Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

Προπόνηση με τα δεύτερα θα κάνει ο ΠΑΟΚ...

Αύριο στο Χαριλάου η ομάδα του ΠΑΟΚ δίνει φιλικό προετοιμασίας με την δεύτερη του ομάδα στην περιοχή χαριλάου.
Ο Ζαγοράκης μετά την κατακραυγή του κόσμου του ΠΑΟΚ για την φυγή του Κούπερ από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, αποφάσισε να δώσει τον αυριανό αγώνα της αντρικής ομάδας με τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο οτι υπολογίζει και στηρίζει σθεναρά τις ακαδημίες της παπαναστασίου που άλλωστε με τόσους παικταράδες έχουν στελεχώσει την ομάδα μας.
Xαρακτηριστικά ας θυμηθούμε καποιούς από τους παίκτες μας που αφού ανδρώθηκαν ποδοσφαιρικά στον ρούλη ήρθαν και βοήθησαν την μεγάλη ομάδα του ΠΑΟΚ.
 Κούτσης

 Βλάνταν Ίβιτσ

 Παπάζογλου

 Βιτόλο

Κώστας Χαλκιάς

Θεοδωρίδης

Στο αυριανό αγώνα θα μπορέσει και ο προπονητής της πρώτης ομάδας Μάκης Χάβος, να δει από πρώτο χερι τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες και να πάρει μία πρώτη γεύση απο τα πρόσφατα μεταγραφικά αποκτήματα των ακαδημιών, όπως ο Σάκατα και ο Πορτίγια, που δεν είναι καθόλου απίθανο να στελεχώσουν κάποια στιγμή την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ.

Οι περίοικοι της παπαμαστασίου ετοίμαζουν θερμή υποδοχή στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ, όπως κάνουν κάθε φορά άλλωστε όταν ο ΠΑΟΚ επισκέπεται τη γειτονιά τους.

 Ο δε αρχηγός τους Ιωάννης Σαουρ**** έχει αρχίσει από μέρες τώρα να πλένει τον κώλο του για να υποδεχτεί τον Γκαρσία και τα άλλα παιδιά του ΠΑΟΚ θέλοντας να σταθεί στο υψός των περιστάσεων και να προσφέρει μία αψογη φιλοξενία στην πρώτη ομάδα.

Οι παίκτες της ομάδας μας αν και φιλικό θα τα δώσουν όλα για να γλεντήσουν τους κρυφοπαοκτσηδες της παπαναστασίου, αφού είναι γνωστό οτι οι περίοικοι της συγκεκριμένης γειτονιάς, όλη την χρονιά ζούνε για να δούνε δύο φορές τον ΠΑΟΚ. Παρακάτω βλέπουμε εικόνες από προηγούμενες επισκέψεις του ΠΑΟΚ στο προπονητήριο στην παπαναστασίου.


Αριστερά στην φώτο βλέπουμέ παλαιότερη επίκεψη του ΠΑΟΚ στις ακαδημίες όταν ακόμη ο Βιτόλο αγωνιζόταν σε αυτές.





Δεξιά στη φώτο βλέπουμε τον Φλάβιο Κονσεισαο
"ψαρωμένο" μέσα στο κολαστήριο της παπαναστασίου να ανταλλάσει αναμνηστικά με τους περιοικους της γειτονιάς.







Στην διπλανή ΄φωτο βλέπουμε τον Ιβιτσ στο πάτημα των.....σκουλικιών...









Κατά τα άλλα ο λαός του ΠΑΟΚ έχει στραμένη την προσοχή του στον αγώνα της Τετάρτης με τον γαύρο. Παρότι ο αγώνας θα γίνει κεκλισμένων των θυρών οι Παοκτσήδες θα βρίσκονται έξω από το γήπεδο για να συμπαρασταθούν στην ομάδας μας.


mirmigkakis

4 σχόλια:

  1. Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΤΟ ΠΟΥ ΤΡΩΓΕΤΑΙ ΚΡΥΟ ΠΕΡΣΥ ΜΑΣ ΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΒΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΡΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.sport-fm.gr/article/455913?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss

    oi makedonomaxoi.....filipinezes ston patera, tsimpoukia ston marinaki.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή