Δευτέρα 8 Ιουνίου 2009

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Λουτσιάνο Λεγισαμόν


Καλησπέρα ...

Το πρωτάθλημα της Αργεντινής ,όσο μου επιτρέπει ο χρόνος το παρακολουθώ καθώς ασχολούμαι πολύ στοιχηματικά με αυτό. Την στιγμή που μιλάμε ήδη έχουμε διανύσει 16 αγωνιστικές στην Κλαουσούρα και απομένουν άλλες 3 για να ολοκληρωθεί αυτός ο μικρός μαραθώνιος των 19 ομάδων.
Ας προσπαθήσουμε να πούμε 5-6 πραγματάκια τοσο για τον φορ Λουτσιάνο Λεγισαμόν όσο και για το κλίμα που επικρατούσε εφέτος στην ομάδα του την Αρσεναλ Σαραντί.

Ο Λεγισαμόν (πρωη παικτης της Χιμνάσια Λα Πλάτα) ξεκινήσε εντυπωσιακά τη σεζόν Κλαουσούρα και ηταν αυτός που οδηγουσε την Αρσεναλ.Σκόραρε το πρώτο φετινό γκολ της ομάδα του ,την πρώτη αγωνιστική,στο 3ο μάλιστα λεπτό της αναμέτρησης.Την επόμενη αγωνιστική σκόραρε δυο φορές.Μία με υπέροχο βολέ στον αέρα στο 31’ και μία με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 49’

Την 4η αγωνιστική ,στο ματς με την Εστουντιάντες σημειώσε το 4ο φετινό του γκολ.Σκόραρε και στην πέμπτη αγωνιστική μεσα στο Μομουμενταλ ,την έδρα της Ριβερ Πλέιτ.

Τις επόμενες 2 αγωνιστικές δεν κατάφερε να σημειώσει κανένα τέρμα.

Την 8η αγωνιστική η ομάδα του υποδεχόταν στο Χούλιο Γκροντόνα (εδρα της Αρσεναλ ) την μεγάλη Σαν Λορέντζο.Την αναμέτρηση έτυχε να την παρακολουθήσω ολόκληρη.1-1 το τελικό αποτέλεσμα Ματς όπου ήταν καλύτερη της Σαν Λορέντζο, είχε σχεδόν την καθολική υπεροχή και αδικείται από το τελικό 1-1.Ο παικταράς μας πάντως από το ξεκίνημα του αγώνα έβαλε μπροστά της Άρσεναλ στο σκορ με το γκολ του στο 3 λεπτό της αναμέτρησης.

Την 9η αγωνιστική πήγε στο Σάντα Φε.Είδα να παιζει πανέξυπνα την Κολόν στην κόντρα .Παρόλο αυτά δεν κάτεφερε να φυγει με την νικη.1-1 το τελικο σκορ με τον Λεγισαμόν να χάνει πέναλτυ στο 0-0 .

Η συνέχεια δεν ηταν ανάλογη τοσο για τον Λεγισαμόν όσο και για την ομάδα του.Σημειωτέον πως φέτος ειχε ενα τραυματισμό στο γόνατο που τον άφησε έξω 2 αγωνιστικές. Η Άρσεναλ του νεαρού προπονητή Ντάνι Γκαρνέρο μπορεί να ξεκίνησε αφήνοντας υποσχέσεις στη φετινή Κλαουσούρα, αλλά η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ο κοουτς μεχρι την στιγμή της παράιτησής του διατηρούσε το 4-4-2 με ταχύτατους Μάτος και Λεγισαμόν μπροστά στην επίθεση.Την θέση του πήρε ο γνωστός Μπουσουγάσκα.Ουτε αυτός ομως δεν βοήθησε την ομάδα .Μάλιστα την σεζόν αυτη η Αρσεναλ εκανε το χειρότερο σερί στην ιστορία της στη μεγάλη κατηγορία.

Υ.Γ: Στα τέλη του Απρίλη ακουγόταν πως ο Παναθηναικός ειχε εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λουτσιάνο Λεγισαμόν

Υ.Γ 2 : Όπως ειπα παραπάνω ,απομένουν άλλες 3 αγωνιστικές για να ολοκληρωθεί η Κλασουσούρα.Τα αναπομείναντα ματς της Αρσεναλ ειναι:
Arsenal de Sarandí Lanús στις 14 Ιουνίου
Huracán Arsenal de Sarandí στις 21 Ιουνίου και
Arsenal de Sarandí -Independiente στις 28 Ιουνίου.
Οποιος θέλει να τα παρακολουθησει μπορει να επισκευτεί το προσωπικό μου blog http://lipton4.blogspot.com/) .Εκεί θα δώσω λινκ για να παρακολουθήσουμε τις αναμετρήσεις ,όπως επίσης και διάφορα στοιχεία για παικτες που ενδιαφέρουν την ομάδας μας από τις λατίνικες χώρες.
Ο Μπουρουσάγκα έπειτα απο απαιτήσεις των φιλάθλων ενδέχεται να χρησιμοποιήσει νεαρούς ποδοσφαιριστές σε αυτες τις 3 τελευταίες αγωνιστικές.Οπότε ισως κάτσει στον πάγκο ο παικτης Λεγισαμόν

8 σχόλια:

  1. Ωραία δουλειά φίλος! τα λινκ που λες οτι θα δώσεις γαι τους αγώνες είναι για παλιούς αγώνες της ομάδας η για τους επόμενους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. makari na ton paroume aderfe. vazei kai polla stimena etsi? ante na 8imi8oume epoxes frantzeskou!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ama einai kai grigoros 8a ton kanei to mehdi nafti pou pire to skouliki yioyio!!! oust sixameni kitrini fili!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΟΦΑΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΤΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ....ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. *ΑΠΟ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ALIZEE ΕΝΝΟΟΥΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μηπας προτιμάς να βλεπεις τα sos θεματα της Φυσικής?

    ααααααααχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτο το άρθρο όμως είδες πόσες αναγνώσεις φτάσαμε?

    Ειναι δημοσιεύσεις που τσακίζουν κόκκαλα.

    Ο καναπεδάκιας τούρμπο έγινε το πρωί,αχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή