Σάββατο 6 Ιουνίου 2009

Παοκτσής ...........απο pc !



Καλησπερίζω τους αγαπητούς μας αναγνώστες.

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους μας,σε όλους τους οπαδούς και ειδικώτερα σε όλα τα παόκια ανα τον κόσμο.
Τον τελευταίο καιρό (όντας αναγνώστης 3 forum ) μου προκάλεσε εντύπωση το παοκτδηδιλίκη του κυρίου miechel (metropolisradio ) ή opaoktsis (matchmoney forum) ή steenage (paokmania).
Προκειται για τον ιδιο χρήστη...γνωστό και ως ''καμμένος απο την ζωή ''.
Ο εν λόγω χρηστης δαπανά τουλάχιστον 20 από τις 24 ώρες της ημέρας μπροστά σε ενα κουτί.
Μπροστά στον ηλεκτρονικό υπολογιστή του ασχολειται με τον ΠΑΟΚ ....και μοιράζεται μαζί με τους υπόλοιπους χρήστες 3 forum (metropolisradio, paokmania, matchmoney ) τις απόψεις του ,για την ομάδα του,τον ΠΑΟΚ.
Αγαπητοί μου αναγνώστες , ο τυπάς αυτός δεν ειναι σαν εμάς....
Τι εννοώ;
Δεν έχει επισκεφτεί ποτέ του τον ΝΑΟ (Τουμπα).Πουλάει παοκτσηδιλίκη πισω απο τον υπολογιστή του.Τί να το κάνω που μιλάει για μεταγραφές, που εκφέρει άποψη για την ομάδα , που αναλύει τους αγώνες και τα ρόστερ της ομάδας μας ,οταν δεν βρισκεται στην θέση που οφείλει να ειναι .Η θέση του κάθε Παοκτσή ειναι η Τουμπα,ο Ναός μας.Εκεί έχουμε αφήσει πολλές ώρες από την ζωή μας.Περάσαμε στον χώρο αυτό, δύσκολες αλλά και ωραίες στιγμές.Ο κυριος miechel-steenage-opaoktsis ουδέποτε εχει πατήσει το πόδι του στον ΝΑΟ...
Την Τουμπα την γνωριζει μεσα απο τις φωτογραφιες των εφημεριδων,των περιοδικών αλλά και μεσα από το άφθονο υλικό ,που έυκολα μπορει να βρει ο οποισδήποτε μεσα στο διαδίκτυο.
Το κωμικοτραγικό της υπόθεσης ,φίλοι μου ,ειναι πως ασκεί και κριτική εναντιον ορισμένων παικτών του ΠΑΟΚ. Τραβα μια φορά ,εστω μια ,μονο μια στην ζωή σου στον ΝΑΟ ρε φίλε...
Πως γινεται να εκφέρεις άποψη για όλους και για όλα διχως να ''αφησεις την ζωή σου σ'ενα πέταλο'';
Παμε να μιλήσουμε και με στοιχεία...

Στοιχείο Νο.1 Κατα την διαρκεια της χρονιας σε προσωπικές κουβέντες μας ,επαλήθευσα πως μας πουλάει φούμαρα....
Στον αγώνα ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός ,για το πρωτάθλημα (0-0 τελικο ) όλοι θυμάστε τον μεθυσμένο παοκτσή που ειχε αφήσει την θυρα4 και περπατώσουσε γυμνός στο χαλασμένο ταρτάν μπροστά στην θυρα 4.Φωνάζαμε μαλιστα το συνθημα ''λαλαλαλαλα δεν ειμαστε καλα στα μυαλάς''. Ο miechel-steenage-opaoktsis δεν γνώριζε απολύτως τίποτα...Ευλογα οδηγήθηκα στο συμπέρασμα πως ειναι καναπεδάκιας....
Συνεχιζω
Στοιχείο Νο.2 .
Ολοι σας ,αγαπητοί παοκτσήδες ,και ειδικώτερα οι συχνάζοντες στην Θυρα 4 ,θυμάστε το μπλοκάρισμα των τουρνικέ 10-12 λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα ΠΑΟΚ-Θρασύβουλος .
Το ξεμπλοκάρισμα των τουρνικέ έγινε στο 15λεπτο περίπου της αναμέτρησης και ειχε ως αποτέλεσμα την μαζική εισοδο φιλάθλων στην θύρα.
Ο καημένος ο miechel,steenage ,opaoktsis , ο μαγκας των υπολογιστών δήλωνε άγνοια για αυτο το συμβάν.Μου ειχε πει προσωπικά μάλιστα πως ειχε μπει στον αγώνα 2 λεπτα πριν την σέντρα.
Στοιχείο Νο.3
Παραμονές του αγώνα ΠΑΟΚ-Λαρισσα για την τελευταία αγωνιστική των πλευ οφς σκάναρα σε γνωστό οπαδικό παοκτσηδικο φόρουμ το προσωπικό μου ονομαστικό εισιτήριο του αγώνα.
Η εικόνα που ακολουθεί μιλάει από μόνη της.
(Καντε κλικ στην φωτο για να την κοιτάξετε καλύτερα )

Ο φίλος και συνοπαδός dimots4 εξηγεί στον steenage-miechel-opaoktsis πως το πακέτο εισιτηρίων που έβγαλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τα play off έγραφε ως (εναγραφόμενη) ώρα διεξαγωγής των αναμετρήσεων διαφορετική απο την πραγματοποιηθήσα .
Ο καμενοκαημενούλης μας δηλωνε άγνοια ακομα και για τα play off.Παρά τον σημαντικό χαρακτήρα των αναμετρήσεων ο φίλος μας ,δεν ευαισθητοποιήκε ούτε τώρα, την περίοδο των play off, να επισκεφτει τον ΝΑΟ και να στηριξει (και οικονομικά ) την ομάδα μας.

Τα στοιχεία μιλουν από μόνα τους.Κανει μπαμ οτι ειναι ενας καναπεδάκιας απο το γεγονός οτι δεν μας μιλάει ποτέ για το γήπεδο.Αναλώνεται σε ποδοσφαιρικές κουβέντες και δεν αναφέρει ποτέ τα παραλειπόμενα από τον Ναό μας.Αν πάταγε λιγάκι και γνωριζε έστω τι μυρωδιά εχει το γρασιδι ή ο μπάφος ή η ρετσίνα δεν θα έλεγε τις ηλιθιοτητες αυτές.


Καλα να περνάς miechel,steenage,opaoktsis στην καρέκλα σου...διότι εκεί την βγάζεις οταν η ομάδα μας παιζει μπάλα.

Υ.Γ : Το ότι ακους τους αγωνες απο το ραδιόφωνο και τους κατεβάζεις να τους παρακολουθήσεις απο το ιντερνετ (μεσω torrent ) το θεωρούμε αυτονόητο και για αυτο δεν το αναφέραμε παραπάνω

Lipton

25 σχόλια:

  1. Καλησπέρα στον φιλο opaoktsis,miechel ,steenage.
    Μην βριζεις φιλε...οταν κάποιος βριζει ειναι ένδειξη πως ενοχληθηκε απο κάτι...
    Ευτυχώς εσύ δεν εχεις ανάγκη.
    Στο γήπεδο συνέχεια πας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το blog αυτο φιλε εχει πολυ μεγάλη επισκεψομότητα.
    21.500 τεινουν να γινουν οι επισκεψεις...

    Καλο βράδυ σε όλους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε 20 λεπτα στο ναβαρινο ρε πουστρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γνωστός καναπεδάκιας miechel που εγραψα παραπάνω,απειλεί.
    Μαλλον τον άγγιξαν το όσα έγραψα..

    Καλο βράδυ καμμένε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ποιες επισκεψεις ρε καμμενε;αυτες που βαζεις μονος σου;;εισαι και ηλιθιος εκτος απο πουστης καμμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λιπτον οσο περισσοτερους μπλεκεις στην ιστορια τοσο περισσοτερο ξυλο θα φας..εβγαλες φωτογραφιες και αλλων bloodangel και θα την πληρωσεις ασχημα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Που σε βρισκω που σε γλεντώ καμμένε miechel....
    Καλο βράδυ να εχεις....αντε δες τον αγωνα ΠΑΟΚ-ΑΕΛ απο το torrent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝ ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ.
    ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΕΘΕΣΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΗΤΑΝ ΑΚΡΩΣ ΠΕΙΣΤΙΚΆ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΕΣ ,ΔΙΧΩς ΝΑ ΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΙ ΣΟΥ ,ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ,ΝΑ ΜΑς ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΠΑΟΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. http://www.youtube.com/watch?v=7BUccjIGGKY&eurl=http%3A%2F%2F

    ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑΤΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΔΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. an einai etsi ta pragmata opws ta les arxizw na amibalw gia ton steenage i miechel! re to atomo mas to paizei kai paokaras...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΗΜΟΥΝΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ! ΑΛΛΑ ΡΕ ΣΥ MIECHEL ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚΤΣΗ ΠΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΘΗΚΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΥΡΑ 4 ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ 2 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΜΕ ΤΟ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟ? ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΗΤΑΝ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΓΑΜΩΤΟΥΡΝΙΚΕ...ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Mιτσελ και εγω απο αυτους που σε πανε και σε στηριξα, αλλα αν μας παρμυθιαζεις τοσο καιρο απο μενα θα γφας ακυρο και σουτια, γιατι το παρμυθι δεν το γουσταρω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. tasos1 ασε τον λιπτον να ασχολειτε με τα δικα του! θελεις εμεις να ασχολουμαστε με καλλιτεχνικο ρεπορταζ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εγω παντως δεν τον πιστευω τον lipton.
    Αποκλειεται ο steenage να μην πηγαινει στο γήπεδο.Εξακολουθω να εχω τις αμφιβολιες μου ,αλλά σε περιπτωση που τα οσα γραφει ο lipton ειναι αλήθεια ,τοτε πραγματικα ντροπή του steenage.
    Απο το ιντερνετ ο καθενας μπορει να το παιζει μαγκας.Μην πιστευετε σε τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΟΡΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΑΟΚΤΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλα τωρα το τσιμπησατε οτι ο paoktsis ειναι ενας μπεμπης που δεν παει γηπεδο και βρηκε pc για να πουλαει μουρη πισω απο την οθονη?και στο ΜΜ το παιζιε καμποσος με κατι αλλα ΑΜΕΑ bebis, fentagin ( του κόλου) FENTA a ναι και ένα μακάκα πυ λεγεται bookshooter...απιστευτοι κοπανοι παιδια ή τους εχουν φτυσει ολες οι γκομενες ή θελουν καραβιες ψυχολογους να περασουν τα κομπλεξ τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεν θα το έλεγα όπως ο προηγούμενος, σαφώς ο τρόπος γραφής τους δείχνει δυσλειτουργικα άτομα που προσπαθούν εναγωνιως να επικοινωνησουν, κρυμμενοι πισω απο ψευδώνυμα , και αυτα φανερωνουν μέρος της ψυχικής τους δυσλειτουργίας , από την άλλη εκπληρώνουν και την ανάγκη να ανήκουν κάπου, πχ ένα στοιχηματικό φορουμ , μια ομάδα και ας μην πηγαίνουν στο γήπεδο.Εν ολιγοις το pc γινεται ένα τρόπος επικοινωνίας για δυσλειτουργικούς αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η έλλειψη κοινωνικών σχέσεων με άλλους ανθρώπους ,steenage όχι μόνο μπορεί να κάνει κάποιον δυστυχισμένο, αλλά επίσης μπορεί να βλάψει τοσο τη σωματική οσο και την νοητική του υγεία. Σύμφωνα με μια νέα επιστημονική έρευνα, που κρούει τον κώδωνα του κινδύνου ότι η μοναξιά μπορεί τελικά να είναι τόσο επιζήμια όσο και η παχυσαρκία που κατα πασα πιθανοτητα πάσχεις απο αυτήν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. I ousia einai oti paok eimaste oloi..Alloi parapanw alloi ligotero..Alla to pragma 8elei enotita kai oxi malwmata..PAOK EMPROS KAI PROLOGO MIN TRWS..K ta alla afiste ta stin akri...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα δεις φιλς που θα αλλάξει username ο miechel .
    Ρομπα τον εχεις κανει...ολοι τον εχουν πάρει πρέφα ποσο καναπεδάκιας ειναι....
    Ντρεπεται να τους γράφει ως miechel-steenage-opaoktsis πλεόν

    Apache

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σιγα μην αλλάξω username ρε μλκ lipton.
    Επειδή με εκανες ρομπα σημαινει πως θα αλλάξω username .Μην τρελαθουμε κιολας.
    Με αυτο το username εγινα διάσημος..
    Πριν πάρω υπολογιστή ήμουν ενα τιποτα. Την τελευταια φορα που ειχα βγει απο το σπίτι μου και απουσιάζα καιρό ηταν απ'όταν ημουν στον στρατό. Μονο για αυτο εχω να περηφανέυομαι.Σε παρακαλώ λυπήσου με. Ελπίζω να σοβαρευτεις κι εσύ. Κ

    Υ.Γ : Και δεν ειναι χοντρός ρε φίλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπαοκτζηδες...iq ραδικιού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. lip kai egw to therw oti xeirotero enas na parami8iazei tous allous kai malista xwris logo..enatksei re mitsel den pigaineis gipedo wraia gt diladi poulas parami8i stous allous ti sou kanane?episis ektos apo vrisidia den eida na apantas ousiastika ston lipton.oi fwnes mallon endeiksi elleipsis epixeirimatwn einai.krima pantws ia li8eia einai oti meta apo osa eida se apomi8opoiisa sto mialo mou. pws mporeis na milas gia paok re karntasi an den pas gipedo..kai fou den pas giati den mporouses na to peis...pes exw ena provlima igeias kai dne mporw na paw..alla giati parami8iazes emas olous pou se 8ewrousame internikous filous..kai stin teliki pes ekana la8os den eprepe na poulaw parami8i kai ola ok. alla na prospa8eis na bgaleis to mauro aspro kai na min mporeis na apantiseis ousiastika para mono me vrisies ekti8esai..krima aderfe epeses poli sta matia mou..na ksereis den ta lew xaroumenos auta. stenaxwri8ika! stenaxwr8ika gia to parami8i perissotero para gia to oti den patas sto gipedo.tes auta kai pali krima

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. O miechel eimai.Entaksei den exw paei sto gipedo.
    kako einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. kala oloi eiste malakes kai eidika o lipton trava kai des tin tzoulia malaka...

    ΑπάντησηΔιαγραφή