Σάββατο 5 Νοεμβρίου 2011

Mια πόλη ,μια πουτάνα



Το ''Αρη μου τα κλαρινα σου τελειωμό δεν εχουν'' αποτελούσε το μότο μας την προπέρσινη σεζόν.Η συνηθεια που έγινε λατρειά.Επομένως θα κούραζε πολύ εαν ξεκινήσουμε να γράφουμε ένα κειμενο μετίτλο εμπευσμένο από προπέρσινες αναρτήσεις μας.


Φυσικά,το κείμενο μας ,θα αναφέρετε στους φίλους μας τους σκώληκες.Οι συνεχές φάπες τους,το ολοκόκκινο σβερκάδι τους,ο κοκκινοπώς ερεθισμένος πωππουδάκος τους μας εμπνέει,μας λύνει τα χέρια.Τα πληκτρολόγια παιρνουν φωτιά.

Ο ρούλης  και στο σημερινό ματς ήταν πραγματικός κομπάρσος.Γενικότερα μετά το ματς της χρονίας τους και την ισοπαλία με τον αιώνιο γαμιά τους τον ΠΑΟΚ,τα κλαρίνα δινουν και παίρνουν.Φάπα από την χανούμισα (3-0)και παλαμάρι από τον αίωνιο έφηβο gay μέσα στην σκουληκοφωλιά με 2-3.Οι δύο αυτές ηττες έχουν φέρει τον ιστορικό (μη χέσω ) σύλλογο σε πραγματικό οριακό σημείο επιβίωσης. Γιατί μπορεί να είναι αρχή ακόμα, αλλά για πόσο αυτό θα αποτελεί δικαιολογία για τα σκουλήκια;
Επτά (7) αγώνες έδωσε ο άρης της καρδιάς μας και μάζεψε μόλις 4 βαθμούς. Αν ο καινούριος προπονητής δεν καταφέρει το… ηλεκτροσόκ άμεσα, τότε ο φαπιΆρης θα μπει σε περιπέτειες. Φυσικά και είναι πολύ νωρίς να μιλάμε για τέτοια σενάρια.Εξάλλου δεν θέλουμε να αγχώνουμε τα ερπετά που μας διαβάζουν..ο κρύος ιδρώτας που θα τους λούζει αυτή την εποχή με τα κρύα μπορει να τους επιφέρει ψύξη και να στραβωλαιμιάσουν. Δείτε όμως το πρόγραμα αγαπητοί μας αναγνώστες που ακολουθεί. Δύο πολύ δυνατά παιχνίδια και μάλιστα εκτός έδρας με ΟΦΗ και Πανιώνιο και μετά οι ερπετάνθρωποι υποδέχονται τον αιώνιο πράσινο λαγό.Μήπως χρειάζεται να αναθεωρήσουν τον στόχο της χρονιάς τους που ειναι ο ΠΑΟΚ και να κοιτάξουν πιο ρεαλιστικά την κατάσταση?Μήπως ο στόχος της χρονιάς θα ειναι να πάρουν έστω και ένα πόντο στα 3 αυτά ματς και με βάση την συγκομιδή τους να οριοθετήσουν εκ νέου,φρέσκους στοχους.Διότι εαν ο ρούλης δεν κερδίσει και πάλι κανένα, τότε βάζει σοβαρή υποψηφιότητα για τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.Τα τρακτέρ πάτνως ηδη ετοιμάζονται (Εμείς ποτέ δεν πέσαμε μαλάκες εκει στην Β εθνική-3 φορές).



Σίγουρα δεν ημαστε εμεις ,αυτοί που θα δώσουμε λύσει τα προβλήματα του Ρούλη.Αντιθέτως μας διασκεδάζουν.Πάντως εαν κάποιοι πρέπει να απολογηθουν για αυτήν την κατάσταση ειναι η διοίκησή τους (ο super3 ) και φυσικά όχι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Χρόνος υπάρχει. Δεν θα υπάρχει όμως για πολύ ακόμη αγαπητά μου σκουλήκια (χαιρετίσματα στον παπαχρήστου,του οποίου τα μούτρα θα βρεθουν σε κοινή θέα σε όλη την πόλη ετσι και ξαναασχοληθεί μαζί μας) .Τα επόμενα παιχνίδια θα δώσουν το στίγμα.Εμεις θα ήμαστε πάντως εδώ να σχολιάζουμε....

Πείτε μου εσεις αγαπητοί μας φίλοι τί σχέση εχει αυτός ο φιλικός αγωνας του ρούλη με τον gay,με τον δικό μας?2 Παστέλια έτρωγαν στο πρώτο ημίχρονο και στην κερκίδα όλο τραγουδάκια μου ήτανε.Οι κερκιδες άδειες και οι παίκτες του σκώληκα ούτε ενα αντιαθλητικό φάουλ.

Υ.Γ : Νταξ γελάμε αλλά εμεις στην σκουληκοφωλιά χασαμε 2 πόντους.Σε λίγο καιρό που θα τελειώσει το πρωτάθλημα η μοναδική ομάδα που θα έχει αφήσει βαθμούς στα σκουλήκια θα ειμαστε εμείς.

Υ.Γ 1 : Έπειτα από την επιτυχία της θεατρικής παράστασης "Σκουλήκια" και κατόπιν αιτημάτων του κοινού, το Θέατρο Σοφούλη παρουσιάζει ξανά για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων τα "Σκουλήκια" του Εβραίου Χιλέλ Μίτελπουνκτ.Πρόκειται για ένα πολιτικό και βαθιά ανθρώπινο έργο, με τους ήρωες να αντιπροσωπεύουν την τραγική κατάσταση της διαιρεμένης γης στην Παλαιστίνη και το Ισραήλ. Με αφορμή αυτό, η παράσταση επεκτείνεται και στις απλές ανθρώπινες σχέσεις και στην ανθρώπινη παθολογία. Στο έργο παίζουν ο Τάσος Νούσιας και η Μαρλένε Καμίνσκι. Η σκηνοθεσία είναι του Μάνου Πετούση.


Υ.Γ 2 :Ακόμα περιμένουμε γνωστό οπαδό της Λίβερπουλ και κάτοικο Τριανδρίας να κάνει ανάρτηση.Αντε γατάκι περιμένουμε....




Κάποιος ρωτάει και ανησυχεί




Lipton4