Τρίτη 9 Ιουνίου 2009

Λιοντάρι στο pc ,γατάκι στην ζωή ο miechel-steenage-opaoktsis

Καλησπέρα σας.

Η απρόσμενα μεγάλη απήχηση και ο μεγάλος όγκος σχολιών που είχε το άρθρο του Σαββάτου με τίτλο : ''Παοκτσής απο .....pc '' μας έδωσε δυνάμη να συνεχίσουμε απερίσπατοι το θέμας μας, παρακάμπτωντας τις οποιες εξωτερικές επιπλοκές .Ενα μεγάλο ευχαριστώ για όλα όσα μας προσφέρατε αυτές τις 2 ημέρες.Περάσαμε υπέροχα με τα σχόλια σας και την μεγάλη συμμετοχή σας στο chat .,θα θυμούμαστε για καιρό το γέλιο που ρίξαμε μαζί σας.Ο Θεός να σας έχει όλους καλά και να συνεχίσετε να μας βοηθάτε .Η αλήθεια ειναι πως δεν περιμέναμε τόσο μεγάλη ανταπροκριση.Απρόσμενη υπήρξε λοιπόν ,η συμμετοχή σας στο θέμα του miechel-steenage-opaoktsis.Σας ''άγγιξε'' όπως φαινεται αρκετά το θέμα.Για αυτο κι εμείς δεν θα σας χαλάσουμε το χατίρι.

Ξέρουμε πως ορισμένοι μπορει να υπερτονίζουν με αρνητικό τρόπο τα όσα γράφουμε ή να μας αποδίδουν δικαιολογημένα μομφές. ''Δεν ειναι σωστό να προβάλεται σε κοινή θέα το προσωπικό δράμα του Πασχάλη '' μας έγραψε ένας . ''Στιγματίστηκε δημόσια ο miechel '' ή '' Εκμεταλευτήκατε το γεγονός πως δεν επισκεπτεται τον Ναό και τον κάνετε δημοσια ρεζίλι '' μας έγραψε στο lipton1111@gmail.com ( το email του blog μας ) ένας αναγνώστης .
Εμεις απο την πλευρά μας , θα συνεχίσουμε όπως προείπαμε και θα παρακάμψουμε τις μεμονομένες και ελάχιστες παραπάνω αναφορές συμπαράστασης στον Πασχάλη-miechel-steenage-opaoktsis.

Το ακριβώς απο κάτω άρθρο ,όπως διαβάσατε αφορά εναν υποψήφιο μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ.Έτσι όπως το γραψαμε εδώ το μετέφεραμε στο παγκοσμίου γνωστό και φανταστικό site του paokmaniak προκειμένου να βοηθήσουμε με τον τρόπο μας τους εκατοντάδες αναγνώστες του. Ο χρήστης miechel-steenage-opaoktsis άρχισε τα κλαψουρίσματα αναζητώντας συμπαραστάτες στην''κοντρα με τον lipton '' όπως χαρακτηριστικά την αποκαλεί ο καναπεδάκιας μας.
Ποιος σου κάνει πόλεμο? Γιατί δεν απαντάς με επιχειρήματα σε αυτά που σου καταλογίζω παρά μόνο με τσιρίδες και υστερίες. Γιατί συνεχιζεις να παραμυθιάζεις τους παοκτσήδες συναγωνιστές οπως παραμύθιαζες και εμένα άλλωστε όταν δεν σε είχα καταλάβει ακόμη?
Με τις σπασμωδικές κινήσεις του ο Miechel παραδέχεται το επικοινωνιακό αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει αφού τα ψέμματα του αποκαλύφθηκαν.
Δεν σταμάτησε όμως εδώ.Συνέχισε απτόητα το κλαψουρομιξιάρισμά του

Άρχισε να αναφέρει υπερβολές και να κανει επικλησει στο συνάισθημα των υπολοιπων προκειμένου να γινει πιο πειστικός . ''Τωρα αν αυτός ειναι παοκι με αυτά που κάνει εγώ πάω πάσο'' έγραψε ο καναπεδάκιας μας. Αδέρφια μου παοκτσήδες και έξυπνοι είστε και κρίση έχετε αλάνθαστη. Γιατί επιτρέπεται σε αυτό το ανθρωπάκι να υποτιμά την νοημοσύνη σας? Γιατί επιτρέπεται σε αυτόν τον καναπεδάκια να θεωρεί ολούς εσάς ηλίθιους που τραβιέστε στα γήπεδο για την παοκάρα ενώ αυτός πουλά παοκτσηδιλίκη από τον καναπέ του?

Δεν του έφταναν αυτά. Βλέπετε δεν κατάφερε τον σκοπό του,οπότε λέει ας πάω να φωνάξω και άτομα κορόιδα απο το άλλο forum να την πέσουν στον lipton. Εγώ όμως σας ρωτάω αξίζει να συνδράμετε την βοήθεια σας σε έναν άνθρωπο που σας λέει ψέμματα? Ξέρετε τι λέει ο miechel κάθε βράδυ από μέσα του.....'εεε...τους μαλάκες οτι θέλω τους κάνω...στρατιωτάκια τους έχω και τους πουλάω και παραμύθι...' Σίγουρα αυτο θα λέει ο παραμυθάς μας!

Αυτό όμως μπορείτε να το αλλάξετε μην δέχεστε από κανέναν να σας κάνει πιόνι του για να πετύχει τις επιδιώξεις του.


Για να το διασκεδάσουμε και λίγο, το άρθρο του Σαββατο φαινεται πως αποτελεσε και πηγη έπνευσης για εναν χρήστη του forum του metropolisradio .Ταυτίστηκε ο εν λόγω χρήστης με το δράμα του Πασχάλη και είπε να αποκτήσει το username miechelokanapedakias.Ιδου και η απόδειξη







Και δυο-τρεις ρητορικές ερώτησεις προς τον χρηστη miechel-steenage- opaoktsis : Γιατί αφού πατάς στον Ναό όπως λες ,σε ενοχλησε τόσο η δημοσίευσή μας?Μήπως γιατί τα στοιχεία που παραθέσαμε ήταν άκρως πειστικά που δεν σηκώνουν αμφισβήτηση? Ή μήπως σε αγγίξαμε στο ευαίσθητο σημείο σου που πραγματικά πόνεσε και αφηνιασες απειλώντας μας τηλεφωνικά ( με αποκρυψη ήταν η κλήση του )? Ειναι κάποιες ερωτήσεις που καλό θα ήταν να σε προβληματίσουν....

Εμένα αν θέλετε μην με πιστεύετε...για το ποιον του Miechel! Αλλά ας ακούσουμε την γνώμη του Νικολάου για τον Miechel...ΧΑΧΑΧΑ! Ακολουθεί απόσπασμα από την εκπομπή του Νικολάου στις 8/6/2009! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!


Στο επόμενο βίντεο ακολουθεί άλλο ένα σπαρταριστό απόσπασμα από την εκπομπή Νικολάου! Απολάυστε το! Η μάχη στα ερτζιανά μόλις ξεκίνησε!!!



Y.Γ : Σημερα αγαπητοί μας αναγνώστες σπάσαμε ρεκόρ.33 άτομα ηταν online (66 ματάκια ) κοιτούσαν το blog μας.Άραγε τί τους κράτησε συνδεδεμένους στο blog μας , τα στοιχεία που αφορουσαν τον Αργεντίνο υποψήφιο ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ή το προσωπικό δράμα του Πασχάλη που συνεχίζει να πουλάει φούμαρα και οπαδιλίκι διχως να έχει πατήσει ποτέ του το ποδαράκι του στην Τούμπα?






42 σχόλια:

  1. Ξεχνάτε μια βασική παράμετρο παιδιά.
    O miechel ολοι ξέρουμε πως δεν πηγαινει στο γήπεδο,παραταύτα η αγάπη του για τον ΠΑΟΚ ειναι μεγάλη και μας το δειχνει έμπρακτα στο forum που συμμετέχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι κάθεστε και ασχολείστε ρε;Το ζήτημα είναι αν πηγαινει γήπεδο ή όχι;Δυστυχώς ,στις μέρες μας ,υπάρχουν πολλοί λόγοι που αποτρέπουν ορισμένους να πάνε στο γήπεδο.Ενας απο αυτόυς ειναι η απόσταση.Αδερφέ miechel συνέχισε δυναμικά το έργο σου.Εγώ ειμαι μαζί σου.

    vagman

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε lipton ,ειααι φοβερός.Σε ακουσα εχθές στο libero .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φιλε vagman και ο από πανω το θεμα δεν ειναι αν πηγαινει γηπεδο ή οχι! το θεμα ειναι οτι παραμυθιασε ολο το κοσμο του παοκ και τους φιλους του στα διαφορα φορουμ που τον εμπιστευονταν και αυτος τους πουλουσε παραμυθι! ενας απο αυτους ημουν και εγω και δεν σας κρυβω οτι τα εχω ψιλοπαρει! εγω δεν ξανασχολουμε με αυτον τον παραμυθα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. dikio exei re to melos tou metrolpolis radio forum! diladi emeis ti eimaste malakes pou pigainoume stin toumpa kai stin teliki re mitsel den pas pou den pas...giati parami8iazeis olo ton kosmo me to paoktsidiliki sou? esti kanoun oi paoktsides? na ksereis o paoktsis san laos exei perasei polla kai to parami8i, epeidi to exei faei kata kairous se megales posotites, den to goustarei...ante pseutrako!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΝΤΩΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ! ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΠΑΕΙ Η ΟΧΙ Ο ΜΙΤΣΕΛ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΟΥΠΕΡ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΚΑΙ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΟΦΑΓΟΣ....Ο ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΟΛΑ ΟΡΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΙΕCHEL=ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΠΑΤΖΗΣ! ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ! ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. RE PLAKA MAS KANEIS RE VAGMAN? TI ENNOEIS MIECHEL SINEXISE TO ERGO SOU? NA SINEXISEI NA PARAMI8IAZEI TON KOSMO?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΜΙΕΤΣΕΛ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re paidia ponaei i koilia mou apo ta gelia!!! ti itan auto? egine otntws sto nikolaou auto? xaxaxaxa!

    Geia sou miechel kanapedakia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδιά μια ερώτηση

    Εχετε δει ποτέ αυτον τον miechel ή ειναι ψέματα αυτα που γράφει ο lipton που μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα;
    Ισως πάντως και να μην απέχουν πολύ απο την πραγματικότητα.Ειμαι μέλος του metropolisradio χρόνια και όποτε μπαινω βλέπω τον miechel να ειναι μέσα.Εχει φτάσει τα 2.500 posts .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε τον μιτσελ τον απατεωωνα! λιπτον δεν εχεις το θεο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λοιπόν....το έχετε παραξηλώσει κωλόπαιδα,αει σιχτήρ κάθε μέρα με το καμμένο το παιδάκι θα ασχολούμαστε; Ειναι ηλιού φανερό πως δεν πατάει στο γήπεδο,αλλας σας παρακαλώ μην μας ταλαιπωρείται κι αλλο.Τα μυαλά μας πονάνε ρε παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στοχος του blog ποιος ειναι;

    Να μας δειξετε οτι ο miechel δεν πατάει στο γήπεδο.Αυτε το ξέραμε όλοι μας ,αλλα δεν του το λέγαμε για να μην τον κάνουμε να ασθάνεται άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. re file gia ola iparxoun oria! edw mas elege oti paei gipedo kai den 8imotan ton paoktsi pou ksevrakw8ike mprosta stin 4 ston mats me ton olimpiako stin toumpa(0-0)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ευχαριστούμε πολύ για τα σχόλια σας.Υποσχόμαστε πως θα συνεχίσουμε δυναμικά με τους ιδιους ρυθμούς το χαβαλέ μας.

    Εμεις εδώ χαβαλεδιαζόμαστε και ο άλλος κατεβάζει τεσσερα τεσσερα να ηρεμιστικά για να καλμάρει .

    Miechel τράβα και σε κανενα γιατρό που εξετάζει τους λαιμούς και πες του '' Εχω στο λαιμό μια ψωλή ''

    Lipton εισαι ένας ,τέτοια ρομπα τον miechel δεν έκανε κανένας.

    Χαιρετίσματα στον καμμένο μας που λιώνει 20 απο τις 24 ωρες της ημέρας σε υπολογιστή.

    Ευχαριστουμε πολύ.Τα λέμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γεια σου lipton .Περμιμένουμε με αγωνια το επόμενο σου άρθρο.

    Apache4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χτύπα κανα τηλέφωνο ρε κωλομαλάκα lipton ..και πέρνα να τα πούμε απο το γραφείο.

    Nikos kalamaria 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αχαχαχ καλώς το Νικόλα..Που χάθηκες ρε ρεμάλι εσύ? Σήμερα δεν θα μπορέσω ,αύριο όμως θα τα πούμε.

    Πάμε Τετάρτη ή Πέμπτη να πάρουμε το διαρκειάς μας.Θα πάρει και ο άλλος διαρκειας παρόλο που ειναι στο στρατό.

    Λες να πάρει και ο miechel διαρκειάς αχαχαχαχαχαχαχαχα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Nikos kalamaria 4 ....

    Σηκωσε το τηλέφωνο ρε βλήμα..σε καλώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Απο τίς καλύτερες δημοσιεύσεις .Προσκυνώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι καψα ειναι αυτη με αυτον τον miecel ρε καμμενε;Τον γουσταρεις και δεν σου καθεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κριμα το παιδί ρε lipton . Γιατι τον προκαλείς συνέχεια? Έλα λιγο στην θέση του ,να δεις πως αισθάνεται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Πουστη Λάζαρε ....καναπεδάκια γαμώ την Δυναμική σου γαμώ

    lipton

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Pragamtika me auta pou diavazw ton exw aidiasei to miechel eimai kai egw enas apo autouw pou parami8iaze kairo kai pou me proetrepe na sou tin pesoume! signwmi lip ekana la8os!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αρε λιπτον που τους αφανιζει ολους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια του tasos φίλαθλε του σκουληκιού...
    Αμπρέου και Γκαρσιαν καλά παικτάκια...αλλά και φέτος πάλι στην φάπα θα ειστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Κοιτάξτε τον bookshooter να λιώσετε στα γέλια.
    Να πω κάτι!Διαβάζοντας τόσο καιρό το matchmoney έχω καταλάβει πως ο bookshooter προκειται για εναν τυπά ''γαμάω όλους''.
    Μας το παιζει απο το ιντερνετ, μπρατσαράς και φουσκωτός και γαμιας.
    Εχει λέει και πολλές γκομενες ,τις οποιες τις φέρνει στο σπίτι την ώρα που κάθεται στο forum .
    Ιδου τί λέει σημερα στον μέγα Αλεςςςς.
    http://i39.tinypic.com/d5h6s.jpg

    Γιατι δεν λέει την αλήθεια ,πως ειναι ενας φοιτητάκος που οι γονεις του τον πληρώνουν ενοικιο για να σπουδάσει και αυτός κάθεται και λιώνει .
    Γεια σου bookshooter αδερφή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Συνηθως οι gay ειναι πολυ φουσκωτοι και πανε ολη την ωρα γυμναστηρια...αλλα τι να το κανεις που τα μπρατσα τους ειναι πετρα οταν η σουφρα τους εχει γινει λαστιχο! χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δεν γαμεις που δεν γαμεις ρε λιπτον δεν πας και για κανενα μπανιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χαχα ρε λιπτον εχεις πολυ πλακα την γκομενιτσα σου την περιποιγθηκα εγω προχτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. οταν πας εσυ γήπεδο η γκομενιτσα σου ξέρεις που είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. esi otan pas gipedo i gkomenitsa sou pou einai...aaaa ksexasa i gkomena sou einai i palami sou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΑΟΚ ΕΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΛΟΓΟ ΜΗΝ ΤΡΩΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΦΑΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΡΕ ΖΜΠΑΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. pana8inaikouli pana8inaikouli
    floroprasine lagouli!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. re sy lipton kaneis blog diko soy kai olo gia ton miechel les pes re aderfe gia thn omada mas!!! pes gia ton PAOK mas,kai dikio na exeis gia ton miechel to xaneis m'ayta poy dhmosieyeis!! opote karntasi moy proteino na asxoloymaste me thn PAOKARA kai ase ton miechel na kanei ayto poy nomizei!!! re sy giati efaga mpan mia mera oloklhrh;;; afoy ego den evrisa!! PAOKARA pantoy kai panta!!! ATHENS 4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε σεις 15χρονα ειστε?

    Τι μλκς ειναι αυτες ρε?

    Lipton μολις μου στερησες 3 πολυτιμα λεπτα απτη ζωη μου για να διαβασω για τη διαμαχη 2 μαλακοκαβληδων.

    Get a life ρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή