Τρίτη 2 Ιουνίου 2009

ΣΟΚ...! ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ Ο ΚΟΤΣΑΥΤΗΣ

Κάτω από περιπετειώδεις συνθήκες συνελήφθη χθες το μεσημέρι σε καφετέρια του Κολωνακίου στην Αθήνα από τους Αστυνομικούς, ο πολυσυζητημένος δραπέτης Κοτσαύτης από την Ανδραβίδα ο οποίος όπως είχε αποκαλύψει η ΠΡΩΤΗ είχε αποδράσει... σαν κύριος από το νοσοκομείο της Αμαλιάδας όπου είχε παραπεμφθεί να νοσηλευτεί με μια τουλάχιστον «περίεργη» απόφαση δικαστηρίου της Πάτρας. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην σύλληψη του καταζητούμενου διαδραμάτισε καθοριστικό ρόλο το Αστυνομικό Τμήμα της Ανδραβίδας οι άνδρες του οποίου αξιολόγησαν διάφορες πληροφορίες.

Ο Κοτσαύτης βάσει της 120/1.6.2000 απόφασης του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Ναυπλίου είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης 13 ετών και 3 μηνών για αρχαιοκαπηλία, φθορά αρχαίων αντικειμένων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.
Σύμφωνα με τα επίσημα έγγραφα της Εισαγγελίας Εφετών Ναυπλίου και των Φυλακών Πατρών που έχει στην κατοχή της η ΠΡΩΤΗ, ο συλληφθείς οφείλει ακόμη ποινή φυλάκισης 10 ετών και 15 ημερών ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, σε βάρος του υπάρχει ένταλμα σύλληψης για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Ηταν στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών

Οπως έγινε γνωστό από έγκυρες Αστυνομικές πηγές , ο Κοτσαύτης είχε τεθεί στο στόχαστρο των διωκτικών Αρχών τις τελευταίες εβδομάδες και επαρακολουθείτο διακριτικά επί 24ώρου βάσεως.
Χθες το μεσημέρι οι άνδρες του Τμήματος Ασφαλείας Συντάγματος στην Αθήνα, πήραν το «πράσινο φως» και συνέλαβαν τον δραπέτη την ώρα που έπινε καφέ σε καφετέρια του Κολωνακίου.
Η απόδραση του κρατουμένου, η οποία κρατήθηκε από τους δημοσιογράφους ως «επτασφράγιστο μυστικό» από την ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας, είχε προκαλέσει πανελλήνιο σάλο ως προς τον τρόπο που έγινε αυτή αλλά και σε ότι αφορά την δικαστική απόφαση με βάση την οποία μεταφέρθηκε από τις φυλακές στο νοσοκομείο της Αμαλιάδας.


ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΗΣ

ΠΗΓΗ: http://www.protinews.gr

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΝΚ ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ!!!

http://www.protinews.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1537&Itemid=35

5 σχόλια:

  1. ΠΩ ΠΩ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΕΧΩ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ! ΤΡΕΜΩ ΑΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΝΑΤΣΗ..ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE KOTSAUTI AFOU TA EKANES OLA AUTA TI TON ITHELES TON KAFE STO KOLONAKI KAI SE MPAGLAROSANE.....?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν πειράζει στη φυλακή θα έχει περισσότερο χρόνο να μελετά για το στοίχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καταλαβα τωρα ο κοτσαυτης στη φυλακη δεν θα πονταρει με λεφτα αλλα με τσιγαρα!χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1200 αναγνώσεις χτυπήσαμε εχθες,ημερα Τρίτη 2 Ιουνιου 2009.

    Yiannisbebis=Ο Μεγαλύτερος κουβάς ever
    Οpaoktsis=opaoktsis=Δεν εχω πάει ποτέ μου στο γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή