Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Παοκτσής απο ...pc (Update στο κάτω μερος του άρθρου )



Καλησπερίζω τους αγαπητούς μας αναγνώστες.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας,σε όλους τους οπαδούς και ειδικώτερα σε όλα τα παόκια ανα τον κόσμο.
Τον τελευταίο καιρό (όντας αναγνώστης 3 forum ) μου προκάλεσε εντύπωση το παοκτδηδιλίκη του κυρίου miechel (metropolisradio ) ή opaoktsis (matchmoney forum) ή steenage (paokmania).
Προκειται για τον ιδιο χρήστη...γνωστό και ως ''καμμένος απο την ζωή ''.
Ο εν λόγω χρηστης δαπανά τουλάχιστον 20 από τις 24 ώρες της ημέρας μπροστά σε ενα κουτί.
Μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ασχολειται με τον ΠΑΟΚ ....και μοιράζεται μαζί με τους υπόλοιπους χρήστες 3 forum (metropolisradio, paokmania, matchmoney ) τις απόψεις του ,για την ομάδα του,τον ΠΑΟΚ.
Αγαπητοί μου αναγνώστες , ο τυπάς αυτός δεν ειναι σαν εμάς....
Τι εννοώ;
Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ του τον ΝΑΟ (Τουμπα).Πουλάει παοκτσηδιλίκη πισω απο τον υπολογιστή του.Τί να το κάνω που μιλάει για μεταγραφές, που εκφέρει άποψη για την ομάδα , που αναλύει τους αγώνες και τα ρόστερ της ομάδας μας ,οταν δεν βρισκεται στην θέση που οφείλει να ειναι .Η θέση του κάθε Παοκτσή ειναι η Τουμπα,ο Ναός μας.Εκεί έχουμε αφήσει πολλές ώρες από την ζωή μας.Περάσαμε στον χώρο αυτό, δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές.Ο κυριος miechel-steenage-opaoktsis ουδέποτε εχει πατήσει το πόδι του στον ΝΑΟ...
Την Τουμπα την γνωριζει μεσα απο τις φωτογραφιες των εφημεριδων,των περιοδικών αλλά και μεσα από το άφθονο υλικό ,που έυκολα μπορει να βρει ο οποισδήποτε μεσα στο διαδίκτυο.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ,φίλοι μου ,ειναι πως ασκεί και κριτική εναντιον ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ. Τραβα μια φορά ,εστω μια ,μονο μια στην ζωή σου στον ΝΑΟ ρε φίλε...
Πως γινεται να εκφέρεις άποψη για όλους και για όλα διχως να ''αφησεις την ζωή σου σ'ενα πέταλο'';
Παμε να μιλήσουμε και με στοιχεία...

Στοιχείο Νο.1 Κατα την διαρκεια της χρονιας σε προσωπικές κουβέντες μας ,επαλήθευσα πως μας πουλάει φούμαρα....
Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ,για το πρωτάθλημα (0-0 τελικο ) όλοι θυμάστε τον μεθυσμένο παοκτσή που ειχε αφήσει την θυρα4 και περπατώσουσε γυμνός στο χαλασμένο ταρτάν μπροστά στην θυρα 4.Φωνάζαμε μαλιστα το συνθημα ''λαλαλαλαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλάς''. Ο miechel-steenage-opaoktsis δεν γνώριζε απολύτως τίποτα...Ευλογα οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως ειναι καναπεδάκιας....
Συνεχιζω
Στοιχείο Νο.2 .
Ολοι σας ,αγαπητοί παοκτσήδες ,και ειδικώτερα οι συχνάζοντες στην Θυρα 4 ,θυμάστε το μπλοκάρισμα των τουρνικέ 10-12 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος .
Το ξεμπλοκάρισμα των τουρνικέ έγινε στο 15λεπτο περίπου της αναμέτρησης και ειχε ως αποτέλεσμα την μαζική εισοδο φιλάθλων στην θύρα.
Ο καημένος ο miechel,steenage ,opaoktsis , ο μαγκας των υπολογιστών δήλωνε άγνοια για αυτο το συμβάν.Μου ειχε πει προσωπικά μάλιστα πως ειχε μπει στον αγώνα 2 λεπτα πριν την σέντρα.
Στοιχείο Νο.3
Παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαρισσα για την τελευταία αγωνιστική των πλευ οφς σκάναρα σε γνωστό οπαδικό παοκτσηδικο φόρουμ το προσωπικό μου ονομαστικό εισιτήριο του αγώνα.
Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.
(Καντε κλικ στην φωτο για να την κοιτάξετε καλύτερα )

Ο φίλος και συνοπαδός dimots4 εξηγεί στον steenage-miechel-opaoktsis πως το πακέτο εισιτηρίων που έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα play off έγραφε ως (εναγραφόμενη) ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων διαφορετική απο την πραγματοποιηθήσα .
Ο καμενοκαημενούλης μας δηλωνε άγνοια ακομα και για τα play off.Παρά τον σημαντικό χαρακτήρα των αναμετρήσεων ο φίλος μας ,δεν ευαισθητοποιήκε ούτε τώρα, την περίοδο των play off, να επισκεφτει τον ΝΑΟ και να στηριξει (και οικονομικά ) την ομάδα μας.

Τα στοιχεία μιλουν από μόνα τους.Κανει μπαμ οτι ειναι ενας καναπεδάκιας απο το γεγονός οτι δεν μας μιλάει ποτέ για το γήπεδο.Αναλώνεται σε ποδοσφαιρικές κουβέντες και δεν αναφέρει ποτέ τα παραλειπόμενα από τον Ναό μας.Αν πάταγε λιγάκι και γνωριζε έστω τι μυρωδιά εχει το γρασιδι ή ο μπάφος ή η ρετσίνα δεν θα έλεγε τις ηλιθιοτητες αυτές.


Καλα να περνάς miechel,steenage,opaoktsis στην καρέκλα σου...διότι εκεί την βγάζεις οταν η ομάδα μας παιζει μπάλα.

Υ.Γ : Το ότι ακους τους αγωνες απο το ραδιόφωνο και τους κατεβάζεις να τους παρακολουθήσεις απο το ιντερνετ (μεσω torrent ) το θεωρούμε αυτονόητο και για αυτο δεν το αναφέραμε παραπάνω

------------------------------------------------------------------------------------------------
Update

Όλοι μας γνωρίζουμε το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη......


Τι συμβαίνει όμως όταν ο άγνωστος στρατιώτης ειναι απο τα Λαγκαδίκια και μας ειναι γνωστός....?


Lipton

2 σχόλια:

  1. http://gigantakos.blogspot.com/

    Ρε mirmigkaki ωραιος ο τυπάς αυτός.
    Κατσε να τον κάνω πρόταση να συνεργαστούμε ,αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΕ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΛΕΙΣΤΟΝΑ....ΧΑΧΑΧΑΧΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή