Δευτέρα 18 Απριλίου 2011

Απίστευτα πακέτα διακοπών!

Το blog μας είναι  στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσει διάφορα πακέτα διακοπών για την Ελλάδα,για εξωτικούς προορισμούς και για την Ευρώπη!! Τώρα που το πρωτάθλημα τελείωσε μπορείτε να επιλέξετε τον προορισμό της αρεσκείας σας .




Σας προτείνουμε διάφορους προορισμούς οι οποίοι είναι και σε ειδική προσφορά!!!
ΕΛΛΑΔΑ :
ΒΟΛΟΣ :  Η πόλη του Βόλου βρίσκεται στο κέντρο της Ελλάδας.Ο Βόλος εξελίσσεται σε ένα δυναμικό κέντρο της Ευρώπης.Όμορφα ουζερί και καφετέριες στο λιμάνι της πόλης .Επίσκεψη στο Πήλιο και έχετε την δυνατότητα να επισκεφτείτε και τις βόρειες Σποράδες για να γνωρίσετε τις καταπληκτικές παραλίες.Επίσκεψη στο Πανθεσσαλικό στάδιο και παρακολούθηση ενός Ευρωπαϊκού αγώνα!!

Κρουαζιέρα : Μοναδική εμπειρία για εσας και τους φίλους σας.Κρουαζιέρα στα ελληνικά νησιά για 10 μέρες με το κότερο του πρακτορείου "PATERAS travel"..Οι Φιλιππινέζες είναι δώρο από το πρακτορείο!!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ :

Λας Βέγκας :  Το Λας Βέγκας είναι μια μοναδική στον κόσμο καζινούπολη, που προσελκύει τεράστιο αριθμό επισκεπτών.Η πόλη «φύτρωσε» κυριολεκτικά πριν από μερικές δεκαετίες στη μέση της ερήμου της Νεβάδα.Έχετε την ευκαιρία να παίξετε στα καζίνο και να κλάψετε παρέα με τον ΚΟΚΕ στα τραπέζια του Poker!!

Επιστροφή στην πατρίδα : Θέλετε να επισκεφτείτε την πατρίδα σας?Μοναδικό ταξίδι στο Ισραήλ από το πρακτορείο μας και έρευνα για τους χαμένους συγγενείς!!!

Σε περίπτωση πτώσης της ομάδας στην Β Εθνική θα βγούν προσφορές για εκδρομές στα διάφορα χωριά της χώρας.Γιατί όπου παίζει ο Θεός δεν θα είναι μοναχός!!!!!

ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ απο το blog μας!!!!!!
Για να γιορτάσουμε όλοι την διατήρηση του αήττητου για ακομα ένα χρόνο στο κάστρο της Ευρώπης, όσοι χτίσουν ένα κάστρο από άμμο και βγάλουν φωτογραφίες,θα μπούν στην μεγάλη κλήρωση για ένα δωρεάν ταξίδι στο πρώτο Ευρωπαϊκό προορισμό του μεγάλου ΠΑΟΚ!!


ΠΙΤΣΑ- ΜΠΥΡΑ- ΚΑΝΑΠΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ TV!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!



touBETakias

3 σχόλια:

  1. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ , ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ...ΠΑΟΚ ΠΑΝΤΟΥ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ.. ΘΥΡΑ 4 !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΝΤΙΗΛΙΑΚΟ. ΑΠΟ ΜΑΗ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή