Παρασκευή 27 Αυγούστου 2010

Ανάλυση παικτών.

Οπαδική ποδοσφαιρική ανάλυση των Ζλάταν Μουσλίμοβιτς ,Αντελίνο Βιερίνια,Πάμπλο Γκαρσία,Ντάριο Κρέσιτς και Σαλπιγγίδη.


Ζλάταν Μουσλίμοβιτς

Με το αριστερό πόδι ,που δεν ειναι το καλό σου ,έβαλες μια γκολάρα απίστευτη.Μας έστειλες αλλού.Εισαι τιμωρός.Συνέχισες την παράδοση που ειχες με τους Τουρκαλάδες με την εθνική Βοσνίας.Και να σκεφτείς αλάνι πως μας ειχε φανει συμφέρουσα η προσφορά των Κυπριών που ήθελαν να σε αποκτήσουν.Τη σακουλεύτηκες με τον ερχομό του Δημήτριου Σαλπιγγίδη και η δουλειά που έριξες φάνηκε με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο εχθές. Πάλι καλά που δεν πήρες τη σημαία στην πλάτη σου να φύγεις.Καιρός να ξανακουστεί στην Τούμπα την Κυριακή το ''Ζλάταν αλάνι γάμα το Λιμάνι''.

Νταξ υπάρχουν γκολ που είναι εύκολα, δύσκολα, όμορφα, τεχνικά αλλά υπάρχουν και τα μεγάλα γκολ,τα γκαυλερά ,που γράφουν ιστορία και αυτό χτες που σφύριξες στον Βολκάν ηταν ένα απο αυτά.


Ευχαριστώ Ζλάταν Αλάνι για το πολύ μεγάλο γκολ και να θυμάσαι ότι πια είσαι όντος ΠΑΟΚΑΡΑΣ,όπως χαρακτηριστικά δήλωσες μετά το ματς. Γιατί εχθες έγραψες το όνομα σου στην ιστορία της oμάδας μας με τα πιο χρυσά γράμματα και μπαίνεις χωρίς ίχνος ιεροσυλίας στον πάνθεων μαζί με το Ζήση Βρύζα και πολλούς άλλους γιατί πολύ απλά ακόμα και μετά από άλλα 80 χρόνια θα βλέπουν το γκολ σου και θα καυλώνουν και τα τσιμέντα.

Kαι γαμώ τα σκηνικά ο πανηγυρισμός σου. Πάει ο Σαλπιγγίδης να σε πιάσει για να βγει φωτογραφία, μετά ο Παυλάρας να πέφτει επάνω σου εσύ αλάνι δεν μασάς,Φτάνεις στο κόρνερ και σηκώνεις σημαία το δικέφαλο μπροστά στα αφιονισμένα αδέρφια μας . Από τις κορυφαίες στιγμές στην ιστορία μας.

Αντελίνο Βιερίνια

Παιχταρά μου δεν ξέρω τι να πω για σένα !Το μισό γκολ είναι δικό σου αφού κατόρθωσες να παρεις τέτοια κεφαλιά.Πιστεύω ότι όταν θα παίζεις σε κάνα τελικό CL θα χαζεύω και θα λέω ότι αυτός έπαιζε στη ΠΑΟΚΑΡΑ μας! Βέβαια να σε βλέπουμε στη Τούμπα για όσο πιο πολλά χρόνια μπορούμε και να μην φύγεις ποτέ αλλά χλωμό έτσι όπως παίζεις χαλάρωσε και εσύ λίγο μέχρι και αμυντικό χαφ έπαιξες.
Το κλου της εμφάνισης σου Αντελίνο μου, ήταν το πέρασμά σου στον άξονα στην θέση του Φωτάκη. Μας εδείξες περίτρανα πόσο άνετα μπορεί να παίξεις και αυτήν την θέση.Παικταρά μου.Ηγεμονικός.Ζαγοράκη διπλασίασε την ρήτρα του ΤΩΡΑ!

Πάμπλο Γκαρσία

.Πολυμήχανος,υπεραντλαντικός, υπεραστικός, υπερμαχητικός , υπεράνθρωπος τι αλλο να βρω για να χαρακτηρίσω την χθεσινή σου εμφάνιση.Στο δεύτερο ημίχρονο και στην παράταση ησουν παντού.Μπρε μπας και εισαι ο Βιτόλο με μάσκα? Ψυχάρα εισαι μάγκα μου.Νοιώθω τυχερός που αξιόθηκα να δω στην ομάδα μας ,εναν τέτοιο ποδοσφαιριστή.Χάρη μας κάνεις που παιζεις στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας.Εχεις 100 κιλά αρχίδια.Τέλος !Νταξ στην παράταση ειμαι σίγουρος πως δεν έτρεχες με τα πνευμόνια αλλά με την καρδιά σου.


Έτρεχες σαν έφηβος, μάρκαρες σα λυσασμένο πίτ μπουλ, πίεζες σαν καλοσυντηρημένο κομπρεσέρ, έβγαζες μπαλιές σχεδιασμένες από τον Σαντιάγο Καλατράβα, αντιδρούσες στις προκλήσεις σαν τον μεγαλύτερο μάγκα αντάρτη του κόσμου.Τεράστιος παικτης με επιβλητική παρουσία,δυναμισμό,τσαμπουκά και αστείρευτο πάθος.

Όλα τα λεφτά είναι το βλέμμα σου στο γατάκι τον Νιάνγκ, αφου εχάσες την κεφαλιά στην αρχή. "Ρε φλωράκο για να με κερδίσεις θα πρέπει να μου βγάλεις την ψυχή, και αυτό από πουστράκια σαν και εσένα δεν θα γίνει ποτέ" φάνηκε να του είπε.

Γι'αλλή μια φορά παικταρά μου σε ευχαριστώ που πάλι δίδαξες ΠΑΟΚ

Κατάθεση ψυχής ο Τιτάνας,ο πορθητής της Πόλης.( φααααααπ στον mirmigkaki )


Ντάριο Κρέσιτς

Μετά το ατυχές παιχνίδι με τον Άγιαξ στην Τούμπα, βρήκες το σθένος να το βάλεις πίσω σου, να μάθεις από τα λάθη σου και να γίνεις βασικός πυλώνας μίας μεγάλης πρόκρισης.
Αυτοκυριαρχία, νηφαλιότητα και αυτοπεποίθηση ήταν τα όπλα σου.Μπράβο Δαρείε, αυτοκρατορική εμφάνιση.Αυτη την στιγμη αν βγεις απο την ενδεκαδα θα ειναι εγκλημα κατ εμε.Παιχνιδι με παιχνιδι βελτιωνεσαι και σταθεροποιεις την αποδοση σου.Με κάνεις να αισιοδοξώ ότι ορισμένα ελαττώματα που έχεις, θα τα δουλέψεις και θα τα εξαλείψεις.Εύγε και πάλι.

Μπράβο,Μπράβο,Μπράβο

Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δεκα χρόνια απο την ζωή μας χάσαμε κοντέ.Έχασες μεγάλη ευκαιρία. Δε σε θυμάμαι ποτέ να εισαι ιδιαίτερα δυσκοίλιος με το γκολ, πάντα κάτι έκανες και το κάρφωνες. Η αλήθεια πάντως είναι ότι άκουσες πολύ λιγότερα σε σχέση με αυτά που άκουσε ο Παπάζογλου.Κοντούλη δεν είσαι καλά.Και αντε ας αφήσω έξω αυτά που έχασε.Το οτι δεν εισαι καλά φαινεται και απο άλλα πράγματα Μητσάκο.Πολλές φορές βγήκες οφσάιντ,αρκετές φορές εκτός θέσης και δεν μπόρεσες να βγάλει μπάλες και για τους άλλους.Ελλειψη καθαρού μυαλού, το βασικό προσόν ενός επιθετικού. Κατώτερος των περιστάσεων, αν και έβγαλες πάθος και έτρεξες κάπως. Για την αξία σου όμως δεν φτάνουν αυτά .Γιατί μας έχεις αποδείξει οτι εχεις μεγάλη αξία.

Θα συνέρθεις,πρέπει να συνέρθεις.

Και για να τα λέμε όλα μα όλα,γιατί εμεις δεν περνάμε γραμμές όπως κάνουν άλλοι : Εδώ υπάρχει μια μεγάλη αδικία.Τον Παπάζογλου τον 140.000 ευρώ ετησίως πέσαμε και τον φάγαμε που έχασε την ευκαιρια στις καθυστερήσεις στην Τούμπα.Ο Σαλπι των 800.000 ευρώ ετησίες τί πρέπει να ακούσει άραγες?????Για καλο και για κακο ας αναψει για εχθες μια λαμπαδα στον Αγιο Μουσλιμοβιτς..



Lipton4

7 σχόλια:

  1. etsi!!! aplws dwse xrono ston konto k tha maa vgalei asproprosopous!!! eviva paokara k stin kypro!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. paidia to keimeno einai ontos gamato ....kiriolektika ta spaei kai magas opoios to egrapse alla grapste kai dio logia gia tn terastio contreras to palikari skiliase x8es einai paixths megalhs klasshs

    ΑπάντησηΔιαγραφή