Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Οι συμπολίτες ζουν

με ... "τη ζωή των άλλων"!!!!
Ζουν στη σκιά της μεγάλης ομαδας, του ΠΑΟΚ.

Κάντε ρε συμπαθητικές κιτρινες λεμονιές ό,τι γουστάρετε, βαρεθήκαμε να τα ακούμε μόνιμα είτε σενάρια συνομωσίας με μόνιμα θύματα εσας είτε τις απειλές σας..."θα, θα, θα.... θα'' είστε όλο.Θα μας κλάσετε τα αρχίδια μπρε .



Και η πλακα είναι ότι όσο σας πιάνει η μανία καταδίωξης και εξόντωσης της μεγάλης ομαδας της πόλης τόσο σας πάνε όλα στραβά.
Να δείτε που άμα πάψετε να ασχολείστε με τη μεγάλη ομαδα της πόλης θα σας πάνε σίγουρα καλύτερα τα πράγματα.


Μετά τα σενάρια για την προβλεπομενη διαιτητική σφαγή, τις απειλές του διαιτητή για το μαγαζί του, τη ζωή του και την οικογένειά του (αρειανίδίστικα προληπτικά μέτρα) τα ανύπαρκτα πεναλτι (είναι δυνατόν να σφυρίζεται ένα αυστηρό πεντακάθαρο πέναλτι;) και την ατιμωρησία του ΠΑΟΚ (είναι δυνατόν να φέρονται έτσι;), μετά το πανό (είναι δυνατόν να έιναι τόσο χυδαίοι;)... τώρα φιλοσοφία και κυριλέ σκέψη με μια ματιά της ζωής γεμάτη μελαγχολία και ματαιότητα....τσ τσ τσ τσ τσ (τι είν' ο κόσμος, τι ειν' η ζωή, ποιος είν' ο προορισμός μας;)

Ηταν 2 εβδομάδες γεμάτες με σεναρια συνομωσίας και προβλεπόμενης διαιτητικής αδικίας, απειλές και εκβιασμούς... Σήμερα όμως που πια κατάλαβαν ότι δεν περνά πια αυτό το παραμύθι ούτε στα αυτιστικά φυτά της Παπαναστασίου το ρίξαν στο πανό.

Χα χα χα χα έχετε πολύ γέλιο γαμώ την τρέλα μου γαμώ
Ο άρούλης ο αδικημένος, κυνηγημένος, κατατρεγμενος... "δεν έχει νόημα πια, γιατί να ασχολούμαστε με αυτούς..."


Υ.Γ: Όσο για τη ρεβάνς κάντε ό,τι θέλετε, αφεθείτε και λειτουργήστε όπως ορίζουν οι βιασμένες ψυχές σας, το πληγωμένο σας εγώ και ο ξεσχισμένος σας κώλος.

Υ.Γ 2: Χάρηκα τις δηλώσεις ¨Εκτωρ Ραούλ Κούπερ και Τόνι Κάλβο που ξεμπρόστιασαν την άθλια κομπλεξική, αριεανίδικη προπαγάνδα. Μπράβο και στους δυο που μπορούν να δουν την πραγματικότητα κατάμουτρα.

Υ.Γ 3 :Τι γινετε τελικά με αυτον τον Κόντη?ΠΑΟΚτσης ειναι η Βάζελος? Σε όλες τις σήμερινές εφημερίδες έγραφε τις δηλώσεις του Κόντη σε ΠΑΟΚτσήδες που του την έπεσαν το πρωί της Κυριακής όταν πήγε στην Τούμπα για τα μέτρα ασφαλείας:

"Ρε παιδιά εγώ είμαι Παναθηναϊκός και μετά ΠΑΟΚ". Δεν το έγραψε μόνο μία.Kαι η Sportday και η Εξέδρα και τα Σπόρ του Βορρά. Και χεσμένος να ήταν όταν το είπε πάλι δεν λες τέτοιο πράγμα όταν με τον Α ή το Β τρόπο διοικείς και τρως ψωμί από μια ομάδα εδώ και 5 χρόνια.Ορίστε και το άρθρο,έτοιμο σκαναρισμένο.

14 σχόλια:

  1. ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝETE....................
    22.000 ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΟΝΙΟ.ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΑΣ....................
    ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΡΕ........................
    ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ .................................
    ΔΕΝ ΥΠΟΧΩΡΟΥΜΕ Π.Ο.Τ.Ε.....................Τ'ΑΚΟΥΤΕ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΗΡΕΜΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ 1-2 ΣΚΕΨΕΙΣ...ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟ-ΣΟΥΠΑ ΠΟΥ ΤΡΩΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ,ΚΥΡΙΩΣ,ΧΡΟΝΙΑ Σ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΚ@ΤΟΓΗΠΕΔΟ...

    1.ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΑ ΚΟΙΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΤΟ 3-0 ΠΡΟ ΤΡΙΕΤΙΑΣ...ΤΟΤΕ ΣΦΑΓΕΑΣ Ο ΣΤΑΥΡΙΔΗΣ,ΧΘΕΣ Ο ΚΑΛΟΠΟΥΛΟΣ...ΤΟΤΕ ΚΑΚΟΣ Ο κοτο-κωστακης,ΧΘΕΣ Ο ΡΟΜΠΕΡΖ...ΤΟΤΕ ΕΧΑΣΕ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΣΤΟ 0-0 Ο ΑΜΟΡΟΖΟ,ΧΘΕΣ ΕΙΧΕ ΔΟΚΑΡΙ Ο ΚΟΚΕ...ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΑΡΥ ΣΚΟΡ ΠΟΥ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ...ΒΕΒΑΙΑ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ:ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ Η ΣΑΠΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΟ ΤΗΣ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ,ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΧΑΝΕ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ...
    2.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΟΥΜΠΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΗ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ...ΦΤΑΣΑΜΕ ΝΑ ΧΑΝΟΥΜΕ 4-0 ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΚΛΑΣΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ,ΤΟ 4ο ΓΚΟΛ...

    3.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΤΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΝΟΡΧΗΣΤΡΩΜΕΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΩΣ ΣΕ Ο,ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ''ΣΚΥΨΙΜΟ'' ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ ΟΛΗ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ...
    ΑΥΤΟ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΟΥΜΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΝΑΕΙ,ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΚΑΨΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΓΑΓΓΡΑΙΝΑ ΠΟΥ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΣΟΥΝ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά, δακρύσαμε.
    Σε λίγο θα μας πείτε ότι το ΝΤΟΡΤΙ (Dancing) ήταν μια συνωμοσία του Μπάρακ Ο Μπάρμαν και του Πουτιν(γκα) του Βλαδήμιρου.
    Αφού έτσι θέλετε να πιστεύετε...ΝΑ (συνοδεύετε με την χαρακτηριστική κίνηση των χεριών).
    Ξαφνικά γίνατε και φιλόσοφοι με άγνωστες λέξεις στα κείμενα σας και λαϊκίστικες εκεί που πρέπει.
    Το ενδεχόμενο ν΄αλλάξετε νοοτροπία είναι δύσκολο γιατί το μόνο πρόβλημα σας είναι ο ΠΑΟΚ,
    γιατί αν είχατε την επιλογή να κερδίσετε τον ΠΑΟΚ 5-0(γέλια) και να πέσετε ξανά στη Β΄εθνική ή να κερδίσετε όλες τις ομάδες του ΠΟΚ θα προτιμούσατε το πρώτο.
    Για 2 βδομάδες ακούγαμε, διαβάζαμε, είδαμε τα πάντα.Από προκλητικές δηλώσεις (βλ. Λαμπριάκο) μέχρι να στείλουν οπτικό υλικό στην ΟΥΕΦΑ.
    Το κακό με την Πόλη μας είναι ότι δεν έχουμε πλατεία Κλαυθμώνος.
    Γι΄αυτό άντε, τα κουβαδάκια σας και σ΄άλλη παραλία εεε λάθος πλατεία.
    ΤΕΛΟΣ. Αρκετά ασχοληθήκαμε πάμε παρακάτω τώρα.
    Το Σάββατο έχουμε αγώνα με την αεκ. α! κοίτα σύμπτωση...κι αυτή έχει ένα κοινό νούμερο, 44.

    ΠΟΛΙΧΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕμαιΗΡΑΚΛΑΡΑ.Καλα σας κανουν οι παοκτσηδες.Συνεχεια κλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δειτε την πραγματικοτητα.Απο το κλαμα του σουπερ3 σας εφυγαν οι φιλαθλοι σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπαλα δεν παιζετε, συνεχεια κλαμα.Κλαψτε θα σαςτην φερουμε και εμεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να θυμάστε OΛΟΙ ότι δυνατός δεν είναι αυτός που είναι ψηλά με ύπουλο και ανέντιμο-αναξιοκρατικο (που...τικο) τρόπο, υποβοηθούμενος από παράγκες και κοράκια.
    Δυνατός είναι αυτός που σηκώνετε και παλεύει. Γι' αυτό είμαστε ΑΡΙΑΝΟΙ, γιατί π[αλεύουμε πάντα για το καλύτερο. Την καλύτερη κερκίδα, την καλύτερη διοικηση, τους καλύτερους παίκτες, τον καλύτερο προπονητη...Οι μπαογκτσιδες το μοναδικό καλύτερο που έχουν είναι η παράγκα τους....(το τίμημα είναι ότι θα στηθούν στα 4 όταν παίξουν εναντίον του γαύρου...και μάλιστα οικειοθελώς..καλή διασκέδαση γιουσουφακια!)

    Υ.Γ. θα νικήσουμε ακόμα και την ιερόδουλη τύχη που δεν μας θέλει καθόλου φέτος! Καλύτερη εμφάνιση από τους άπλυτους και παρόλα αυτά 2 δοκάρια,ανύπαρκτο πέναλτι, αμφισβητούμενο 2 πεμαλτι και το γκολ του μουσουλμάνοβιτσ μπήκε αφού η μπάλα πέρασε ανάμεσα από τα πόδια του Ρομπέρζ(σέντρα) και του Σηφάκη (σουτ). Σπάνια μπαίνει γκολ αφού η μπαλα περάσει κάτω από τα πόδια 2 παικτών της άμυνας...μιλαμε για τύχη όχι αστεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΣΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ

    O SUPER 3 ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΡΟΥΛΗΣ ΤΡΥΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ........ΠΑΟΚΙ Ο ΚΟΝΤΗΣ....ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΗΤΑΙ ΚΑΙ Η ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΒΙΤΟΛΟ...ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΟΥΛΗΔΕΣ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΒΑΛΕΙΣ rapidshare ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. O SOUPA 39 MAS PROEIDOPOIISE:THA MAS KLASEI TA ARXIDIA,TA MOUTZAXENTIN KAI ASPROMAYRA!!ANTE SKOULIKAKIA STIS TRYPES SAS,ASPONDYLOI!!!YPARXETE GIATI SAS AFINOUME!!!PAOK AGAINST ALL!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρούληδες υπάρχετε γιατί ασχολούνται -κακώς-μαζί σας τα Παόκια επάνω...για μας τους Παοκτσήδες της Αθήνας ο ρούλης προκαλεί μόνο γέλιο...όσο για τους οπαδούς σας,θυμάμαι το συγχωρεμένο τον παππού τον κωνσταντινίδη στη Βεραζέρου που μας έλεγε να μη σας πειράζουμε και να σας βοηθάμε όταν σας την έπεφταν οι Αθηναίοι...αντε πουθενάδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. H αστυνομία μάζεψε τρία δικά μας παιδα που χτύπησαν ένα λεοφωρείο του ΟΑΣΘ με οπαδούς του ΠΑΟΚ. Αυτό που με έκανε εντύπωση είναι ότι τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πάνω από 30 επιθέσεις εναντίων λεοφωρείων που είχαν αρειανούς και δεν έχουν πιάσει κανέναν.Ενώ τώρα μέσα σε τρεις ώρες τους μάζεψαν. :-?
    Για την Σουρωτή δεν το ξεχνάμε αυτό, παρόλες τις φωτογραφίες τα βίντεο κτλ δεν έχει πιαστεί κανένας
    Μόνο ένας αλλοδαπός από τον σύνδεσμο του κορδελιού που αφέθηκε ελεύθερος με εντολή άνωθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή