Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Τσο και Λο...!!!

Σε ένα παιχνίδι που δεν ξεκίνησε ευνοϊκά για τον ΠΑΟΚ, καθώς η αεκ44 προηγήθηκε με γκολ από τα 37 μέτρα (!), κατάφερε η ομάδα να γυρίσει το παιχνίδι και να πάρει μια σημαντική νίκη για την πρώτη θέση των play off. 



Οι παίκτες έπαιξαν δυνατά και μέσα σε 8 λεπτά κατάφεραν να γυρίσουν το παιχνίδι με γκολ που πέτυχαν οι Γκαρσία με απευθείας εκτέλεση φάουλ (29') και με πέναλτι ο Βιτόλο(37').

Φωνάζουν τα σκουλήκια του νότου για την διαιτησία.Απορούμε πως μπορούμε και μιλάνε ενώ έχουν τα @@ μας στο στόμα τους.Ας μας πούνε όμως για την φάση που  ο κύριος Σιδηρόπουλος δεν είδε πεντακάθαρο πέναλτι στο 23' σε ανατροπή του Λίνο από τον Μανωλά.

Ας μας πούνε πως πήραν (τους έδωσαν) το κύπελλο φέτος στο ΟΑΚΑ.Ας μας πούνε πως πήραν την άδεια για συμμετοχή της ομάδας τους στο επόμενο πρωτάθλημα.Βγάλτε τον σκασμό και μην γίνεστε για άλλη μια φορά η ντροπή της προσφυγιάς.

Στο τέλος έγινε μια φάση με τον Πάμπλο Γκαρσία που σε ένα φάουλ που δεν θα έπρεπε να πάρει ούτε κίτρινη κάρτα(!),όμως ο κύριος Σιδηρόπουλος έδειξε κόκκινη (!) και έπειτα η συμπεριφορά του παικταρά μας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε.

Όσο για το παιχνίδι έχουμε να πούμε ότι γενικά η ομάδα έπαιξε καλά μέχρι την στιγμή που πήρε το αεκάκι44 κόκκινη.Εκεί η ομάδα αδικαιολόγητα κλείστηκε στην άμυνα και δεν έπαιξε έξυπνα.Σίγουρα ο Χάβος θα μπορούσε να είχε κάνει πιο γρήγορα την αλλαγή του Ελ Ζαρ , ο οποίος με το που μπήκε έδειξε ότι θα μπορούσε να είχε βοηθήσει από πιο νωρίς.

Όσο για τον γραφικό Δημητριάδη ας μην προκαλεί με τακτικές που του μαθαίνουν στο Ωραιόκαστρο οι φίλοι του από τον μπασκετικό ρούλη.!!!

MVP του αγώνα ψηφίστηκε από τους δημοσιογράφους ο Πάμπλο Γκαρσία για την μεγάλη εμφάνιση και για το γκολ που πέτυχε. Είναι ηγέτης....ΤΕΛΟΣ

ΠΑΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ...
ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΘΕΣΗ ...

ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ.....

touBETakias

9 σχόλια:

  1. Axxx θα έχει κάτι το νερό εκεί δεν εξηγείται διαφορετικά που μετατρέπει και τα πιο καλά παιδιά σε ΟΡΚ...δεν εξηγείται διαφορετικά να σας δέρνει
    τόσο πολύ η μ...... και να μην το έχετε πάρει χαμπάρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τωρα εσυ σκουλικαντερα κατσε κατω απο τον ολυμπιακο βολου και ζησε το τριπτυχο πιτσα μπυρα καναπε....

    Α μην ξεχασεις εχει και εκλογες σε λιγο η λεσχη...τρεχα βοιδ να ψηφισεις την παραταξη του μπουλντογκαρχη σαουριδη....γιατι εχει πεσει και ο τζιρος της καφετερις του...απο καπου πρεπει να τα βγαλει τα σπαμενα...μπουφο! ατιτλε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΒΙΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΝΤΑ ΚΛΑΙΕΙ.....ΑΧ ΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολυ μεγαλη κοπελα μου φανικε αυτοσ ο μιτσελ γιαυτο εσκυψε μπροστα στον παυλαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι τουμπα τι τρουμπα, για ενα ρ υπαρχει διαφορα;
    Επαναλαμβανω ο γκαρσια πηρε την κοκκινη για να μην κατεβει ΟΑΚΑ αφου θα χασετε που θα χασετε να μην φαει και φαπες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παντως ρε γατακια βαζετε τους κολλητους σας να φωναζουν για τον Κακο ετσι δειχνετε σε ολη την Ελλαδα οτι ο Μπεος και ο Μαρινακης ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ και αυτα για τον λαο του Παοκ τριχες κατσαρες...δεν ντρεπεστε λιγακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ohi re gamoto goal offsise stin timimeni paokara mas...pame sylllalllitirio tora...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/05/blog-post_46.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τελικά το κύπελο κορίτσια σας πόνεσε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή