Σάββατο 13 Νοεμβρίου 2010

Σε μπάσκετ και σε μπάλα ,στην πουτσ@ μας καβάλα.


Η μικρή ΑΕΚ με πρώτο σούτ στο 68', κλεισμένη σαν τον Πανσερραικό λογικό ηταν να υποταχθεί στον ανώτερο ΠΑΟΚ.
Με αυτά που βλέπω από την ΑΕΚ τα δύο τελευταία χρόνια, είναι θαύμα που κρατιέται ακόμα στις υψηλές θέσεις. της βαθμολογίας. Εαν δεν λεγόταν ΑΕΚ και δεν ειχε το σπρώξιμο της διαιτήσιας συνεχώς εκτοέβδομη θα ήταν.

Η τρίτη νικη του Μάκη Χάβου στο 90 φέυγα , δειχνει πως άστρο λαμπρό τον οδηγεί.

Η ομάδα μας σήμερα έπαιξε με ψυχή ,κυνήγησε το γκολ μέχρι το τέλος και το πέτυχε.Ο ΠΑΟΚ σημερα κέρδισε δίκαια.Ηταν ανώτερος.Οι ποδοσφαιριστές δειχνουν ενωμένοι και με καλή ψυχολογία.

Μια βόλτα σε αεκτσήδες ιστοσελίδες θα σας κάνουν έξω φρενών με αυτά που θα διαβάσετε.

Δεν είδε κάνεις ρε ιμιτασιόν δικέφαλοι του Νότου, ότι στο 25’ (σε μια φάση που έγινε μπροστά ακριβώς στον Τάσο Κάκο) ο Ραφίκ Τσιμπούρ παταεί με την σκαριά του, τον Πάμπλο Γκαρσία και ο Κακος αντί να αποβάλλει τον Τζιμπουρ τους δίνει από μια κίτρινη????

Δεν είδε κάνεις σας την ανατροπή του Αντελίνο Βιειρινια από τον Παναγιώτη Λαγό στο 88’?? Αν με την λογική οτι αυτό δεν ηταν πέναλτι ,τοτε με την ιδια λογική ο Τζιμπούρ έπρεπε να πάρει κιτρινη κάρτα για θέατρο στο δικό σας .

Επίσης ,όσα χανούμια -σκουλήκια, αναρωτιούνται γιατί ο Κακος έδωσε 6 λεπτά καθυστερήσεις έχω να τους προτείνω απλά να ξανάδουν το δεύτερο ημίχρονο και να μας πουν πόσα λεπτά έπρεπε να δώσει!!Ένα δεύτερο ημίχρονο στο όποιο είχαμε 6 αλλαγές, διακοπή στην φάση του πέναλτι, διακοπή στη φάση της κόκκινης, διακοπή στην μανουρα που έγινε στον πάγκο της ομάδας της ΑΕΚ.




Υ.Γ : Πρεπει να καποιος να πιασει το αυτακι του Κακκου και να του πει οτι οι πρωταγωνιστες σε ενα αγωνα και ειδικα σε ντερμπυ ειναι μονο οι παιχτες και κανένας άλλος.

Υ.Γ 1 : Ο άνθρωπος ,Τάσος Κάκος,εχει Τουμπιακά Συμπλέγματα.Πιστεύει οτι αδικώντας τον ΠΑΟΚ στην καυτή Τούμπα κερδίζει πόντους στις ανασφάλειες του.

Υ.Γ 2 : Μπράβο στον Μάκη Χάβο. Μετρημένος και προσγειωμένος στην συνεντευξη τύπου.

Υ.Γ 3 : Μούτσας γκράτσιας Μανόλο. Χιμένεθ.

(Αφιερωμένη η παραπάνω φώτο στα χανούμια που μιλάνε για την διαιτησία.Πάρτε τα αρχιδια του Πάμπλο για κορνίζα στο σπίτι σας)



Ο ΠΑΟΚ ειναι εδώ ρε μουνιά.


Σημαντική νίκη, ενθαρρυντική εμφάνιση σήμερα για την ομάδα μπάσκετ στο Παλατάκι. Η ομάδα αρχίζει να ρολάρει. και σήμερα ειχαμε ένα εύκολο απόγευμα στην Πυλαία.Οφείλουμε να αγκαλιάσουμε όλοι παραπάνω την ομάδα.Εχει να δώσει πολλά.

Οσον αφορά το θέμα του επενδυτή:

Οι συζητήσεις μεταξύ του προέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και του νεαρού επιχειρηματία από το Κατάρ, έχουν ολοκληρωθεί. Μετά από έλεγχο που πραγματοποίησαν οι οικονομικοί και νομικοί του σύμβουλοι, έδωσαν το πράσινο φως για να προχωρήσει στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.


Lipton4.

15 σχόλια:

  1. ADERFE
    EGRA4ES PALI
    FORZA PAOKARA GAMA TO AEKAKI NA TELEIWNOUME

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1. Ο Κάκος ήταν ΤΡΑΓΙΚΟΣ. Άνθρωπος με μάλλον φοβερά κόμπλεξ και μεγάλες ανασφάλειες, επιζητά επιβεβαίωση του εαυτού του ως διαιτητής. Το έχει κάνει πολλές φορές και εάν δεν του κόψουν τη φόρα θα το ξανακάνει. Θέλει να είναι ο πρωταγωνιστής σε ένα έργο που εκ των πραγμάτων πρέπει να έχει το ρόλο του κομπάρσου.

    2. Δεν δίνει καθαρή κόκκινη στον Τζιμπούρ. Στον Γκαρσία θα την έδινε για πλάκα και όλοι θα λέγατε πόσο αλήτης και "καλόπαιδο" είναι.

    3. Καθαρό το πέναλντι της ΑΕΚ. Κίτρινη κάρτα στον τερματοφύλακα.

    4.Κίτρινη στον Μανωλά και όχι κόκκινη.

    5. Το πέναλντι στον Βιερίνια δεν το είδα καλά, αλλά μάλλον δεν πρέπει να ήταν.

    6. Η χειρότερη ΑΕΚ που έχω δει ποτέ στην Τούμπα. Απλά ανύπαρκτη. Πάντοτε είχαμε κόμπλεξ με αυτήν την ομάδα ( Ακόμα και στα περσινά play off κερδίσαμε γιατί έχασε το πέναλντι η ΑΕΚ), αλλά σήμερα νομίζω ότι απλά κέρδισε, έστω και δύσκολα, ο καλύτερος.

    7. ΑΕΚ χωρίς Τζιμπούρ και χωρίς Σκόκο είναι πολύ κακή ομάδα. Ο Τζιμπούρ είναι απλά παικταράς και ο άλλος, ενώ το βλέπεις ότι κάνει αγγαρεία, μπορεί να σε τελειώσει με μία του ενέργεια.

    8. Ο ΠΑΟΚ πραγματικά αρχίζει και δείχνει τον καλό του εαυτό. Πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλά και θα πηγαίναμε καλύτερα εάν δεν είχαμε το άσχημο ξεκίνημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΠΑΟΚ κερδισε δικαια και η διαιτησια ηταν τραγικη και για τους 2!
    Συνεχιζουν οι φιλοι του Παοκ να μιλανε για την ΑΕΚ ανεφερωντας την ΑΕΚακι...

    και ΡΩΤΑΩ εγω να μου πει καποιος...

    ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Η ΑΕΚ???

    ΠΟΣΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ Ο ΠΑΟΚ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σημερα απονεμηθηκε ο τιτλος του "πρωταθλητη" 2010-2011 ...αναβληθηκε το ματς στην κρητη επειδη ο Ολυμπιακος ηταν βεβαιο οτι γκολ δεν βαζει...στην τουμπα το ματς εγινε αιμα και αμμος οχι για να κερδισει ο ΠΑΟΚ αλλα για να ερθουν ολα ευνοικα στην καταραμενη και πιο σιχαμερη ομαδα της Ελλαδας..μεσα μου παντα θελω να υπαρχουν οι μεγαλοι αντιπαλοι της ΑΕΚ για να υπαρχει ανταγωνισμος στο πρωταθλημα..ομως με αυτα που εχουν γινει στο ελληνικο πρωταθλημα εδω και 14 χρονια ενα πραγμα θελω....την ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΑ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΑ...υπαρχει καποιος δικαστης με balls που θα κανει κατι για το ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ...ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΤΙΤΛΟΥΣ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ,ΜΟΝΟ ΤΟ "ΟΜΑΔΙΔΙΟ" ΜΕ ΤΑ ΚΟΚΚΙΝΟΛΕΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΟΥ..ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ..ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩς ΣΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΜΑΔΑΚΙ ΣΤΗ Γ ΕΘΝΙΚΗ...ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ...ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φιλε ΑΕΚτση μην το λες, νομιζεις συμφερει το Γαυρο να ταξιδεψει Κρητη για ενα ημιχρονο αναμεσα στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ; Δεν ξερω τι παιζεται αναμεσα στα δυο παιδοβουβαλα που ονομαζονται κ φιλοι ( Μαριδακης κ Father) αλλα κατι θα σκαρωνουν! Γ.....ο αρθρο lipton!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χανουμια πισω στην χαβουζα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ρε συ φιλοσοφε των 3:30:00 δεν ξερω αν το προσεξες αλλα εμεις πηγαμε χ με τη Λαρσα στην εδρα μας.γιατι οταν πεις τη λαλακια σου για τον πουστη τον οσφπ πρεπει να βαλεις κι εμας στο καδρο;τι διαολο ποιημα λες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. XANOUUMIA ''ADIKH8HKATE RE'' PARTE RE TON POULO SKOULIKIA TOU NOTOY K EPEIDH EDW KAI 2 MHNES MENW PERAMA(PEIREA)LOGO ERGASIAS TI KSYLO FAGATE APO TOUS FLOROBAZELOUS REEEEEE HR8AN STA FILADELFIA KAI STHN XALKHDONA KAI SAS PHRA MHXANAKIA PANIA KAI KALA POU DEN EXETE GHPEDO GIATI 8A TO PSAXNATE!!!!!!!ANTE XOREPSTE TON XORO THS KOILIAS....XAXCAXAXXA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ERXONTAI OI ARAVES,TREME POK K SUMPOLITI,PAOK O ENAS!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

    ΠΟΥΤΣΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ

    ΚΑΙ ΕΣΥ ΛΑΕ ΤΟΥ παοκ ΣΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΜΑΣ ΚΑΒΑΛΑ

    παοκ-ΑΡΗΣ 0-1 (ΧΑΒΙΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟ)

    ΑΡΗΣ-παοκ 81-68 (ΤΑΠΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΣ)

    ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΡΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Gia akoma mia fora o kyrios kakos fanike oti einai KAKOS diaititis...

    1) Kokkini ston Djebbour
    2) Isws kokkini ston Kresic
    3) Lathos kokkini ston Manola giati einai kitrini
    4) Den apevale ton Manolo Ximeneth gia to mpoukarisma sto gipedo les kai mpainei sto spiti poy ton keratwse i gynaika toy kai thelei na tin skotwsei
    5) Penalty toy Vierinha apo ton Lago

    1 palami aisxoi! kyrie Marinaki? tha ton diw3ete ton Kako opws ton Dalouka..? alla nai 3exasa.. me ton Dalouka to etairo koproskylo eixate prosopika.. kai opoios 3erei katalave ti thelw na pw..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΥΦΤΟΒΟΛΓΑΡΟΙ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ??????????/
    ΑΕΚ:ΛΑΟΣ ΑΠΟ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ ΜΕΧΡΙ ΚΡΗΤΗ
    ΖΜΠΑΟΥΚ: ΑΠΟ ΞΑΝΘΗ ΜΕΧΡΙ ΤΡΙΚΑΛΆ,
    ΑΕΚ:11 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ
    ΖΜΠΑΟΥΚ:2
    ΑΕΚ:1.000.000 ΚΟΣΜΟΥ
    ΖΜΠΑΟΥΚ: 600.000 ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΩ
    ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ, ΜΑΘΕΤΟ ΤΟ ΓΑΥΡΟΙ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΑΣ ΠΟΛΗΣ, ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ ΑΕΚ ΠΟΤΕ ΜΠΑΟΚΤΖΗ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή