Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός

Τη Δευτέρα είναι η πρώτη προπόνηση του ΠΑΟΚ και αρκετός κόσμος θα βρεθεί και φέτος στις κερκίδες της Τούμπας για να εμψυχώσει τους παίκτες,την τεχνική ηγεσία και την διοίκηση για την επόμενη αγωνιστική σεζόν!



Η διοίκηση του ΠΑΟΚ επέλεξε να χτίσει τη νέα ομάδα με προπονητή τον Ρουμάνο László Bölöni.Ο προπονητής μαζί με τον Παντελή Κωσταντινίδη αναζητούν τις κατάλληλες λύσεις για την σωστή στελέχωση του ρόστερ με βάση τα οικονομικά δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Μέχρι στιγμής στον ΠΑΟΚ έχει υπογράψει μόνο ο Bertrand Robert που αγωνιζόταν με την φανέλα του Πανθρακικού.Έχουν αποχωρήσει από την ομάδα : ο Μουσλίμοβιτς,ο Φιλομενο,ο Τσιρίλο,ο Ελ Ζαρ και ακούγεται ότι θα φύγει και ο Σαβίνι.

Όπως έχουμε καταλάβει όλοι μας οι μεταγραφικές κινήσεις είναι ελάχιστες και αυτό έχει αρκετές εξηγήσεις.Από την μια είναι η οικονομική κρίση και από την άλλη η πιθανή πώληση των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε επενδυτές , κάτι που σημαίνει ότι θα μπουν κάποια χρήματα με τα οποία θα μπορούν να γίνουν καλύτερες μεταγραφές.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα πρέπει να θυσιάσουμε τον αγωνιστικό σχεδιασμό μέχρι να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η υπόθεση με τους επενδυτές.

Ο κόσμος του ΠΑΟΚ αποδεικνύει ότι η αγάπη του για την ομάδα είναι τόσο μεγάλη που ούτε η οικονομική κρίση δεν μπορεί να τον απομακρύνει από την Τούμπα.Μέχρι σήμερα έχουν πουληθεί 7225 και ο αριθμός θα φτάσει και φέτος κοντά στις 20.000!!!

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΙΣ 18:00

2 σχόλια: