ελ Ζαρ ότι δεν είναι ικανοποιημένοι και ας ψάξουν να βρουν ομάδα...Και σήμερα διαβάσαμε ότι και οι Ζουέλα και Μπουσαιντί είναι για να φεύγουν..!!!!3 χρόνια που γνωρίζουμε πως λειτουργεί η ΠΑΕ τέτοια πράγματα δεν έκανε ποτέ!!!Αυτό το κάνεις όταν είσαι σίγουρος για κάτι..!!Όταν είσαι ισχυρός και δεν υπολογίζεις τίποτα!!Λέτε τελικά να έχουν μπει από τώρα οι Άραβες και να υπάρχουν κλεισμένοι παίκτες?Ο χρόνος θα το δείξει!!!Το μόνο σίγουρο είναι ότι είτε έρθουν είτε όχι, η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με 3-4 παίκτες που θα είναι βασικοί!!!

Υ.Γ. Τον Γεωργιάδη των Σερρών θα τον ήθελα στον ΠΑΟΚ
Υ.Γ. Πολύ καλός ο Τσουκαλάς
Υ.Γ. Όλοι στην Τούμπα την Κυριακή με τον Αστέρα Τρίπολης(έχει και χαμηλή τιμή στα εισιτήρια)
Υ.Γ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ-ΓΙΑΤΙ ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ!!!

touBETakias