Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2009

ΚΛΑΨΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ


Βγάλανε γλώσσα επειδή εχασε ο ΠΑΟΚ απο την ΑΕΚ την οποία έχουν να κερδίσουν στο Χαριλάου καμιά 20ετία και που την έχουν κερδίσει στήν Αθήνα συνολικά...δύο φορές σε όλη τους την ιστορία.
Μιλάνε για...''πελάτες του ΠΟΚ'' αυτοί που στο κύπελλο δεν έχουν αποκλείσει ΠΟΤΕ ομάδα του ΠΟΚ σε διπλούς αγώνες. Αυτοί που είναι οι καλύτεροι πελάτες μας στην Τούμπα. Αυτοί που μόλις πριν λίγες αγωνιστικές τους ρίξαμε ντόρτια, και ενώ όλα τα ΜΜΕ Αθήνας-Θεσσαλονίκης έβγαζαν μια χαρά τη διαιτησία έσκουζαν για τον Καλόπουλο(που πήρε και την υψηλότερη βαθμολογία). Αυτοί, που μια ζωή τους πάμε πίπα κώλο σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Έ, άμα μια ζωή σε πάνε πίπα κώλο, εκτός απο ασύληπτα κομπλεξικός, αναζητάς δικαιολογίες για να καλύψεις την ανυπαρξία σου. Αποκτάς και μανία καταδίωξης, νομίζεις πως όλοι σε μισούν και σε κυνηγάνε.

Χανουν το δάσος οι αγαπητοί συμπαθητικοί συμπολίτες, βλέπουν το δέντρο που στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι και πολύ μικρό, αναλώνονται με τη διαιτησία χωρίς να βλέπουν τα προβλήματά τους τρώγοντας αυτό που τους σερβίρει η διοίκηση και ο Super35.
Όλοι, μα όλοι στη διοίκηση και την ομάδα πιστεύουν ότι δεν μπορουν να κερδισουν επειδή φταιει η διαιτησία,το ίδιο και όλοι μα όλοι στου Super35 τον καφενέ..
Ειναι ικανοί μέχρι και τον Κούπερ να πείσουν ότι χάνουν λόγω διαιτησίας.Οι παίκτες το έχουν πιστέψει και ξέρουν ότι είναι το άλλοθί τους για ότι κακό συμβαίνει στον Αρούλη.

Ρε το φουκαρά τον Αρούλη, 12 αγωνιστική, 3 νίκες, 8η θέση,7 αγωνιστικές διχως νικη,4 βαθμούς πάνω απο την ζώνη του υποβιβασμού με το ''καλύτερο ρόστερ όλων των εποχών'' και ''τον καλύτερο προπονητή που πέρασε ποτέ απο την Ελλάδα''.
Ρε τους καημένους ΚΑΙ μιλάνε ΑΚΟΜΑ για διαιτησία.




Εν τω μεταξύ ο Έκτορ Ραούλ Νέβερ Κούπεν μετά το πέρας του αγώνα Ρούλης-Πανιώνιος στις δηλώσεις του ειπε μεταξύ άλλων :
Στο ποδοσφαιρικό κομμάτι θα πρέπει να βελτιωθούμε αλλά ως συμπεριφορά θα πρέπει να τους συγχαρώ. Τα νεύρα που έχω προκαλούνται γιατί παρά την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου όπου για 20' αγωνιστήκαμε με 10 παίκτες και εκεί που μπορείς να πιστέψεις ότι έχει τελειώσει το παιχνίδι, αν και τελειώνει όταν σφυρίξει ο διαιτητής, και σου στερεί έναν μεγάλο θρίαμβο. Σε ένα παιχνίδι που έχει προηγηθεί υπερπροσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου απέναντι σε μια ομάδα που είναι πάνω από μας στην βαθμολογία.

