Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

Ρεζίλι η Worm Fc !!!

Καλησπέρα.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (21 και 22 Αυγούστου) ακούστηκε πως οι συμπολίτες τα εισιτήρια διαρκειας τους τα μοιράζουν δωρέαν.Τέρμα οι προσφορές που ξέραμε όλοι μας.Πλέον σου δινουν το εισιτήριο διαρκειας δωρέαν.Πάπαλα πλεον οι συνδέσεις τηλεφώνου και οι μπλόυζες με τον θεό του πολέμου.Αυτές οι δελεαστικές προσφορές ανήκουν στο παρελθον.Τώρα μπορεις να προμηθευτείς το εισιτήριο διαρκειας σου ,εντελώς τσάμπα.Μάλιστα δεν τα μοιράζουν-χαρίζουν ένα ένα ,αλλά δυό-δυό.

Νταξ, το παραπάνω που ακούστηκε δεν το δώσαμε και μεγάλη σημασία.Οταν όμως στα καπάκια στο καθημερινό πρωινό σου σερφάρισμα στο διαδίκτυο πέφτεις επάνω σε ένα blog της Χαλκιδικής και διαβάζεις αυτά που γράφει : http://respentza.blogspot.com/2010/08/blog-post_2005.html ,τότε πραγματικά λες πως κάτι δεν πάει καλά.

''Αρειανοί δεν είμαστε αλλά το εισιτήριο μας το έστειλαν,νωρις-νωρίς,να πάμε στη Βιέννη να παρακολουθήσουμε το παιχνιδι της Πέμπτης μεταξύ της Αούστριας και του αρη. Ευχαριστούμε καλοί μας φίλοι ,καλή επιτυχία στην ομάδα σας!''



Στέλνει η διοίκηση (???) , στέλνουν οι σύνδεσμοι (???) , στέλνουν οι χορηγοί (???) έτοιμα εισιτήρια σε άσχετους φίλαθλους του ποδοσφαιρου για να ταξιδέψουν μαζί με τους υπόλοιπους δηλωμένους ερπετούς αρειανούς στην πρωτεύουσα της Αυστρίας.Και γιατί να το κάνει αυτό?
Για να φαίνονται αρκετοί?Για να δημιουργήσουν ικανοποιητικό για τα δεδομένα τους όγκο οπαδών και να μην φάνε φαπίδια απο τους φλώρους τους αυστριακούς?

Πάντως όπως μας ενημέρωσαν το εν λόγω blog της Χαλκιδικής ουδεμία σχέση έχει με το ποδόσφαιρο.Αυτός που έχει το blog δηλώνει βάζελος που δεν ασχολείται καν με την ίδια του την ομάδα.Το ιστολόγιο αυτό μιλάει περισσότερο για τοπικά ζητήματα της Κασσανδίας ,της Σιθωνίας και του Πολυγύρου.Επομένως λογικά δεν μπορούμε να διαγνώσουμε κάποιο συγκεγκριμένο δόλο στο να διαδόσει στο κοινό του μια ενδεχομένως μούφα ειδηση.

Από την μια ακούς για δωρεάν εισιτήρια διαρκειας και από την άλλη για δωρεαν σταλμένα εισιτήρια σε άσχετους με τον αρη ,για τον αγώνα με την Αούστρια.Και διερωτάσε .Τι στο φούτσο οπαδική δύναμη έχουν ετούτοι?Για πια δυναμική τους μας κοκορεύονται συνεχώς και μας τα κάνουν καθημερινώς ζέπελιν?Πόσα ηχηρά ηταν τα φαπίδια που έφαγαν απο τους φίλους της Γιαγκελόνια σε Ελλάδα και Πολωνια και τρέμουν στο να πάνε λίγοι στην Βιέννη?
Νταξ το ότι στηριζονται στην προπαγάνδα για να επιβιώσουν ειναι της πάσης γνωστό.Αλλά ρε συμπολιτάκια μην πουλάτε και παπά στους δικούς σας.Ήδη εκ των έσω αρκετοί σας έχουν πάρει πρέφα.Κόψτε το.


(Καντε κλικ στην εικονα για να την δειτε καλύτερα)



Lipton4

13 σχόλια:

  1. ahahahaha!!!! thn eixa dei auth thn anarthsh kai kati den mou phgaine kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ουστ βρωμοτουρκοι.ΆΠλυτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. aporo giati mpainoun sta dika mas site oi aniparktoi ths polis,tosi pollh kapsa k tremoura exoun?asxolei8ite vre me ta dika sas blogs opadoi tou papanastasiakou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την Κυριακή μου έστειλαν στο μαγαζί που έχω στο Βότση κι εμένα ενα εισιτήριο για τον αγώνα της Πέμπτης.
    Ουδεμιά σχέση έχω εγω με την ομάδα,απλά στο μαγαζί δουλεύει ενας υπάλληλος που ειναι αρειανός.Λογικα για εκεινον προοριζονταν το εισιτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxaxa kalo!!!! oti na nai einai ta skoulhkia :PPP!!! akoma gelaw xaxaxaxaxaxaxa!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxa kwlotourkoi ti sas ginetai den xerete stin 1h proponisi sas posoi isastan mesa sto gipedo o zmpagorakis kai oi pektes kai kana 5.000 opadoi stin efimerida grafane panw apo 10.0000 kolwtourkoi itan sto tourkiko gipedaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κι εσύ πού το ξέρεις ρε μουνοπανάκι; Ήσουν μήπως κι εσύ μέσα; Μάλλον αυτό θα έγινε, γιατί εσείς οι ερπετοί δεν μπαίνετε καν στον κόπο να πάε στις προπονήσεις της δικιάς σας κωλοομαδούλας. Τί να δείτε άλλωστε; Συνοικιακή ομαδούλα ήσασταν και θα είστε. Βέβαια, για να είμαι δίκαιος, κάνατε και πρωταθλητισμό κάποτε. Στην Β' Εθνική.

    Ρούφα τον σμπαογκτζίδικο μπ@@@@ο μου τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. esy re lipton tipota allo dn kaneis...... me tn ARI asxoleisai... poustotourke..... t dineis st fyta ts omoideates s kai t pistevoun.... ftiaxnete istorioules me t myalo sas.. gia na vlapsete tn ARI.......... APLYTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. simpoliti simpoliti ..........kai ti mana kai to spiti
    roufianos arianos den ginete allios..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. XAAXAXAXAXAXAXAXAXAXA...KALA RE EYREOI AKOMA NA KATALABETE OTI EISTE H KSEFTILA TWN OPADWN....FLWROI...XAXAXAXAXXAXAXA.....!!! AKOMA GELAW....KAI MHN KANETE KOLOTOUMPES....TIPOTENIOI KAI ANIPARKTOI!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή