Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2009

Ρούλης

Η βαθμολογία δειχνει πως ο Ρουλης της Παπαναστασίου βρισκεται στην 5η θέση ισοβαθμώντας με την Καβάλα.
Τα κιτρινα ΜΜΕ της πολής όμως δεν μας εξηγούν πως η θεση αυτή ειναι πέρα για πέρα πλασματική.
Το blog μας ,δεν αφηνει τίποτα να περάσει έτσι.
Σας παρουσιάζουμε λοιπόν 4 εικόνες από τις οποιες εύλογα ο καθένας συμπεραίνει πως ο Ρουλης ειναι μια απο τις πιο ευνοημένες ομάδες του πρωταθλήματος.
Σε Βικελιδης με Σκοντα Ξάνθη,σε Πανγκρήτιο με Εργοτελη ,σε Κομοτηνή με Πανθρακικό και σε Λάρισσα με ΑΕΛ ο Ρούλης ειχε το φανταστικό πλεονέκτημα να παιζει με παικτη παραπάνω.
-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------

-------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------
  • Φοβερή και άκρως καυστική η ανακοίνωση που εβγαλαν οι monsters των τυριών μετα το ματς με τον Ρούλη
Ενότητα  σε  παράθεση  (Blockquote)

Σημαντικό διεθνές παιχνίδι έδωσε η ΑΕΛ με τις νοτιοαμερικάνικες στρουθοκαμήλους του βορρά που ηδονίζονται να ζουν φαντασμένα οπαδικά δράματα της Ιζαμπέλ Αλλιέντε του Θερμαϊκού.

Έντονα σκουρόχρωμοι από εντατικά σολάριουμ, εξαιρετικά ξεκούραστοι από παρατεταμένη και υποδειγματική χρήση σιέστα και τραγουδώντας εργατικούς ύμνους βγαλμένους από τις βραζιλιάνικες φυτείες του καφέ οι κλαψιάρηδες γυμνοσάλιαγκες του Λευκού Πύργου ήρθαν να εκδικηθούν το ψωριάρικο αλογάκι που πέρυσι παίρνοντας ύποπτα παιχνίδια και με την εύνοια της διαιτησίας τους έκλεψε την έξοδο στην Ευρώπη.
Ψωνισμένοι άποικοι ινδιάνικων παραμυθιών των Άνδεων και μεγαλοοπαδοί με τους παιάνες ενός Μπρέγκοβιτς του Μεξικού ήρθαν με μύτη υψωμένη στον Όλυμπο να διδάξουν οπαδισμό στους Βλάχους, στηρίζοντας την ανώτερη ομάδα τους που με ίντριγκες και συνομωσίες αντάξιες του Πινοσέτ έχασε πέρυσι το τρένο της Ευρώπης.
Στερήθηκαν έτσι της μεγάλης ευκαιρίας να επαναλάβουν την επεκτατική πορεία της τελευταίας τους ευρωπαϊκής επιδρομής παρά τα λαμπερά αντικαθεστωτικά έπη επί της ΑΕΚ και του Πανθρακικού.

Ήρθαν λοιπόν στο Αλκαζάρ με τα «Mαριάτσι» τραγούδια τους και την ιμπεριαλιστική τους «Σπάθα» να εκδικηθούν για την αχώνευτη αδικία.
Στο πρώτο μέρος της παράστασης που οι μονομάχοι ήταν ισάριθμοι, αυτοί οι άσεμνοι χωριάτες τους κάρφωσαν δύο φορές (Σίμιτς 8΄, Τουάμα27΄) όμως οι γενναίοι ισπανόφωνοι πολεμιστές προσευχήθηκαν στον προκάτοχο της Σπάθας τους που είχε φροντίσει για το κενό στην καρδιά της άμυνας των ξετσίπωτων χωριατών και βρήκαν τις απαντήσεις τους (Αμπρέου 25’, Κόκε 32’).
Μετά επαναλήφθηκε το γνωστό αποικιακό τέχνασμα με τα ψεύτικα μαργαριτάρια και η Σπάθα τους αποκεφάλισε την αιχμή του δόρατος των θρασυτάτων επαρχιωτών και μαζί κάθε υποψία έπους, χαρακτήρα, αγωνιστικότητας, ηρωισμού και δικαιοσύνης.

Οι αδερφές Καράμπα σώπασαν, τα σεμινάρια οπαδισμού θα συνεχιστούν πιθανά στο Παναμά ή την Ονδούρα, η ομάδα των χιλίων τίτλων που έχει κουρσέψει την Ευρώπη γλύτωσε από ένα απίστευτο οριζόντιο δοκάρι κι έφερε επανάσταση για ένα ημίχρονο στα μαθηματικά:10>11!!! Η Σπάθα σκούριασε από το φτύσιμο κι από τον ιδρώτα που έσταζε από τις καστανιέτες των τύπων με τα σομπρέρο (όχι από τη χρήση, από την αγωνία), ο γυμνοσάλιαγκας έπεσε από το αλογάκι και λέρωσε το πόντσο του καθώς σύρθηκε να κρυφτεί στη σκιά της Σιέρρα Μάδρε. Ο καημένος … δεν κάνει για αναβάτης. Ούτε καν με τρικ σαν αυτό στον Ντε Νίγκρις. Αυτό που του μένει είναι να συλλογιστεί και να προβληματιστεί διαβάζοντας Πάμπλο Νερούντα. Κι ας αφήσει τους Λαρισαίους, θα βρουν το δρόμο τους αγωνιστικά και οπαδικά όπως ξέρουν: ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΤΥΠΑ! Έτσι, «loco»; …


Lipton4

8 σχόλια:

  1. poy xathike o touBETakias re lipton?

    toy teleiosan oi monades sthn kava toy?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. tourkakia,to na paizeis me enan paikti sun den einai mas eunoisan. ta turia gia tis fapes pou kerasame de mas eipane omws. pou kleistikane kapou kai parakalousane. oso gia tous xenous paiktes,tourke milas kai esu?? e,re gelia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. afou einai evraioi...ti asxoleiste?????eipame...Aris Tel Aviv....kai oi fapes erxontai aderfia stis 23....etoimasteite....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αδερφέ, το τσιου αουα μελασσακι δαγκώνει ή τσιμπάει????χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pali me tin megali omada tis polis asxoleise re tourke,mpas kai pareis ligo dimosiotita???

    pali me ton ARI asxoleise????kamene

    ΑπάντησηΔιαγραφή