O ''καλύτερος προπονητής που πέρασε απο την Ελλάδα'' εκτός από το να αναπολεί ήδη τον πάγκο της Εθνικής Γεωργίας έχει καταλάβει από μόνος του το μέγεθος της ομάδας που ο ιδιος προπονεί.Θεωρεί θριαμβο το να νικήσεις τον Πανιώνιο στην έδρα σου.


Πάντως αγαπητοί αναγνώστες υπάρχουν και ευχάριστα νέα για τους αγαπητούς μας φίλους τους αρειανούς.
Το γνωστό site ''pathfider '' τονίζει πως υπάρχει ζωή στον Άρη,τονώντας έτσι το πεσμένο φρόνιμα των οπαδών του.
Μπορεί να αποδειχθεί ότι αποτελεί την ανακάλυψη του αιώνα. Επιστήμονες της NASA ανακάλυψαν τις πιο πειστικές μέχρι σήμερα ενδείξεις ότι υπάρχει ζωή στον Άρη υπό την μορφή μικροοργανισμών (βακτηρίων). Όπως δήλωσαν, η ενδελεχής μικροσκοπική εξέταση αποκάλυψε δομές με μορφή σκουληκιού, σε έναν μετεωρίτη από τον Άρη που έπεσε στη Γη πριν περίπου 13.000 χρόνια.Σύμφωνα με τους επιστήμονες, οι δομές αυτές είναι σχεδόν σίγουρα απολιθωμένα βακτήρια
http://news.pathfinder.gr/scitech/596204.html
Και επειδή το blog μας ,ΠΑΝΤΑ αναφέρει στοιχεία και δεν αφήνει τίποτα να περάσει έτσι σας δείχνουμε και την εικόνα του απολιθώματος στην οποία φαίνονται πεντακάθαρα τα σκουλήκια.


ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ


ΜΙΑ ΖΩΗ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.

ΚΛΑΨΤΕ ΚΛΑΨΤΕ ΚΛΑΨΤΕ .

ΠΑΛΙ ΚΛΑΡΙΝΟ






Υ.Γ :Την αλλη αγωνιστικη οι Αρειανοί για να δουν την ομάδα τους στην βαθμολογία θα περιμενουν την δευτερη καρτελα.

Υ.Γ 1 : Λαέ του Άρη μην σκύβεις το κεφάλι.Ολοι στους δρόμους.



Lipton4

30 σχόλια:

  1. ΡΕ KΩΛΟΚΟΥΡΚΕ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ ΣΦΑΓΗ ΣΗΜΕΡΑ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ!!!ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΦΑΓΕΣ!!!,
    ΕΛΕΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΧΑΜΕΝΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΡΩΜΟΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ ΤΟΥΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ η λειβαδιά πήρε 0-2 μέσα στην κομοτηνή ρε σκώληκα
    1 βάθμο έχει ο άνθρακας και αυτός με εσάς
    αχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να ψοφησεις ρε πουτανα ελλαδα στο μουντιαλ.Να ψοφησεις.
    5 γκολ να τρως απο καθε ομαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτή την στιγμή ο ΑΡΗΣ ποδόσφαιρο δεν μπορεί να παίξει ποδόσφαιρο για δεν τον αφήνουν. Ο κόσμος του ΑΡΗ δεν αντέχει να βλέπει άλλο την ομάδα να σφάζεται κάθε Κυριακή και να μην μπορεί να αντιδράσει. Είμαι αντίθετος με αντιδράσεις όπως ξύλο, μπινελίκια, απειλές κτλ...
    Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε την ομάδα να πατιέται κάτω και να βγαίνουν οι "καθηγητές" και τα δημοσιογραφικά λαμόγια και να μας βγάζουν τρελούς. Δεν αντέχουμε να βλέπουμε άλλο κολλημένους και αλλοτριωμένους οπαδούς που το μόνο που τους διακατέχει είναι το μικροαστικό και σιχαμένο αντανακλαστικό του τί θα κάνει η σάπια ομαδούλα τους και τπτ άλλο. Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε λογικές του "μακριά απ'τον κώλο μας κι ότι θέλει ας γίνει" και να νοιώθουμε τόσο μόνοι περιτριγυρισμένοι από μια σαπίλα που στάζει πάνω μας.

    Δεν αντέχουμε άλλο να βλέπουμε τον Κούπερ στον πάγκο μας και όλοι οι άλλοι να βλέπουν τον Αλέφαντο.

    Δεν αντέχουμε άλλο να μπαίνουμε και να παίζουμε σε γήπεδα που χτυπάνε παίκτες μας στην αρχή του παιχνιδιού και σε άλλα που υπάρχουν πανό που βρίζουν τις οικογένειες τους.

    Δεν είμαστε ανήμποροι να αντιδράσουμε, δεν φταίμε εμείς, είναι απλά αδύνατο. Κι όμως μπορούμε να κάνουμε κάτι που θα μείνει στην ιστορία, που θα κάνει κάθε Αρειανό να κυκλοφορεί με το κεφάλι ψηλά. Η αξιοπρέπεια η δική μας και του συλλόγου είναι το μοναδικό όπλο που έχουμε. Είμαστε η μοναδική ομάδα στην Α' Εθνική που έχει αξιοπρέπεια.

    ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΗ Δ', ΕΜΕΙΣ ΠΑΛΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ

    ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜΑ ΚΑΤΣΕΙΣ Κ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΠΟΣΑ ΜΑΤΣ ΛΟΓΩ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΕΝΝΟΩ ΕΜΦΑΝΙΣΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Κ ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΛΕΩ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΒΑΣΙΛΗ .ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ,ΚΑΛΑ; ΑΣΕ ΜΑΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ.Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ; ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΩΡΑ; ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΣ Κ ΑΥΤΗ ΑΛΛΑ ΠΑΙΞΕ ΕΣΥ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ Κ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ.ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΝΑ ΣΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ.ΣΕ ΒΛΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΕΤΣΙ ΣΚΟΡΠΟΧΩΡΙ ΠΑΤΑΕΙ ΠΑΝΩ ΣΑΥΤΟ Κ ΣΕ ΔΙΑΛΥΕΙ.ΑΙΝΤΕ ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ SUPER3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εσείς βρωμοπαόκια είστε πια άξιοι της μοίρας σας. Όταν σας πηγαίναν πίπα με τις σφυρίχτρες κλαίγατε αλλά τώρα που σφυράνε καλά τον ΠΑΟΚ (γιατί δεν τον φοβούνται) κοροϊδεύετε τον ΆΡΗ που του έχουν αφαιρέσει ένα σωρό βαθμούς. Και η αδικία δεν σταμάτει. Ακόμα και στις νίκες μας είχαμε εναντίον διαιτησία. Αλλά ο τροχός γυρίζει. Η κατραπακιά θα πέσει και σε σας. Άραγε τότε θα την θυμάστε αυτή την ανάρτηση; Όταν θα σας πνίγει το δίκαιο; Εμείς ή εσείς βγάλατε το στατιστικό οτι ο ΠΑΟΚ έχει 10 χρόνια να πάρει πέναλτυ πρόπερσι; Και γκρίιιιινια οτι δεν σας δίνουν πέναλτυ με τίποτα... Τότε πονούσε η διαιτησία; Έτσι κάνετε... πάντα θα ξεχνάτε. Ακόμα και τα σικέ play off που η ομάδα σας από 2η πήγε 4η στην προηγούμενη σαιζόν. Τώρα... βαράνε τον ΆΡΗ. Μακριά από τον κώλο μας και ας είναι και 3 μέτρα. Αντί να θέλεις ισονομία και να αλλάξει αυτό το άτιμο και αδικο πρωτάθλημα για να αναδείξει και πραγματικά αξιόλογες ομάδες, κάθεσαι και χλευάζεις τον συμπολίτη σου. Τον γειτονά σου, που περνάει αυτό που ζούσες εσύ επί χρόνια... Btw ... για μέτρα, πόσα πέναλτυ έχει πάρει ο ΆΡΗΣ φέτος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δεν ξέρω πείτε με περίεργο αλλά ..οι ΑΡΧΕΣ στις οποίες βασίστηκε η γέννηση αυτού του συλόγου

    ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΣ.....

    και οσοι ζητατε άλλα ..κόψτε το και μην μας γυρνατε τα μυαλα...γιατι δεν μας έχουν φτασει στα ορια μονο οι διαιτητες.....Η ΛΕΞΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ

    ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε αριανοι αν νομιζετε οτι αδικηθηκατε σε 3 ματς και αυτα με ξανθη,καβαλα και χθες επειδη σας φοβουνται ειστε μπουφοι.μπορω να σασ βρω 3 ματς που αδικηθηκε και ο βαζελος φετος.τι σημ αινει αυτο οτι ειναι αδικημενος?οσο για το μεταξυ μας ματσακι το πεναλτυ ειναι γελοιο αλλα γι αυτο να κατηγορησετε το νετο.με το γραμμα του νομου ειναι πεναλτυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tα παιδια που κλαιγαν στην κερκιδα δεν τα σκεφτεσαι κυριε κωνσταντινεα;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν μίλησα για το μεταξύ μας ματς αγαπητέ. Αν ήταν ή δεν ήταν πέναλτυ δεν έχει μεγάλη σημασία γιατί ακόμα και αν δεν ήταν, μετά βάλατε άλλα 3 γκολ που ήταν καθαρά και συνεπώς δεν μιλάμε για αλοίωση αποτελέσματος.

    Όχι, μιλάω για αλοίωση αποτελέσματος. Όπως το 1-1 με τον Πανιόνιο, το 0-0 με την καβάλα, το 2-1 με τον Παναθηναϊκό... τέτοια παιχνίδια σου λέω. Κατεστημένο είναι να λές "μην περιμένεις να πάρεις πέναλτυ με τον Παναθηναϊκό στο 83 στο ΟΑΚΑ". Γιατί; Ήταν πέναλτυ και αλοίωσε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού και την βαθμολογική κατάσταση. Στο offsides του πανιωνίου δηλαδή τι λέει το κατεστημένο; "Μην περιμένεις να σου δώσουν offside στο 93 στο Χαριλάου όταν παίζεις με τον Πανιόνιο"; Έλεος πια. Μας βαράνε και μας αρέσει; Όχι. Ποτέ δεν μου άρεσε. Ούτε όταν το έκαναν στον ΠΑΟΚ ούτε τώρα που το κάνουν στον ΆΡΗ.

    Και ξεχώρησέ το στο μιαλό σου. Άλλο δεν σφυρίζω ένα φάουλ, και άλλο αλλοιώνω το αποτέλεσμα. Btw, αν δεν μετρούσε το goal του ΚΟΚΕ ήταν σίγουρα Πέναλτυ από χέρι. Ο παίκτης του πανιονίου δεν ήταν ακίνητος, απλά πήγαινε προς τα πίσω και έπεσε πάνω στον ακίνητο Γκιάρο και είδε οτι δεν έφτανε την μπάλα και γι' αυτό έπεσε σαν κεφτές... αν τον δεις, σαν κεφτές πέφτει... δεν την έφτανε ούτε σε 10 χρόνια την μπάλα...

    Κοροϊδία... ντροπή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.paok-fm.gr

    Άντε γαμώ τους συμπολίτες, με δικό μας ράδιο σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι αρειανοί πρέπει να είστε μαζόχες για να μπαίνετε και να postάρετε κι όλας(!!!) σε τούτο το μπλογκ...Ανεξήγητα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΣΤΟΝ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ ΣΚΩΛΗΚΑ ΚΑΙ ΕΡΠΕΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΝΑ ΤΡΩΕΙ 5 ΓΚΟΛ Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙ. ΕΜ ΒΕΒΑΙΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΠΑΔΟ ΟΜΑΔΑΣ ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ. ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΟΑΡΓΕΝΤΙΝΟΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΜΠΟΥΡΔΕΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΑΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΜΠΡΟΣ ΛΑΕ ΜΗ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ BULBA KAI ΠΑΛΙ!ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!ΜΕ ΤΟ ΚΛΑΡΙΝΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΖΟΥΡΝΑ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΗ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΙΔΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΕΛΠΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο ΛΑΟΣ του ΑΡΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ οτί δε ξενερώνει απο τίποτα....η αγάπη που έχουμε για το σύλλογο είναι μεγαλύτερη απο όσο φανταζόμασταν και εμείς οι ίδιοι....όποιος ζητά να μεταλλαχθεί ο ΑΡΗΣ σε ομάδα σαν αυτές που βρίζουμε είναι βαθιά νυχτωμένος......αλλάξτε ομάδα καλύτερα ή ακόμα ας ακολουθήσει το παράδειγμα της οσφυοκάμπτουσας ξεδιάντροπης ομάδας της κλεάνθους.........ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.....ΟΣΟ ΜΑΣ ΠΛΗΓΩΝΕΤΕ ΤΟΣΟ ΜΑΣ ΠΩΡΩΝΕΤΕ........ΨΑΞΤΕ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΟΠΑΔΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ............
    Υ.Γ. Τρέλλα δε μας πούλησε ποτέ κανείς..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνω φίλε tselekis3
    Πως θα παρουμε βαθμους και θα μας παιξουν εστω 50-50?
    ΤΙ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΝ Υπάρχει λύση φίλε....τουλάχιστον έτσι όπως πιστεύεις...ΔΕΝ είναι λύση ο τραμπουκισμός.....ΔΕΝ είναι λύση οι καφρίλες εντός και εκτός γηπέδου....ΔΕΝ είναι έντιμο να ζητάμε να μεταλλαχθεί ο πολυαγαπημένος μας ΑΡΗΣ σε αυτό που λοιδορούμε......Να είσαι σίγουρος όμως ότι το ποτάμι της ΛΕΣΧΗΣ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ όσο μεγαλώνει και θεριεύει....άλλο τόσο θα φοβούνται και τον ΑΡΗ μας.....
    Υ.Γ. Σκέψου πόσο πολύ μας υπολογίζουν και μας φοβούνται που μας σφάζουν συστηματικά και μας αδικούν ακόμα και μέσα στην έδρα μας.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Για γέλια είστε ρε σκουλήκια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. sou gamao ti mana poutanas gie mounovgalma kolotourke

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Όταν αποκτήσουμε ΔΙΟΙΚΗΣΗ, τότε θα μας σεβαστεί και η διαιτήσια. Όσο διοικούν τα κακόμοιρα ανθρωπάκια που η τύχη τα έφερε στην κεφαλή του ΑΡΗ, θα ψάχνουμε για συνομωσίες για να εξηγήσουμε την ανυπαρξία μας. Πάρτε το χαμπάρι και η σημερινή διοίκηση και η προηγούμενη έγιναν κάτι μέσα από τον ΑΡΗ. Πριν ήταν παγκοσμίως άγνωστοι. Μόνο όταν αναλάβει κάποιος που η δημόσια ζωή του να μην αρχίζει και τελειώνει στον ΑΡΗ, θα μπορέσουμε να πετύχουμε στόχους.

    Κανείς δεν συνωμοτεί εναντίον μας στην καλύτερη γελάνε μαζί μας και στη χειρότερη αδιαφορούν. Απλά όταν η διοίκηση σου είναι αδύναμη χωρίς προσβάσεις και γνωριμίες, χωρίς τσαμπουκά και αποφασιστικότητα, θα είσαι πάντα το θύμα των "ανθρώπινων" λαθών. Γιατί να προσέξει ο διαιτητής στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ αφού και λάθος να κάνει δεν θα τον πειράξει κανείς.

    Η Λέσχη είναι ωραία σαν ιδέα και ίσως εφαρμόσιμη στην Αγγλία και στην Ισπανία. Εδώ όμως είναι Ελλάδα και το πρωτάθλημα το παίρνει ο Κόκκαλης και ο Μελισσανίδης. Δεν ζητάω μία Διοίκηση βρώμικη που να στήνει αγώνες και να χρηματίζει διαιτητές, ζητάω μία Διοίκηση που να τη σέβονται τα κέντρα αποφάσεων έτσι ώστε να μας αντιμετωπίζει η διαιτήσια σύμφωνα με το μέγεθος και την ιστορία μας. Γιατί αυτή τη στιγμή ο Εργοτέλης των 1000 εισιτηρίων και η Καβάλα έχουν πολύ καλύτερη αντιμετώπιση από εμάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μου φαινεται οτι φασκεις και αντιφασκεις pap_petros.Για δες ξανα αυτα που εγραψες

    Πως γινεται να μην μας κυνηγαει κανεις και απο την αλλη να βαζεις σε εισαγωγικα τα ανθρωπινα λαθη και να λες ακριβως το αντιθετο;εκτος αν δεν ξερω ελληνικα.
    οχι οτι διαφωνω παντου με αυτα που λες για τη διοικηση


    badspy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε φίλε badspy εννοώ ότι ο ίδιος διαιτήτης μέσα στο Καραϊσκάκη δεν άφηνε με τίποτα τον Πανιώνιο να βάλει γκολ στις καθυστερήσεις. Θα το ακύρωνε ακόμα και αν δεν είχε δει το offside. Να μη σου πω ότι δεν θα τους άφηνε καν να εκδηλώσουν επιθέσεις στο τέλος, στην ανάγκη θα έπαιζε άμυνα κι ο ίδιος για να βοηθησει τη "μεγάλη" ομάδα του Πειραιά. Σε μας ο καθένας κάνει ότι καταλαβαίνει, σφυρίζει ότι του έρθει. Με άλλα λόγια οι ελληνες διαιτητές είναι ανίκανοι, απλά όταν παίζουν ομάδες του ΠΟΚ "φροντίζουν" όλα τα λάθη να είναι υπέρ τους. Σε αγώνες όπως ο προχθεσινός αφήνουν τον εαυτό τους ελεύθερο και τον κάνουν μπουρδέλο.

    Ο έλληνας διαιτητής, προερχόμενος από ένα εντελώς αναξιοκρατικό σύστημα επιλογής και αξιολόγησης, και να θέλει να σφυρίξει σωστά δεν μπορεί. Έχοντας επίγνωση της ανικανότητας του, φροντίζει να δίνει σφυρίγματα εκεί που νομίζει ότι βρίσκεται η δύναμη και η εξουσία, για να κρατήσει τη θέση του. Στους υπόλοιπους αγώνες, όπου δεν έχει κάποια κατεύθυνση, απλά δείχει πόσο άσχετος είναι, αλλά δεν τον νοιάζει γιατί ξέρει ότι η εξέλιξη του εξαρτάται από τα σφυρίγματα που θα δώσει όταν πρέπει εκεί που πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. paok pantoy.oi mizeroi den exoyn diko toys radio efhmerides site ti kanoyn edw mesa ektos kai an kata ba8os toys pona toso poly pou den yparxoyn poia?telika posa diarkeias exoyn akoma na ma8o????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. gia koita pws gurnaei o troxos tourke....aima dakrua kai idrwtas meta tin kuriakatiki kseftila sas!i8eles kai prwta8lima eleeine opade!treme twra giati sta play off alles duo fores 8a se ksekoliasw!pote dn 8a pareis prwta8lima tourke!spaw plaka me tin klapsa sou!vgale kai alles anakoinwseis!xaxaxaxaxa anuparkte

    ΑπάντησηΔιαγραφή