Σάββατο 28 Αυγούστου 2010

Όταν μιλάει η ψυχή.ΠΑΟΚ=ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ

Καλησπέρα.Το blog μας ,σας δινει βήμα να πειτε την άποψή σας.Μια φίλη του blog μας,η καλή μας Χρυσάνθη μας έστειλε στο email μας ,ένα εξαιρετικό κείμενο.Η Admin team του blog μας,το διάβασε,μας άρεσε και φυσικά το δημοσιεύουμε.Ευχαριστούμε την φίλη μας για το άρθρο της.Τα όσα γράφει ειναι γραμμένα μέσα απο την ψυχή της.Ειναι περήφανη που ειναι Π.Α.Ο.Κ.Να'σαι καλά Χρυσάνθη.



Τί να πω για αυτή την ομάδα που μας κάνει συνεχώς περήφανους! Νιώθω πολύ τυχερή που είμαι Π.Α.Ο.Κ! Και όχι μόνο επειδή προκριθήκαμε άλλα και για το πάθος που έδειξαν όλοι οι παίκτες μας. Γιατί Π.Α.Ο.Κ = Πάθος!!! Νομίζω κάθε Παοκτής είναι παθιασμένος! ΌΛΟΙ νοιώθουν την υπερηφάνεια να κυλάει στο αίμα μας όταν στην Τούμπα και βγαίνουν οι παίκτες μας....εγώ τουλάχιστον έτσι ένιωσα όταν μπήκα πρώτη φορά στο ναό!!!!

Θέλω να ευχαριστήσω αυτή την μεγάλη ομάδα μας για όλες τι χαρές που μας έχει δώσει.Θέλω να ελπίζω ότι θα συνεχίσουν να μας δίνουν ακόμα πιο πολλές χαρές γιατί το έχουμε ανάγκη να παίρνουμε κάποιες χαρές στην εποχή που ζούμε....να μας κάνουνε να ξεφεύγουμε από τα προβλήματα που έχουμε!!!Ελπίζω να συνεχίσει η ομάδα να είναι έτσι!Αν και είμαι 10000% σίγουρη ότι θα το κάνει!!

Νοιώθω την ανάγκη να πω ενεά μεγάλο ευχαριστώ στον Δερμιτζάκη,Garcia,Muslimovic,
Ivic,Vierinha,Contreras,Vitolo,Μαλεζά,Kresic,Χαλκία,Φωτάκη,Κουτσιανικούλη,Παπάζογλου,Σαλπιγγίδη,Filomeno,Snaucner,Busaidi,Sorlin,Chirillo,Lino,Sorlin και φυσικά στον πρόεδρο μας Θοδωρή Ζαγοράκη! Μπραβο σας παιδία συνεχίστε έτσι με ΠΑΘΟΣ γιατί για μας τον Δωδέκατο παίχτη σάς ο Π.Α.Ο.Κ δεν είναι απλός μπάλα η μπάλα είναι απλός η αφορμή ο Π.Α.Ο.Κ, είναι τρόπος ζωής!!!! ΠΑΟΚΑΡΑ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΖΩΗ!!!!


Χρυσάνθη
(φίλη του blog μας)



17 σχόλια:

  1. PAOK= ΠΑΘΟΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. παρατηρώ και τα περσινά γκολ της ομάδος μας και τα φετινά .οσες φορές μπόρεσε η κάμερα να εστίασή στο πρόσωπο των εκτελεστών πριν και μετά τα γκολ... παρατηρώ μια σκληρότητα σαν να μας λένε έτσι γαμ..για σας εκεί πανω...(στη κερκίδα)...με κάνουν και σκέφτομαι Εγω ειμαι ο ΠΑΟΚ χρονια τώρα.... πολλά χρονιά τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. are xrisan8i...egrapses pali!!!!etsi paokara naoussa!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεια σου Χρυσάνθη με τα ωραία σου.Πραγματικά εξαιρετικό το κείμενο σου.Ωρες ώρες η ομάδα μας,αποτελει έμπνευση.Να σαι έχει καλό ο θέός κορίτσι μου,μας έκανες να ανατριχιάσουμε με όσα έγραψες.

    ΠΑΟΚ ΒΕΡΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://trelokouneli.blogspot.com/2010/08/blog-post_5736.html

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΤΑΝΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. KΑΛΟ.ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΕ ΛΑΤΙΝΙΚΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΕΣ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ;ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΕΔΩ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ -ΙΤΣ ΤΟ ΣΕΡΒΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΣΝΙΑΚΟ ΔΕΝ ΑΠΟΔΙΔΕΤΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΜΗΠΩΣ ΑΝ ΠΑΤΕ ΕΞΩ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ ΕΝΑΣ Π.Χ. ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΣΠΙΚΕΡ ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ "ΧΡΥΣΑΝΘΗ";ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΟΥΣ ΑΓΓΛΟΥΣ ΣΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ,ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΑΛΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΡΒΗΓΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΡΒΗΓΙΚΑ.Π.Χ. ΟΥΛΕ ΓΚΥΝΑΡ ΣΟΥΛΣΚΑΑ ΔΗΛ. ΟΛΕ ΓΚΟΥΝΑΡ ΣΟΛΣΚΙΕΡ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν το σκέφτηκα να το γράψω στα ελληνικά!!άλλη φορά θα το γράφω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. DLD POSO VLAKAS MPOREI NA EISAI RE MEGALE POSO KOMPLEKSIKOS KAI POSO KATHISTERIMENOS.....H KOPELA KATHISE KAI EGRAPSE ENA ARTHRO NA PEI AYTA POU NIWTHEI KAI ESY PAPAROLOGEIS GIA LATINIKOUS I OXI XARAKTIRES....SINEXISE KOThONI THA SWSEIS THN ELLADA.....E RE KATI PAPARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://trelokouneli.blogspot.com/2010/08/blog-post_5736.html

    ΔΕΙΤΕ ΡΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΣΚΥΛΑ ¨ΕΛΛΗΝΙΔΑ¨ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΚΟΠΕΛΑ ΡΕ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ.ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΤΗΣΕ ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΣΑΜΟ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ.ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΥΝΗΓΟΡΟ.ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.ΕΣΥ ΓΙΑΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ;ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΕΣ Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ;
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΑΣ ΚΑΙ ΚΟΘΩΝΙ ΙΣΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.ΕΓΩ ΔΕ ΘΑ ΣΩΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΓΛΩΣΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΕ ΧΩΡΙΣ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΝΗΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ,ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΑΙΚΟ.ΜΙΑ ΝΙΚΗ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΕΚΠΛΗΞΕΙΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΗΡΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΝΙΚΗ!ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΕΠΤΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ!!!ΥΠΟΜΟΝΗ ΑΕΤΟΠΟΥΛΑ Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΗΝ ΦΕΤΕΙΝΗ ΣΑΙΖΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. akoouste re tι vrike na paratirisei apo olo auto to keimeno o karagkiozakos...Giati grafei me latinikous xaraktires kapoia onomata ksenwn paiktwn tou paok......Eisai megalos mpoufos! i gia na sto pw kai opws saresei....Είσαι μεγάλος μπούφος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. amati μεγαλος μπουφος....kai esi re xrisan8i ti ton les 8a to kanw etsei tin alli fora...etsi einai to onomatous kaietsi 8a tous grafeis!!!!kai an skeftese kai sto epomeno keimeno pou mou eipes oti 8a grapseis na baleis onoma paixti balto kanonika...opws kai se auto...pantws einai ekpliktiko...mpravo!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. εγώ το είπα για να μην στεναχωρέσω κανέναν και δεν το έκανα για να μαλώνουν.....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή