Κυριακή 15 Νοεμβρίου 2009

Το μεγαλύτερο μπουρδέλο.....

Πράγματα και θαύματα συμβαίνουν στους αγαπητούς συμπολίτες.




Ο Super35 πολεμάει τον Λάμπρο Σκόρδα.Τον κυνηγάνε και τον βάζουν στο ίδιο σακί με τους υπόλοιπους που τοσα χρόνια τους είχαν στην αφάνεια.Ο Λάμπρος όμως ,δε μασάει τα χώνει αβέρτα .Τους ξεσκεπάζει και τους χαρακτηρίζει.Χαρακτήρισε τον ΚΛΑΨΑ FM (92.8 )ως σταθμό του Super35 και τους χαρακτήρισε προπαγανδιστές.

Από την άλλη το να μιλάει για προπαγάνδα ο Λάμπρος Σκόρδας , που τα 5 από τα 5,5 χρόνια της διοίκησής του ακολουθούσε την ιδια ακριβώς στάση με αυτή που Γκέμπελς (τον ιθύνων νου πίσω απο την Προπαγάνδα των Ναζί) ειναι πέρα για πέρα κωμικό.Γιατί δεν λες κ.Λάμπρο Σκόρδα, στον κόσμο ποια ηταν η στάση σου οταν το καλοκαιρι του 2005 σε στήριξαν οι ιδιοι οι προγανδιστές?

Με το να χαρακτηριζει τον ΡΟΥΛΗΣ FM 92.8 (ΚΛΑΨΑ FM ) ως το… ραδιόφωνο του Super 35 είναι κατανοητό σε όλους τι θέλει να επιτύχει ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ και με ποιους τρόπους. Η βιαστική του προσπάθεια να χαρακτηρίσε το μέσο, δείχνει την άβολη θέση στην οποία έχει περιέλθει και, γνωρίζοντας ίσως ότι θα γίνει ακόμα πιο άβολη, σπεύδει να προσπαθήσει να δημιουργήσει εκ των προτέρων εντυπώσεις και άλλοθι.

Η αντίδραση του Σκόρδα ήταν ωστόσο αναμενόμενη. Είναι φανερό ότι επένδυσε το μέλλον του στην εκδοτική και ραδιοφωνική ενασχόληση του. Προσπάθησε και προσπαθεί να αναρριχηθεί και να καθιερωθεί ως ο πάτερ φαμίλιας της Αρειανής ενημέρωσης, ως ο προστάτης του ΑΡΗ από τα αντιαρειανά Μέσα Ενημέρωσης.

Μα καλά κ.Σκόρδα........Γιατι δεν σεβεσαι τα υπόλοιπα σκουλίκια,τον απλό κοσμάκι τους που στηρίζει αυτή την μεγάλη προσπάθεια της ΠΑΕ(τόσες εκατοντάδες χιλιάδες διαρκειας αγόρασαν άλλωστε) ; Καλά μπρε Σκόρδα δημιουργείς θέμα για να αγοράσει ο κόσμος την εφημερίδα σου; Εγώ πάντως ως Lipton4 σε προειδοποιώ .Θα δεχτείς επίθεση από τους ίδιους που σε πρόδωσαν στις εκλογές .Τα θέλει ο ποπουδάκος σου Λαμπρούκο.



Παρακάτω ακολουθεί φώτο όπου μπορει κανεις να δει το άρθρο του Λάμπρου Σκόρδα στην εφημερίδα του εκδίδει ο ίδιος.Κάνοντας κλικ επάνω της ,μπορειτε να διαβάσετε το ωραίο αυτό αρθράκι του.Απολαύστε τον.



Στο ραδιοφωνικό ΚΛΑΨΑ FM (92.8 ) ,τον σταθμό του Super35 (όπως το χαρακτήρισε ο Λαμπρούκος ) την μερίδα του λέοντος δεν συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ντέρμπι της χρονιάς τους ,αλλά ο συμπαθητικός οδοντίατρος Λάμπρος Σκόρδας.Έχουν στραφεί εναντιόν του.Αφήνουν υποννοούμενα για έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο αγωνίστηκε για τον Ρούλη τους,τον Ρούλη της καρδιάς τους. Προσπαθουν να περάσουν στο κόσμο πως με το να ΜΗΝ αγοράζει τα Αθλητικά Νεα του εκδότη Λάμπρου Σκόρδα θα έχουν καλύτερη ενημέρωση για την ομάδα . Επίσης ,έχουν αναλωθεί σε ολοήμερες προσπάθειες εντοπισμού του ποντικιού-ρουφιάνου που έχει βάλει ο Λάμπρος Σκορδας μεσα στον Super35 .

Τάχαμ εκει στο ΚΛΑΨΑ FM,θέλετε το καλό του Ρούλη σας!!!! Το ανοιξατε για να κάνετε την προπαγάνδα σας όσο τον δυνατόν ανεπηρέαστοι. Γιατί καλέ δεν αγκαλιάζετε στον αέρα και δημοσίως τα Αθλητικά Νέα όπως κάνει ολόκληρη η σκουλικίστικη οικογένεια?
Γιατί κοροιδεύετε τον κόσμο που σας ακούει; Από την μια να αγοράζεις την εφημερίδα του Λάμπρου Σκορδα όταν πας να πιεις τον καφέ σου στον σύνδεσμο ή όταν πας εκδρομές να την διαβάζεις μεσα στο πούλμαν και από την άλλη να την υπονομεύεις και να την υποθάλπεις στο μέσο μαζικής ενημέρωσης που βγαινεις ειναι σωστό? Δεν βλέπετε οτι τα Αθλητικά Νέα στηρίζουν καθημερινα τον Ρούλη? Δεν βλεπετε πως επιτελους για σας υπάρχει μια φωνη με την μορφη της εφημεριδας και του σταθμού της που ελειπαν 32 χρονια από την ομάδα σας?

Μια ζωή στην μετριότητα θα ειστε.Μια ζωή θα χωριζεστε σε φατριές και σε παιδιά και αποπαίδια ...Και στην τελική ποιο ηταν το μεγάλο έγκλημα του Λάμπρου μπρε? Οτι διαφώνησε με τον Super35 ?Τόσο αντι αρειανίδικη ηταν αυτή του η πράξη που δικαιολογεί πόλεμο εναντίον του? αχαχαχαχαχαχα



Μετά απο αυτην την αναμενόμενη κόντρα Λάμπου Σκόρδα και Super35 προβλέπω, ο μικρός αυτός οίκος ανοχής να μετατρέπεται σε μπουρδέλο πολυτελειας.Η εφημερίδα του Λαμπρου Σκόρδα θα αποκλειστεί ειδησεογραφικά από την ΠΑΕ τους και καθώς πλησιάζει και η μεταγραφική περίοδος προβλέπω όλες οι ειδήσεις να πηγαίνουν στον Πετρουλάκη μιας και αποδειγμένα ο Super35 δεν θα κολώσει να συμμαχήσει με τον πάλαι ποτέ διάολό του (Νικο Πετρουλάκη) για να εκδικηθεί τον Λάμπρο Σκόρδα που τόλμησα να σηκώσει ανάστημα.

Επισης ειναι αναμενόμενο ότι κάθε φορά που, ακόμα και έμμεσα, θα κρίνονται οι διοικητικές επιλογές του Λαμπρούκο Πόρδα, τα λάθη του, οι πράξεις ή οι παραλείψεις του που έβλαψαν τον Ρούλη την περίοδο που αυτός τον διοικούσε, ο Πόρδας θα επιχειρεί με ανάλογες απέλπιδες προσπάθειες να αναστρέψει το κλίμα.

Υ.Γ 1 : Καλα ρε Σαουρίδη οταν οι άλλοι ηθελαν να πάρει δρόμο ο Σκορδας εσύ δεν ήσουν που έλεγες πως ο Πόρδας ήταν αυτός που είχε βάλει το κεφάλι του στον ντουρβά και είχε υποθηκεύσει την περιουσία του για να μπείτε στο άρθρο 44 και οτι αν κάνετε χρεη χωρις να αποπληρώθει το άρθρο 44 θα χάσει την περιουσία του ο Πόρδας?

Τελικά τι ισχύει ρε γαμώτο .Πάλι μπερδεύτικα.


Η ουσία πάντως ειναι μια:

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ
,ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.



Lipton4

7 σχόλια:

  1. απλώς αηδιαστικοί...!!!... σιχαμένη φάρα και ντροπή των οπαδών...

    Πάντως το να μιλάει ο... Σκόρδας για προπαγάνδα είναι σαν έρχετε η συντέλεια του κόσμου...μήπως τελικά η Μάγια είχαν δικιο..;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο πρώτος εφαρμόσας τις διδαχές του Bernays παραπονείται τώρα που στρέφεται εναντίον του. Ο γνωστός κομπλεξικός σκορδας που χρειάζεται επειγόντως ψυχανάλυση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. re admin!!!!!
    ti asxoleisai me tous pou8enades ka8e 3eis k ligo??
    eleos...
    as tous na dialu8oun me thn ushxia tous!!!!
    astous...mhn tous xupnas....
    giati ama tous xupnhseis.....
    8a mas ta.....
    xereis..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lipton πόλεμο άνοιξε η μια πλευρά. Ο Σούπερ3 δυστυχώς. Αντί να αγνοήσει ο ένας τον άλλον , ο Σούπερ άνοιξε πολέμο μέσα από την συχνότητα του Αρης ΦΜ. Μεγάλο λάθος για μένα.Και ειδικά χρησιμοποιόντας τον επίσημο σταθμό. Δίνουν ειδήσεις στον μουστάκια που έχει κάνει μεγάλο κακό και έχουν αποκλείσει τα Αθλητικά Νέα. Σε αυτό το θέμα ο σύνδεσμος είναι πολύ λάθος και με την στάση του δίνει πατήματα στους εχθρούς.Τεσπά αυτά δεν είναι πρωτόγνωρες καταστάσεις στον ΑΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα αθλητικά νέα έχουν σταθεί πολύ αξιοπρεπώς! Δεν κήρυξαν κανέναν πόλεμο...ίσα ίσα στην αρχή διαφήμιζαν κιόλας τον Άρης fm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διάβασε λίγο κάποιο από τα τελευταία... editorials του Σκόρδα φίλε μου, και θα καταλάβεις τι εννοώ όταν μιλάω για πόλεμο.
    Επίσης, δες το πρωτοσέλιδο των ΑΝ σήμερα. Ούτε μία αναφορά στα χθεσινά εγκαίνια.
    Θα μου πεις, λογικό είναι, αφού πρόκειται για ανταγωνιστικό σταθμό. Ε και μόνο η λέξη "ανταγωνιστικός" φτάνει, νομίζω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re gebbeliskoi oloklirh i zwh sas ena mats me ton arh, bre ligoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή