Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Οσοι έμειναν κάγκελο με την συνέντευξη Βρύζα καιρός να ξυπνήσουν!


Δημοσιεύουμε κείμενο του Γιώργο Ζαίρη



Καλησπέρα σας. Η συνέντευξη Τύπου των Βρύζα, Κωνσταντινίδη ολοκληρώθηκε, είχατε την ευκαιρία να την διαβάσετε στη ροή ειδήσεων αυτολεξεί. Πολλοί από εσάς φαντάζομαι πώς θα χρειαστήκατε και μια δεύτερη ανάγνωση για να συνειδητοποιήσετε τι ανακοίνωσαν σήμερα οι δυο τεχνικοί διευθυντές της ΠΑΕ και πόσο ζοφερό είναι το μέλλον της ομάδας.

Πρώτα απ’ όλα θέλω να γράψω κάτι που αφορά εμένα προσωπικά και αυτή εδώ τη στήλη που διαβάζετε χρόνια τώρα. Θα μπορούσα να σας παραθέσω link’s για να δείτε τι έγραφα εγώ που δεν με ταϊζει ο Ζαγοράκης και γι’ αυτό τον λόγο τον «πολεμούσα» και δε θέλω το καλό του ΠΑΟΚ. Αλλά δε θα το κάνω για έναν απλό λόγο: τα γραπτά μένουν και υπάρχουν κάποιοι που δικαιώνονται και πριν τον… θανάτό τους!
Αλλά ειλικρινά το γράφω πώς δεν με ενδιαφέρει να αποδείξω ότι η όλη κριτική βασίστηκε σε επιχειρήματα και σήμερα οι δυο τεχνικοί διευθυντές με δικαίωσαν πανηγυρικά με τη δημόσια παραδοχή των όσων ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ και έφεραν τον ΠΑΟΚ σε αυτή την κατάσταση. Όποιος από εσάς θέλει μπορεί να διαβάσει αναρτήσεις αφού είναι όλες αποθηκευμένες…
Λοιπόν θα γίνω για μια ακόμη φορά δυσάρεστος και θα γράψω απλά πώς το όλο κέρδος του ΠΑΟΚ από την διαχείριση των χρημάτων του ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΛΑΟΥ είναι ένα: ότι ο ΠΑΟΚ έχει καταφέρει να μπει για την επόμενη πενταετία στο γκρουπ των ισχυρών για τα πλέι οφ του Europa League. Αυτό είναι το μόνο κέρδος. Ναι είναι κέρδος ότι ο κόσμος συσπειρώθηκε, πίστεψε σε ένα όραμα, η Τούμπα γέμισε και πάλι αλλά εγώ στέκομαι στα κέρδη της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας.

Τα πράγματα είναι απλά σε ότι αφορά το γιατί φτάσαμε σε αυτό το σημείο. Θέλετε να τα πάρουμε ένα ένα και να βασιστώ στα λεγόμενα των δυο τεχνικών διευθυντών;

1. «Τα οφειλόμενα μας στερεί το διαπραγματευτικό μας ατού». Μεγάλη αλήθεια είπαν. Αλλά ποιος φταίει ρε μάγκες γι’ αυτό; Η αύξηση του φόρου; Το κατεστημένο της Αθήνας; Όχι εσείς ως διοίκηση φταίτε. Γιατί γνωρίζατε εδώ και ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ότι η ΟΥΕΦΑ αργά ή γρήγορα με το financial fair play θα δημιουργούσε πρόβλημα αλλά δεν κάνατε τίποτε γι΄ αυτό. Απολύτως τίποτε. Οι παίκτες έχουν οφειλόμενα, δεν μπορείς να τους πει η διοίκηση «φύγε» γιατί μπορεί να της πάρουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ. Και έτσι μετά τις περήφανες πωλήσεις του Γούμενου, δυστυχώς είχαμε και θα έχουμε ΠΕΡΗΦΑΝΕΣ ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ποδοσφαιριστών που είναι ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ στοιχεία της ομάδας, αποκτήθηκαν με τα χρήματα του ΚΟΣΜΟΥ και τώρα μπορούν αν γουστάρουν να φύγουν ότι ώρα θέλουν και ΟΠΩΣ αυτοί θέλουν.

2. «Πληρώνουμε λάθη οργανωτικά και φτάσαμε εδώ». Ωραία και χαίρομαι που το παραδέχεστε. Αλλά δεν είναι λάθη ενός έτους. Είναι λάθη τεσσάρων ετών. Κάποιοι από εμάς φωνάζαμε ότι ο ΠΑΟΚ πρέπει να λειτουργήσει ως Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία και όχι ως μπακάλικο ή καφετέρια όπου ο ιδιοκτήτης βάζει δικούς του ανθρώπους γιατί απλά τους γνωρίζει. Ο ΠΑΟΚ πληρώνει το ότι δεν είχε οικονομικό διευθυντή, ότι δεν είχε τενχοκράτη στην μπουτίκ και γενικά στο μάνατζμεντ και έχασε ΠΟΛΛΑ ΕΣΟΔΑ επειδή δεν μπορούσε να αξιοποιήσει εμπορικά το όνομά του. Πολλά έσοδα που θα ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ τον Βιερίνια, τον Κοντρέρας και πάει λέγοντας…

3. «Να μείνουν όσοι αποδεχθούν τα προβλήματα». Αυτή είναι απάντηση τεχνικού διευθυντή και αντιπροέδρου; Έχει πάρει χαμπάρι πώς μιλάμε για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές που ΕΦΕΡΑΝ έσοδα στην ομάδα; Είναι επιχείρημα ότι «πήραν χρήματα από την ομάδα όλα αυτά τα χρόνια;» Και τι είναι; Συνέταιροι ή μέτοχοι της εταιρείας οι παίκτες που ΕΚΑΝΑΝ ΥΠΟΜΟΝΗ, τόσο καιρό;

4. «Πρέπει να κερδίσουμε ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου και να πιστέψει στη διαφάνεια…» Μεγάλη κουβέντα και μεγάλο στοίχημα έβαλε ο Βρύζας. Ο κόσμος είναι διατεθειμένος να πιστέψει σε εσάς αλλά δεν μπορεί να ξεχάσει το παρελθόν. Δεν είναι δυνατόν τέσσερα χρόνια τώρα να είσαι ΑΣΤΕΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ, να έχεις ξεπουλήσει την μπουτίκ, να έχεις διαχειριστείς τόσα χρήματα και τελικά να μας λες ότι απέτυχες στην εξυγίανση για χάρη της ανάπτυξης; Ποια ανάπτυξη; Το ότι ο ΠΑΟΚ θα μπει για πέντε χρόνια στους ισχυρούς του Europa; Αν βάλω μέσο όρο τρία εκατομμύρια έσοδα από κάθε χρονιά θα πάμε στα δεκαπέντε σύνολο σε ότι αφορά τα έσοδα. Και με το ρόστερ αποδυναμωμένο συγχωρέστε με, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να ιδρώσει για να μπει στους ομίλους…

5. «Γύρισα πίσω και ο πρόεδρος δέχθηκε αυτά που του είπα» είπε ο Ζήσης. Ναι ρε Ζήση καλά έκανες, αλλά αν ΕΒΓΑΙΝΕΣ και ΜΙΛΟΥΣΕΣ όταν το πρόβλημα ΗΤΑΝ ΥΠΑΡΚΤΟ και ΗΣΟΥΝ στον ΠΑΟΚ, κάποια από τα λάθη και τις ζημιές ίσως τις προλάβαινες και δε θα φτάναμε στο σημείο να αποδεσμεύονται παίκτες χωρίς οφέλη και να έχουμε περήφανες πωλήσεις….
Θέλω να γράψω πολλά ακόμη αλλά ίσως ξεφύγω. Μάγκες κλείνω με κάτι ακόμη: σε κανέναν από εσάς δε χρωστάω κάτι. ΣΕ κανέναν. Βγάζω τίμια και με ιδρώτα το ψωμί μου και ο μαλάκας έχω το θάρρος της γνώμης και ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΙ με αυτά που έγραψα. Αν θέλετε αντίλογο κάντε το με επιχειρήματα ΣΟΒΑΡΑ αν σέβεστε τον εαυτό σας. Θα χαρώ πολύ να με διορθώσετε όπου κάνω λάθος. Αλλά ειλικρινά μην μπείτε στον κόπο να γράψετε παπαριές τύπου «δεν σε ταϊζει ο πρόεδρος και τον πολεμάς».


Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

ΠΑΟΚ,ώρα μηδέν !!!!


Έχει φτάσει πλέον ο καιρός να ξανά-καταλάβουμε ποια ομάδα υποστηρίζουμε. Εδώ και κάποια χρόνια στο οπαδικό κομμάτι ζούμε το "κάθε πέρσι και καλύτερα", ενώ ιδιαίτερα τους τελευταίους μήνες η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο σε όλα τα επίπεδα. Ζήσαμε χρονιές με τον ΠΑΟΚ απαξιωμένο, ζήσαμε χρονιές με απίστευτο κυνηγητό, με αποχές, με τον οπαδικό ΠΑΟΚ συρρικνωμένο σε μερικές παρέες, προσπάθησαν να μας εξοντώσουν με Ορφανό και Ιωαννίδη, είδαμε άσχημες στιγμές με κόντρες ενδοοπαδικές, αλλά η πρόσφατη κατάσταση σήψης αναιμίας και αδιαφορίας είναι ίσως η χειρότερη που θυμόμαστε στην πρόσφατη ιστορία.


Φτάσαμε στο σημείο να παίζει ο ΠΑΟΚ σε γειτονιά της Αθήνας και ο βάζελος σε γειτονιά της Θεσσαλονίκης, και να έχει ο βάζελος 10πλάσιους εκδρομείς από εμάς... Σαν ανέκδοτο ακούγεται. Τόσο λίγο κόσμο σε ματς στην Αθήνα με εισιτήρια κανονικά είχαμε να στείλουμε από τραγικές εποχές Τζον Γου, μόνο που τότε είχες και 10 κατεβασιές τον χρόνο. Το δε ματς της Καισαριανής ήταν μακράν το πιο δυνατό από θέμα οπαδικού ενδιαφέροντος σε περιοχές-σφηκοφωλιές όλων των αποχρώσεων. Πέρσι βγάλαμε χρονιά χωρίς εκδρομή Αθήνα στο ποδόσφαιρο, και μόλις μια στο μπάσκετ. Φέτος στο μπάσκετ δεν πήγαμε πουθενά, ακόμα και στην Καβάλα 10 άτομα είχαμε. Την μία Κρήτη την "κάψαμε" ήδη, να δούμε στην 2η. Αλλά Λονδίνο είχαμε μέχρι και 1000 άτομα απέξω. Για το Ούντινε ήδη βγαίνουν εκδρομές. Και αν δούμε και κάνα ματς τύπου Λονδίνου με λίγα εισιτήρια και μεγάλη ζήτηση θα κλαίγονται πολλοί για τα εισιτήρια που δεν φτάνουν και τους ρίξανε στη μοιρασιά. Για αράξτε ρε μάγκες, ο ΠΑΟΚ δεν είναι 5 ματς το χρόνο, ο ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο τα Λονδίνα. Είναι προσβολή για τον ΠΑΟΚ που μάθαμε, να φερόμαστε σαν οπαδοτουρίστες της Ευρώπης αντί να τρελαινόμαστε να δώσουμε παρόν εκεί που όλοι οι υπόλοιποι βρίσκουν δικαιολογίες.

Η ξενέρα που είναι έκδηλη σε όλο τον κόσμο, έχει επηρεάσει όλα τα στρώματα του οπαδικού ΠΑΟΚ, από τον πιο σκληροπυρηνικό οπαδό μέχρι τον απλό φίλαθλο, άλλωστε και στο Καυτατζόγλειο που πηγαίναμε για πλάκα 8 και 10 χιλιάδες, φέτος είχαμε με το ζόρι 4. Οι αιτίες βέβαια της ξενέρας και της αδράνειας είναι πολλές και διαφέρουν ανάλογα σε ποιο κομμάτι του κόσμου αναφερόμαστε. Για τους ενεργούς οπαδούς, τόσο οι απαράδεκτες και αδιόρθωτες κινήσεις που έχουν γίνει στην ομάδα και έχουν διχάσει ή ξενερώσει κόσμο, όσο και η οικονομική κρίση που δεν αντιλαμβάνεται ο κάθε βλαχοπαράγοντας ζητώντας 10, 15 και 20 ευρώ για να δούμε ένα άθλιο ματς σε ένα άθλιο γήπεδο (σε όλα τα αθλήματα). Και πάντα υπάρχει και το ατέλειωτο κυνήγι από τις διωκτικές αρχές είτε γίνει κάτι είτε όχι, με τους οπαδούς μας να είναι οι μόνοι που συστηματικά την πληρώνουν με ποινές φυλάκισης, φταίνε-δεν φταίνε. Είναι λογικό να έχει κουραστεί αρκετός κόσμος να τρέχει και να τρώει μόνιμα το χρέωμα για να περηφανεύεται ο κάθε άκυρος και να το παίζει χούλιγκαν με φουλφέις.

Όμως όπως είπαμε και στην αρχή του κειμένου, τις δυσκολίες του να είσαι οπαδός του ΠΑΟΚ τις ξέρουμε λίγο πολύ εξαρχής. Αν είναι και προτιμάμε να το γυρίσουμε σε οπαδούς τυπικούς που πάμε εκδρομή μια στο τόσο, την ψάχνουμε "αλλιώς" μια στο ελάχιστο και συρρέουμε σε κάνα ματς Ευρωπαϊκό, σε κάνα ντέρμπυ η στην καλύτερη σε καμιά "μεγαλύτερη οπαδική μετακίνηση όλων των εποχών", τότε μάλλον πρέπει να σκύψουμε το κεφάλι και να παραδεχτούμε ότι μόνοι μας φτάσαμε τον ΠΑΟΚ μας τόσο χαμηλά. Και με έναν οπαδικό ΠΑΟΚ ανενεργό είναι θέμα χρόνου να αρχίσουμε να πληρώνουμε τις συνέπειες παντού, είτε με διοικήσεις ανεξέλεγκτες, είτε με αλλόθρησκους προκλητικούς είτε με μπάτσους και ασύδοτους δικαστές.


Ο σκοπός που τα γράφουμε όλα αυτά δεν είναι για να το παίξουμε μέσα στα πράγματα, αφού έτσι κι αλλιώς όποιος ασχολείται έστω και λίγο γνωρίζει τι κλίμα παίζει πάνω κάτω. Ο σκοπός είναι να προσπαθήσουμε όλοι ώστε να ενεργοποιηθεί ξανά πολύς κόσμος που έχει αποσυρθεί (πιο πολλοί συγκριτικά από κάθε άλλη ομάδα), να μην μένουν αδρανείς όσοι ασχολούνται ενεργά, όπως και να αλλάξει μυαλά ο πάρα πολύς κόσμος που το μόνο που κάνει είναι να σχολιάζει δράσεις που κάνουν άλλοι και περνάνε από το πιο απλό, μια ταλαιπωρία στα σύνορα για να φτάσουν σε ένα παρακμιακό γήπεδο του εξωτερικού, μέχρι να βγάλουν κάγκελο και να σημαδευτεί η ζωή τους για να λέει μετά όλο το πέταλο συνθηματάκια για σούτια που άκουσε ότι κάπου έπεσαν και να ρωτάει αν "τους δείραμε".


ΥΓ: Για το θέμα του Ευόσμου που έγινε ντόρος και δικαιολογημένα αφού ελάχιστες φορές στην ιστορία τους πατάνε προκλητικά Θεσσαλονίκη Αθηναίοι οπαδοί, και μάλιστα βάζελοι, το ζήτημα δεν είναι που δεν έγινε κάτι, άλλωστε με τόση μπατσαρία που έπαιζε θα είχες 30 συλλήψεις πριν καν προλάβεις να δεις πράσινα, όμως η δικιά μας η οργάνωση ήταν ενδεικτική του κλίματος που περιγράφουμε. Αλλά τέλος πάντων δεν είμαστε ούτε μέντιουμ να προβλέψουμε που θα πάνε ούτε μπορούμε να τηλεμεταφερθούμε για να βρεθούμε εκεί στα 10 λεπτά πριν γεμίσει ο τόπος μπάτσους. Εντύπωση προκάλεσε η πολυάριθμη αστυνομική δύναμη που προστάτευε ακόμα και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα των βάζελων, και μάλιστα σε μέρος μακριά από το γήπεδο, ιδιαίτερα αν γίνουν συγκρίσεις με τη στάση των Αθηναίων μπάτσων το 2006 στο Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ όταν έξι διμοιρίες "αδυνατούσαν" να φυλάξουν τα άδεια αμάξια ΠΑΟΚτσήδων στο πάρκινγκ του ΟΑΚΑ από την επίθεση των αιμοβόρων βάζελων.

est.1926

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Κλείνει στην Κόλο Κόλο ο Κοντρέρας.....

Για τον Αρίας σας τα λέγαμε πως ήτανε θέμα χρόνου να αποχωρήσει απο την ομάδα.Ήδη εχει συμφωνήσει  με μεγάλη ομάδα της Βραζιλίας.



Οσον αφορά τον Πάμπλο Κοντρέρας από την στιγμή που ο παίκτης πήρε την ευχή του ΠΑΟΚ δύσκολα θα χαλούσε το «γάμο» του με την Κόλο Κόλο της Χιλής!Η τελευταία είδηση επί του πιεστηρίου αναφέρει πως ο κεντρικός αμυντικός της ελληνικής ομάδας και οι συμπατριώτες του, έχουν βρει τη «χρυσή τομή» για διετές συμβόλαιο με 400 χιλιάρικα δολάρια ετησίως.Πάει και αυτός…. Εκτός αν ο ΠΑΟΚ κάνει κάτι τελευταία στιγμή. Δύσκολα…

Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Φεύγει από τον Π.Α.Ο.Κ ο Αρίας....


Ο Ντιέγκο Αρίας εκτός συγκλονιστικού απροοόπτου θα αποτελέσει παρελθόν από τον ΠΑΟΚ τις επόμενες εβδομάδες.Το συμβόλαιο του Κολομβιανού λήγει το καλοκαίρι αλλά ο παίκτης θέλει να φύγει από τώρα.Μόνο τυχαία άλλωστε δεν ήταν τα… ξαφνικά δημοσιεύματα από την Βραζιλία.Ο Αρίας (όπως και πολλοί άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ) έχει πάρει λίγα λεφτά από τότε που ήρθε στον Δικέφαλο και αυτός είναι μάλλον και ο πιο σημαντικός λόγος που θέλει να αποχωρήσει από τον σύλλογο.Από την μεριά τους στον ΠΑΟΚ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι με την απόδοση του παίκτη τον τελευταίο καιρό,  αλλά ούτε και με την συμπεριφορά του. Συναντήθηκαν με τον Αρίας και θα έχουν και άλλη συνάντηση ώστε οι δύο πλευρές να βρουν «την χρυσή» τομή για την αποδέσμευση του παίκτη.O ΠΑΟΚ  βέβαια δεν πρόκειται να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικό όφελος.Έτσι δεν αποκλείεται να αναγκαστεί ο Αρίας για να φύγει, να χαρίσει ένα σημαντικό ποσό από αυτά που του χρωστάει ο ΠΑΟΚ.Το ποσό αυτό είναι περιπου 200.000 ευρώ και τους «ασπρόμαυρους» δεν θα τους… χαλάσει καθόλου αν γλιτώσουν έστω και τα μισά!


Η περίπτωση να μείνει στον ΠΑΟΚ ο παίκτης φαντάζει πολύ δύσκολη.Ο Αρίας ελπίζει ότι θα βρει ομάδα είτε στην πατρίδα του, είτε κάπου αλλού στην Λατινική Αμερική ενώ ο  ΠΑΟΚ δεν θέλει να κρατήσει στις τάξεις του έναν παίκτη που δεν θέλει να μείνει στην ομάδα. Στον Δικέφαλου προτιμούν να φύγει ο Αρίας τώρα παρά το καλοκαίρι που μένει ελεύθερος και δεν θα έχουν τίποτα να κερδίσουν από αυτόν.Βέβαια ανεξάρτητα απ΄όσα έχει προσφέρει ο Αρίας (πολύ λίγα) ο ΠΑΟΚ πρέπει να δει πως θα χειριστεί την κρίση πο συνεχίζει να τον «χτυπάει» αφού… ο Αντι-Bιτόλο φαίνεται να φεύγει ακριβώς με τις ίδιες συνθήκες και ίδιο τρόπο όπως ο Ισπανός!

Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Φεύγει ο ο Αθανασιάδης (Κλάους) ...????



Το γκολ είναι κάτι δυσεύρετο. Κάτι που τραβάει την προσοχή. Κάτι που χρυσοπληρώνεται. Τα γκολ λοιπόν του Στέφανου Αθανασιάδη δεν έχουν περάσει απαρατήρητα από μεγάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που εδώ και πολύ καιρό συλλέγουν πληροφορίες από πολύ κοντά για τον 23χρονο επιθετικό.Το transfernews.gr έψαξε πολύ καλά το θέμα και έχει όλες τις λεπτομέρειες.
Από την άνοιξη κιόλας, η Ουντινέζε στέλνει άνθρωπο στην «Τούμπα» για όλα τα ματς του ΠΑΟΚ. Όχι για τον Αθανασιάδη, αλλά για τον Βιεϊρίνια. Οι Ιταλοί προσπάθησαν το καλοκαίρι να αποκτήσουν τον Πορτογάλο, αλλά έφαγαν πόρτα. Δεν σταμάτησαν όμως να τον «τσεκάρουν».Κάπως, έτσι έμαθαν τον Κλάους. Είδαν ότι έχει το εύκολο γκολ και έχουν στείλει τα απαραίτητα reports για τον 23χρον77ο επιθετικό στον τεχνικό διευθυντή των «φριουλάνι», Φαμπρίτσιο Λαρίνια και τον βοηθό του (και παλιό επιθετικό) Αντρέα Καρνεβάλε; Τι είπαν όλοι αυτοί; Πως έχει στοιχεία δυσεύρετα για επιθετικό.Ας μην ξεχνάμε ότι το βαρύ πυροβολικό της Ουντινέζε, Αντόνιο Ντι Νατάλε βαδίζει τα 35 και οι Ιταλοί ψάχνουν για γκολτζή διάδοχο.
Η δεύτερη ιταλική ομάδα προέκυψε από σπόντα.Η συνεργασία του Εδουάρδο Μαθία με την Φιορεντίνα γέννησε το ενδιαφέρον των «βιόλα» αφού ο Αθανασιάδης είναι ένας από τους τρεις παίκτες του ελληνικού πρωταθλήματος (ο άλλος είναι ο Βιεϊρίνια και ο άλλος… έκπληξη) που έχει προτείνει ο Ισπανός σκάουτ στην διοίκηση της Φιορεντίνα. Η τρίτη ομάδα που τσεκάρει καιρό τον Κλάους και μάλιστα πολύ προσεκτικά (με πολύ… εκ των έσω πληροφορίες) είναι η Σεβίλλη.Οι Ανδαλουσιανοί είναι σε φάση ανανέωσης (ο Κανουτέ θα φύγει τον Ιανουάριο ή το καλοκαίρι) και χτενίζουν την αγορά για νεαρούς παίκτες με ποιότητα και οι εμφανίσεις του Αθανασιάδη στο Γιουρόπα Λιγκ (ειδικά στα ματς με Τότεναμ και Ρούμπιν) έχουν κάνει την Σεβίλλη να ψάχνει ακόμα περισσότερο το θέμα.Κάπου εδώ έρχεται η θέση του ΠΑΟΚ και του ίδιου του παίκτη. Αυτή τη στιγμή, ο ΠΑΟΚ είναι σε φάση τεράστιας οικονομικής στενότητας, αλλά και σε φάση που θέλει να χτίσει την νέα του ομάδα με ελληνικό κορμό που θα έχει ως πυρήνα τον Κλάους.Μόνο που αν τα λεφτά είναι αρκετά (εμείς λέμε ενδεικτικά 2 με 2,5 εκατομμύρια ευρώ), τότε δεν θα υπάρξει ο ίδιος δισταγμός που υπήρξε με την περίπτωση πώλησης του Αντελίνο Βιεϊρίνια.Για να προλάβουμε κάθε παρεξήγηση, προς το παρόν το ενδιαφέρον από τις τρεις ομάδες είναι στο επίπεδο «συλλογής πληροφοριών».Αυτή τη στιγμή οι πόρτες που μπορούν να ανοίξουν πιο εύκολα για τον Κλάους (λόγω ατζέντη) είναι αυτές της ιταλικής αγοράς, αν και στο μυαλό του Αθανασιάδη προς το παρόν δεν υπάρχει καμία σκέψη αποχώρησης, εκτός πια αν έρθει πρόταση από πολύ μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο.Το μόνο σίγουρο είναι πως με όποια ομάδα κι αν κληρωθεί ο ΠΑΟΚ στους «32» του Γιουρόπα Λιγκ άνθρωποι της Ουντινέζε, της Φιορεντίνα και της Σεβίλης θα (ξανα)είναι εκεί για να μετρήσουν εκ νέου τα κότσια του Κλάους, ο οποίος πια κάνει θόρυβο και εκτός συνόρων…

Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

O τραυματισμός του Χαλκία ειναι μούφα.Δειτο το video και θα καταλάβετε το γιατί.Δρομο απο τον ΠΑΟΚ ,ρουφιάνε των αποδυτηρίων.


Εκτος αποστολής ο Κώστας Χαλκίας για το ματς με τον ΠΑΣ στα Γιαννενα με την δικαιολογία του τραυματισμού.Ο "τραυματισμός" του Χαλκιά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ!!!! Δεν είναι τραυματίας.ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΣ στον Π.Α.Ο.Κ.!!!!!
Άκου τραυματίστηκε!!!! Μετά το θράσος που είχε να έρθει στην κερκίδα να ζητήσει τα ρέστα από τον συγκλονιστικό λαό του Π.Α.Ο.Κ. για το μπινελίκι που έφαγε κατά την διάρκεια του ματς από μερικούς για τις εξόδους του Μεσολογγίου και τον κίνδυνο να χαθεί ο θρίαμβος εξαιτίας του, και ύστερα από την άρνηση του να μην περάσει μέσα από τον κόσμο που αποθέωνε του νικητές του Λονδίνου και φυγαδεύτηκε από την πίσω πόρτα, σήμερα στο χαλάρωμα......τραυματίστηκε και η διάγνωση βγήκε κατευθείαν!!!!!

Ιδού και το βίντεο....Δείτε στο 1.08......... 





Ούτε καν 24 ώρες που μας λένε ότι πρέπει να περάσουν  και τρίχες κατσαρές.....Ρε ΑΡΔ ποιον δουλεύετε???? Α, επίσης πρώτο από όλα το paok24 το ανακοίνωσε.....Εμ , βέβαια Κωθτάκη!!! Οι κολλητοί σου που σε επέβαλλαν με το έτσι θέλω στην ενδεκάδα του Π.Α.Ο.Κ. και πέρσι και φέτος..........Τόσο ψυχολογικό πόλεμο έχεις ρίξει στον Κρέσιτς αλλά αυτά νόμιζες ότι δεν θα τα μάθει κανείς!!!! Ας γελάσω.......Οι κολλητοί σε έβαλαν με το ζόρι...Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ Π.Α.Ο.Κ., ΘΑ ΣΕ ΒΓΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ!!!!! 


Το βίντεο από το Λονδίνο.......Έρχεται μόνος, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι παίκτες φεύγουν από την κερκίδα κοντά.....και προκαλεί.........




Α, και κάτι τελευταίο!!! Δεν έχουμε ξεχάσει τις περσινές σου δηλώσεις που μίλαγες περί ταβανιού στους στόχους Π.Α.Ο.Κ.... Κάνε μας λοιπόν την χάρη και πάρε του πούλο όμορφα και ωραία όπως ήρθες.......Σύνταξη από τον Π.Α.Ο.Κ. δεν θα πάρεις ρουφιάνε των αποδυτηρίων.......