Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Η αλήθεια για το πανό του αρη ,στο γήπεδο της Τούμπας.

Η αληθεια για την σημαια του αρη στην θυρα 8 απο οπαδο του Αγιαξ που ηταν στην Τουμπα.
Τα παρακάτω ειναι από εναν Ολλανδό που βρεθηκε στην Θύρα 8 του γηπέδου της Τούμπας...
Ειπε και άλλα πολλά ,αλλά μεταφράσαμε μόνο τα σημαντικά...

"Η παρεα μας εφτασε την Τριτη στην Θεσσαλονικη. Μετα την αφιξη στο ξενοδοχειο (ολα μια χαρα) πηγαμε στο κεντρο.
Γρηγορα ακουσαμε για την γιορτη του αρη, ο μεγαλος αντιπαλος του ΠΑΟΚ. Mε το ταξι πηγαμε σε μια γειτονια της Θεσσαλονικης οπου το κιτρινο ηταν το κυριοτερο χρωμα. Καθολου παραξενο αφου αυτο ειναι το χρωμα του αρη. Μας υποδεχτηκαν πολυ φιλικα. Μας εδειξαν ολο το γηπεδο. Μετα πηγαμε στο καφε των φανατικων τους, Super 3. (Εξηγει για τους φανατικους στην Ελλαδα).
Οι οπαδοι του αρη ηταν πολυ ανετοι, αυτο που εκανε εντυπωση ηταν η περηφανια που εχουν για την ομαδα τους και το μισος που εχουν για τον ΠΑΟΚ. Τα λεγαμε μεχρι αργα αλλα ηταν πολυ ωραια.
Την αλλη μερα πηγαμε παλι στον αρη. Ηθελά να αγορασω μια σημαια με το Buldog, το logo του Super 3. Οταν τους το ειπα μου ειπαν οτι με τιποτα δεν θα πληρωνα. Μου την εδωσαν δωρεαν, επρεπε ομως να υποσχεθω οτι θα την εδειχνα στην τουμπα! (Γηπεδο του ΠΑΟΚ).

Το απογευμα στο παιχνιδι.

Μια ωρα πριν ξεκινησει το παιχνιδι ηταν ολη η Τουμπα γεματη με φανατικους οπαδους του ΠΑΟΚ. Πραγματικα ηταν κατι πολυ ομορφο. Με αρχηγο την θυρα 4 ξεσηκωθηκε πολλες φορες ολο το γηπεδο! Τραγουδουσαν, οι εξεδρες αλλαζαν σε θαλασσα ανθρωπων που χοροπηδουσαν, συνθηματα ακουγοντουσαν δυνατα μεσα στην ζεστη νυχτα! Ξαφνικα ηρθαν 3 Ελληνες απο το πουθενα στη θυρα μας και μας πηραν μια σημαια! Οι σεκιουριταδες απλα κοιτουσαν και δεν εκαναν τιποτα!
Δηλαδη: Καλως ηρθατε σε ενα καυτο βραδυ Ελληνικου ποδοσφαιρου.

Για το παιχνιδι: Ο AJAX επαιξε στο πρωτο ημιχρονο χαλια! Χωρις συγκεντρωση, χωρις παθος, χωρις να θελουμε την μπαλα και να κανουμε κατι με αυτην. Και για αυτο ηταν απολυτα δικαιο που ο ΠΑΟΚ εκανε το 1-0.
Το δευτερο ημιχρονο ηταν ευτυχως καλυτερο, σε 10 λεπτα καναμε το 1 -3 και θα μπορουσαμε ευκολα να το κανουμε 1 - 4 of 1 - 5. Οι Ελληνες δεν ηξεραν που βρισκονταν αλλα απο δικες μας βλακειες και αδιαφορεια στην αμυνα ελειξε 3 - 3.

Οταν εγινε το 1 - 2 ηταν η καταλληλη στιγμη να σηκωσουμε την σημαια του Super 3. Απεναντι τρελαθηκαν. Ακομα και οι σεκιουριταδες ανυσηχησαν ξαφνικα. Μας κατεσχεσαν την σημαια πολυ γρηγορα, αλλα δειξαμε αυτο που θελαμε."

13 σχόλια:

  1. lipton sigura to pare8eses swsta?
    sot telos miazei na alakse i seira sti paragrafo
    telospantwn
    telika oi securitades tous ta piran i oi dikoi mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Poly wraia i afigisi... Pigan 3 securitades , perasan to block twn Matatzidwn kai piran pano mesa apo 100 atoma...

    a re provata... a re provata

    Pote tha rtheite Piraia ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PEIRAIA HR8AME KAI PANO SOU PEIRAME...STO VELIGRADI EFEIGES KLAMMENOS KAI STHN SALONIKA MATWMENOS...GATAKI...RWTA NA MA8AINEIS TASOULA APO TO LIMANI!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. tyxeri eiste pou den pesate me Astera , kala tha pernousate me ta aderfia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. tha mas eklane mia mantra arxidia o asteras ......kai edw kai sto veligradi ....8umhsou oti exoume k emeis aderfia apo kei

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α ρε γαυρε απο τα σουτια στην αλαμανα επαθες μαλακινση εγκεφαλου.. στην τουμπα μεσα δεν εχει ματ ρε γιδι τι ειναι γ.καραιταβλης το γηπεδο..λακαμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. grothia sto dimosiografiko katestimeno to post sou

    dld ti egine xarikes tora poli me auta pou meteferes?mikros estelnes ti mama tora to securita na katharisi gia sena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gidiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa tourkoi....wraio to paramythi filos me nanourise

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tis manas sou to moynaki kseskize o stolos k vgikes esy.........poutanas geie gamimene kologavre tosa klerina kanata perisi milas kiolas gamo tin poutana tin athna k ton peirea pou einai pita stis ederfes
    san ton paok mas tin thriskiamas tin arwstia mas den prokite na ginete pote!!!!!!!!!!!
    alaxte polli aspromavri einai oli paok re flori!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή