Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

Σιχαμερά σκουλήκια


Σέρνοντας τα φίδια ανεβαίνουν σε βράχους και λιάζονται το καλοκαίρι, και μόλις καταλάβουν την ύπαρξή σου φεύγουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα γίνεται. Το ίδιο κάνουνε και τα σκουλήκια. Βέβαια άλλο σκουλήκια και άλλο φίδια. Τα φίδια τα ΣΕΒΟΜΑΙ!

30 χρόνια μετά το έπος της Περούτζια η ΠΑΕ Ρούλης ,προκειμένου να κρατήσει υψηλά το φρόνιμα των απανταχού οπαδών - ερπετών και να δικαιολογήσει την ανικανότητα των παικτών( που πληρώνονται απο την ΠΑΕ) να βάλουν την μπάλα στα διχτυα έβγαλε ανακοίνωση.Στην ανακοίνωση αυτή καταφέρονται ουσιαστικά έναντι της διαιτησίας.

(Kαντε κλικ επάνω στην εικονα για να την δειτε καλύτερα)

Καταφέρονται ενάντια σε αυτήν που τους έχει δώσει το φανταστικό πλεονέκτημα να παιζουν στα μισά ματς του πρωταθλήματος (στα 5 από 10 ματς ) με παικτες παραπάνω.
Το blog μας ,σε προηγούμενη ανάρτησή του ,έκανε αναφορά για την πλασματική ελέω διαιτησίας θέση του Ρούλη. ( http://lipton4.blogspot.com/2009/11/blog-post_05.html ).

(Με παικτη παραπάνω στο ματς με την ΑΕΛ στον κάμπο)

(Με παικτη παραπάνω στο ματς με τον Εργοτέλη στο Πανγκρήτιο )


(Με παικτη παραπάνω στο ματς με τον υποβιβασμένο Πανθρακικό στην Κομοτηνή)
(Με παικτη παραπάνω στο μεγαλύτερο μερος του αγώνα στο ματς με την Σκοντα Ξάνθη στο Χαριλάου)
Και τέλος :

(Με 3 παικτες παραπάνω στο ματς με την νεοφώτιστη Καβάλα μεσα στο Χαριλάου)


ΛΙΓΗ ΤΣΙΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΡΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ?

Τα σκουλήκια της ΠΑΕ Άρης μου φαινεται πως μας κάνουν πλάκα με το να κλαίγονται για την διαιτησία.Και οσον αφορά το χθεσινό ματς στο Χαριλάου έχω να πω τα εξής:

Στο πρώτο πέναλτυ που ζητάνε, ο Χαζίτο φεύγει απο καθαρή θέση οφσάιτ .
Στο δεύτερο το χέρι είναι κολημένο στον κορμό του αντίπαλου παίκτη και πέναλτυ δεν υπάρχει .( Εαν μαλιστα εδίναν τέτοιο πέναλτυ εις βάρος των σκουληκιών ,αυτα θα έσκουζαν ως τη δευτέρα παρουσία και θα μας έκαναν τα έκαναν νταούλια).
Η ομάδα της Καβάλας έπαιζε ΜΕ ΟΧΤΩ (35/5 +1) ΠΑΙΚΤΕΣ και παραλίγο να πάθαιναν και έμφραγμα στο '90 με τον Ονουάτσι να χάνει απίστευτη ευκαιρια. Για να μην αναφέρουμε την κόκκινη που δεν δίνεται για την αγκωνιά του Φερνάντεζ που είναι πανομοιότυπη φάση με αυτή της αποβολής που δόθηκε στη Λάρισα στο προηγούμενο μάτς και αντί να κράζουν τα παλτά τους που δεν μπορούν να σταυρώσουν νίκη κλαίγονται για τη διαιτησία?


Tι έγινε ρε Σουπερ3Εξτρα35άδες?
Η καταμέτρηση με τις προειδοποιήσεις σε ποιον αριθμό σταμάτησε?


Πάντως πιστευω ο Αρης ηταν άτυχος εχθες.Εαν κράταγε αλλα 10 λεπτά καθυστερήσεις ο Κουκουλάκης θα εβγαζε άλλες 2 κοκκινες κάρτες σε παικτες της Καβάλας και θα κέρδιζε ο Ρουλης με καθαρό σκορ 2-0.Κριμα για τον Άρη.

Αυτος ο killer ο Αμπέου ,που κατεβάζει τα πανιά,ουτε δυναμη να σουτάρει δεν ειχε εχθες.

Το θράσος τους, αρχίζει να ξεφεύγει από κάθε όριο. Η επικοινωνιακή τους υστερία, τους οδήγησε να βγάλουν ανακοίνωση μιλώντας για τρία πέναλτι, σε έναν αγώνα που ο αντίπαλος είχε τρεις αποβολές.

Το τι εστί πέναλτι για την διοίκηση του Άρη, είναι κάτι που αφορά κανόνες μόνο του συγκεκριμένου συλλόγου.

Δεν θεωρώ τυχαία την έκδοση της ανακοίνωσης, σε συνάρτηση βέβαια με το ότι το επόμενο παιχνίδι είναι για αυτούς στη Τούμπα.


Ο κατά την κρίση μου ,καλύτερος δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ,που πονάει την ομάδα και με βρισκει σύμφωνο στην πλειοψηφία των άρθρων του , ο Σταύρος Κολκας τα λέει πολύ σωστά.

''Το σπρώξιμο που υπάρχει στον φετινό Άρη, είναι από τα λίγα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως πέντε παιχνίδια του έχουν τελειώσει με παίκτη παραπάνω. Παρόλα αυτά, συνεχίζουν να κάνουν φασαρία, θεωρώντας και καλά εαυτούς αδικημένους.

Με τη δική τους – αποκλειστική – λογική, θεωρώ πέναλτι και αποβολή τη φάση του Μουσλίμοβιτς με τον Ενγκαμπί στο 5΄και αποβολή του Ρόκα στο χτύπημα στον Μουσλίμοβιτς. Επίσης, ο Χαραλαμπίδης δεν μου έδωσε επτά καθαρά φάουλ στο δεύτερο ημίχρονο και έδωσε όλες τις επαφές σε παίκτες του Πανθρακικού. Σφαγή του ΠΑΟΚ λοιπόν.

Ας σταματήσουν την κλάψα, γιατί εκτός του ότι μας έχει κουράσει, αρχίζει να μας εκνευρίζει κιόλας. Αν έχουν ομάδα και ψυχή, ας έρθουν να πάρουν το παιχνίδι στη Τούμπα. Αν όχι, ας χάσουν. Απλοί ποδοσφαιρικοί κανόνες είναι αυτοί και δεν χρειάζεται ιδιαίτερες γνώσεις για να τις αναλύσεις.''

ΚΛΑΨΤΕ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΕΡΠΕΤΑ.
ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΕΡΑΣΟΥΜΕ ΠΑΟΚΤΣΙΔΙΚΗ ΤΣΑΠΟΥ, ΚΛΑΨΙΑΡΗΔΕΣ.




Lipton4

9 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. opa re anonime..............vale onoma kai mpes....kai meta na dis esi ti tsapou tha se psaxni........poutanosperma

    y1.eimai o goa kai ela ultras na me vris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΓΚΑΡΣΙΑ.ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑΡΑ ΜΟΥ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΜΑΓΚΑΚΟ.

    ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΑΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΟΒΟΥΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. με κλεμένα συνθήματα και μεγαλοστομίες θα ζείτε πάντα στην ανυπαρξία.τώρα δεν μας φοβάστε,αλλά όταν σφυρίξει ο διαιτητής την άλλη κυριακή...κακάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gia ton prwto pou apeilei ton lipton na euxetai na mn ton vrw prwtos giati afou tou kanw ton kwlo lastixo meta 8a episkeutw tin mana tou na tou kanw aderfakia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. axaxaxaxaxa ti vlaxomagies einai autes meso internet re pusti mou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β ΕΘΝΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΟΙ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Lipton me ola auta ta arxidia pou exeis giati den mas les pios eisai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή