Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Επειγόντως ανασύνταξη,ξεκουραση και καθαρό μυαλό

Να μαι κι εγώ.I am back που λένε κι εγγλέζοι.

Καλώς σας βρήκα και ελπίζω να είστε όλοι καλά.Εμείς τσιμπησαμε την 8ημερη άδεια των Χριστουγέννων ,και ειναι καιρός να χαλαρώσουμε και να ξεκουραστούμε εν'όψη της δύσκολης συνέχειας των ΠΕΝ.



Ξανά εδώ μαζί σας στο blog που δημιουργήσαμε πριν 1,5 χρόνο περίπου.Ενα blog που βρίσκεται στην νούμερο 1 θέση των παοκτσήδικων blog ανά τον κόσμο.

Φυσικά δεν γινόταν να λήψουμε σημερα απο την Τούμπα όπου ειδαμε ενα ΠΑΟΚ να είναι ολοφάνερα καταβεβλημένος από τα συνεχή παιχνίδια και τους πολλούς τραυματισμούς.

Εκ των προτέρων φαινόταν ότι το παιχνίδι θα ήταν υψηλής επικινδυνότητας λόγω της υπερβολικής κούρασης και των απουσιών.Και αυτο αποδείχθηκε και μέσα στο χορτάρι χωρίς ευτυχώς να το πληρώσουμε.
Τέλος καλό-όλα καλά.
Κραταμε μονο την προκριση και το καλο παιχνίδι του Κλάους Αθανασιάδη και τίποτα άλλο. H ομάδα παρά τον απίστευτο γολγοθά είναι μέσα σε όλους τους στόχους της.Σήμερα είδαμε παίκτες φοβερής ποιότητας σαν τον Πάμπλο Γκαρσία και τον Πάμπλο Κοντρέρας να κάνουν παιδιάστικα λάθη από την κούραση κάτι που φυσικά δεν γίνεται να επαναλαμβάνεται αν πάρουν τις πρέπουσες ανάσες τους.Θέλουμε και ενίσχυση βέβαια και αυτό κάνει μπαμ.

Συγχαρητήρια στα Γιαννενα.Τετοιες ομαδες ειναι αμαρτια να παιζουν στην Β Εθνική.Απο τις καλυτερες που περασαν φετος στην Τουμπα.

Ρε συ Μάκη Χάβο αυτό με τον Φιλομένο θυμίζει κάποιον που τον κερατώνει η γυναίκα του κάθε μέρα επί δύο χρόνια και αυτός πάντα την συγχωρεί και της δίνει για 100ή φορά και άλλη ευκαιρία..έλεος δλδ με τον τενίστα σερβιτόρο.
Αυτό το βαρεμένο ο Σακελαρίου ούτε για μπαλ μπόι δεν κάνει.Απειθαρχος, ανίκανος χωρίς επιστροφές και άπειρες περιτές ενέργειες.
Καλά ρε συ Μάκη πλάκα μας κάνεις; Βάζεις συνέχεια τον Αθανασιάδη που δεν σταματά να σκοράρει.'Οταν γυρίσει ο Μούσλι τι γίνεται; σκέφτηκες κάνα σενάριο πως θα φάμε τον μικρό μπας και παίξει πάλι ο σακάτης;

Όσο για τον Μπάκα μην παρεξηγείτε την διοίκηση που τον διώξαν..όταν είχαν αποφασίσει να διώξουν έναν από τους Μούσλι και Μπάκα, σβήσαν τα φώτα και μες το σκοτάδι διαλέξαν καταλάθος τον μαύρο...και του είχα ψιθυρίσει στο αυτί...να τρώς ρε εκείνη την στιγμή έναν κουραμπιέ για να σε ξεχωρίσουν..αλλά τι να το κάνεις ; τζάμπα τα έλεγα και τρώμε τώρα τον Μουσλίμοβιτς..να δούμε πότε θα καθαρίσουν τα κατρουλιά του μπας και παίξει κάνα δυό παιχνίδια ...


Καλά Χριστούγεννα, με Υγεία και Ειρήνη στους απανταχού ΠΑΟΚτσήδες σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Καλή ξεκούραση και στους παίχτες μας, γιατί φάνηκαν να είναι ξεφούσκωτοι εντελώς.

Εύχομαι να μας φέρει ο Αγιος Βασίλειος καινούριους ιδιοκτήτες με χρήματα και πέντε παίχτες, γιατί η χρονιά με τους υπάρχοντες δύσκολα βγαινει.

Πάμε γερά ΠΑΟΚάρα και το 2011.




Υ.Γ 1 :Το κοράκι πως σας φάνηκε? Ρε, μήπως τους έχουν πει ότι στην Τούμπα κάνουν το αγροτικό τους πριν πάνε για την ειδικότητα του εκδοροσφαγέα; Μιλάμε ότι όλοι τους νομίζουν πως παίρνουν πόντους κάνοντας μαγκιές στην Τούμπα. Πού θα πάει πια αυτό το πράμα;


Lipton4

9 σχόλια:

  1. akurh h topo8ethsh sou gia ton musli..xwris logo ton krazeis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Μ@Λ@ΚΙ@ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ . . ΑΝ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΓΥΡΙΣΕΙ Ο ΜΟΥΣΛΙ ΦΑΕΙ ΠΑΓΚΟ Ο ΚΛΑΟΥΣ . . ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΖΛΑΤΑΝ ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΝ ΠΑΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΗΡΘΕ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ . . ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑΦΑΣ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΦΟΝΕΙΤΕ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ) ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΙΟΥ . . ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΕΝΑΝ ΓΙΑ BACK-UP ΤΟΥ VITOLO ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΤΕ ΛΕΙΠΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΑΣ Γ@ΜΙΕΤΑΙ . ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΑΥΛΑΡΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ . . Υ.Γ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΕΤΕ ΑΕΤΕ ΔΙΚΕΦΑΛΕ . . Υ.Γ 2 ΠΑΟΚ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΠΑΟΚΑΡΑ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dikio exeis re man.vghkan oi dyo(ivic-musli) k kanoume pio polles faseis.xilies fores na paroume aristero meso k back-up kofth(kai o nafti kalos einai gia 1.5 xrono)p.s. kali xekourasi
    PAOKARA NEAPOLI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ρε παιδιά λίγο άδικα κράζετε τον Μούσλι...ΟΚ έχει πισωγυρίσματα αλλά έχει προσφέρει κιόλας.Το ίδιο και για τον Ίβιτς.Ναι,ίσως χρειαστεί μία ομάδα παικτών να αλλαχτεί σύντομα κιόλας,όμως δεν πρέπει να τους κράζουμε κι έτσι.Πάντα φιλικά.

    ΠΑΟΚ - ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ - FIRST AND LAST AND ALWAYS

    ΑπάντησηΔιαγραφή