Κυριακή 29 Αυγούστου 2010

Mετα το καζάν ντιπί στους μιναράδες,σήμερα φάγαμε και λιγους ακανέδες.






Καλη αρχη για την ΠΑΟΚΑΡΑ μας.

Τρια πονταλακια .

Δυσκολη ώρα να παρακολουθησεις μια αναμέτρηση ντάλα ήλιο.Δυσκολο και για τους ποδοσφαιριστές να αποδώσουν τα αναμενόμενα.

Τέσπα....

Καταφέραμε να κάνουμε ντέρμπυ τον αγώνα απέναντι σε μια ομάδα που παιζει με βύσμα σ'αυτη την κατηγορία. (Όλοι θυμόμαστε την σφαγή στα πλευ οφ της Β Εθνικής ,του ΟΦΗ) Νταξ δεν λεω ,ήταν κωλοφαρδοι οι ''ακανέδες'' που με δυο σουτ βαλανε δυο γκολ.Προσωπικά όμως δικαιολογώ την ομάδα μας για την δύσκολη νίκη λόγω της υπερπροσπάθειας στην Πόλη.120 λεπτά έπαιξαν.Κρατάμε επομενως τους 3 βαθμους και κοιτάμε την συνέχεια.
Ηταν κρίσιμο,όπως σας λέγαμε, ματς,ιδίως λόγω αναμενόμενης έλλειψης
αυτοσυγκέντωσης.
Συγχαρητήρια στην ομάδα που παρά την κούραση έδειξε και πάλι στοιχεία ομάδας που δεν το βάζει κάτω και παλεύει.

Δεν ξερω τι εντυπωση εχετε, μεχρι τωρα για τον Δερμιτζακη αλλα μετα και το σημερινο,εγω βλεπω οτι εχουμε εναν ανθρωπο στον παγκο που ξερει τι θελει και πως να το αποκτησει!Και οι τρεις κινησεις που εκανε,νομιζω,πως ηταν πολυ σωστες.Πάντως η φιλοσοφια νικητή που έχει αφησει στην ομάδα ο προκάτοχος του Παύλου Δερμιτζάκη,Φερνάντος Σάντος ειναι ορατή.

Τωρα εχει μια βδομαδα διακοπη γιατι παιζουν οι εθνικες τους, δουλεψτε στην προπονηση και παμε τριπολιτσα για αλλα 3 πονταλακια.Μετα την άλωση της Πολης,σειρά παιρνει τώρα η Τριπολιτσά.Ευελπιστώ να μας δώσουν εισιτήρια οι Αρκάδες.

Η μαύρη αλήθεια είναι ότι χωρίς Κοντρέρας η ομάδα έχει χοντρές αμυντικές αδυναμίες.Πάντως για τις φάσεις των γκολ που δεχτήκαμε δεν φταινε τα σέντερ μπακ μας.
Και τα δυο γκολ μπηκανε από αδράνεια των αμυντικων χαφ.Στο πρώτο ο Παυλαρας πηγε πολύ χαλαρά και έδωσε δρόμο στον Βέλιτς να πάρει φόρα στην κίνηση και να αδειασει τους άλλους, όπως και στο δεύτερο όπου άφησε χωρο, να πάρει φόρα παλι ο Βελιτς και να σουταρει.

Η ευχάριστη έκπληξη της βραδυάς ήταν ο Σάκης Παπάζογλου.



Και να πω και δυο λογια για τον Δημήτριο Σαλπιγγίδη: ο παιχτης ειναι σκασμενος φαινεται ξεκαθαρα στο παιχνιδι του δεν εχει δυναμεις και σε αυτο ωφειλεται νομιζω και ο εκνευρισμος του.Ειναι θεμα χρονου νομιζω να ερθει στα επιθυμητα επιπεδα, απλα νομιζω οτι χρειαζεται λιγο σωστη διαχειρηση δεν μπορει να συνεχισει να παιζει 90λεπτα, αν και παλι βασικος θα ειναι με την εθνικη αυτο ειναι σιγουρο.Πάντως τις 2 ασσίστ του ,την εβγαλε ο Μητσάκος ο κοντούλης.



Ο στοχος επετεύχθη μάγκες, ξεκινησαμε ιδανικα το πρωταθλημα και τωρα ερχεται η αναγκαια ξεκουραση. Αντιλαμβανομαστε (και καλά κάνουμε) πως πλεον ειμαστε πολύ απαιτητικοι και θελουμε η ομαδα να γαμαει και να δερνει συνεχεια.



Υ.Γ

Ρε Sexy Μπρουνίτο ,εχεις πολύ πλάκα!Ποιος σε ξεβράκωσε μπρε?

Mετα το καζάν ντιπί στους μιναράδες,σήμερα φάγαμε και λιγους ακανέδες.



Lipton4


5 σχόλια:

  1. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ Η ΠΑΟΚΑΡΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ...ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΑΟΚ ΕΙΜΑΣΤΕ..ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΑΕΤΟΣ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΦΕΤΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. liptona se agapame se ektimame,gineka tha allaksoume alla tin paokara mas pote.eimai serraios akanes ke paoki trello.nomizo oti den boris na poulas tetia ironia gia tous serreous, otan se kathe mats me ton paok ekso ke mesa se fernei trella noumera apo paokia.O PAOK PANW APO OLA

    ΑπάντησηΔιαγραφή