Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Όπως λέγαμε και πριν από τον αγώνα,οι παίκτες μας ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση και χωρίς εμάς!

Δεν θα μιλήσουμε για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού.Θα σας πούμε για το πιο σημαντικό συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι.

 
Από την άφιξη της αποστολής του γαύρου μέχρι το τέλος του παιχνιδιού μπορούσε να καταλάβει ο καθένας τον τρόμο και τον φόβο που προκαλεί η Τούμπα!!Η άδεια Τούμπα τους έκανε να τρέχουν και να σκύβουν κατά την άφιξή τους και τους έκανε να παίξουν σαν γατάκια απέναντι σε λιοντάρια!!Που να υπήρχε και κόσμος μέσα...Αυτοί είναι οι πραγματικοί Θρύλοι....Μέχρι και η άδεια Τούμπα είναι η πιο δύσκολη έδρα..

Προσπάθησαν να πάρουν την πρόκριση με βρώμικο τρόπο (τιμωρία έδρας,πρωτοφανή αστυνομικά μέτρα,ελικόπτερα,μεταφορική ο Κυριάκος...),όμως έπεσαν στον λάκκο που έσκαβαν για τον ΠΑΟΚ..
Αυτοτρομοκρατήθηκαν και κάλυψαν μόνοι τους το κενό που υπήρχε από τον λαό του ΠΑΟΚ.

Στον δρόμο μας τώρα έπεσε το αεκάκι44.Μπορούμε και πρέπει να περάσουμε από τις ξαδέρφες και να πάμε  στον τελικό του Ο.Α.Κ.Α..Οι παίκτες και ο λαός το θέλει αυτό το κύπελλο και ΜΠΟΡΟΥΜΕ να το κατακτήσουμε!!



ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ



touBETakias

2 σχόλια:

  1. Αδέρφια μπράβο στην ΠΑΟΚΑΡΑ μας για την μεγάλη της ψυχή, αλλά διαβάζωντας το πιο πάνω άρθρο δεν μου άρεσε που υποτιμά την ΑΕΚ, καθώς πιστεύω πως μας ενώνουν πολλά με τους Ενωσίτες με κυριώτερο την καταγωγή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή