Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ο πιο μεγαλος στοχος

Έφτασε η ώρα του κυπέλλου και η ομάδα μας πρέπει να πάρει την πρόκριση στους διπλούς αγώνες με τις ξαδέρφες.
 Ο ΠΑΟΚ έχει να πάρει τίτλο και να βρεθεί σε τελικό κυπέλλου από το 2003.Είναι μεγάλο το χρονικό διάστημα και φέτος μπορούμε και πρέπει να κατακτήσουμε το κύπελλο.
Μετά από τον γαύρο πρέπει να αποκλείσουμε και τις ξαδέρφες.Μας προβληματίζει το γεγονός ότι εδώ και 2 βδομάδες,όλα τα ΜΜΕ της Αθήνας έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα,ότι το αεκακι44 πρέπει να πάρει το κύπελλο γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα διαλυθεί.
Η πιο ευνοημένη ομάδα σε οικονομικά θέματα, θα θελήσει με οποιονδήποτε τρόπο να πάρει το εισιτήριο για τον τελικό κυπέλλου.
Δεν θα μιλήσουμε για την διαιτησία πριν τον αγώνα.Αυτό που θέλουμε από την διοίκηση της ομάδας μας είναι να εξασφαλίσει ότι και οι δύο αγώνες θα γίνουν με δίκαιες διαιτησίες.Ανεχτήκαμε τη μη τιμωρία της έδρας τους ,όμως δεν θα ανεχτούμε καμία αδικία εις βάρος της ομάδος μας.
Πιστεύουμε στους παίκτες μας και ελπίζουμε να αποδείξουν μέσα στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι καλύτερη ομάδα.
Ευχόμαστε να μην δικαιωθούν αυτοί που έλεγαν στην αρχή της χρονιάς ότι οι 3 μεγάλοι τα έχουν μοιράσει.Ο γαύρος και ο βάζελος τις δυο πρώτες θέσεις και το αεκακι44 το κύπελλο.

Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΕΦΤΑΣΕ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ

touBETakias

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Ένα όμορφο ταξίδι έφτασε στο τέλος του!!

Μετά από μία επιτυχημένη πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη θέλουμε να δώσουμε τα συγχαρητήρια μας στην ομάδα και στην διοίκηση.
Μας έκανε περήφανους και μας γέμισε ικανοποίηση για τους αγώνες και τις θυσίες που έχουμε κάνει σαν λαός για να φτάσει η ομάδα ως εδώ!
Αυτό που ίσως να έλειπε από τον φετινό ευρωπαϊκό ΠΑΟΚ να ήταν η τύχη.Λίγο τύχη να είχε στον αγώνα της Τούμπας με τον Άγιαξ,θα μπορούσε να είχε περάσει στους ομίλους του Champions League.Όπως και σήμερα με την ΤΣΣΚΑ θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει την πρόκριση αν είχαμε λίγη τύχη!

Το ταξίδι άρχισε με τον Άγιαξ για τα προκριματικά του Champions League.Το πρώτο παιχνίδι έγινε στο Άμστερνταμ και ο ΠΑΟΚ πήρε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην Άμστερνταμ Αρίνα με γκολ του Ίβιτς που είχε κάνει το 1-1!Στην Τούμπα έγινε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και φτάσαμε μια ανάσα από την πρόκριση για τους ομίλους του Champions League!Στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ είχε προηγηθεί με 1-0 και όλα έδειχναν ότι δεν θα μπορούσε να δεχθεί γκολ από τον Άγιαξ.Όμως ένα καταστροφικό δεκάλεπτο ήταν αρκετό ώστε να δεχτούμε 3 γκολ και να κυνηγάμε το σκορ.Η ομάδα αντέδρασε,κατάφερε να μειώσει,έχασε πέναλτι και κατάφερε να ισοφαρίσει στα τελευταία λεπτά του αγώνα σε 3-3!


Έπειτα έπρεπε να αντιμετωπίσουμε την Φενερμπαχτσέ για να περάσουμε στους ομίλους του Europa League.Στο πρώτο παιχνίδι στο γήπεδο της Τούμπας η ομάδα μας κατάφερε να κερδίσει την Φενέρ με 1-0 και έπρεπε να υπερασπιστεί αυτό το σκορ μέσα στην Τουρκία.
 Με την παρουσία του κόσμου μας ο ΠΑΟΚ πήρε την πρόκριση με γκολ του Μουσλίμοβιτς στην παράταση!

 Στους ομίλους βρήκαμε μπροστά μας τις εξής ομάδες : Βιγιαρεάλ,Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Κλάμπ Μπρίζ.Τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ στους ομίλους του Europa League ήταν :
Κλαμπ Μπριζ - ΠΑΟΚ 1-1
ΠΑΟΚ - Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-0
Βιγιαρεάλ-ΠΑΟΚ 1-0
ΠΑΟΚ - Βιγιαρεάλ 1-0
ΠΑΟΚ - Κλαμπ Μπριζ 1-1
Ντιναμο Ζαγκρεμπ - ΠΑΟΚ 0-1


Τελευταία αντίπαλός μας ήταν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας.Στο πρώτο παιχνίδι που έγινε στην Τούμπα η ομάδα μας δεν τα κατάφερε και έχασε 0-1!Το έργο ήταν δύσκολο από την αρχή!Πιστεύαμε ότι ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει την πρόκριση μέσα στη Μόσχα.Στους -20 βαθμούς Κελσίου ο ΠΑΟΚ έδειξε ότι μπορούσε να τα καταφέρει, όμως λίγο η ατυχία και λίγο η αδράνεια μας σε ορισμένες φάσεις έφεραν το τελικό 1-1.

Κάπου εδώ έφτασε το τέλος για το φετινό ταξίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη.Σε 12 αγώνες είχαμε 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες .Του χρόνου πιο δυνατοί θα επιστρέψουμε για να ζήσουμε και πάλι μεγάλες στιγμές!
Πλέον κοιτάζουμε τους επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος και τους αγώνες με τις ξαδέρφες για το κύπελλο!

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΜΕΙΣ Ή ΚΑΝΕΙΣ

touBETakias

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Του κώλου τα εννιάμερα

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν θα βρεθεί την Κυριακή στην Τούμπα για το παιχνιδι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον βάζελο λόγω τραυματισμού...
Όλοι γνωρίζουν τον λόγο ,όμως κανένας δεν είχε το θάρρος να το βγάλει παραέξω.Εμείς το αποκαλύπτουμε...

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΤΟΥΜΠΑΣ

Όπως λέγαμε και πριν από τον αγώνα,οι παίκτες μας ήξεραν τι έπρεπε να κάνουν για να πάρουν την πρόκριση και χωρίς εμάς!

Δεν θα μιλήσουμε για το αγωνιστικό μέρος του παιχνιδιού.Θα σας πούμε για το πιο σημαντικό συμπέρασμα από αυτό το παιχνίδι.

Γιατί ρε Κελέκη μας το στέρησες αυτό?

Το παχύδερμο που είναι και πρόεδρος του ολυμπιακου δεν σταματησε να προκαλεί και να ενοχλεί με την παρουσία και την συμπεριφορά του, τους τυχερούς παρευρισκόμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.


Αυτοί που πραγματικά υπέφεραν ήταν οι οπαδοί του δικεφάλου που βρίσκονταν κάτω από το χώρο που βρισκόταν ο λιποτακτης πρόεδρος του γαυρου. Οι ενοχλήσεις απο τη μεριά του Ευάγγελου Γαμιόλη Μαρινάκη ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθως με το που άρχισε το ματσ ξεκίνησε να τρωει αχόρταγα σαντουιτς που είχε φέρει μαζί του σε καλάθι που ετοίμασε η μαμά του, γεμίζοντας με ψίχουλα τους από κάτω, που έπρεπε να τιναζονται κάθε τόσο για να καθαριστούν.


Ευτυχώς στην συνέχεια και αφου του τελείωσαν τα τρόφιμα που είχε φέρει μαζί του, συνέχισε τρώγοντας με μανία ΠΑΟΚτσήδικα αρχίδια! Ευτυχώς κατα τη διάρκεια αυτή σταμάτησαν να του πέφτουν ψίχουλα, καθώς ΄τοσο που του αρεζαν δεν άφηνε ούτε ψίχουλο να πάει χαμένο.


Η χοντρή αδερφάρα όμως δεν έμεινε εκεί καθώς νιώνθοντας δυνατός και φαγωμένος αισθάνθηκε αρκετά άντρας μιας και έλειπαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ρίξει ενα μπουκάλι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. ΄΄Ετσι αφού βεβαιώθηκε ότι η προσωπική του ασφάλεια έιναι εκεί για να τον προστατέψει πέταξε το μπουκάλι χωρίς βέβαια να πετυχει κανένα καθώς στο αθλημα της ρίψης αντικειμένων πρωταθλητές έιναι οι ΠΑΟΚτσήδες και μόνο.

Βέβαια οι ΠΑΟΚτσηδες δεν μάσησαν και ένας εξ αυτών εν ονόματι Κελέκης αποφάσισε να μηνυσει το χοντρόπαιδο την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο έτοιμος να γυρίσει κλαμμένος στην θαλπωρή της μαμάς του.

Ύστερα απο παρακάλια από τον παιδοβούβαλο, και τηλεφώνημα συγγνωμης απο τη μαμά του στον Κελέκη, ο Κελέκης φάνηκε περισσότερο μεγαλόψυχος από ότι έπρεπε και του την χάρισε του χοντρού...

Διαφορετικά θα έπρεπε ο μαρινάκης να συλληφθεί και να μεταφερθεί με περιπολικό μέσα απο την πόλη της Θεσσαλονικής στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, σε μια διαδρομή που θα του χάριζε είμαι σιγουρός πολύ όμορφες εικόνες, αφου όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες που τον εβλεπαν θα τον χαιρετουσαν με το μεσαίο τους δάκτυλο και ίσως κανένα ασβεστολιθικό πέτρωμα στη μάπα.


Επίσης θεωρώ βέβαιο οτι το νέο για τη μεταφορά του μαρινακησ το αστυνομικό τμήμα Τούμπας θα διαδιδόταν σαν αστραπη με αποτέλεσμα την άμεση διοργάνωση ΠΑΟΚτσήδικο συλλαλητήριο έξω από το τμήμα, με θέμα "Ας τραγουδήσουμε για την μάνα του μαρινάκη", που θα διαρκούσε όλο το βράδυ.

Το πρωί θα συνοδεύαμε τον μπούλη όλοι μαζί κορνάροντας και δειχνοντας του τα αρχίδια μας, μέχρι το αεροπλάνο της επιστροφής που θα τον περίμενε η μαμά του να τον παρηγορήσει, έχοντας περάσει όλοι ένα υπέροχο βράδυ!




ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΕΛΕΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΑΥΤΟ?

mirmigkakis

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

1700 αστυνομικοί, ένας γιωτάς λιποτάκτης πρόεδρος..........(διαβάστε παρακάτω αφορά την διατροφή τους σκανδαλο!)

1700 αστυνομικοί...


1 γιωτάς λιποτάκτης πρόεδρος...




1 ελικόπτερο της αστυνομίας...


ο υπαρχηγός της αστυνομίας...



Σήμερα δοκιμάσαν τι νόστιμα που είναι τα ΠΑΟΚτσήδικα......

mirmigkakis