Τρίτη 10 Αυγούστου 2010

Μας τα εχουν κανει ζέπελιν....







Κατι τέτοια ψάχνουν οι συμπολίτες για να αρχίσουν να μας τα κάνουν ζέπελιν, οι αιώνια άτιτλοι!!
''Ναοί του ποδοσφαίρου Βικελίδης και Καραισκάκι'' λεει το sport24.gr :
http://sport24.gr/football/ellada/SuperLeague/naoi_toy_podosfairoy_vikelidhs_kai_karaiskakh.457803.html
Ορίστε και το αυθεντικό δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας :
http://www.diariovasco.com/v/20100808/deportes/mas-futbol/escenarios-miticos-planeta-futbol-20100808.html

Τα πήρε πρέφα και ο Μπάμπης αυτά τα δημοσιεύματα και τσουπππππ έτοιμο την επόμενη ημέρα το πρωτοσέλιδο στα Αθλητικά Νέα .Πάρτυ κάνουν οι αρειανοί.Δεν έκλεισαν μάτι απο την χαρά τους τα σκυλάκια του Super3.Φούσκωσαν από την υπερηφάνεια τους.

Μια ιστοσελίδα του κ@λου,που ούτε η μάνα της δεν τη ξέρει, έγραψε μία παπαριά και το αναπαράγουν τώρα οι συμπολίτες.Καλά σκουπιστείτε εκεί στην Παπαναστασίου,μαζευτείτε λέμε.

Πάμε να κουβεντιάσουμε λίγο επι του θέματος....


Άλλο να σε αναφερει μια ισπανικη ιστοσελιδα του κωλου και άλλο να εχει μιλησει για την εδρα σου και τα συνθηματα σου η Ουεφα.Εδω εχει μεσα στην λίτσα ως πιο καυτές έδρες ,Σελτικ, Ρειντζερς και Μπερναμπεου που ειναι εκκλησιες.

Και ρωτάω εγώ :Το Καραισκάκη δεν είναι αυτό το γήπεδο που φωνάζουν συνθήματα με ντουντούκες και από τα μεγάφωνα;

Και ξαναρωτάω :Το Χαριλάου δεν είναι το γήπεδο που γεμίζει μόνο όταν ευθυγραμμίζονται οι πλανήτες;

Φωτογραφια των πλανητων την μερα του φιλικου με την μποκα....



Εντάξει τώρα και μεις μπορούμε να φέρουμε καμιά κατοσταριά αντίστοιχες δηλώσεις(μέχρι και από τον Μαραντόνα) και δημοσιεύματα από τον ξένο τύπο για την Τούμπα, τέτοιου είδους δηλώσεις τζάμπα είναι εξάλλου και όλοι ξέρουν πως πουλάνε στην λαικίστικη νοοτροπία του Ελληνα και δυστυχώς στην ακόμα πιο λαικίστικη νοοτροπία του Βορειοελλαδίτη, ο οποίος στερημένος από πραματικές διακρίσεις(τίτλους, διεθνείς επιτυχίες κτλ.) αναζητεί πλασματικές(πρωταθλητισμό στα βεγγαλικά και τους πυρσούς).

Αλήθεια όμως αυτοί που ανακύρηξαν το Χαριλαού μια από τις πιο ""καυτές"" έδρες στην Ευρώπη γνωρίζουν πως μιλάμε για ένα γήπεδο 20.000 θέσεων το οποίο μόλις φέτος ξαναγέμισε σε καναδυό παιχνίδια μετά από τριάντα ολόκληρα χρόνια?

Ειλικιρνά δεν μέτρησα την πληρότητα σε κάθε ματς του αρη πέρσι, άλλα έστω ότι δέχομαι ότι πέρσι είχανε μια αρκετά αξιοπρεπή παρουσία με 1-2 sold out...η ιστορία του αρη ξεκινάει από πέρσι όμως?
Λαός που για 30 ολόκληρα χρόνια δεν γέμισε μια φορά το γήπεδο του μπορεί να αυτοανακηρρήσεται σε σούπερ γαμάουα λαός επειδή ξαφνικά μετά από 30 χρόνια γέμισε το γήπεδο 1-2 φορές?

Το ενοχλητικό της όλης υπόθεσης είναι η διαρκής προσπάθεια τους να μειώσουν κάτι το οποίο αντιγράφουν--όλοι ξέρουμε ποιοι έφεραν στην Ελλάδα τα βεγγαλικά, τα τύμπανα, τους πυρσούς.
Ακόμα και σε ότι αφορά τον εχθρό τους δεν βλάπτει να αναγνωρίζεις την αξία του όταν είναι άξιος σε κάτι, δείχνεις ανωτερότητα κάνοντας κάτι τέτοιο, το να μην την αναγνωρίζεις υποδεικνύει κομπλεξισμό.

Παραδειγματως χάρην κι γω δεν συμπαθώ τον Αρη σαν ομάδα, θα ήμουν κομπλεξικός όμως αν δεν αναγνώριζα την αξία της μεγάλης ομάδας του Γκάλη και του Γιαννάκη.

Αυτόν τον κομπλεξισμό επιδεικνύουν συνεχώς με την εμμονή τους να μειώσουν την Τούμπα, ένα γήπεδο που (μάλλον όχι τυχαία) έχει αποκτήσει στην συνείδηση του μέσου Ελληνα φιλάθλου την φήμη μιας ιδιαίτερα καυτής έδρας, φήμη που αντίστοιχη την ξέρουν ότι δεν έχει σε καμία περίπτωση το Χαρίλαου.

Αντίστοιχο κομπλεξισμό επιδεικνύουν και τα Σκορδονέα όταν προσπαθούν με κάθε είδους ηλίθιο επιχείρημα να υποβαθμίσουν την αγωνιστική δυναμική που έχει δείξει τα τελευταία 1-2 χρόνια ο ΠΑΟΚ.

Από την άλλη μεριά βλέπειτε όμως πως ο Ντίνος ο Μπαλλής παρόλο που είπε πως για αυτόν το σημαντικότερο πάνω από από όλα είναι να μην πάρει ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα, έπλεξε το εγκώμιο Ζαγοράκη-Βρύζα και είπε πως αν ο αρης θέλει να πετύχει πρέπει να ακολουθήσει το μοντέλο του ΠΑΟΚ. Και όταν ο Κάμπορα είπε τα αυτονόητα, για παράδειγμα ότι δεν χτίζεις ομάδα διώχνοντας μια εντεκάδα κάθε χρόνο και παίρνοντας μια καινούρια(όπως κάνει ο αρης), αλλά διατηρόντας έναν βασικό κορμό και κάνοντας κάποιες επιπλέον προσθήκες(όπως κάνει ο ΠΑΟΚ) πέσανε να τον φάνε.

Μπορούμε άνετα να τους φέρουμε μερικές εκατοντάδες δηλώσεις ξένων( για Έλληνες δεν το συζητάμε, δεν θα μπώ καν στη διαδικασία να συζητάω τα αυτονόητα) που έχουν έρθει στην Τούμπα και την χαρακτηρίζουν ''κόλαση'', ''καμίνι'' και την χειρότερη την οποία έχουν συναντήσει, με πιο πρόσφατες αυτές των στελεχών του Άγιαξ( που ο Γιόλ είπε πως και με ερασιτεχνική ομάδα να παίζεις τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα σε αυτό το γήπεδο λόγω του κόσμου). Και προσέχτε, παίκτες και προπονητές έ? Αυτοί που το ζούν στο πετσί τους, όχι φίλαθλοι-πανηγυρτζίδες που εντυπωσιάζονται απο τις ''χορορογραφίες'' και τα βαρελότα. Άμα όμως βάλω τέτοιες δηλώσεις, θα φανεί πως λαϊκίζω και θα πέσω και εγώ στο ίδιο τρυπάκι που ρίχνουν τους ''υπέροχους λαούς'' τα σκορδονέα και γενικώς οι αθλητικές εφημερίδες.

Οπότε, θα αρκεστούμε να τους επαναλάβουμε πως εφόσον η Τούμπα όπως λενε είναι μέτρια έδρα, χωρίς παλμό κτλ., καλό θα ήταν να πάνε να κάνουν κανά ιδιαίτερο στους παίκτες τους μπας και σταματήσουν να μπαίνουν στο γήπεδο με πάμπερς όποτε έρχονται που έχουν χάσει απο τα αποδυτήρια. Και όσον αφορά το Χαριλάου( ναι, αυτό το γήπεδο των 23.000 θέσεων όπου είχε να γίνει πάνω απο 30 χρόνια σόλτ άουτ), ας δούνε εδώ πως αντιμετωπίζουν την ''κόλαση'' οι μεγάλοι παικτες.

http://www.youtube.com/watch?v=kBh4jUQLV7Y



Δείτε και το παρακάτω βίντεο να δείτε πως το έτρεμε και κάποιος άλλος το χαριλάου...χαχαχαχα!




Lipton4

11 σχόλια:

  1. ΡΕ ΠΟΑΙ ΕΔΡΑ ΡΕ ΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ...ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΗΝ ΜΠΛΟΥΖΑ....ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΟΥΛΙΚΟΦΩΛΙΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Koyrkoi mia zwh sthn fapa eiste .
    afentika sthn propagnda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΟΛΑ, ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙΣ ΛΙΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΛΙΟΙ. ΜΕΓΑΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΛΙΠΤΟΝΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.....Ο ΜΙΡΜΙΓΚΑΚΗΣ ΠΟΙΑ! ΛΕΛΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na min 8imi8oume ton sergio ti magkia pou tous ekane.. i ton mikro pou tous elege voulwste to x0axa0ax0a kafti edra to klean8i8 skoulikidi8 0xa0xa0x0axa0x ari8 0xa0xa0x0ax0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. einai omada o ARHS? autos ka9e fora vgainei 6 kai katw...!!!!!rr su akoma k sthn skia ths larisas htane rr!!!!xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Min asxoliste pleon me ton rouli dn axizei... tin exoun dei polu hooligans enw einai POUTHENADES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. bravo re lipton les ta pragmata me to onoma tous!!!ante giati mas ta epri3an h roula !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. an perimenoun mia agnosth istoselida na tous pei poso opadoi einai kai poso kafth edra exoun tote einai aksioi tis moiras tous johan croif kai diego maradona vghkan kai eipan poso kafth edra einai h toumpa kai oxi agnostes istoselides

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an einai dinaton na ka8este kai na asxolise me ti les ta skordonea o paok exei ton pio fanatiko lao dn exei kaneis adirisi se auto tis magies pou kanou oi pextes omos as tis dixnoun bazodas goal kai oxi petodas petres kanoun kako sti omada auta ta video... min iperifanebomaste gia auta gt kalista mpori na ta ekane paixtis tou ari mesa stin toumpa kai na min ginotan tpt kai min me pite oti 8a ginotan ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. αφου εχουν μεγαλη εδρα ποσα διαρκειας πουλησαν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή