Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Λαγούμι κατάντησε το forum της Matchmoney

Καλησπέρα σε όλους και όλους.Καιρό έχουμε να τα πούμε από το blog μας.
Λόγω πολλών υποχρεώσεων το αμελήσαμε ,ειναι η αλήθεια .Σήμερα όμως που βρήκαμε χρόνο θα καταπιαστούμε με ένα θέμα που πιστέυω θα αγγίξει όλους.

Το forum της κορυφαίας στοιχηματικής εφημερίδας Matchmoney αγαπητοί μου αναγνώστες έχει καταντήσει φωλιά κουνελιών(οπαδών του Παιανικού ) . Οι διαχειριστές του εν λόγω forum ειναι όλοι τους φίλαθλοι του Παναθηναικού.Φυσικά ,θα τους ακούσεις συνεχώς να λένε ατάκες του στυλ ''Δεν έχουμε ανάγκη καφριλίκια, δεν γουστάρουμε να γίνουμε ΘΥΡΑ 4, ΘΥΡΑ 7, ΘΥΡΑ 13 και ΘΥΡΑ 523. Υπάρχουν αντίστοιχα φόρουμ, βγάλτε εκεί τα απωθημένα σας. Εμείς εδώ, δεν γουστάρουμε. '' ή ''οτιδηποτε προκαλεί εντάσεις θα σβηνεται αυτομάτως και ο χρήστες θα μπανάρετε '' .

Αναγνώστες ,υπήρξα ενεργότατο μέλος του forum με συνεχή στοιχηματική παρουσία σε αυτό κι όμως ένας από τους νυν διαχειριστές του matchmoney forum , ο κύριος Δημήτρης απο την Κύπρο ( username : Truman1 ) με μπαναρε ,διότι θίγαμε την αισθητική της ομάδας του .
Συνεχώς παρεμβαίνει στις δημοσιεύσεις μου ,που μιλάνε για την ομάδα του και συνεχώς αλλοιώνει τα γραφόμενα μου.

Κατά καιρόυς στο εν λόγω φορουμ έχουν ξεσπάσει διάφορες οπαδικές ''μανούρες'' στις οποιές οι εμπλεκόμενοι σε αυτές, μιλούσαν και καταφερόνταν αθυρόσταμα εναντίον του σωματείου του Ολυμπιακού Πειραιώς ,αλλά ο κύριος Δημήτρης (Truman1 ) δεν έκρινε τότε σκόπιμο να παρεμβει διαγράφωντας τόσο τις δημοσιεύσεις όσο και τα μέλη που προκαλούσαν με την άσχημη συμπεριφορά τους.Ειναι αμερόληπτη και σωστή η τοποθετηση αυτή του διαχειριστή?Εγώ λέω πως εκμεταλεύεται το διαχειριστιλίκή προκειμένου να ικανοποιήει τις βαζελίστικες επιθυμίες του.

Ειναι γόνος γνωστής Παναθηναικής οικογένειας. Της γνωστής σε όλους μας οικογένειας των ''Κωνσταντίνων''.Όλοι θυμάστε τον Μιχάλη Κωνσταντίνου,τον Κύπριο επιθετικό που μεταγράφηκε στον Παναθηναικό και στην συνέχεια κατέληξε στον Ολυμπιακο Πειραιώς.Ε ο κύριος Δημήτρης ειναι μέλος αυτής της οικογενείας.

Το forum την Matchmoney ειναι λαγούμι -φωλιά οπαδών του Παναθηναικού. Μην ξεχνάμε ,φυσικά,πως στην κορυφαία στοιχηματική εφημερίδα όπως και στο site της Matchmoney (ειναι ταυτόχρονα και διαχειριστής του forum ) ,αρθρογραφέι ο χρήστης με το όνομα resperis , ο οποιος κατά το παρελθόν εργαζόταν στην οπαδική εφημερίδα Πράσινος Τύπος.
( ιδού και η απόδειξη : http://www.matchmoney.com.gr/?type=art&element=6149 )

Τα στοιχεία μιλάμε από μόνα τους. Υπάρχουν βέβαια και αναρίθμητα παραδείγματα που επαληθευουν τα όσα αναφέρω απο επάνω.

Δειγμα του πόσο ακατάλληλος για διαχειριστής ειναι ο κύριος Τρουμαν '' μας δειχνουν και οι παρακάτω εικόνες.



Χρησιμοποιεί και καταφερετε με άσχημες εκφράσεις εναντιον μελών του forum .
Επίσης προσβάλει και το iq των χρηστών.
Πραγματικά εχει φτάσει στο απροχώρητο αυτή η κατάσταση.

Γιατί καλέ Τρουμαν προσβάλεις τους χρήστες ? Για ποιον λόγω αποκαλείς ηλίθιο εναν χρήστη-μέλος του forum ?
Καταφέρθηκε κανεις ποτέ εναντίον σου.Σε αποκάλεσε κανείς χοντρούλη?Σε ειπε κανένας πως εισαι ο θαλάσσιος ελέφαντας του forum ?
Σε χαρακτήρισε κανένας ,ως χοντρομπαλά που δεν σου χωράνε τα παντελόνια?


Πάρε καμια μεζούρα να μετρήσεις την θεώρατη κοιλιά σου και άσε τις υποδειξεις και τις αυταρχικές-χουντικές υποδείξεις






Φιλια απο Θεσσαλονίκη.
Lipton


2 σχόλια:

  1. Oχι θα αφηναμε το φορουμ στα χερια των πουστογαυρων και των ηλιθιων...αφου σαν αντμιν εκανες του κοσμου τις μαλακιες παραδεξου το.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Gia soy lipton palikari,poy xeis ston pisino soy ena papari, xaxaxaxaxa

    zmpaogggggggg

    ΑπάντησηΔιαγραφή