Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

Όταν η δήθεν περηφάνια πάει περίπατο.

"Έχει ο καιρός γυρίσματα" λέει ο σοφός λαός....Και πραγματικά έτσι είναι φίλοι μας..Επίσης λέει "Μεγάλη μπουκιά φάε..μεγάλη κουβέντα μη λες"...

'Ελα όμως που οι ασπόνδυλοι ''φίλοι'' μας δεν άκουσαν τον λαό και έπεσαν στην παγίδα που οι ίδιοι έσκαβαν για την αγαπημένη μας ομάδα..

Μέσα στον Μάιο ο ΠΑΟΚ είχε κατακτήσει την πρώτη θέση στα πλέι οφ και θα αγωνιζόταν στα προκριματικά του Champions League. Εκείνο τον καιρό η διοίκηση του ΠΑΟΚ έψαχνε τρόπο να κάνει τις απαραίτητες εργασίες για την στατικότητα και την υγρομόνωση για τις θύρες 7 και 8 του γηπέδου της Τούμπας, οι οποίες εργασίες ήταν απαραίτητες για την ασφάλεια του κόσμου και για την έγκριση του γηπέδου από τους ελεγκτές της UEFA.

Γι' αυτό το λόγο απευθύνθηκε στην ΟΠΑΠ.ΑΕ η οποία κατά καιρούς είχε χρηματοδοτήσει και άλλες ομάδες για την βελτίωση των γηπέδων τους. Το ποσό που θα δινόταν τελικά ήταν περίπου 1.100.000 ευρώ και θα ήταν με μορφή χορηγίας.

Σ' αυτό το σημείο άρχισαν τα προβλήματα για την ολοκλήρωση της συμφωνίας.
Οι
ασπόνδυλοι ''φίλοι'' μας άρχισαν να βγάζουν πρωτοσέλιδα από τις εφημερίδες τους,να κάνουν ολόκληρες εκπομπές από τα επίσημα και μη ραδιόφωνα τους και να πιέζουν πρόσωπα(πολιτικούς και τοπικούς παράγοντες) και καταστάσεις.

Τελικά τα κατάφεραν και ο ΠΑΟΚ αναγκάστηκε να δώσει μόνος του τα χρήματα για την ολοκλήρωση των έργων.

Δείτε ορισμένα αποκόμματα από την εφημερίδα τους...


Νομίζετε ότι τελείωσαν εκεί ? Γελιέστε οικτρά αν πιστεύετε κάτι τέτοιο...

Μετά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου βγήκε ως πληροφορία ότι ο ΟΠΑΠ είναι κοντά σε συμφωνία με τον γαύρο,τον ΠΑΟΚ και τις ξαδέρφες για χορηγία στο μπροστά μέρος της φανέλας για 3 χρόνια.

Άρχισαν πάλι να μιλάνε για σκάνδαλο και να κάνουν τα ίδια που έκαναν και τον Μαίο...

Και τι κατάφερε η ''μη κρατική ομάδα'' όπως αυτοαποκαλούνται?

Δείτε παρακάτω.....
Που είναι η περηφάνια σας τώρα?Γιατί δεν λέτε ότι είναι σκάνδαλο να έχουν πάρει μόνο ο γαύρος,ο ΠΑΟΚ , οι ξαδέρφες και εσείς χορηγία του ΟΠΑΠ?Τώρα σας βολεύει? Δεν υπάρχει ανισονομία τώρα?

Οι ομάδες οι οποίες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία δεν έχουν το δικαίωμα να διαμαρτυρηθούν γιατί εσείς που είσαστε ανταγωνιστική τους ομάδα πήρατε κρατική χορηγία ενώ αυτοί όχι?

