Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Αρχίζει το μάτς....

Αρχίζει το πρωτάθλημα για την αγαπημένη μας ομάδα και στον πρώτο αγώνα αντιμετωπίζουμε την ομάδα του Πανσερραικού .Το αυριανό ματς που θα ξεκινήσει στις 18:15 είναι δύσκολο, δεδομένης της κούρασης αλλά και της "όρεξης" των Σερραίων που συνηθίζουν να κάνουν ζημιές στις πρεμιέρες (οι γριές θυμούνται καλά πριν από δύό χρόνια).

Η αποστολή που ανακοίνωσε ο Παύλος Δερμιτζάκης μετά το τέλος της προπόνησης:
Γλύκος, Kresic, Αθανασιάδης, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Μπαλάφας, Παπάζογλου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Boussaidi, Cirillo, Filomeno, Garcia, Ivic, Lino, Savini, Sorlin, Sznaucner, Vieirinha, Vitolo.

Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς δεν πήρε μέρος στην σημερινή προπόνηση γιατί αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους κοιλιακούς και έτσι δεν θα αγωνιστεί.Επίσης εκτός έμειναν και οι Κοντρέρας και Χαλκιάς.


Η αποστολή που επέλεξε ο Κοκότοβιτς, αποτελείται από τους:Ράντμαν, Νόβοτα, Ανάκογλου, Αμπουμπακάρι, Μπέλιτς, Βοσκόπουλος, Γαλανόπουλος, Γεωργιάδης, Κάστρο, Λεοζίνιο, Παπάζογλου, Παντελιάδης, Τάντιτς, Μαγουενέ, Σουμπίνιο, Ντιόγκο, Βρούτσινα και Άμο.
Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και αυτό το καταλάβαμε την προηγούμενη χρονιά που είχαμε ένα κακό ξεκίνημα ,που αν ήταν διαφορετικό ίσως να διεκδικούσαμε με περισσότερες αξιώσεις το πρωτάθλημα.

Ο γαύρος και ο βάζελος έχασαν στο πρώτο παιχνίδι τους βαθμούς και έδειξαν ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Τα χρήματα δεν παίζουν ποδόσφαιρο και αυτό το κατάλαβαν και οι Τούρκοι της Φενέρ.

Ίσως αύριο να παίξουμε με χορηγό στην φανέλα.

Υ.Γ 1: Οι γαύροι ήδη ξεκινησαν να λένε τις μλκίες τους. http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=39881&catid=1 Για το πέναλτυ που δεν έδωσε στην γριά ή την κοκκινη στον Αβράαμ Παπαδόπουλου ειπε τίποτα ο κ.Μώραλης?

Υ.Γ 2 : Η γριά πιστεύω ότι πάλι θα μάχεται για την παραμονή της(κι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να το πληρώσει), αν αρχίσουν από τώρα τους ύμνους για αυτόν τον Σουλτάνι, ας θυμηθούμε πέρυσι πρώτη αγωνιστική τα ίδια λέγανε και για τον Ντίγκα. Μεγάλο άστρο πάντως αυτός ο Βέλιος, καλό είναι να τον έχουμε από κοντά.


ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΑΥΡΙΟ.

touBETakias

2 σχόλια: