Κυριακή 12 Δεκεμβρίου 2010

Την πρόκριση στο Ζάγκρεμπ ρε δικέφαλε!!!

Ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της σεζόν θα δώσει η ομάδα μας την Τετάρτη στο Ζάγκρεμπ. Πάει να πάρει την πρόκριση μέσα στην Κροατία, για την επόμενη φάση του Europa League.Στην τελευταία αγωνιστική για την φάση των ομίλων θα αντιμετωπίσουμε την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.Με οποιοδήποτε θετικό αποτέλεσμα θα πάρουμε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Μετά από τα 5 παιχνίδια η βαθμολογία είναι η εξής: Ο ΠΑΟΚ δεν είναι άπειρος στην Ευρώπη και έχει πανηγυρίσει μεγάλες προκρίσεις εκτός έδρας. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε την πρόκριση με την Άρσεναλ,με την Γκρασχόπερς,με την Μαλίν,με την Λιν,με την Βαλερέγκα και πρόσφατα με την Φενερμπαχτσέ..
Οι Κροάτες προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα εχθρικό κλίμα για τον αγώνα της Τετάρτης και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα πρέπει να προστατέψει την ομάδα μας σε κάθε τομέα. Φυσικά και η UEFA γνωρίζει τα πάντα και ελπίζουμε να τους βάλει στην θέση τους. Ανάλογες εμπρηστικές δηλώσεις κάνει και ο προπονητής της Κροατικής ομάδας Βαχίντ Χαλίλοτζιτς.

Μετά από το παιχνίδι με την ηλικιωμένη της πόλης το σύνθημα ήταν ένα...


Υ.Γ. Είχαμε αρκετό καιρό να κάνουμε ανάρτηση γιατί ο Lipton είναι φαντάρος και τα υπόλοιπα μέλη του blog είχαν αρκετές δουλειές. Όμως ο σύνδεσμος στο facebook ανανεώνεται καθημερινά..!!

www.lipton4.blogspot.com

touBETakias


7 σχόλια:

  1. paidia o stoxos to kalokairi itan na mpoume stous omilous egine afto!! i omada omos exei dei3ei oti mporei na paei psilotera !!!! pame gera rrrrrrrrrrrrr PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. malaka den ntrepesepou dineis thl epidei se parathse?karagiozi ekso apo opadika sait re lougraaaaaaaaaa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file to diegrapsa to mnm tou..edw mono gia ton PAOK tha leme...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραίος...εγώ δεν πιστεύω οτι θα νικήσουμε εύκολα αλλά ελπίζω σε ισοπαλία
    ΠΑΟΚ ΡΕ ΦΛΩΡΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o paok mporei re arkei na to pistepsei...egw dn pisteuw oti dn 8a perasoume giati exoume anagki kai ta lefta

    ΑπάντησηΔιαγραφή