Πήγε περίπατο η δήθεν περηφάνια σας...Πέσατε μόνοι σας στην παγίδα που βάλατε για τον ΠΑΟΚ...Γίνατε ρόμπες και αποδείξατε το κόμπλεξ κατωτερότητας που έχετε με την μεγαλύτερη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας...



touBETakias

60 σχόλια:

  1. Απο τα καλυτερα αρθρα. Προπαγανδιστες ειναι. Αλλα πανω απο ολα ειναι ζωα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό άρθρο.Μπράβο στο blog σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o kokorikos tha mas peis ,ti kanei?
    sto limani tha paei,kwlotoyrke?e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κορυφαιο κειμενο.Μπράβο μάγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αριστερό χαφ ποιον θα πάρουμε στην θεση του Σορλεν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΣΟΥΠΕΡ 3 ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΑ ΖWH STHN PROPAGANDA THA EINAI TA ERPETA ADERFE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. PAOK EMPROS KAI PROLOGO MHN TROS GIATI KATHE AREIANOS EINAI KAI POUTANAS GIOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Exeis dikio aderfe,alla ti noima exei? Emeis eimaste nothroi pou prepei na diamartirithoume, opos diamartirontan kai ta vromoskoylika.Oti einai vromoroufianoi den iparxei amfivolia,alla maggia toys pou ayti kleinoun ti simfonia me ton OPAP,eno emeis ti xasame xari stin propaganda toys.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξερω αν ειναι ξεφτιλα ή ρεαλισμος αυτη η χορηγια και για τον ΠΑΟΚ, παντως ειναι ξεκαθαρο οτι καποιος αλλος κουναει τα νηματα και εσυ εισαι απλως η μαριονετα. Χορευουμε στους ρυθμους που μας προσταζουν και ευελπιστουμε σε κανα κοκκαλακι, σε λιγη θεοσταλτη τυχη κλπ. Ρεαλιστικα φαινεται οτι δεν εχουμε την δυναμη για παραπανω. (να οριζουμε ΕΜΕΙΣ την τυχη μας δηλαδη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μια απο τα ιδια όμως και για την ομάδα μας.Οχι σε προπαγανδα όμως.
    Αυτά που θέλουμε ως οπαδοί να κάνει η ΠΑΕ, ούτε στα πιο τρελά μας όνειρα. Κρατικό χαρτζηλικάκι, τα χρέη να κρέμονται ίσα ίσα για να σε κρατάνε δέσμιο (ούτε το κράτος θα πάρει πίσω ποτέ, αλλά ούτε και θα διαγραφούνε), και ίδιοι όπως όλοι οι άλλοι, ό,τι αρπάξει ο κώλος μας και το γνωστό νταραβέρι με τις κρατικές εταιρίες. Κατανοώ το οτι βρισκόμαστε σε δύσκολες εποχές και ιδιωτικές εταιρίες δεν βρίσκονται εύκολα, κατανοητό το ότι η ΠΑΕ έχει μεγάλα ζόρια, αλλά σου δίνεται η ευκαιρία με την κόντρα τότε με το χαντμπολ να τους πηδήξεις και να πάρεις και καλά λεφτά κι εσύ δεν το κάνεις. Βάλε τώρα παμε στοιχημα στη φανέλα και μείνε εκεί που είσαι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. μιλαει για περηφανια ποιος;ο παοκ που ανοιξαν οι τραπεζες Κυριακη,το θαλασσοδανειο των 2εκ.,τα χρωστουμενα 40εκ.ενω κοροιδευαν τον Αρη για το αρθρο44,το κρατικο γηπεδο της Πυλαιας που τα εξοδα συντηρησης του τα πληρωνει η νομαρχια,το ακροπολ και οι επιχορηγησεις για το χορτο που γινονταν μεταγραφες με τον βενιζελο,η γενικη τραπεζα με τον τσοχατζοπουλο(παοκτσακι ο φαταουλας),ο μεγαλος κρυφος ευεργετης του 1εκ.ευρω ο σαχπαζιδης που ειναι μπλεγμενος με το βατοπεδι κ.α....επειδη βγηκατε 2οι επρεπε να σας πληρωσει επιχορηγηση ο οπαπ 1.3εκ. ρε οξω απο δω ζητουλες...ο Αρης μεγαλε ζητησε το δικιο του,απο την στιγμη που οι υπολοιποι θα παρουν επιχορηγηση γιατι να μην παρουμε εμεις;αμα θελουν και οι αλλες ομαδες να φωναξουν και αυτες και θα εχουν και δικιο.μηπως εσυ υπερασπιζεσαι τις μικρες ομαδες ρομπεν των δασων;μηπως εσυ δεν πηρες τελικα απο τον οπαπ και φωναζεις;ρε ουστ απο δω επαναστατες του κωλου που μιλατε κιολας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. epeidh eisai paparas kai les oti akous sta radiofona sas kai stous sundesmous sas..tha sou po gia auta pou les...giati me auta pou les eisai to idio provato me auta pou exei kanei o super -3-..

    anoikse megale h trapeza thn kuriakh eno tha mporouse na luthei to thema me thn egguitikh 10 meres pio prin...kai ti egine pou anoikse telika thn kuriakh?tipota...o PAOK an thumasai den epaikse sto kupello UEFA...ara den kerdise kati...

    gia to daneio megale o PAOK kathe mhna plhronei thn dosh tou kanonikotata....

    ta xreh exoun pagosei giati den einai vevaiomena..otan ginoun ta dikasthria kai vgei h apofash oti ta xreh ta ekane o PAOK kai oxi o mpatatoudhs kai o goumenos...tote tha ta plhrosoume...

    esena me to arthro 44 sou XARISAN xreh....se mas megale den mas xarisan oute ena euro...

    kalo sou vradu provato...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το πρόβλημα είναι ότι ο ΑΡΗΣ όταν είδε ότι οι άλλοι παίρνουν φράγκα φώναξε για να πάρει και αυτός ειδικά σε μια εποχή που δεν παίζουν σχεδόν καθόλου χορηγίες;
    Το σωστό είναι να πάρουν όλες οι ομάδες. Γιατί αν οι 5 πρώτες με τον περισσότερο κόσμο έχουν πρόβλημα φαντάσου τις άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ποσώς με ενδιαφέρει τι λένε και τι γράφουν οι προπαγανδιστές της πλάκας. Σιγά μην τους δώσω αξία. Το μόνο που θα ήθελα να ήξερα σε σχέση μ αυτούς είναι μόνο το ποσό που θα πάρουν, για να κάνω συγκρίσεις. Πάμε στα δικά μας.
    Γράφω την άποψη μου σχετικά με την χορηγία όπως ακριβώς την έγραψα στο @paokland

    Για το θέμα που είχε βγει στην επιφάνεια όσο αφορά την χορηγία που θα πάρει η ΑΕΚ από τον ΟΠΑΠ, είχα κρατήσει χαμηλά την μπάλα γιατί κάτι είχε πάρει το αυτάκι μου και για εμάς. Γι αυτό είχα βάλει μόνο κάποια Link σχετικά με το θέμα και έγραψα κάτι ψιλά για καυστικές ανακοινώσεις, δεν βιάστηκα να γράψω όπως κάποια site του ΠΑΟΚ, για χορηγία σκάνδαλο στην ΑΕΚ κτλ.
    Ερώτηση, πως μετά την άρνηση πριν από κάνα δίμηνο της χορηγίας για αστείο λόγο, τώρα στην δίνουν;
    Πολλοί είπαν πως την άκουσαν από την κατακραυγή του κόσμου, άλλοι πως επειδή του χρόνου θα μπουν ξένες στοιχηματικές εταιρίες ήθελε ο ΟΠΑΠ να διαφημίζεται(γαύρο,αεκ, ΠΑΟΚ) στις μεγάλες ομάδες της χώρας. Αυτό που νομίζω είναι πως ο ΟΠΑΠ έπαιξε πολύ καλά τον ρόλο του. Είναι δυνατόν να μην ξέρει πριν από 2 μήνες ο οργανισμός αν θα βγάλει ένα τόσο σημαντικό κονδύλι από τον προϋπολογισμό του; Τόσο ακριβές αποφάσεις για τα ταμεία τους αποφασίζονται τελευταία στιγμή! Δεν νομίζω. Το πιστεύω μου είναι ότι ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να πάρει τότε τα χρήματα. Αν τα είχε τότε θα έκανε καλύτερες επιλογές ποδοσφαιριστών, καλύτερη επιλογή προπονητή(μιλάω για τα λάθη), δεν θα ψαχνόμασταν σε μανατζαραίους για να σπρώξουμε παίκτες και σε μεγάλο βαθμό μπορεί να είχαμε ένα καλύτερο μέλλον αν η ομάδα προετοιμαζόταν πιο σωστά και χωρίς την πίεση της οικονομικής δυσπραγίας. Και τότε μπορεί στον ΠΑΟΚ να ερχόντουσαν και άλλα λεφτά, σε περίπτωση επιτυχίας στην μεγαλύτερη διοργάνωση της Ευρώπης. Και αυτά τα λεφτά θα τα έχαναν κάποιοι άλλοι.
    Είμαι πεπεισμένος πως μεγάλοι οικονομικοί παράγοντες του τόπου πίεσαν τους δούλους πολιτικούς για να καθυστερήσουν να έρθουν τα χρήματα στον ΠΑΟΚ. Πείτε με τρελό, εγώ αυτό πιστεύω. Αυτό για μένα είναι το σκάνδαλο.
    Θεωρώ την τριετή συμφωνία, ως υποδούλωση στο κρατικό χρήμα και στα συμφέροντα που παίζουν οι πολιτικοί, όταν μάλιστα θα υπάρχουν στα συμφωνητικά ρήτρες βίας. Γελοιότητα όταν ξέρουμε ότι στην Ελλάδα ισχύουν δυο μέτρα και δυο σταθμά. Ποιος θα κρίνει για τις ρήτρες;
    Τα χρέη θα παραμένουν ως έχουν και θα είμαστε πάντα εξαρτημένοι από το κρατικό χαρτζιλίκι. Αυτός είναι ο βρώμικος ρόλος της πολιτείας, του συστήματος.

    Υπάρχει ο κίνδυνος να πιαστούμε κότσοι από τον ΟΠΑΠ όταν στο άμεσο μέλλον ετοιμάζονται ξένες εταιρίες να εισχωρίσουν στην ελληνική αγορά και επίσημα.
    Ας όψεται όμως η οικονομική κατάσταση της ομάδας και η άμεση ανάγκη για ρευστό. Δυστυχώς δεν γίνεται να μην κάνουμε την συμφωνία περιμένοντας στο μέλλον το μάνα εξ ουρανού..
    Σ αυτό το σημείο σε οδηγούν εσκεμμένα.
    Παρά τους παραπάνω προβληματισμούς....
    Πιστεύω πως σωστά ο Θόδωρος Ζαγοράκης αλλά και η υπόλοιπη διοίκηση έκαναν την συμφωνία. (Παρόλο που το ποσό που μας δίνουν είναι ψίχουλα μπροστά σ αυτά που δίνουν στον απόγονο των αμερικάνων.) Δεν υπήρχε άλλη επιλογή σήμερα.
    Πότε θα έρθει επιτέλους η στιγμή να τους πούμε άι σιχτίρ κ εσείς και τα κλεμμένα από εμάς λεφτά σας;
    Μακάρι να ερχόταν αυτή η στιγμή και αυτό να το έλεγε ο σημερινός πρόεδρος!

    Αυτά και συγνώμη αν κούρασα αλλά θεωρώ πολύ σημαντικό το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. mpravo paodia poli kalo arthro!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. file paokland sumfono apoluta me auta pou les..kai ego auto pisteuo...h kuvernisi thelei na kanei nomimes tis ksenes etairies kai na exei esoda...kai etsi o OPAP ekane mia sosti kinhsh gia thn parth tou...nomizo omos oti kala ekanan kai phran thn xorhgia..apla tha eprepe na htan pio mikrh se diarkeia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. πολυ καλο αρθρο...ακριβως ...ετσι ειναι ακριβως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΒΡΩΜΟΤΟΥΡΚΟΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΑΡΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Bre skoulikakia ti mpainete kai grafete edw mesa! eseis exete ta dika sas provlimata....se ligo tha trwte poutses ispanikes, germanika makria loukanika enw tha sas kanoun kai plaka oi eskimwoi......vre ta skoulikakia perimena na apokleistei o paok apo fener kai twra tha fate poutsa ston omilo sas.... na kserete ola ta matsaki over einai....

    pantws egw ena exw na pw autos o rouiz poli kalos...tou xronou na ton paroume...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. anti pantws na sxoliste me ta lefta kai ta xrei tou paok provata..... na sas valw ena quiz..... poio idritiko melos tou super3 pou den eixe sto ilio moira anoikse kafeteria me ta lefta sas kai konomaei provata!?????? Gia na voithisw na pw oti teleiwnei se -idis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυναμικαα μπηκαν φετος οι φιλαθλοι του αρη στο πρωταθλαμα της κωλοτουμπας....και μοιαζουν το ακλονητο φαβορι για την κατακτηση του! Για σας πρωταθλητες της κωλοτουμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σκουλήκια πληρώστε πρώτα το Λάκωμα και μετά μιλήστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ''Θέλω εδώ επίσης να τονίσω ότι ο Αρης έχει υποστηριχθεί με επιχορηγήσεις, χορηγίες και έμμεσες βοήθειες από την Πολιτεία και το Δημόσιο τομέα πιο πολύ από κάθε άλλη ομάδα και πάντως πιο πολύ από κάθε ομάδα της Θεσσαλονίκης. Αυτό λένε τα στοιχεία. Δυστυχώς υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι είναι απληροφόρητοι. Υπάρχουν πάρα πολλοί οι οποίοι είναι αγνώμονες. Και όχι επειδή το έχω ανάγκη εγώ ως εκπρόσωπος της Πολιτείας, αλλά επειδή αυτό επιβάλλει το ήθος το κοινωνικό και το αθλητικό, προϋπόθεση για οποιαδήποτε καλή συνεργασία είναι να ζητηθεί ευθέως και με θάρρος συγνώμη για τις κακές και αγνώμονες συμπεριφορές. Δεν έχουμε ανάγκη από τα ευχαριστώ κανενός, αλλά για λόγους κοινωνικής ηθικής και αθλητικού ήθους πρέπει να ειπωθεί και να ειπωθεί ρητά, κατηγορηματικά και με θάρρος η αλήθεια. Δηλαδή να ειπωθεί πόσο πολύ έχει βοηθήσει η Πολιτεία, ενώ ο Αρης δεν βοηθούσε τον εαυτό του, παρά μόνον γινόντουσαν μεμονωμένες προσπάθειες αυτών που είχαν την ευθύνη κάθε φορά και αγωνιζόντουσαν να επιβιώσει η ομάδα, και ως εκ ως τούτου περιμένω συγγνώμη και ευχαριστώ. Επαναλαμβάνω όχι επειδή το έχουμε ανάγκη, αλλά επειδή πρέπει να μαθαίνουν όλοι την πραγματικότητα".(...)
    ''Η Πολιτεία βοηθά, ο Αρης πρέπει να βοηθήσει τον εαυτό του. Και οι οπαδοί οι οργανωμένοι, οι συνδεσμίτες να μη δίνουν την ευκαιρία σε πολιτικούς παράγοντες να εκμεταλλεύονται την αγάπη για την ομάδα τους. Τους παρακαλώ, επίσης, με τη συμπεριφορά τους να μην αποθαρρύνουν και να μην απομακρύνουν οικονομικούς παράγοντες που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την ομάδα. Οσοι αγαπούν τον Αρη και τον εκφράζουν πρέπει να πουν την αλήθεια και πρέπει επειδή η Πολιτεία έχει κάνει άπειρα πράγματα, ποτέ άλλοτε δεν έχουν γίνει τόσα πολλά για μια ομάδα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο, να ειπωθεί αυτό που πρέπει να ειπωθεί. Πρέπει να υπάρχει δικαιοσύνη, πρέπει να υπάρχει ενημέρωση, πρέπει να υπάρχει σοβαρότητα και καλώ τον Αρη να βοηθήσει τον εαυτό του γιατί προς το παρόν η Πολιτεία βοηθά και ο Αρης δεν έχει βοηθήσει τον εαυτό του. Τώρα κάναμε επιτέλους το πρώτο βήμα. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από ένα χρόνο όπως έλεγα και ζητούσα".
    Βενιζέλος για τον Άρη το 2004.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Aυτα τα ειπε ο βενιζελος ο οποιος ψηφιζεται βασικα απο εσας οποτε τι περιμενες;τον βενιζελο δεν επισκεφτηκε ο ζαγορακης πριν λιγο καιρο στο γραφειο του;κατα τα αλλα δεν εχεις να πεις εσυ τιποτα φυσικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν ειναι ολοι οι αρειανοι ετσι φιλε μου.
    Διαβασε εδω τι γραφουμε στο emperor.gr

    ''χθές είδαμε την ομάδα μας να έχει μπροστά στην φανέλα της διαφήμιση τυχερού παιχνιδιού του ΟΠΑΠ. Επειδή την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε ένα κείμενο για την χορηγία σε ομάδες της Superleague από τον ΟΠΑΠ χωρίς να είναι η ομάδα μας μέσα σε αυτές σήμερα θα θέλαμε να δηλώσουμε το εξής:

    Θεωρoύμε τεράστια αδικία να πάρουν τα χρήματα μόνο οι 5 ομάδες.ΑΔΙΚΙΑ.
    Ως ΑΡΗΣ,ζητάμε την ισονομία και την δικαιοσύνη πάντα.Η στάση μας είναι λεβέντικη και αντρίκια, ΠΑΝΤΑ.Είναι στο DNA μας.

    Το δίκαιο είναι να πάρουν τα χρήματα όλες οι ομάδες,αναλογικά,με τον τελευταίο να πάιρνει τα περισσότερα και με τον πρώτο τα λιγότερα.
    Αυτό είναι ΑΡΗΣ.''


    Γκεγκε κωλότουρκε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αντε να σας δω τωρα τι θα γράψετε Τούρκοι?

    Σταματηστε επιτελους να ασχοληστε με τον Αρη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. to anasxolise poli me ton PAOK kanei kako telika .....skoulikia aniparkta ..... Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 1999

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. SKOYLIKIA GAMW TO MOYNI THS MANAS SAS RE , MIA ZWH 8A SAS GAMAME OPOY SAS PETYXENOYME , AFENTIKA THS FAPAS.. POYTANAS GIOI EVREOI ARIANOI..GATE 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Kala re erpeta... gt mpainete se site toy PAOK... dika sas dn exete.. alla vevaia.. panta afton pou exeis apo panw koitas... gia afto tha eiste PANTA erpeta seiromena... asxolitheite me tin mikri anipakrtki kai komple3iki omada sas me ton odontiatro pou sas ekprosopei... deixnontas poso malakes eiste kathimerina.... emeis dn asxoloumaste mazi sas.. koitame tin omada mas.. milame 2 meres... tin wra tou match kai meta to epomeni mera apo to gamisi pou sas rixnoume..!! ante klapste kai koita3te ton malaka ton saouridi pou exete ston sindesmo sas kai ton konti stin PAE sas... perastika erpeta poutanas gioi!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. e entaksei afou o emperor ebgale tetoia anakoinwsh allazei to pragma...vre de gamieste skoulikia vrwmera, mia zwh sth propaganda sth mizeria kai sto komplex..zwakia!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Autos pou egrapse to arthro profanos den kserei oti ekino to tixeo "klini me opap" den exei kamia sxesi me auto pou zitousate eseis oute me xorigia..tin propaganda sas allou kotes tourkoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τότε εξήγησέ μας ρε ηλίθιε εβραίε τι σημαίνει το "Κλείνει με ΟΠΑΠ";

    Και αυτό το "Kino" στη βρωμερή φανέλα σας, σε φετινό αγώνα είναι στη φαντασία μας, ε;

    Ρε ουστ μιάσματα της προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ποιός τον γαμάει τον αρη ,κανένας δεν ασχολειτε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Eννοει την αεκ προφανως φιλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εγκρίθηκε εχθές το απόγευμα από το Δ.Σ. του ΟΠΑΠ η χορηγία προς τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ. Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα έχει διάρκεια τρία έτη, με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ να βάζει στα ταμεία συνολικά 8,1 εκ. ευρώ (2,7 εκ. ευρώ τον χρόνο).

    Ταυτόχρονα, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα μπορεί να εισπράξει 500 χιλ. ευρώ σε περίπτωση που την επόμενη σεζόν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Re vromoerpeta kolotoumbes..!!! ante klapste twra!! ante sas varethike i psixi mas...!! ftanei poia... dld toso klamma dn mporoume allo aman dld!! ama thelate xorigies gia olous na legate tin doiikisi sas na vgalei anakoinwsi.. to oti milise o poutanosyndesmos sas dn moy leei kati... skoulikia areiana... EISTE I NTROPI TOU VORRA!!! glou glou gargares... !!molis epese to paketaki... gargaritsa o "perifanos" laos toy ari..!! ante apo edw vromoskoulika ntropi tou vorra!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. skoulikia vromera pou zite mes to xoma.....
    roufianos arianos den ginete allios
    simpoliti simpoliti ..... kai ti mana kai to spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eksypno to olo thema alla... (dystyxos yparxei panta afto to alla...) ta prota arthra etsi opws ta exete valei kai eseis swsta den lene kanena psema... epixorigisi gt na parete apo ton opap??? tespa to afinoume afto... oson afora tis xorigeies apo ton opap...an aneigate na diavasete kai den menate mono sta ekswfila tote tha katalavenate oti ti provlima twn Arianwn den itan to na parei o paok lefta alla to na min paroun oi ypoloipes omades... sto telos gia na to swsoun kapws dwsan lefta stis 5 prwtes tou persynou protathlimatos... kai afto lathos alla tespa... i se olous i se kanenan.. gia afto prin milisete gia propaganda rixte mia matia se kati allo pera apo ekswfila kai titlous...afta eixa na pw... xeretismous apo enan filathlo tou ari.. ta kalyra erxonte... as elpizoume gia olous mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ti na diavasoume re apo tin poutanoefimerida me ton karioli ton Skorda? papatzis einai...!!! antiPAOK mexri to kokkalo deixnei.. alla sas tin eipe kala otan sas eipe min asxoleiste me ton PAOK einai megaliteros..!! ante arpa3te to..kai gia afto ton katevasate.. erpeta!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΤΟΥΡΚΕ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΤΡΕΧΩ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΩ...

    ΨΩΦΟΣ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Το μόνο που ξέχασες να αναφέρεις φίλε είναι πως η ΟΠΑΠ ΑΕ έδωσε την ίδια χορηγία στις 5 πρώτες ομα΄δες του περσινού πρωταθλήματος. Ξέχασες επίσης να αναφέρεις πως οι λαικισμοί του τύπου (Εμείς δεν θέλουμε τον ΟΠΑΠ,δεν χρειαζόμαστε σαν ΠΑΟΚ τα λεφτά του ΟΠΑΠ,ο ΠΑΟΚ μπορεί μόνος κλ κλπ) πήγαν περίαπτο μόλις έσκσε το παραδάκι.
    Αποκαλείς τους Αρειανούς προπαγανδιστές και καλά κάνεις (εξάλλου όλα περολαμβάνονται στο πλαίσιο της αντιπαλότητας),αλλά επιλεκτικά αγνοείς τις απειλές και την δήθεν επανάσταση κόντρα στο κατεστημένο και κόντρα στον ΟΠΑΠ που στέρησε τα λεφτά από την ομάδα. Που είναι η επανάσταση κύριοι? Εσείς που αναζητούσατε χορηγούς από το εξωτερικό,γιατί δεν επιστρέψατε τα "χρήματα της ντροπης" στην ΟΠΑΠ ΑΕ? Η απάντηση είναι απλή. Γιατί σας βόλεψαν,γιατί σας βούλωσαν οικονομικές τρύπες και σας έδωσαν ανάσα πνοής και παράταση ζωής. Γιατί αυτά τα έγιναν πληρωμές στους παίκτες και δανεισμοί άλλων παικτών.
    Προτού λοιπόν μιλήσετε ξανά για παιχνίδια προπαγάνδας κοιτάξτε τον εαυτόσ ας στον καθρέφτη και αναρωτηθείτε για τα παιχνίδια "επανάστασης" και βλαχομαγκιάς που παίζετε σαν ομάδα.

    Τέτοια άρθρα μπορεί να φανατίζουν,αλλά μην περνατε και τους πάντες για ηλίθιους!

    Γιώργος Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ρε παιδια εκτος του οπαπ μην ξεχνατε οτι η ομαδα της περηφανιας και η μη κρατηκοδιαιτη ειχε και λογικα εχει ακομα θυρα που ονομαζεται cosmote 5η αγωνιστικη ξερετε σκουληκια εχει τσιμεντο ΤΟΙΧΟΣ 8α εχει μεγαλη κατηφορα φετος με τα κοντα που εχω και τα δενστριβογλου που εχετε να ευχεστε να παιξει ο couper lights με 6-4-0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Δλδ ρε κλεανθιακοι επρεπε να σας πληρωσουμε και τα εργα στο τσαντηρι ? Επρεπε να παρετε αλλη μια φορα την κρατικη χορηγια και μεις οχι? Ετσι μαθατε τοσα χρονια αλλα αυτα αλλαξανε. Οσα πηρατε εσεις πηραμε κ μεις. Απο τη στιγμη που ο ΟΠΑΠ τα εδωσε σε εναν ολοι μπορουν να ζητησουν και μεις τα ζητησαμε και τα πηραμε. Προβλημα των αλλων αν τα παρουν η οχι.Ας μην εδινε σε κανενα να μη μιλησει κανεις...ελα ομως που οι γνωστοι χαιδεμενοι πεινασαν παλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Γίδια μπαοκτσίδες έχω κι άλλο σανό να σας ταϊσω!!
    Με αγάπη ο Πρόεδρος σας!

    ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. RE TI TRELA TOUS POULAME....GEIA SOU RE PAOKARA MOU--------------G4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ARIANARA BRE MOGGOLOI .... OUST PISW STIS STEPPES APO OPOU MAS IRTHATE KAI MAS BRWMISATE , FILOKSENOUMENOI THS POLIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. http://www.youtube.com/watch?v=p1s9CzPV7D4

    χαχχαχα ερπετα ερχονται φαπεεεες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. afou vre panili8ioi de kserete ti sas ginetai, oloi apo prwti ws pempti 8esi pairnoun xorigies pleon epeidi emeis milisame. poso tragika vlammenoi mporei na eiste vre kaimenoi aplutoi? ka8este k diavazete tetoies malakies pou grafoun asxetoi dikoi sas mes stin kafrila k xaireste. pate kante kana mpanio kalutera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή