Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2010

BAD BLUE GAYS

Μέχρι εκεί φτάνει η μαγκιά των Κροατών...Επιτέθηκαν σε πούλμαν που μετέφερε φιλάθλους του ΠΑΟΚ που πήραν προσκλήσεις από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για να βρεθούν στο αυριανό παιχνίδι. Δυο γυναίκες και ένας άντρας τραυματίστηκαν από τους bad blue gays ..Έπρεπε να μας είχαν δώσει εισιτήρια ,να δούμε μέχρι που μπορεί να φτάσει η μαγκιά τους. Μέσα στην Τουρκία τους οπαδούς της Φενερ τους καναμε νε τρεχουν, στους Κροάτες θα μασούσαμε...?Δεν πειράζει όμως..Κάποτε θα τους βρούμε και επειδή ο ΠΑΟΚτσής δεν ξεχνάει εύκολα θα ανταποδώσει την φιλοξενία!!!Ένα θέλουμε εμείς...Να μπουν αύριο οι παίκτες μας και να τους ξεσκίσουν ....Να πάρουν την πρόκριση και στο τέλος να τους πουλήσουν και λίγο από την ΠΑΟΚτσίδικη τρέλα...

touBETakias

5 σχόλια:

  1. PAOK GERA GERA KAI GAMA TA MOUNIA PAOK GAMW GAMW GAMW TN DINAMO PAOK GT GT EINAI POUTANAS GIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όχι να μας είχαν δώσει αλλά να μην συμφωνούσαμε να μην γίνει ανταλλαγή εισιτηρίων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. PAOKARA gamise ta ta moynapana toys kroates gamw thn fara toys gamw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρίμα στις κοπέλες και σε όλους τους επιβαίνοντες.Απλά φαίνεται πως οι ομαδούλες με σήμα το σκυλί έχουν πολλά κοινά τελικά.
    Θρασυδειλία και πουστιά.

    Παιδιά λυπάμαι που το λέω αλλά οι γυναίκες αυτές δεν είχαν δουλειά σε ένα τέτοιο δυναμιτισμένο ματς.Τι περίμεναν,να πάνε για ψώνια και γεύματα..;
    Απλά είναι τα πράγματα.

    Έπρεπε να παίρναμε καμιά 3000 χαρτάκια,να έβλεπες πως θα ήταν το Ζάγκρεμπ σήμερα.

    Όπως και να ΄χει,θα πρέπει να φάνε σίδερα οι παίκτες μας με όλα αυτά τα γεγονότα και τις δηλώσεις.Μέσα στο γήπεδο η απάντηση,δυστυχώς δεν μας δόθηκε η δυνατότητα για παραπάνω.

    ΦΟΡΤΣΑ ΠΑΟΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h thrasydeilia se olo tis to megaleio. eimai olympiakos alla to swsto na legetai.. geiwste tous simera mesa sto Maximir k as exoun meta na thymountai mono tous pseyftotsampoukades pou kanane..

    ΑπάντησηΔιαγραφή