Δευτέρα 29 Ιουνίου 2009

Εμεις μαζί για μια ζωή.....(Update )

Ξανα καλησπέρα σε όλους.Όσο υπάρχει ελευθερος χρονος θα τα λέμε συχνότερα.
Παραθέτω ένα άρθρο που διάβασα σε ενα αθλητικό site το οποίο με άγγιξε και θέλω να το μοιραστώ με τα αδέρφια μας τους παοκτσήδες.

Ράγισε καρδιές Χθες το πρωί, συνοδευόμενος (αναγκαστικά) από έναν δικό του άνθρωπο, ένας οπαδός του ΠΑΟΚ πήγε στα γραφεία της ΠΑΕ και περίμενε τη σειρά του για να αγοράσει εισιτήριο διαρκείας. Ομορφα και ήσυχα και δεν έγινε ιδιαίτερα αντιληπτός από τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και τους άλλους παρευρισκόμενους. Οταν έφτασε η σειρά του για να αγοράσει το εισιτήριό του, όπως ήταν φυσικό η υπάλληλος που θέλησε να τον εξυπηρετήσει του ζήτησε τα στοιχεία του, την ταυτότητά του και την υπογραφή του. Και εκείνη τη στιγμή διαπίστωσε ότι ο οπαδός του ΠΑΟΚ είναι τυφλός. Και συγκινήθηκε τόσο που έσπευσε να το πει και στους συναδέλφους της αλλά και στα μέλη της διοίκησης. Και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η διοίκηση του ετοιμάζει μία έκπληξη.
http://www.goalday.gr/article.asp?catid=10669&subid=2&tag=7766&pubid=3149559

----------------------------------------------------------------------------------------


Φυσικά ,δεν γινεται να απουσιάζει ο lipton από την Τούμπα.Ανανεώσαμε την θέση μας στην θύρα 4. Για ακομα μια χρονιά θα ειμαστε δίπλα στην ομάδα μας.Λαλα λαλα λαλα ΠΑΟΚ .λα λα λα λα λα λα λα λα γαμώ τον Πειραιάααααααααα,λα λα λα λα λα ΠΑΟΚΑΡΑ ,λα λα λαλα λαλ λα ΟΜΑΔΑΡΑ...λαλαλαλαλαλαλλαλ ΠΑΟΚΑΡΑ----ΠΑΟΚΑΡΑ Σ'ΑΓΑΠΩΩΩΩΩΩΩ



(Καντε κλικ στην φώτο για την δειτε καλύτερα,το επάνω ειναι το περσινό και από κάτω το φετινό )
('Εσβησα για λογους ασφαλείας το επίθετο και το bar code από τα διαρκειας μου )

Καναπεδάκιδες - miechel ,steenage , opaoktsides και λοιποί που περνάτε την ζωή σας στα forum ..αφήστε τα πληκτρολόγια και τους καναπέδες σας και πηγαινετε να αγοράσετε διαρκειάς για την νέα χρονιά. Ξημερωβραδιάζεστε μπροστά σε υπολογιστές αναζητώντας υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους για την ομάδα μας ...αφήστε τα αυτά.Μην περιμένετε ΜΠΑΜ και ΜΠΟΥΜ και ηχηρές μεταγραφές.''Σεμνά και ταπεινά'' ειναι το μότο που ακολουθεί η διοίκηση μας και πολύ καλά πράττει.
Τον μπούλο λοιπόν οι καναπεδάκιδες και οι μίρλες των forum κ των ραδιοφώνων. Αφήστε τον ΠΑΟΚ ήσυχο παπάρες κι αν θέλετε να βοηθήσετε δώστε από 200 ευρώ τουλάχιστον και πηγαίνετε Ναο να αγοράσετε διαρκειας.Μόνο κακό κάνετε στην ομάδα .

Ολοι διαρκειας μάγκες.




(Καντε κλικ επάνω σε αυτήν την πραγματικά απίστευτη φώτο για να την δειτε καλύτερα)

Αυτά.
Φιλια πολλά απο Θεσσαλόνικη.

Lipton

Καντε κλικ επάνω στην φώτο για να την δειτε καλύτερα .Μην σας κάνουν εντύπωση τα σημάδια στα πόδια του.Ή Σκυλιά θα τον δάγκωσαν εκει ψηλά στα ορεινά της Ουρουγουάης όπου πάει για κυνήγι μαζί με τον Τζο Μπιζέρα ή θα τσακώθηκε με καμιά αρκούδα





Υ.Γ : Επειδή αρκετοί μας ρωτάτε για τον miechel-steenage-opaoktsis μπορειτε να κάνετε κλικ στα παρακάτω link και να μάθετε πληροφορίες
http://lipton4.blogspot.com/2009/06/pc-update.html

http://lipton4.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html


Y.Γ 2 : ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΡΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΜΑΘΙΑΣ. ΚΑΘΕ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΤΕΛΑΡΟ ΜΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΤΟΥ

ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΤΟΥ ΡΟΥΛΗ, ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟΥΛΗΤΟ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Λαγούμι κατάντησε το forum της Matchmoney

Καλησπέρα σε όλους και όλους.Καιρό έχουμε να τα πούμε από το blog μας.
Λόγω πολλών υποχρεώσεων το αμελήσαμε ,ειναι η αλήθεια .Σήμερα όμως που βρήκαμε χρόνο θα καταπιαστούμε με ένα θέμα που πιστέυω θα αγγίξει όλους.

Το forum της κορυφαίας στοιχηματικής εφημερίδας Matchmoney αγαπητοί μου αναγνώστες έχει καταντήσει φωλιά κουνελιών(οπαδών του Παιανικού ) . Οι διαχειριστές του εν λόγω forum ειναι όλοι τους φίλαθλοι του Παναθηναικού.Φυσικά ,θα τους ακούσεις συνεχώς να λένε ατάκες του στυλ ''Δεν έχουμε ανάγκη καφριλίκια, δεν γουστάρουμε να γίνουμε ΘΥΡΑ 4, ΘΥΡΑ 7, ΘΥΡΑ 13 και ΘΥΡΑ 523. Υπάρχουν αντίστοιχα φόρουμ, βγάλτε εκεί τα απωθημένα σας. Εμείς εδώ, δεν γουστάρουμε. '' ή ''οτιδηποτε προκαλεί εντάσεις θα σβηνεται αυτομάτως και ο χρήστες θα μπανάρετε '' .

Αναγνώστες ,υπήρξα ενεργότατο μέλος του forum με συνεχή στοιχηματική παρουσία σε αυτό κι όμως ένας από τους νυν διαχειριστές του matchmoney forum , ο κύριος Δημήτρης απο την Κύπρο ( username : Truman1 ) με μπαναρε ,διότι θίγαμε την αισθητική της ομάδας του .
Συνεχώς παρεμβαίνει στις δημοσιεύσεις μου ,που μιλάνε για την ομάδα του και συνεχώς αλλοιώνει τα γραφόμενα μου.

Κατά καιρόυς στο εν λόγω φορουμ έχουν ξεσπάσει διάφορες οπαδικές ''μανούρες'' στις οποιές οι εμπλεκόμενοι σε αυτές, μιλούσαν και καταφερόνταν αθυρόσταμα εναντίον του σωματείου του Ολυμπιακού Πειραιώς ,αλλά ο κύριος Δημήτρης (Truman1 ) δεν έκρινε τότε σκόπιμο να παρεμβει διαγράφωντας τόσο τις δημοσιεύσεις όσο και τα μέλη που προκαλούσαν με την άσχημη συμπεριφορά τους.Ειναι αμερόληπτη και σωστή η τοποθετηση αυτή του διαχειριστή?Εγώ λέω πως εκμεταλεύεται το διαχειριστιλίκή προκειμένου να ικανοποιήει τις βαζελίστικες επιθυμίες του.

Ειναι γόνος γνωστής Παναθηναικής οικογένειας. Της γνωστής σε όλους μας οικογένειας των ''Κωνσταντίνων''.Όλοι θυμάστε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου,τον Κύπριο επιθετικό που μεταγράφηκε στον Παναθηναικό και στην συνέχεια κατέληξε στον Ολυμπιακο Πειραιώς.Ε ο κύριος Δημήτρης ειναι μέλος αυτής της οικογενείας.

Το forum την Matchmoney ειναι λαγούμι -φωλιά οπαδών του Παναθηναικού. Μην ξεχνάμε ,φυσικά,πως στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα όπως και στο site της Matchmoney (ειναι ταυτόχρονα και διαχειριστής του forum ) ,αρθρογραφέι ο χρήστης με το όνομα resperis , ο οποιος κατά το παρελθόν εργαζόταν στην οπαδική εφημερίδα Πράσινος Τύπος.
( ιδού και η απόδειξη : http://www.matchmoney.com.gr/?type=art&element=6149 )

Τα στοιχεία μιλάμε από μόνα τους. Υπάρχουν βέβαια και αναρίθμητα παραδείγματα που επαληθευουν τα όσα αναφέρω απο επάνω.

Δειγμα του πόσο ακατάλληλος για διαχειριστής ειναι ο κύριος Τρουμαν '' μας δειχνουν και οι παρακάτω εικόνες.



Χρησιμοποιεί και καταφερετε με άσχημες εκφράσεις εναντιον μελών του forum .
Επίσης προσβάλει και το iq των χρηστών.
Πραγματικά εχει φτάσει στο απροχώρητο αυτή η κατάσταση.

Γιατί καλέ Τρουμαν προσβάλεις τους χρήστες ? Για ποιον λόγω αποκαλείς ηλίθιο εναν χρήστη-μέλος του forum ?
Καταφέρθηκε κανεις ποτέ εναντίον σου.Σε αποκάλεσε κανείς χοντρούλη?Σε ειπε κανένας πως εισαι ο θαλάσσιος ελέφαντας του forum ?
Σε χαρακτήρισε κανένας ,ως χοντρομπαλά που δεν σου χωράνε τα παντελόνια?


Πάρε καμια μεζούρα να μετρήσεις την θεώρατη κοιλιά σου και άσε τις υποδειξεις και τις αυταρχικές-χουντικές υποδείξεις






Φιλια απο Θεσσαλονίκη.
Lipton


Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

Forza Paokara




Κουτσιανικούλης

Abubakari

Ο Αμπού νομίζω ότι είναι αρκετά γρήγορος, κάτι που έλειψε (κατά γενική ομολογία) από τη μεσαία μας γραμμή πέρυσι. Στην ουσία παίρνει τη θέση του Ηλιάδη στο ρόστερ καθώς είναι κι αυτός ένα τρεχαντήρι στο κέντρο με σαφώς λίγες εμπειρίες από υψηλό επίπεδο. Προσωπικά τον θεωρώ καλύτερο του "καμμένου χαρτιού" Ηλιάδη ο οποίος όπως και να το κάνουμε δεν δουλεύτηκε ποτέ στα σοβαρά στον ΠΑΟΚ και πρωτίστως δεν έκατσε κάποιος να του μάθει μία συγκεκριμένη θέση με αποτέλεσμα να παίζει άναρχα και τσαπατσούλικα. Άρα, θεωρώ ότι σε μία ακόμη θέση του ρόστερ βελτιωνόμαστε σε σχέση με πέρυσι. Όπως και να το κάνουμε άλλη δίψα θα έχει ο Αμπου που βλέπει τον ΠΑΟΚ σαν τη χρυσή του ευκαιρία και άλλη όρεξη είχε ο Ηλιάδης που ήξερε ότι ο Σάντος δεν τον πιστεύει με την καμία. Εντάξει,ο Αμπου για αναπληρωματικός πηγαίνει αλλά είναι μια καλή επενδυσούλα, καθώς είναι σε νεαρή ηλικία και αν δουλευτεί μπορεί να σου προκύψει "διαμάντι" στο άμεσο μέλλον. Στον Πανσερραϊκό πέρυσι σίγουρα ξεχώρισε και νομίζω για μεγάλο μέρος της σεζόν ήταν πολύ ψηλά στη λίστα με τα σουτ εκτός περιοχής προς το τέρμα. Σημαντικό στοιχείο και αυτό.


Φωτακης

Γιώργο Φωτάκη καλωσήρθες στην ομάδα μας!

Τον θυμάμαι εκείνη τη σεζόν με τον Χάαν. Ήταν ένα παιδάκι 18 χρόνων. Θυμάμαι είχα τότε την αφίσα με την ομάδα σε παράταξη στο δωμάτιό μου. Ήξερα όλες τις φάτσες εκτός από τη δική του. Ώσπου διάβασα μια μέρα στο "ΠΑΟΚ Εμπιστευτικό" (νομίζω έτσι λεγόταν) ότι ονομάζεται Γιώργος Φωτάκης και είναι 18 ετών.

Μετά από κάποια χρόνια τον είδα να βγάζει μάτια με το Αιγάλεω του Χατζάρα, τότε που η ομάδα αυτή πάλευε κάθε χρόνο για Ευρώπη και ήταν η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος. Μαζί με Σκοπελίτη ο Φωτάκης συνέθεσε ένα διδυμο αμυντικών χαφ που τράβηξε τα βλέμματα όλων των ποδοσφαιρόφιλων. Πολύ "hot" εκείνη την περίοδο το όνομά του αν και τελικά καμιά μεγάλη ομάδα δεν κινήθηκε ζεστά για αυτόν και τον πήρε η κάτω βόλτα για λίγο με την κόντρα του με τη διοίκηση του Αιγάλεω και την αποσύνθεση της καλής ομάδας που είχε φτιάξει ο Χατζάρας. Τελικά κινήθηκε έξυπνα για να πάει στην ανερχόμενη ΑΕΛ (μέσω Σκωτίας!).

Πέρυσι είχα εκθειάσει αρκετά το κέντρο της μεσαίας γραμμής της ΑΕΛ. Φωτάκης-Σαρμιέντο-Ιγκλέσιας έφτιαξαν μια τριπλέτα που επέτρεπε στην ΑΕΛ να έχει ίσως την καλύτερη κυκλοφορία μπάλας από όλες τις ομάδες της κατηγορίας. Σημαντική συμβολή σε αυτό είχε ο Φωτάκης και - ανεξάρτητα από τον ερχομό του στον ΠΑΟΚ - τον θεωρώ έναν από τους καλύτερους παίκτες του περυσινού πρωταθλήματος.

Στην ουσία σε εμάς έρχεται στη θέση του Λάμπρου Βαγγελή με βάση τα ποδοσφαιρικά χαρακτηριστικά του. Είναι αυτό που λέμε "8άρι" με την έννοια ότι παίζει κάτι μεταξύ αμυντικού χαφ και δεκαριού. Φανταστείτε τώρα πόσο ανεβαίνει η ποιότητα της ομάδας όταν αντικαθιστάς έναν παίκτη σαν τον Βαγγελή με έναν παίκτη σαν τον Φωτάκη!

Θεωρητικά μπορεί να παίξει και στη θέση του Ίβιτς. Θεωρώ ότι έχει ένα χαρακτηριστικό που μας έλειψε πάρα πολύ πέρυσι. Έχει εμπιστοσύνη στα πόδια του και σουτάρει πολύ καλά εκτός περιοχής. Όπως έχουμε ξαναπει, για να ανέβουμε επίπεδο φέτος, πέρα από το να πάρουμε καλούς παίκτες, πρέπει οι παίκτες αυτοί να έχουν και τα χαρακτηριστικά που μας έλειψαν πέρυσι. Ο Φωτάκης είναι μια τέτοια περίπτωση.


Bruno Cirilo



Καλωσήρθες Μπρούνο Τσιρίλο και πάντα επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ!


Πάμε τώρα στα συν και τα πλην.

+ Έχει σημαντική εμπειρία (2 ετών) από το ελληνικό πρωτάθλημα σε ομάδα (ΑΕΚ) που τότε ήταν σε παρόμοια κατάσταση με εμάς (έβγαινε από προβλήματα και σταδιακά έκανε πρωταθλητισμό)
+ Είναι επιλογή Σάντος που τον ξέρει καλά αφού έχουν ξανασυνεργαστεί. Πολύ σημαντικό σε κάθε ομάδα ο προπονητής να ξέρει τους παίκτες του
+ Με βάση τις εμφανίσεις του τα 2 χρόνια που ήταν στην ΑΕΚ τον θεωρώ ένα από τα καλύτερα στόπερ που πέρασαν από την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια. Αυτή είναι η γνώμη μου καθαρά για την ποδοσφαιρική του αξία, ανεξάρτητα από την έλευσή του στην ομάδα μας
+ Σκληροτράχηλος, δυναμικός, καλός ψηλά, ικανοποιητικός χαμηλά, ξέρει πολύ καλά τη θέση του στόπερ
+ Θεωρητικά καλύτερος (σίγουρα όμως εμπειρότερος) από Μ. Αντόνιο και Μαλεζά
+ Ιταλός στόπερ με σημαντική θητεία στο Καμπιονάτο στοπ!
+ Τον πήραμε τσάμπα

- Είπα παραπάνω ότι καθαρά ποδοσφαιρικά τον θεωρώ εξαιρετικό στόπερ για τα δεδομένα της Ελλάδας. Ωστόσο σαν χαρακτήρας δεν μου έγινε ποτέ συμπαθής. Εκείνες οι καρατιές του (στον Μίετσελ και σε άλλους) και οι τσαμπουκάδες του μου κάθονται στο στομάχι. Φοβάμαι μην κρεμάσει την ομάδα εξαιτίας ανοησιών εντός ή εκτός αγωνιστικού χώρου
- Φορτώνεται με κάρτες με πολύ μεγαλύτερη συχνότητα από τα υπάρχοντα στόπερ της ομάδας μας, αν και με το σύστημα του Σάντος (να τελειώνουν οι επιθέσεις του αντιπάλου πριν χρειαστεί να επέμβουν οι στόπερ) ίσως βελτιωθεί στον τομέα αυτό. Ενδεικτικά πάντως στη θητεία του στην ΑΕΚ πήρε 11 κίτρινες και 1 κόκκινη σε 49 εμφανίσεις. Όχι και τόσο τραγικά δηλαδή.
- Οι εμφανίσεις του στην ΑΕΚ ήταν εξαιρετικές. Από τότε όμως δεν έκανε και πολύ καλές χρονιές (σε Λεβάντε και Ρετζίνα) και κανείς δεν μπορεί να μας εγγυηθεί ότι είναι στο επίπεδο που τον είδαμε στην ΑΕΚ

Τα συν είναι μάλλον περισσότερα. Αν μπούμε στη διαδικασία των υποθέσεων θα μπορούσαμε να πούμε ότι ίσως να βρίσκαμε και κάτι καλύτερο. Ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι με δεδομένη την οικονομική στενότητα ψάχνουμε κυρίως για παίκτες καλούς με λίγα λεφτά, ει δυνατόν και τσάμπα. Ο Τσιρίλο είναι ακριβώς αυτό.







Παπάζογλου


Lucio Filomeno


Τον βλέπουμε δύο χρόνια στην Ελλάδα, άρα νομίζω όλοι έχουμε μια αρκετά ολοκληρωμένη άποψη για αυτόν.

Ο Αστέρας Τρίπολης έσκασε σαν φωτοβολίδα την προπερασμένη σεζόν στην Α’ Εθνική. Εντυπωσίασε τους πάντες με τις νίκες του επί των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος. Από τους παίκτες του, ειδικά την πρώτη χρονιά του Αστέρα στην Α, ξεχώρισε κυρίως ο Φιλομένο. Δεν ξέρω πόσοι το θυμάστε αλλά πρόπερσι όλοι παραμίλαγαν με τον Αργεντίνο που κάρφωνε τα γκολάκια στους μεγάλους της Αθήνας και όχι μόνο...

Νομίζω ότι από εκείνη την ομάδα του Αστέρα οι δύο που πραγματικά ήταν παίκτες κλάσης για τα δεδομένα της Ελλάδας ήταν ο Καρντόζο και ο Φιλομένο. Γι’ αυτό χαίρομαι που είμαστε πολύ κοντά στην απόκτησή του.

Εξαιρετική τεχνική, παίζει αποτελεσματικά και εντός κουτιού (επωφελείται σε αναμπουμπούλες, αλλά φτιάχνει και γκολ) και εκτός κουτιού (καλό, τεχνικό σουτάκι από μέση απόσταση). Έχει σκοράρει και με τα δύο πόδια αρκετές φορές (καλό αυτό!) και έχει πάρα πολύ καλές τοποθετήσεις στα στημένα πράγμα που τον βοηθάει να σκοράρει με το κεφάλι παρότι δεν σου γεμίζει το μάτι σωματικά (η κεφαλιά θέλει και τέχνη άλλωστε). ΟΚ, δεν είναι ο μεγάλος σκόρερ. Ένα γκολ ανά 3 ματς βάζει, αλλά με άλλου είδους βοήθεια στον ΠΑΟΚ από πίσω και πλάγια ίσως αποδειχθεί ικονοποιητικός σκόρερ.

Καθαρά ποδοσφαιρικά δεν συγκρίνεται με τον Μπακαγιόκο. Πολύ ανώτερος ποιοτικά ο Αργεντίνος. Το ζήτημα είναι να αποδώσει σε μια ομάδα με πολύ υψηλότερες απαιτήσεις όπως είναι ο ΠΑΟΚ.




Dario Kresic




Σε όσα παιχνίδια τον είδα όσο ήταν στον Πανιώνιο μπορώ να πω ότι είναι σταθερός, με την έννοια ότι δύσκολα θα σου κάνει την "πατάτα". Κάτω από τα δοκάρια είναι αρκετά καλός και να μην ξεχνάμε ότι ειδικά πέρυσι ο Πανιώνιος δεν είχε καμιά σοβαρή άμυνα. Τώρα για εξόδους, για αέρα, για έλεγχο μπάλας και τέτοια δεν ξέρω...

Άλλο θετικό είναι ότι κάνει ανοδικά βήματα στην καριέρα του και θέλει διακαώς να πετύχει στον ΠΑΟΚ. Είναι καλό να είναι φιλόδοξοι οι παίκτες.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη στιγμή είναι πολύ καλύτερος από τον περυσινό αναπληρωματικό μας τερματοφύλακα (Γλύκος), πράγμα που σημαίνει ότι σε μία ακόμα θέση βελτιωνόμαστε χωρίς μάλιστα να δαπανήσουμε χρήματα.

Όπως και να’χει, Ντάριο Κρέσιτς καλωσήρθες! Υγεία και δουλιά για επιτυχίες με τον ΠΑΟΚ!

Olivier Sorlin

Vieirinha



Υ.Γ : Επειδή αρκετοί μας ρωτάτε για τον miechel μπορειτε να κάνετε κλικ στα παρακάτω link και να μάθετε πληροφορίες
http://lipton4.blogspot.com/2009/06/pc-update.html

http://lipton4.blogspot.com/2009/06/blog-post_09.html

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

Φιλόμενο στον ΠΑΟΚ



Για 3 χρονια στον ΠΑΟΚ


Πρόκειται για έναν ευέλικτο σέντερ φορ με μεγάλη ευχέρεια στο σκοράρισμα. Ιδιαίτερα παραγωγικός κεφαλοσφαιριστής, έχει πολύ καλές τοποθετήσεις στην περιοχή και αυτός είναι ο λόγος που πετυχαίνει αρκετά γκολ.
Έχει την δυνατότητα να παίξει και πίσω από τον σέντερ φορ σε ρόλο περιφερειακού επιθετικού γιατί έχει καλή πάσα, κράτημα μπάλας και την οξυδέρκεια που απαιτεί η θέση αυτή.
Δεν πρόκειτε για τον παίκτη που θα τρελάνει κόσμο, αλλά έχει την ικανότητα να σκοράρει και είναι ουσιαστικός.
Είναι καλύτερος από τον Μπακαγιόκο που κατείχε την συγκεκριμένη θέση αλλά υπάρχει μία ένσταση.
Ψάξαμε όλο τον κόσμο και δεν βρήκαμε καλύτερο παίκτη; Aξίζει να σημειωθεί ότι επελέγησε ξανά παίκτης γνώστης του ελληνικού πρωταθλήματος


Έρχεται και ο Βιτόλο αλλά και το αρίστερο μπάκ !!!

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

Adolfo Bautista στην Παοκάρα μας


To παρατσούκλι του παικτη ειναι ''Μπόφο''


Παιζει ως περιφερειακός επιθετικος και οταν σκοράρει πηγαινει στους οπαδούς των αντιπαλων ομάδων και πετάει τα παπούτσια του.

Ερχεται ως ελευθερος στην ομάδα μας

Ακολουθει πλήρες ρεπορτάζ για τον παικτη

http://www.youtube.com/watch?v=7nUBx_x_Xvk

http://www.youtube.com/watch?v=WgnUlSmz0vY&feature=related

Adolfo Bautista Herrera (born May 15, 1979) is a great Mexican footballer who is currently playing for Chivas de Guadalajara. He is a forward/midfielder who has great vision and technique and he is better known as Bofo and for his bald calvo head and triple digit jersey number, 100.

He made his debut with UAG Tecos on March 7, 1998 at the age of 18. He played with UAG Tecos from 1998-2002 where he scored 15 goals for the team in those four years. His first Primera Division goal was in the Invierno 2000 Mexican tournament against Necaxa on September 17th where Tecos lost of 3-1.

In late 2002, Bofo was transferred to Monarcas Morelia where he scored 8 goals in 21 games and was an important player on the squad. He made a deadly frontline with Chilean footballer Reinaldo Navia where together they packed over 15 goals for the team. He played for Morelia two seasons (Apertura 2002, Clausura 2003) where both seasons the team reached the championship and came in second both. Monarcas Morelia was the club that started launching Bofo's career into success.

In mid 2003, Bofo was transferred to Pachuca where much was expected from him. Coach Victor Manuel Vucetich benched him after personal issues. In 19 games, Bofo scored only one goal against Jaguares de Chiapas, and was struggling. However, in the championship that Pachuca managed to reach that same season, El Bofo came out of his shell and pretty much gave the team the secondnd Championship in its history. In the first leg, when the team was tied 1-1 against Tigres, Bofo was substituted in and scored a "golazo" that put the team up by one goal. Minutes later, Bofo provoked a penalty kick that put Pachuca up 3-1. After seasons of consecutively getting secondnd place in the season, Bofo led Pachuca to the championship, the first in his career. But with personal issues with the coach and a desire to leave the club, Bofo was wanted by many teams. After a long transfer period, Bofo was transferred to arguably the most popular team in Mexico, Chivas del Guadalajara. Adolfo Bautista is recognized for his hair style, a razor shaven bald head, sometimes clips of his head being shaven before a game are shown on Mexican sports shows. He is also recognized for his relgious belief, displaying a t-shirt with the Virgin Mary under his jersey after scoring goals. Also being sponsored by Mexican soccer shoe maker Pirma-Brasil, throws the shoe he scored the goal with into the crowd. He has several models of soccer shoes that he wears distinctively.

It was then that Bofo's career skyrocketed as he was known all around Mexico for now playing on the most popular team in the nation. In his first season, he scored nine goals in 19 games and was the team's top scorer. And once again, Bofo led his team to the championship for the fourth consecutive year!!! But this time, his team lost in the penalty shoot-out against UNAM Pumas. The next season was one of Bofo's worst in his career only scoring three goals in 19 games. To this day, he still plays with Chivas and is looking to return to his top form.

Bofo has also been called up to the Mexican senior national team and has been capped 18 times (as of March 2005), scoring seven times with El Tri. In la Primera Division in Mexico, he's scored 52 goals from 1998-2005.


Τα στατιστικά του παίκτη :





Ο Bautista είναι επιθετικός μεσος, με φαντασία, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι με ένα πέρασμα, μισεί να παίζει άμυνα, είναι οκνηρός κατά περιόδους, αλλά έχει ειδικές δεξιότητες, έχει ενα πάρα πολύ καλό σουτ, τεχνικά είναι παραπάνω απο τον μέσο όρο. Επιθετικά είναι υπέροχος, ειδικά στις αντεπιθέσεις και παίζει καλύτερα όταν είναι πίσω από δύο τους 2 επιθετικούς
Εάν ο ΠΑΟΚ έχει καλους επιθετικούς ή έναν πάρα πολύ καλό, ο Bautista μπορεί να τον πλαισιώνει πολύ καλά!!

Στατιστικα του "Bofo" στο football manager..



Σάββατο 13 Ιουνίου 2009

ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΟΜΒΑ-ΛΑΒΡΑΚΙ ΧΤΥΠΑ ΑΠΟ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΚΟΚΚΑΛΗ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΡΩΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΑΝ ΤΡΕΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟ ΕΜΨΥΧΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!!! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΙ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ!



..........................................................................................
.......................................................................................
...........................................................................................
..............................................................................................
..................................................................................................
....................................................................................................
.....................................................................................................
.........................................................................................................
...........................................................................................................
...............................................................................................................
................................................................................................................
.................................................................................................................
..........................................................................................
.......................................................................................
...........................................................................................
..............................................................................................
..................................................................................................
....................................................................................................
.....................................................................................................
.........................................................................................................
...........................................................................................................
...............................................................................................................
................................................................................................................
.................................................................................................................
..........................................................................................
.......................................................................................
...........................................................................................
..............................................................................................
..................................................................................................
....................................................................................................
.....................................................................................................
.........................................................................................................
...........................................................................................................
...............................................................................................................
................................................................................................................
.................................................................................................................
ΦΥΣΙΚΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΗΣΕ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟ ΚΑΙ ΚΑΡΑΖΝΑΦΕΡΗ ΣΤΑ 'ΚΑΛΑ' ΤΟΥΣ! Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΕΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!

ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ

Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Λιοντάρι στο pc ,γατάκι στην ζωή ο miechel-steenage-opaoktsis

Καλησπέρα σας.

Η απρόσμενα μεγάλη απήχηση και ο μεγάλος όγκος σχολιών που είχε το άρθρο του Σαββάτου με τίτλο : ''Παοκτσής απο .....pc '' μας έδωσε δυνάμη να συνεχίσουμε απερίσπατοι το θέμας μας, παρακάμπτωντας τις οποιες εξωτερικές επιπλοκές .Ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας προσφέρατε αυτές τις 2 ημέρες.Περάσαμε υπέροχα με τα σχόλια σας και την μεγάλη συμμετοχή σας στο chat .,θα θυμούμαστε για καιρό το γέλιο που ρίξαμε μαζί σας.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και να συνεχίσετε να μας βοηθάτε .Η αλήθεια ειναι πως δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ανταπροκριση.Απρόσμενη υπήρξε λοιπόν ,η συμμετοχή σας στο θέμα του miechel-steenage-opaoktsis.Σας ''άγγιξε'' όπως φαινεται αρκετά το θέμα.Για αυτο κι εμείς δεν θα σας χαλάσουμε το χατίρι.

Ξέρουμε πως ορισμένοι μπορει να υπερτονίζουν με αρνητικό τρόπο τα όσα γράφουμε ή να μας αποδίδουν δικαιολογημένα μομφές. ''Δεν ειναι σωστό να προβάλεται σε κοινή θέα το προσωπικό δράμα του Πασχάλη '' μας έγραψε ένας . ''Στιγματίστηκε δημόσια ο miechel '' ή '' Εκμεταλευτήκατε το γεγονός πως δεν επισκεπτεται τον Ναό και τον κάνετε δημοσια ρεζίλι '' μας έγραψε στο lipton1111@gmail.com ( το email του blog μας ) ένας αναγνώστης .
Εμεις απο την πλευρά μας , θα συνεχίσουμε όπως προείπαμε και θα παρακάμψουμε τις μεμονομένες και ελάχιστες παραπάνω αναφορές συμπαράστασης στον Πασχάλη-miechel-steenage-opaoktsis.

Το ακριβώς απο κάτω άρθρο ,όπως διαβάσατε αφορά εναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.Έτσι όπως το γραψαμε εδώ το μετέφεραμε στο παγκοσμίου γνωστό και φανταστικό site του paokmaniak προκειμένου να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας τους εκατοντάδες αναγνώστες του. Ο χρήστης miechel-steenage-opaoktsis άρχισε τα κλαψουρίσματα αναζητώντας συμπαραστάτες στην''κοντρα με τον lipton '' όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί ο καναπεδάκιας μας.
Ποιος σου κάνει πόλεμο? Γιατί δεν απαντάς με επιχειρήματα σε αυτά που σου καταλογίζω παρά μόνο με τσιρίδες και υστερίες. Γιατί συνεχιζεις να παραμυθιάζεις τους παοκτσήδες συναγωνιστές οπως παραμύθιαζες και εμένα άλλωστε όταν δεν σε είχα καταλάβει ακόμη?
Με τις σπασμωδικές κινήσεις του ο Miechel παραδέχεται το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει αφού τα ψέμματα του αποκαλύφθηκαν.
Δεν σταμάτησε όμως εδώ.Συνέχισε απτόητα το κλαψουρομιξιάρισμά του

Άρχισε να αναφέρει υπερβολές και να κανει επικλησει στο συνάισθημα των υπολοιπων προκειμένου να γινει πιο πειστικός . ''Τωρα αν αυτός ειναι παοκι με αυτά που κάνει εγώ πάω πάσο'' έγραψε ο καναπεδάκιας μας. Αδέρφια μου παοκτσήδες και έξυπνοι είστε και κρίση έχετε αλάνθαστη. Γιατί επιτρέπεται σε αυτό το ανθρωπάκι να υποτιμά την νοημοσύνη σας? Γιατί επιτρέπεται σε αυτόν τον καναπεδάκια να θεωρεί ολούς εσάς ηλίθιους που τραβιέστε στα γήπεδο για την παοκάρα ενώ αυτός πουλά παοκτσηδιλίκη από τον καναπέ του?

Δεν του έφταναν αυτά. Βλέπετε δεν κατάφερε τον σκοπό του,οπότε λέει ας πάω να φωνάξω και άτομα κορόιδα απο το άλλο forum να την πέσουν στον lipton. Εγώ όμως σας ρωτάω αξίζει να συνδράμετε την βοήθεια σας σε έναν άνθρωπο που σας λέει ψέμματα? Ξέρετε τι λέει ο miechel κάθε βράδυ από μέσα του.....'εεε...τους μαλάκες οτι θέλω τους κάνω...στρατιωτάκια τους έχω και τους πουλάω και παραμύθι...' Σίγουρα αυτο θα λέει ο παραμυθάς μας!

Αυτό όμως μπορείτε να το αλλάξετε μην δέχεστε από κανέναν να σας κάνει πιόνι του για να πετύχει τις επιδιώξεις του.


Για να το διασκεδάσουμε και λίγο, το άρθρο του Σαββατο φαινεται πως αποτελεσε και πηγη έπνευσης για εναν χρήστη του forum του metropolisradio .Ταυτίστηκε ο εν λόγω χρήστης με το δράμα του Πασχάλη και είπε να αποκτήσει το username miechelokanapedakias.Ιδου και η απόδειξη







Και δυο-τρεις ρητορικές ερώτησεις προς τον χρηστη miechel-steenage- opaoktsis : Γιατί αφού πατάς στον Ναό όπως λες ,σε ενοχλησε τόσο η δημοσίευσή μας?Μήπως γιατί τα στοιχεία που παραθέσαμε ήταν άκρως πειστικά που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση? Ή μήπως σε αγγίξαμε στο ευαίσθητο σημείο σου που πραγματικά πόνεσε και αφηνιασες απειλώντας μας τηλεφωνικά ( με αποκρυψη ήταν η κλήση του )? Ειναι κάποιες ερωτήσεις που καλό θα ήταν να σε προβληματίσουν....

Εμένα αν θέλετε μην με πιστεύετε...για το ποιον του Miechel! Αλλά ας ακούσουμε την γνώμη του Νικολάου για τον Miechel...ΧΑΧΑΧΑ! Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή του Νικολάου στις 8/6/2009! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!


Στο επόμενο βίντεο ακολουθεί άλλο ένα σπαρταριστό απόσπασμα από την εκπομπή Νικολάου! Απολάυστε το! Η μάχη στα ερτζιανά μόλις ξεκίνησε!!!



Y.Γ : Σημερα αγαπητοί μας αναγνώστες σπάσαμε ρεκόρ.33 άτομα ηταν online (66 ματάκια ) κοιτούσαν το blog μας.Άραγε τί τους κράτησε συνδεδεμένους στο blog μας , τα στοιχεία που αφορουσαν τον Αργεντίνο υποψήφιο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ή το προσωπικό δράμα του Πασχάλη που συνεχίζει να πουλάει φούμαρα και οπαδιλίκι διχως να έχει πατήσει ποτέ του το ποδαράκι του στην Τούμπα?






Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λουτσιάνο Λεγισαμόν


Καλησπέρα ...

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής ,όσο μου επιτρέπει ο χρόνος το παρακολουθώ καθώς ασχολούμαι πολύ στοιχηματικά με αυτό. Την στιγμή που μιλάμε ήδη έχουμε διανύσει 16 αγωνιστικές στην Κλαουσούρα και απομένουν άλλες 3 για να ολοκληρωθεί αυτός ο μικρός μαραθώνιος των 19 ομάδων.
Ας προσπαθήσουμε να πούμε 5-6 πραγματάκια τοσο για τον φορ Λουτσιάνο Λεγισαμόν όσο και για το κλίμα που επικρατούσε εφέτος στην ομάδα του την Αρσεναλ Σαραντί.

Ο Λεγισαμόν (πρωη παικτης της Χιμνάσια Λα Πλάτα) ξεκινήσε εντυπωσιακά τη σεζόν Κλαουσούρα και ηταν αυτός που οδηγουσε την Αρσεναλ.Σκόραρε το πρώτο φετινό γκολ της ομάδα του ,την πρώτη αγωνιστική,στο 3ο μάλιστα λεπτό της αναμέτρησης.Την επόμενη αγωνιστική σκόραρε δυο φορές.Μία με υπέροχο βολέ στον αέρα στο 31’ και μία με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 49’

Την 4η αγωνιστική ,στο ματς με την Εστουντιάντες σημειώσε το 4ο φετινό του γκολ.Σκόραρε και στην πέμπτη αγωνιστική μεσα στο Μομουμενταλ ,την έδρα της Ριβερ Πλέιτ.

Τις επόμενες 2 αγωνιστικές δεν κατάφερε να σημειώσει κανένα τέρμα.

Την 8η αγωνιστική η ομάδα του υποδεχόταν στο Χούλιο Γκροντόνα (εδρα της Αρσεναλ ) την μεγάλη Σαν Λορέντζο.Την αναμέτρηση έτυχε να την παρακολουθήσω ολόκληρη.1-1 το τελικό αποτέλεσμα Ματς όπου ήταν καλύτερη της Σαν Λορέντζο, είχε σχεδόν την καθολική υπεροχή και αδικείται από το τελικό 1-1.Ο παικταράς μας πάντως από το ξεκίνημα του αγώνα έβαλε μπροστά της Άρσεναλ στο σκορ με το γκολ του στο 3 λεπτό της αναμέτρησης.

Την 9η αγωνιστική πήγε στο Σάντα Φε.Είδα να παιζει πανέξυπνα την Κολόν στην κόντρα .Παρόλο αυτά δεν κάτεφερε να φυγει με την νικη.1-1 το τελικο σκορ με τον Λεγισαμόν να χάνει πέναλτυ στο 0-0 .

Η συνέχεια δεν ηταν ανάλογη τοσο για τον Λεγισαμόν όσο και για την ομάδα του.Σημειωτέον πως φέτος ειχε ενα τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε έξω 2 αγωνιστικές. Η Άρσεναλ του νεαρού προπονητή Ντάνι Γκαρνέρο μπορεί να ξεκίνησε αφήνοντας υποσχέσεις στη φετινή Κλαουσούρα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο κοουτς μεχρι την στιγμή της παράιτησής του διατηρούσε το 4-4-2 με ταχύτατους Μάτος και Λεγισαμόν μπροστά στην επίθεση.Την θέση του πήρε ο γνωστός Μπουσουγάσκα.Ουτε αυτός ομως δεν βοήθησε την ομάδα .Μάλιστα την σεζόν αυτη η Αρσεναλ εκανε το χειρότερο σερί στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Υ.Γ: Στα τέλη του Απρίλη ακουγόταν πως ο Παναθηναικός ειχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουτσιάνο Λεγισαμόν

Υ.Γ 2 : Όπως ειπα παραπάνω ,απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Κλασουσούρα.Τα αναπομείναντα ματς της Αρσεναλ ειναι:
Arsenal de Sarandí Lanús στις 14 Ιουνίου
Huracán Arsenal de Sarandí στις 21 Ιουνίου και
Arsenal de Sarandí -Independiente στις 28 Ιουνίου.
Οποιος θέλει να τα παρακολουθησει μπορει να επισκευτεί το προσωπικό μου blog http://lipton4.blogspot.com/) .Εκεί θα δώσω λινκ για να παρακολουθήσουμε τις αναμετρήσεις ,όπως επίσης και διάφορα στοιχεία για παικτες που ενδιαφέρουν την ομάδας μας από τις λατίνικες χώρες.
Ο Μπουρουσάγκα έπειτα απο απαιτήσεις των φιλάθλων ενδέχεται να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές.Οπότε ισως κάτσει στον πάγκο ο παικτης Λεγισαμόν

Κυριακή 7 Ιουνίου 2009

Παοκτσής απο ...pc (Update στο κάτω μερος του άρθρου )



Καλησπερίζω τους αγαπητούς μας αναγνώστες.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας,σε όλους τους οπαδούς και ειδικώτερα σε όλα τα παόκια ανα τον κόσμο.
Τον τελευταίο καιρό (όντας αναγνώστης 3 forum ) μου προκάλεσε εντύπωση το παοκτδηδιλίκη του κυρίου miechel (metropolisradio ) ή opaoktsis (matchmoney forum) ή steenage (paokmania).
Προκειται για τον ιδιο χρήστη...γνωστό και ως ''καμμένος απο την ζωή ''.
Ο εν λόγω χρηστης δαπανά τουλάχιστον 20 από τις 24 ώρες της ημέρας μπροστά σε ενα κουτί.
Μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ασχολειται με τον ΠΑΟΚ ....και μοιράζεται μαζί με τους υπόλοιπους χρήστες 3 forum (metropolisradio, paokmania, matchmoney ) τις απόψεις του ,για την ομάδα του,τον ΠΑΟΚ.
Αγαπητοί μου αναγνώστες , ο τυπάς αυτός δεν ειναι σαν εμάς....
Τι εννοώ;
Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ του τον ΝΑΟ (Τουμπα).Πουλάει παοκτσηδιλίκη πισω απο τον υπολογιστή του.Τί να το κάνω που μιλάει για μεταγραφές, που εκφέρει άποψη για την ομάδα , που αναλύει τους αγώνες και τα ρόστερ της ομάδας μας ,οταν δεν βρισκεται στην θέση που οφείλει να ειναι .Η θέση του κάθε Παοκτσή ειναι η Τουμπα,ο Ναός μας.Εκεί έχουμε αφήσει πολλές ώρες από την ζωή μας.Περάσαμε στον χώρο αυτό, δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές.Ο κυριος miechel-steenage-opaoktsis ουδέποτε εχει πατήσει το πόδι του στον ΝΑΟ...
Την Τουμπα την γνωριζει μεσα απο τις φωτογραφιες των εφημεριδων,των περιοδικών αλλά και μεσα από το άφθονο υλικό ,που έυκολα μπορει να βρει ο οποισδήποτε μεσα στο διαδίκτυο.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ,φίλοι μου ,ειναι πως ασκεί και κριτική εναντιον ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ. Τραβα μια φορά ,εστω μια ,μονο μια στην ζωή σου στον ΝΑΟ ρε φίλε...
Πως γινεται να εκφέρεις άποψη για όλους και για όλα διχως να ''αφησεις την ζωή σου σ'ενα πέταλο'';
Παμε να μιλήσουμε και με στοιχεία...

Στοιχείο Νο.1 Κατα την διαρκεια της χρονιας σε προσωπικές κουβέντες μας ,επαλήθευσα πως μας πουλάει φούμαρα....
Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ,για το πρωτάθλημα (0-0 τελικο ) όλοι θυμάστε τον μεθυσμένο παοκτσή που ειχε αφήσει την θυρα4 και περπατώσουσε γυμνός στο χαλασμένο ταρτάν μπροστά στην θυρα 4.Φωνάζαμε μαλιστα το συνθημα ''λαλαλαλαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλάς''. Ο miechel-steenage-opaoktsis δεν γνώριζε απολύτως τίποτα...Ευλογα οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως ειναι καναπεδάκιας....
Συνεχιζω
Στοιχείο Νο.2 .
Ολοι σας ,αγαπητοί παοκτσήδες ,και ειδικώτερα οι συχνάζοντες στην Θυρα 4 ,θυμάστε το μπλοκάρισμα των τουρνικέ 10-12 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος .
Το ξεμπλοκάρισμα των τουρνικέ έγινε στο 15λεπτο περίπου της αναμέτρησης και ειχε ως αποτέλεσμα την μαζική εισοδο φιλάθλων στην θύρα.
Ο καημένος ο miechel,steenage ,opaoktsis , ο μαγκας των υπολογιστών δήλωνε άγνοια για αυτο το συμβάν.Μου ειχε πει προσωπικά μάλιστα πως ειχε μπει στον αγώνα 2 λεπτα πριν την σέντρα.
Στοιχείο Νο.3
Παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαρισσα για την τελευταία αγωνιστική των πλευ οφς σκάναρα σε γνωστό οπαδικό παοκτσηδικο φόρουμ το προσωπικό μου ονομαστικό εισιτήριο του αγώνα.
Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.
(Καντε κλικ στην φωτο για να την κοιτάξετε καλύτερα )

Ο φίλος και συνοπαδός dimots4 εξηγεί στον steenage-miechel-opaoktsis πως το πακέτο εισιτηρίων που έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα play off έγραφε ως (εναγραφόμενη) ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων διαφορετική απο την πραγματοποιηθήσα .
Ο καμενοκαημενούλης μας δηλωνε άγνοια ακομα και για τα play off.Παρά τον σημαντικό χαρακτήρα των αναμετρήσεων ο φίλος μας ,δεν ευαισθητοποιήκε ούτε τώρα, την περίοδο των play off, να επισκεφτει τον ΝΑΟ και να στηριξει (και οικονομικά ) την ομάδα μας.

Τα στοιχεία μιλουν από μόνα τους.Κανει μπαμ οτι ειναι ενας καναπεδάκιας απο το γεγονός οτι δεν μας μιλάει ποτέ για το γήπεδο.Αναλώνεται σε ποδοσφαιρικές κουβέντες και δεν αναφέρει ποτέ τα παραλειπόμενα από τον Ναό μας.Αν πάταγε λιγάκι και γνωριζε έστω τι μυρωδιά εχει το γρασιδι ή ο μπάφος ή η ρετσίνα δεν θα έλεγε τις ηλιθιοτητες αυτές.


Καλα να περνάς miechel,steenage,opaoktsis στην καρέκλα σου...διότι εκεί την βγάζεις οταν η ομάδα μας παιζει μπάλα.

Υ.Γ : Το ότι ακους τους αγωνες απο το ραδιόφωνο και τους κατεβάζεις να τους παρακολουθήσεις απο το ιντερνετ (μεσω torrent ) το θεωρούμε αυτονόητο και για αυτο δεν το αναφέραμε παραπάνω

------------------------------------------------------------------------------------------------
Update

Όλοι μας γνωρίζουμε το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη......


Τι συμβαίνει όμως όταν ο άγνωστος στρατιώτης ειναι απο τα Λαγκαδίκια και μας ειναι γνωστός....?


Lipton

ΠΟΝΗΡΟΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ.....

ΜΟΛΙΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΣΠΙΤΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΜΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑ.
Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΥΠΗΡΞΕ ΜΝΗΜΕΙΩΔΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...! ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΟΝΑΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Η ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΜΨΕΙ...ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΤΡΟΠΟ ΜΗΧΑΝΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ! ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΩ ΕΔΩ ΑΦΟΥ ΨΗΦΙΣΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΒΑΝ ΠΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΩ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ...
ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΕΥΚΟ (ΤΟ ΚΛΑΣΙΚΟ ΛΕΥΚΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ) ΑΛΛΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΝ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...



ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΒΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΕΥΚΟΛΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ(ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΔΥΟ ΟΝΟΜΑΤΑ) ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΛΕΥΚΟ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ ΠΟΝΗΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΠΟΣΟ ΨΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΨΗΦΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ........ΛΕΥΚΟ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!

ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ

Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Παοκτσής ...........απο pc !



Καλησπερίζω τους αγαπητούς μας αναγνώστες.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας,σε όλους τους οπαδούς και ειδικώτερα σε όλα τα παόκια ανα τον κόσμο.
Τον τελευταίο καιρό (όντας αναγνώστης 3 forum ) μου προκάλεσε εντύπωση το παοκτδηδιλίκη του κυρίου miechel (metropolisradio ) ή opaoktsis (matchmoney forum) ή steenage (paokmania).
Προκειται για τον ιδιο χρήστη...γνωστό και ως ''καμμένος απο την ζωή ''.
Ο εν λόγω χρηστης δαπανά τουλάχιστον 20 από τις 24 ώρες της ημέρας μπροστά σε ενα κουτί.
Μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ασχολειται με τον ΠΑΟΚ ....και μοιράζεται μαζί με τους υπόλοιπους χρήστες 3 forum (metropolisradio, paokmania, matchmoney ) τις απόψεις του ,για την ομάδα του,τον ΠΑΟΚ.
Αγαπητοί μου αναγνώστες , ο τυπάς αυτός δεν ειναι σαν εμάς....
Τι εννοώ;
Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ του τον ΝΑΟ (Τουμπα).Πουλάει παοκτσηδιλίκη πισω απο τον υπολογιστή του.Τί να το κάνω που μιλάει για μεταγραφές, που εκφέρει άποψη για την ομάδα , που αναλύει τους αγώνες και τα ρόστερ της ομάδας μας ,οταν δεν βρισκεται στην θέση που οφείλει να ειναι .Η θέση του κάθε Παοκτσή ειναι η Τουμπα,ο Ναός μας.Εκεί έχουμε αφήσει πολλές ώρες από την ζωή μας.Περάσαμε στον χώρο αυτό, δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές.Ο κυριος miechel-steenage-opaoktsis ουδέποτε εχει πατήσει το πόδι του στον ΝΑΟ...
Την Τουμπα την γνωριζει μεσα απο τις φωτογραφιες των εφημεριδων,των περιοδικών αλλά και μεσα από το άφθονο υλικό ,που έυκολα μπορει να βρει ο οποισδήποτε μεσα στο διαδίκτυο.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ,φίλοι μου ,ειναι πως ασκεί και κριτική εναντιον ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ. Τραβα μια φορά ,εστω μια ,μονο μια στην ζωή σου στον ΝΑΟ ρε φίλε...
Πως γινεται να εκφέρεις άποψη για όλους και για όλα διχως να ''αφησεις την ζωή σου σ'ενα πέταλο'';
Παμε να μιλήσουμε και με στοιχεία...

Στοιχείο Νο.1 Κατα την διαρκεια της χρονιας σε προσωπικές κουβέντες μας ,επαλήθευσα πως μας πουλάει φούμαρα....
Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ,για το πρωτάθλημα (0-0 τελικο ) όλοι θυμάστε τον μεθυσμένο παοκτσή που ειχε αφήσει την θυρα4 και περπατώσουσε γυμνός στο χαλασμένο ταρτάν μπροστά στην θυρα 4.Φωνάζαμε μαλιστα το συνθημα ''λαλαλαλαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλάς''. Ο miechel-steenage-opaoktsis δεν γνώριζε απολύτως τίποτα...Ευλογα οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως ειναι καναπεδάκιας....
Συνεχιζω
Στοιχείο Νο.2 .
Ολοι σας ,αγαπητοί παοκτσήδες ,και ειδικώτερα οι συχνάζοντες στην Θυρα 4 ,θυμάστε το μπλοκάρισμα των τουρνικέ 10-12 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος .
Το ξεμπλοκάρισμα των τουρνικέ έγινε στο 15λεπτο περίπου της αναμέτρησης και ειχε ως αποτέλεσμα την μαζική εισοδο φιλάθλων στην θύρα.
Ο καημένος ο miechel,steenage ,opaoktsis , ο μαγκας των υπολογιστών δήλωνε άγνοια για αυτο το συμβάν.Μου ειχε πει προσωπικά μάλιστα πως ειχε μπει στον αγώνα 2 λεπτα πριν την σέντρα.
Στοιχείο Νο.3
Παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαρισσα για την τελευταία αγωνιστική των πλευ οφς σκάναρα σε γνωστό οπαδικό παοκτσηδικο φόρουμ το προσωπικό μου ονομαστικό εισιτήριο του αγώνα.
Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.
(Καντε κλικ στην φωτο για να την κοιτάξετε καλύτερα )

Ο φίλος και συνοπαδός dimots4 εξηγεί στον steenage-miechel-opaoktsis πως το πακέτο εισιτηρίων που έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα play off έγραφε ως (εναγραφόμενη) ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων διαφορετική απο την πραγματοποιηθήσα .
Ο καμενοκαημενούλης μας δηλωνε άγνοια ακομα και για τα play off.Παρά τον σημαντικό χαρακτήρα των αναμετρήσεων ο φίλος μας ,δεν ευαισθητοποιήκε ούτε τώρα, την περίοδο των play off, να επισκεφτει τον ΝΑΟ και να στηριξει (και οικονομικά ) την ομάδα μας.

Τα στοιχεία μιλουν από μόνα τους.Κανει μπαμ οτι ειναι ενας καναπεδάκιας απο το γεγονός οτι δεν μας μιλάει ποτέ για το γήπεδο.Αναλώνεται σε ποδοσφαιρικές κουβέντες και δεν αναφέρει ποτέ τα παραλειπόμενα από τον Ναό μας.Αν πάταγε λιγάκι και γνωριζε έστω τι μυρωδιά εχει το γρασιδι ή ο μπάφος ή η ρετσίνα δεν θα έλεγε τις ηλιθιοτητες αυτές.


Καλα να περνάς miechel,steenage,opaoktsis στην καρέκλα σου...διότι εκεί την βγάζεις οταν η ομάδα μας παιζει μπάλα.

Υ.Γ : Το ότι ακους τους αγωνες απο το ραδιόφωνο και τους κατεβάζεις να τους παρακολουθήσεις απο το ιντερνετ (μεσω torrent ) το θεωρούμε αυτονόητο και για αυτο δεν το αναφέραμε παραπάνω

Lipton

ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑLΙΖΕΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΤΗΣ ΑLIZEE ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ...


ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΑΠΟ ΠΙΣΩ...


ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΔΙΠΛΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΟΛΟΓΙΟΜΟ...



ΕΝΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΗΜΕΣ ΤΗΝ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΚΑΡΝΤΑΡΟΜΠΑ ΤΗΣ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΕΙ ΝΤΥΘΕΙ ΜΕ ΚΟΥΡΕΛΙΑ...

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2009

AΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ...

ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΜΑΡΤΖΗΔΕΣ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Η ΔΙΑΘΕΣΗ (ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ...) ΩΣΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΓΕΜΑΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕΙΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ... ΣΑΣ ΦΕΡΝΩ ΛΟΙΠΟΝ ΓΑΛΛΙΚΟ ΦΡΕΣΚΟ ΑΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ ΝΑ ΔΡΟΣΙΣΤΕΙΤΕ!

ΕΙΝΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΟ ΧΡΗΣΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΠΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ!


ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ

Υ.Γ. ΑΛΕΣΣΣΣ ΑΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΤΙ...ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
Υ.Γ.2 ΚΑΛΑΜΟΤΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΑ! ΜΗΝ ΔΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ YIANNIS BEBIS

ΧΑΣΑΚΑ ΜΑΣΑΚΑ-ΑΤΣΟΥΚΑ ΛΟΥΤΣΙΚΑ--> ΙΣΟΠΑΛΙΑ @(3,55)

PARDY POWER


Εκεί που εξυμνούσαμε την άμυνα τής Χασάκα Μασάκα, που μετρούσε τέσσερις αγώνες με την εστία της απαραβίαστη, ήρθαν οι δύο απανωτές ήττες από την Μοσκίτο Δαμάλα (0-2 εκτός) και Φατζιμόρι Χουακίτα (0-1 εντός) για να αλλάξουν την κατάσταση. Στην πρώτη περίπτωση η Χασάκα Μασάκα δικαιολογείται. Ήταν ντέρμπι, έπαιζε με την ομάδα που βρίσκεται τώρα στην κορυφή της βαθμολογίας. Στη δεύτερη όμως; Με τη μέτρια Φατζιμόρι Χουακίτα έπαιζε στο γήπεδό της και το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν καλύτερο. Έμεινε έτσι 4β. πίσω από την κορυφή και θέλει τη νίκη για να μην διευρυνθεί η διαφορά αυτή. Η φιλοξενούμενη Ατσούκα Λουτσίκα είναι στο κλαμπ των δυνατών της χώρας. Έχει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία (19 γκολ σε 9 αγώνες), σε κάτι που συνέβαλε σε μεγάλο βαθμό το 5-1 επί της Χαγιατούτσι, σε ένα ματς που μέχρι το 44ο λεπτό έχανε με 0-1. Γύρισε όμως το ματς και πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη της, που την έφερε στην 6η θέση. Δεν υπάρχει φαβορί εδώ και η ισοπαλία μπορεί να επιβεβαιωθεί για τρίτη σερί χρονιά..

YIANNIS BEBIS

Υ.Γ. ΑΦΟΥ ΜΟΥ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΑΙΤ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΕΔΩ.

Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΟΚ...! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΤΣΑΥΤΗΣ

Κάτω από περιπετειώδεις συνθήκες συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε καφετέρια του Κολωνακίου στην Αθήνα από τους Αστυνομικούς, ο πολυσυζητημένος δραπέτης Κοτσαύτης από την Ανδραβίδα ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει η ΠΡΩΤΗ είχε αποδράσει... σαν κύριος από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου είχε παραπεμφθεί να νοσηλευτεί με μια τουλάχιστον «περίεργη» απόφαση δικαστηρίου της Πάτρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην σύλληψη του καταζητούμενου διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας οι άνδρες του οποίου αξιολόγησαν διάφορες πληροφορίες.

Ο Κοτσαύτης βάσει της 120/1.6.2000 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 ετών και 3 μηνών για αρχαιοκαπηλία, φθορά αρχαίων αντικειμένων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Εισαγγελίας Εφετών Ναυπλίου και των Φυλακών Πατρών που έχει στην κατοχή της η ΠΡΩΤΗ, ο συλληφθείς οφείλει ακόμη ποινή φυλάκισης 10 ετών και 15 ημερών ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ηταν στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών

Οπως έγινε γνωστό από έγκυρες Αστυνομικές πηγές , ο Κοτσαύτης είχε τεθεί στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών τις τελευταίες εβδομάδες και επαρακολουθείτο διακριτικά επί 24ώρου βάσεως.
Χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος στην Αθήνα, πήραν το «πράσινο φως» και συνέλαβαν τον δραπέτη την ώρα που έπινε καφέ σε καφετέρια του Κολωνακίου.
Η απόδραση του κρατουμένου, η οποία κρατήθηκε από τους δημοσιογράφους ως «επτασφράγιστο μυστικό» από την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο ως προς τον τρόπο που έγινε αυτή αλλά και σε ότι αφορά την δικαστική απόφαση με βάση την οποία μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.


ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.protinews.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!

http://www.protinews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1537&Itemid=35

Δευτέρα 1 Ιουνίου 2009

ΑΝΕΤΑ ΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ...


Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΩΝ 8.5 ΠΟΝΤΩΝ ΦΑΝΗΚΕ ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΕ! ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ ΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΕΙΧΑΜΕ ΔΩΣΕΙ...
ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ ΟΣΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΝ..ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!




ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