Τρίτη 31 Αυγούστου 2010

Ελ Ζάρ (Στοιχεία για τον παίκτη)




Πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Λίβερπουλ για την απόκτηση του διεθνή Μαροκινού Ναμπίλ Ελ Ζαρ βρίσκεται ο ΠΑΟΚ

Θα τον αποκτήσει όπως όλα δεχινουν για 3 χρόνια και θα κοστίσει για τον πρώτο χρόνο 250.000 ευρώ


Ο ΠΑΟΚ θα πληρώνει το μισό συμβόλαιο του Μαροκινού και θα έχει δικαίωμα κατά το ήμισυ σε περίπτωση μεταπώλησής του σε άλλη ομάδα, κατά τη διάρκεια της τριετίας.

Οι διαπραγματεύσεις βρίοσκονται σε προχωρημένο στάδιο, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μας από την Αγγλία και δεν αποκλείεται εντός της ημέρας (Τρίτη) να ανακοινωθεί και επίσημα η μεταγραφή από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Ο Ελ Ζαρ είναι 24 ετών (γεννημένος στις 27/8/86) και μετράει 8 συμμετοχές στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο. Έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μεσοεπιθετικού. Παλιότερα είχαν ενδιαφερθεί ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ για την απόκτησή του.

http://www.dikefalos.com.gr/index.php?module=News&func=display&sid=1629



Ψάξαμε στο διαδίκτυο προκειμένου να βρούμε πληροφορίες για τον παικτη που όπως δειχνουν θα φοραει την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.Διαβάστε 2 απόψεις ατόμων που παρακολουθουν την Λιβερπουλ πολλά χρόνια.



Άποψη Νο.1


Λοιπόν λίγα λόγια για τον El Zhar καθώς είμαι οπαδός της Liverpool από την εποχή που φόραγα πιπίλα. Κατ'αρχήν να ξεκαθαρίσουμε ότι ο παίκτης είναι ΔΕΞΙΟΠΟΔΑΡΟΣ και η φυσική του θέση είναι δεξί εξτρέμ αλλά έπαιζε και κάποιες φορές αριστερά με το ανάποδο χωρίς όμως επιτυχία. Από την εποχή που είχε έρθει ο Vieirinha θυμάμαι πάντοτε να γράφουν οι ΑΡΔ άλλα αντί άλλων για τα φυσικά πόδια των εξτρέμ καθώς τις περισσότερες φορές απλώς ανακυκλώνουν ότι τους πει κάποιος χωρίς να τσεκάρουν τον παίκτη για να δουν έστω με ποιό πόδι παίζει.
Κατά τα λοιπά έχει πολύ καλή ντρίμπλα και είναι ταχύς και εκρηκτικός λόγω επιτάχυνσης αλλά τίποτα άλλο. Δεν έχει σέντρα, δεν έχει πάσα, δεν έχει σουτ και κατά συνέπεια κάθε φορά που έμπαινε με ανάγκαζε όπως και τους περισσότερους να γκρινιάζω για τον Benitez και τους παίκτες που φέρνει. Δεν μαρκάρει επαρκώς και φυσικά από κεφαλιά ξεχάστε το καθώς δεν είναι μόνο ότι είναι 1.70 αλλά δεν μπαίνει ποτέ στη διεκδίκηση ενώ δεν τον είδα και ποτέ να εκτελεί στημένα για αυτό συνολικά τον θεωρώ ασυζητητί χειρότερο από τον Zairi. Εν ολίγοις ακραίος παίκτης χωρίς σέντρα και σύγκλιση είναι καλαμπούρι για την Premier και το ιερό 4-4-2 των Άγγλων αλλά κάνει μια χαρά για ομάδες-περιοδεύοντες θιάσους που αναζητούν ζογκλέρ, καταπότες φιδιών, ακέφαλους καβαλάρηδες, βόες και κροταλίες.




Άποψη Νο.2

Παραστάσεις δεν έχει. Ματς στα πόδια του. Έγινε 24 χρονών και σε μας έπαιξε όλα αυτά τα χρόνια σουμα 32 ματς. Υποτίθεται ότι στο 4-2-3-1 μπορεί να παίξει και τις 3 θέσεις των μεσοεπιθετικών αλλά εγώ δε θυμάμαι ποτέ να έπαιξε αριστερά. Πάντως αό τον Σορλέν χειρότερος δεν είναι. Γιατί λογικά για αντικαταστάτη του τον αποκτήσατε. Ξέρει μπάλα όμως.

Δειτε και video του παικτη


Video No.1

http://www.dailymotion.com/video/x70xe1_nabil-el-zhar-compilation-by-c-maji_videogames?start=1#from=embed

Video No.2

http://www.youtube.com/watch?v=68wHWWDbJLI&feature=player_embedded

7 σχόλια:

  1. alitheuei paidia ...sumfwnisame me liverpol kolaei o paikths den thelei na rthei daneikos..san ton vierinia einai paidia gai thn super league paiktaras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του.στο χορταρι της τουμπας θα δειξει.Εδω τον μεσι να βαλεις στον (παπα)Αρη θα φαινετε ασχετος.χαχαχα.αντε να το παρουμε τον τυπο να τελειωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. anebaste to pexnidi me tis serres. na ta anebazetai ola ta paixnidia fetos. tha kanoume treli xronia ......ainte paokaraaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ειναι ο παοκ περιοδευων θιασος και αμα δεν κανει θα φυγει.εγω ξερω οτι εκλεισε μια μεταγραφη απο το να μη γινει τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. auto einai paixtaras sto master league sto pro mou exei valei panw apo 42 goal.......pera ap tin plaka einai fwtia~!~!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. paidia anevaste sas parakalw to paixnidi PAOK panserraikos 3-2 k steilt to mou sto facebook Kostas Varveris

    ΑπάντησηΔιαγραφή