Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2009

Σ.Φ Π.Α.Ο.Κ ΑΡΝΑΙΑΣ

Αναδημοσιεύουμε με μεγάλη μας τιμή μια ανακοίνωση του Σ.Φ ΠΑΟΚ Αρναίας οι ''Βόρειοι'' .


ΣΦ ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΠΟΛΗ! ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ!

"10 ΑΠΟ ΤΟΥΣ 10.000 ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΕΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΞ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ!"

  1. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έπεσε 2 φορές στη Β' Εθνική?
  2. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που δεν μπόρεσε να πάρει πρωτάθλημα ούτε στη Β' Εθνική?
  3. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που από τύχη αγωνίζεται στη μεγάλη κατηγορία (γκολ στην τελευταία φάση του μεγάλου ντέρμπι του Χαϊδαρίου) και είναι θέμα χρόνου η επιστροφή της στη Β' Εθνική?
  4. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που έχει να πάρει τίτλο από τότε που βγήκαν οι λάσπες?
  5. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ο μόνος τίτλος στα 50 χρόνια της Α' Εθνικής είναι ένα κύπελλο? (Η Καστοριά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από αυτούς αφού και αυτή το έχει κατακτήσει μία φορά)
  6. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που ποτέ στην ιστορία της δεν έκανε sold out σε ένα τόσο μικρό γήπεδο όπως η σκουληκοφωλιά?
  7. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της πανηγύριζαν (σαν να πήραν το CHAMPIONS LEAGUE) όταν κέρδισαν το Χαϊδάρι και ανέβηκαν σαν τρίτοι στην Α΄Εθνική?
  8. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που τα περισσότερα από τα γραφεία των συνδέσμων της δεν ανοίγουν ποτέ αφού δεν υπάρχει κανείς να τα ανοίξει?
  9. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που κουμάντο κάνει ένας σύνδεσμος-επιχείρηση που τα περισσότερα από τα χρήματά του τα ξοδεύει για την αγορά σπρέι και λαδομπογιάς?
  10. Υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε με μία ομάδα που οι οπαδοί της έφαγαν ξύλο και έφυγαν όχι απλά από το ίδιο της το σπίτι αλλά και μέσα από το ίδιο τους το δωμάτιο, όταν ο ΛΑΟΣ του ΠΑΟΚ μπήκε και έκανε κερκίδα μέσα στη Θύρα 3 της σκουληκοφωλιάς?

ΑΔΕΡΦΕ ΠΑΟΚΤΣΗ!

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΙ 3 ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ Π.Ο.Κ. (όπως και αντίπαλος της Αθήνας, φυσικά, είναι μόνο ο ΠΑΟΚ!!!) Μην ασχολείσαι με τους πρωταθλητές της προπαγάνδας! Μην ασχολείσαι με τους ανύπαρκτους! Ασχολείσου μαζί τους μόνο στα 90 λεπτά του αγώνα, όπως κάνεις και με όλες τις ομαδούλες της σειράς. Φώναξε το σύνθημα που φωνάζεις με τον Ιωνικό, το Αιγάλεω και τον Ατρόμητο και όλες τις ομαδούλες - ασανσέρ που ανεβοκατεβαίνουν κατηγορίες!

ΕΚΕΙ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Β’ΕΘΝΙΚΗ!!! ΜΟΝΟ ΓΙΑ 90 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.



Υ.Γ.1. Πάντα πιστεύαμε (και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα την δεκαετία του ’80) ότι ο κόσμος της γριάς είναι ίδιος, αν όχι και περισσότερος, από τον κόσμο του ερπετού. Αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε, φανταστείτε κάτι απλό. Σκεφτείτε λοιπόν τη γριά με έδρα τη σκουληκοφωλιά και το ερπετό με έδρα το Καυταντζόγλειο. Εκεί πραγματικά θα φαινόταν η τεράστια γύμνια τους και όχι στο κλουβί της σκουλικοφωλιάς που ούτε και αυτό δεν γέμισαν ποτέ στην ιστορία τους!!! Το 90% της Μακεδονίας είναι ΠΑΟΚ! Το υπόλοιπο 10% μοιράζονται οι υπολοιπες ομαδούλες! Όλοι μαζί να μαζευτούνε, δεν φτάνουν ούτε τα ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ του ΠΑΟΚ!!!

Υ.Γ.2. Πάντως στον σύνδεσμο-επιχείρηση με σήμα το συμπαθές τετράποδο, οφείλουμε να βγάλουμε το καπέλο για την οργάνωση του! Μιλάμε για πραγματικούς πρωταθλητές της προπαγάνδας! Το φαινόμενο 2-3 άτομα να βάζουν και να μαζεύουν τα πανό της σκουληκοφωλιάς (από όλα τα μέρη της Ελλάδας) ίσως να υπάρχει και σε άλλες ομάδες (κυρίως μικρότερων κατηγοριών και ερασιτεχνικών σωματείων). Το φαινόμενο όμως της ίδρυσης συνδέσμων με μονοψήφιο αριθμό μελών (ή και με μέλη μετρημένα στα δάχτυλα ακόμη και του ενός χεριού) είναι πραγματικά παγκόσμιο φαινόμενο !!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΙΜΗ Σ.Φ.ΠΑΟΚ ΑΡΝΑΙΑΣ "ΒΟΡΕΙΟΙ"

11 σχόλια:

  1. λαμπριακο λαμπριακο
    μες τη τουμπα θα σ'ανοιξουμε το λακκο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo re magkes!TELOS!!Min asxoleiste allo mazi tous!!!YPARXOUN GIATI TOUS AFINOUME!!!PAOK AGINST ALL!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. etsi bravo,vgale xoli me Arianara...MONO me mas 8a asxoleisai mia zoi,eisai anuparktos gia tin Athina,oso pio nwris to pareis xabari,toso kalutera gia sena.Poso 3ulo exeis faei apo Arianous re pousti mou gia na sxoleisai mono me tin parti mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΡΟΥΛΑΚΟ,2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΣΟΥ ΔΩΣΑΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ,ΛΟΓΟ ΟΤΟ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΗΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΞΥΛΟ,ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΥΛΟΦΟΡΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ(ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟ ΜΠΑΜΠΑ, ΜΗ ΓΙΕΛΙΕΣΕ)ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΑΣΚΟΛ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ.ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ΝΑ ΤΟΝ *ΠΑΡΕΙΣ*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eσφιξαν οι κωλοι, εσφιξαν οι κωλοι
    ΠΑΟΚΑΡΑ γαμησε τον ρουλη τον καριολη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην τα λιώσετε γιατί θα αφήσετε μία γλίτσα...Απλώς εξαφανίστε τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γαμω τη βρωμα σας.

    παλιοπουσταρια κωλοτουρκοι.

    γυφτοι του κερατα.

    σιχαματα της κοινωνιας,.

    ουστ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. eisaste flwroi kai auto to kseroume oloi. arh diplo mes ton kataulismo. anyparktoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. mia zwi sto treximo iste k eseis kotopoula me kranoi.. propaganda k tipota allo. x to mats

    ΑπάντησηΔιαγραφή