Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Ζαγοράκη ξύπνα !!!

Απόφαση σκάνδαλο από την ΕΠΟ καθώς αργά το βράδυ της Παρασκευής ανακοίνωσε τους πίνακες διατητών για τη νέα σεζόν στην οποία συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του Ηλία Σπάθα!!!

Τι κι αν τίναξε όλο το πρωτάθλημα στον αέρα με τράγικές διαιτησίες με αποκορύφωμα σαφώς το μάτς ΠΑΟΚ-Αρης...αυτά είναι ψιλά γράμματα για τους ιθύνοντες της ΕΠΟ. Μάλιστα η απόφαση θεωρείται πως ήταν ειλλημένη αφού ο Πειραιώτης ρέφερι συμμετείχε και στα καθιερωμένα τέστ διαιτητών που φέτος έγιναν στην Χαλκιδική.Υπενθυμίζουμε πως στο γήπεδο που έγιναν τα τέστ, οπαδοί του "Δικεφάλου" βρίσκονταν έκει για να αποδοκιμάσουν τον -ο Θεός να τον κάνει-διαιτητή, ο οποίος όμως φυγαδεύτηκε εγκαίρως. Τα "μαγειρέματα" της ομοσπονδίας είναι βέβαιο πως δεν θα περάσουν απαρατήρητα από τον Λαό του ΠΑΟΚ ο οποίος έχει δείξει πολλάκις πως δεν ξεχνά. Αξίζει να σημειωθεί ότι και ο διαιτητής Κύρκος του συνδέσμου διαιτητών Ηπείρου όχι μόνο δεν διεγράφη από τους πίνακες αλλά τοποθετήθηκε στην λίστα για ενδεχόμενη άνοδο στην Σουπερλίγκα!!!Ένας διαιτητής που στα εννέα παιχνίδια στα οποία αγωνίστηκε πέρυσι τιμωρήθηκε στα τρία... Καλό σας πρωτάθλημα..αναμένονται και πάλι στιγμές απείρου...κάλους!



''Η αλήθεια είναι πως η σιγή του ΠΑΟΚ έχει κουράσει άπαντες και ίσως είναι η ώρα να αναθεωρηθεί η επικοινωνιακή στρατηγική της ΠΑΕ.''

''Να ακούσουμε κάποτε και την άποψη του ΠΑΟΚ για αυτή την ιστορία. Αρκετά κράτησε η σιωπή η οποία σε όσους δεν γνωρίζουν, πολλές φορές φαντάζει ένοχη.''

Μεχρι και ο Στάυρος Κόλκας ρε Ζαγοράκη την ψώνισε με την επικοινωνιακή πολιτική της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Βγάλε τη τσίμπλα ρε Τέο και δες οτι την Λειβαδειά τη σεβάστηκαν περισσότερο απο μας αφού πέρασε ολόκληρος μήνας για να επικυρώσουν την ουρά της βαθμολογίας. Και εσένα σε εκθέτουν για πολλοστή φορά. Μια φορά, έστω μια φορά , δείξε τ 'αρχίδια σου κ απέκλεισε την είσοδο τους στο γήπεδο μας, αλλιώς θα του ξηγήσουμε εμεις τ όνειρο του φλώρου που θα ψάχνει τα δόντια του.

Έτσι όπως πάμε θα ορισουν κάνα Σπάθα σε ματς ΠΑΟΚ-Παναθηναικός και ο Ζαγοράκης ο ζητήσει συνάντηση με την συντονιστική επιτροπή των συνδέσμων για την όσο δυνατόν καλύτερη συμπεριφορά του κόσμου.

Μηδενική επικοινωνιακή πολιτική και αδυναμία προστασίας των συμφερόντων του ΠΑΟΚ.

Ή κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου ή κάνουνε τους χαζούς εκει στην διοίκηση.Και σε μελλοντική σφαγή της ομάδας δεν θα έχουμε δικαιώμα να μιλάμε.

Ζαγοράκη περιμένω να αναφερθεις ονομαστικά σε αυτό το πουστράκι τον διαιτητάκο στην συνέντευξη που θα δώσεις.


Y.Γ : Οσοι δεν εχετε εικονα απο το ''πεναλτι'' που χαρισε στο βαζελο στο φιλικό,ναι καλά ακούσατε ,ΦΙΛΙΚΟ με τη τζενοα,δεν εχετε ιδεα τι χανετε.Σας μιλαω ΘΑ ΞΑΝΑΝΙΩΣΕΤΕ.
Το παιδάκι αυτό απαγορεύεται δια ροπάλου οχι να ξανασφυριξει αγώνα της ομάδας αλλα΄να βρισκεται σε ακτινα 20 χλμ το λιγότερο από όπου παιζουμε.Θόδωρα αγορίνα μου σε αγαπάμε και σε εκτιμάμε αλλά ρε φίλε κανόνισε το θέμα προτού τον βρούμε μπροστά μας.

Υ.Γ 2 : http://www.youtube.com/watch?v=EiHgvfQ8UrA

9 σχόλια:

  1. to allo to ma8ate???

    "Είναι ιδέα της κατασκευαστικής εταιρείας, που συνεργάζεται με τον Παναθηναϊκό, να δοκιμαστεί ο αγωνιστικός χώρος από τους ερασιτέχνες της ΑΕΚ....Το κόστος του έργου θα κληθεί να το καλύψει ο Έλληνας φορολογούμενος ."

    http://contra.gr/Soccer/Hellas/285388.html


    Mias kai einai kairos pou bgainoun skandala stin fora...

    Filika

    JH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΑΒΡΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ;ΠΟΥ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ;ΜΗΠΩΣ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΕΝΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΟΧΙ;ΡΟΥΦΙΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Se ebrisa?????poios eipe oti eimai Gayros???
    PAOKtsis eimai apo to ekswteriko!!!!
    Poio einai to skandalo???
    OTI EMAS MAS EKOPSAN THN XORHGIA KAI ESY MALAKA ELLHNA POLITH 8A PLHRWSEIS TO FTIAKSIMO TOY GHPEDOY TOY POK.


    Filika

    JH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ πλέον δεν προσδοκώ τίποτα τέτοιο από τον πρόεδρο. Ο πρόεδρος είχε και έχει τόσες ευκαιρίες να βγει να πει τα πράγματα με το όνομά τους και να γυρίσει το μυαλό του ΠΑΟΚτσή και να τον βγάλει να λυσσομανάει στους δρόμους, αλλά φαίνεται ότι στην πορεία αποφάσισε να μην πάει ...κόντρα στο ρεύμα. Ο πρόεδρος απείλησε πόσες φορές ότι θα δώσει ονόματα πολιτικών και πολιτικάντηδων που υποσχέθηκαν, προβλήθηκαν και έπαιξαν με το όνομα του ΠΑΟΚ αλλά έκανε τελικά την πάπια, φοβέρισε ότι θα λάβει τα μέτρα του μετά τον Κουκουλάκη στο τηγάνι αλλά πάπαλα. Ο Ζαγοράκης προτίμησε να μπει "αλλιώς" στο παιχνίδι φέρνοντας τον αρχιμάγειρα της διαπλοκής κουμπάρο του στην ομάδα και ενώ προσδοκούσε τα "καλύτερα", πέτυχε βέβαια τα χειρότερα αποτελέσματα για τον ΠΑΟΚ. Όταν δε, έχασε πέρσι το πρωτάθλημα από το παιδάκι τον σπάθα, βγήκε πάλι αναγκαστικά για το επικοινωνιακό παιχνίδι και την κατασίγαση των παθών μπόλικη απειλή και τρελίτσα στον αέρα και στα ερτζιανά, και μόλις κάθισε ο κουρνιαχτός πάρε τον σπάθα στις λίστες.
    Πιστεύω πως το πρόβλημα του ΠΑΟΚ δεν είναι ότι στελεχώνουν το αρμόδιο τμήμα τύπου τυχάρπαστοι-πουθενάδες. Δεν μπορεί ο Ζαγοράκης να μη βλέπει τι γίνεται. Πιστεύω ότι από τη μια ο ντόρος γίνεται -όταν γίνεται- από την ΠΑΕ και τα παπαγαλάκια της απλά και μόνο για να ικανοποιηθεί το δημόσιο αίσθημα και από την άλλη ο ντόρος δε γίνεται από την ΠΑΕ όταν ξέρει ότι δεν την ...παίρνει, όταν δεν το σηκώνει το "σύστημα"...
    Ο Ζαγοράκης είχε τη χρυσή ευκαιρία να πάει κόντρα σε θεούς και δαίμονες, έχοντας πίσω του και εμπνέοντας τόσο παθιασμένο λαό να τον ακολουθήσει, ακόμα και τους σκεπτόμενους ουδέτερους, βγαίνοντας να ΜΙΛΗΣΕΙ, ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ, και να πει αληθειες. Δε λέω ότι θα εξυγίανε μόνος του το ποδόσφαιρο ή θα κατόρθωνε κάτι τρομερό, αλλά από το να σε πηδάνε ούτως ή άλλως και να κάνεις και τον μαλάκα, βγες τουλάχιστον και μίλα. Ο ΠΑΟΚ είσαι θα κάνεις αίσθηση. Έτσι κι αλλιώς θα σε γαμάνε όπου σε βρίσκουνε. Ο πρόεδρος όμως, αντί να προκαλέσει θόρυβο με καταγγελίες και "δωσίματα", αντίθετα έβγαλε τα μάτια του μόνος του και έχασε την έξωθεν καλή μαρτυρία κουβαλώντας στην ομάδα τον ακατονόμαστο διαπλεκόμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΟΚ;ΤΟΥ ΠΟΚ;ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΣΟΚΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΟΔΕΞΙΟΥΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΓΙΑ Δ.Σ. ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΓΑΒΡΟΥΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ;ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΚΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ Η ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΖΙΓΓΕΡΑΚΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΠΟΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΚ ΟΤΑΝ ΔΥΟ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΧΩΡΙΣ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΊΣΚΑΚΗ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ;ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΚΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΞΟΜΟΙΩΝΕΤΕ ΤΟ ΓΑΒΡΟ ΜΕ ΜΑΣ.ΕΜΕΙΣ ΚΛΕΨΑΜΕ ΚΑΤΙ ΨΙΛΑ ΟΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥΣ ΣΑΣ.Ο ΑΛΛΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΑΨΕ,ΒΙΑΣΕ,ΕΚΛΕΨΕ,ΕΚΑΝΕ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΕΣ,ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΟΣΜΟ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΘΕΣΗ ΚΑ ΟΧΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. akoma anixti i soufra sas apo to gamisaki?akoma dn eklise?akoma tsouzi?kreas vromopoustes vromotourki ton kolo sas ton gemizoume
    +klamaaaaaaaaa meta klamaaaaaa
    klaps'te zoa gt ponai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ Σ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑΚΙ ΟΥΣΤ ΡΕ ΒΡΟΜΙΑΡΙ..........ΜΑΝΟΛΟ ΚΚΑΤΕΡΙΝΗ ΠΑΟΚΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΞΕΤΣΟΥΤΣΟΥΝΙΣΑΤΕ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΤΕΟ Ε?

    Α ΡΕ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥΠΟΥ ΚΡΥΒΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΤΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ.

    ΜΙΣΟ ΜΠΑΤΖΑΚΙ ΤΟΥ ΖΑΓΟΡ ΦΤΑΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΦΟΥΣΤΑ ΡΕ.

    ΣΚΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή