Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009

KΛΑΨΤΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ






ΠΑΡΤΕ ΤΗΝ 4ΑΡΑ ΠΑΡΑΜΑΣΧΑΛΑ ΤΩΡΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΚΙΤΡΙΝΙΑΡΙΚΕΣ ΛΕΜΟΝΙΕΣ Κ ΚΑΛΟ ΣΑΣ ΥΠΝΟ!

ΕΤΣΙ ΠΗΔΑΝΕ ΣΤΟΝ ΝΑΟ...

O Θ Ω Μ Α Ν Ι Κ Α !!

(Μπουκωμένα Σκουλίκια)

24 σχόλια:

  1. 4 kai htan kai liga......tha mporouse na to valei kai o nasouti.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο λυγμος φμ βαλανε το Don't Cry των Guns n Roses

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. η γνωστη ιστορια συνεχιζετε ετσι κυριε λαμπριακο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΩ,ΟΧΙ ΝΑ ΒΙΑΖΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΕΡΠΕΤΑ...
    ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΑΝΤΕΛΙΝΟ ΤΟ ΣΚΟΥΛΙΚΗ ΝΑ Γ@Μ@Σ ΚΑΙ ΓΩ ΝΑ ΧΥΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λαμπριακο σφιχτοκολη τωρα σε ανοιξαμε για τα καλα. 35 ποντους μηκος και 4 παχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί του τούρκου ο κώλος είναι μόνος?


    Και έχουμε και λέμε του τούρκου ο κώλος είναι μόνος, γιατί έχει μάθει και κάνει πίπες σε τεροβίτσες και γκαγκάτσηδες, γιατί αυτός ο κώλος είναι πολύ ίδιος με τον ερυθρόλευκο κώλο του ομοφυλόφιλου νέου.
    "Σιγά μην κλάψω σιγά μην φοβηθώ" αυτό που έγινε χτες δεν υπάρχει, δεν γίνεται, κανένας δεν πίστευε οτι ο λαστιχάς θα ήταν τόσο ορκισμένος χτες. Νομίζω οτι δεν έχει νόημα ουτε να ασχοληθούμε με ¨αμφισβητούμενες¨ φάσεις, ούτε με αγωνιστική εικόνα, ούτε με συστήματα απλά δεν έχει νόημα να ασχοληθούμε με το συγκεκριμένο ματς. Μην πέσουμε στην λούμπα ήταν ΣΦΑΓΗ μας έσφαξε το κοράκι, ΤΕΛΟΣ.
    Προχτές σε μια παρέα προσπαθούσε να με πείσει ένας γαύρος οτι οι τούρκοι είναι χειρότεροι απο τους γαύρους και έλεγα κρατώταντας στάση μετριοπάθειας οτι είναι υπερβολικός.
    ΟΧΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΓΑΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΙ Η ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ
    ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ.
    ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    Η μαγκιά του ΑΡΕΙΑΝΟΥ είναι οτι γουστάρει τα δύσκολα, ποτε δεν ήταν ευνοούμενος, ποτε δεν του χάρισαν, πλήρωσε τα λάθη του και τι έκανε ? Πήρε την κατάσταση στα χέρια του έκανε ΛΕΣΧΗ !
    Έτσι και τώρα επειδή ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΔΕΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΡΑΝΑΖΙ ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ? ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΜΑΔΑΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΣ ΑΔΙΚΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΠΛΗΓΩΘΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ. ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΓΗΠΕΔΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΘΑ ΑΝΑΤΡΕΨΕΙ ΤΗΝ ΣΑΠΙΛΑ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ? ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΑΣ ? ΣΤΗΡΙΞΗ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ, ΠΟΣΗ ΑΚΟΜΑ ? ΟΣΗ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΥΤΑΡΚΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥΣΤΗ, ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΡΕΙΑΝΟΠΑΤΕΡΑ.

    ¨Και όσο για μένα¨ η ομάδα μου άρεσε αν και φαγαμε 2 γκόλ εκ των οποίων και τα δύο προήλθαν απο λάθη της άμυνας η οποία είχε φορτωθεί με κάρτες απο νωρίς και φυσικά με την απαραίτητη τύχη του τούρκου έγιναν γκολ.
    Οι άμυνες όλων των ομάδων θα κάνουν ένα με δύο λάθη σε κάθε ματς απο εκεί και πέρα είναι θεμα τύχης αν θα γίνουν γκολ.

    ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΕΙ Ο ΑΡΕΙΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ ΓΙ'ΑΥΤΟ βιτολο ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΠΙΘΥΜΙΤΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ !


    ΣΤΑΥΡΑΚΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΟΝΟ ΑΡΗΣ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΚΟΙΝΟ ΕΧΟΥΜΕ ? ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    ΠΡΟΤΡΟΠΗ : ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΤΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΦΤΙΑΝΕ ΑΛΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΑΡΗ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΓΑΜΑ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. vasili τους γαυρους τους βριζει η μιση ελλαδα γιατι μοιραζουμε ψωλες μονο στις μανες σας και οχι και σε σας
    khfhnas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. vasilaki ,se fantazomai panw apo to pc sou,me dakria sta matia,kwlo p tsouzei,sperma sta xeilei k miksa p trexei na mas kaneis mia katathesi psixis gia to pws eides to mats alla...STA ARXIDIA MAS RE FLWRE,KANE KAMIA FOUSKA ME TIN MIKSA SOU K AEI K GAMISOU AMPALE!!!NEWCASTLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. VASILAKI FFFFFAAAAAPPPPP!!!!MIA ZWH STHN FAPA SE EXW TI MILAS RE ATITLE?AMA SOU FTAEI H DIAITHSIA STO X8ESINO MATCH TOTE KATALAVAINOUME GIATI EISAI SKOULHKI!GIATI EISTE MIZEROI K KLAPSOMOUNHDES!ANTE SPITAKI SOU TWRA NA TSIMPOUKWSEIS KANENAN PATERA SOU K ANTE GEIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φόρουμ από κάφρους για κάφρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά όλα ρε μάγκες αλλά αυτό το gay porno γιατί το έχετε συνέχεια στο στόμα;Καταντάει αηδία ρε πούστη μου."Σφιχτοί κώλοι","σπέρμα στο στόμα",σε γαμώ και μένεις έγκυος,τσιμπούκια ο τίγρης με σήμα το λιοντάρι,ρε τι είναι αυτά ρε;Το καταλαβαίνετε ότι αυτό είναι απωθημένο αδερφιλίκι;Μόνο στην κωλοελλάδα όποιος γαμάει άντρες δεν είναι πούστης και σεις λέτε ο ένας στον άλλο ότι πουστοκουβέντα υπάρχει.Ρε μας πρήξατε όλη την ώρα να διαβάζουμε για σκατοσπρώχτες.Γι αυτό όλοι οι λαοί του κόσμου μας λένε αδερφές και μεις νομίζουμε ότι μας λένε σπρώχτες.Μετά έρχονται οι καυκάσιοι και οι αλβανοί και κάνουν καριέρα.Κόφτε το το γαμημένο.Πείτε σας κοπανήσαμε,σας διασύραμε,σας ξεφτιλίσαμε.Πρέπει να πείτε "σας τον δώσαμε στο στόμα" για να καταλάβουμε;Αι σιχτιρ με την αρχαία ελληνική κληρονομιά...Όσο για τον γάβρο πιο πάνω να του πω ότι όχι δεν τον βρίζει η μισή Ελλάδα αλλά το 65% αφού όλες οι έρευνες δεν του δίνουν πάνω από 35%.Μαζί με μανάδες,γιαγιάδες,μπήχτες και σπρώχτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΡΑΒΟ VASILIS ,TΟΥΣ ΤΑ ΧΩΣΕΣ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΕΣΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΡΟΥΛΗ.ΜΕΙΝΕ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΥΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΥΒΕΙΣ ΑΤΙΜΟΥΛΗ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΡΕ ΣΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΤΟΥ BLOG..... ΤΟ IQ ΣΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΠΑΤΟ.... ΠΡΟΣΟΧΗ..... ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΗ, ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΗΣ TOYOTA ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΑΧΥΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ..... ΦΥΛΑΞΕ ΤΟ.... ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΤΑΝ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΑΤΑΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΙΔΟΣ ΠΡΟΣ ΜΕΛΕΤΗ ΣΕ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ..... ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΟ BLOG ΣΟΥ. ΟΤΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΤΕΡΟ ΕΧΩ ΔΕΙ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΑΤΟΜΩΝ ΑΝΑΛΟΓΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ.... ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ.... Ο ΕΝΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ, ΠΙΠΩΝΕΙ ΤΟΝ ΔΙΠΛΑ, ΧΥΝΕΙ ΤΟΝ ΓΕΙΤΟΝΑ, ΞΕΚΩΛΙΑΖΕΙ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΤΟΥ.... ΑΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. POLLA FILIA STON ADERFO MAS TON KALOPOULO PAIDIA APOLUTA DIKAIH NIKH EKANE PALI H PAOKARA MAS...!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΙΔΑΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΥΠΟΘΕΡΜΕΙΑ? ΜΕ 35 ΚΑΙ 4 ΥΠΟΘΕΡΜΕΙΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΡΑΜΑΤΑ, ΠΑΡΑΜΙΛΑΣ .....ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΜΙΑΣ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ ΕΡΩΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΤ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.....Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΝΑ ΜΥΡΙΟ ΛΑΟΣ ΝΑ ΑΣΕΛΓΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΩΘΟΜΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΛΙΓΑ σκουλικακια ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.......ΑΦΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΡΕ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ, ΡΕ ΤΙΠΟΤΕΝΙΕΣ, ΡΕ ΡΙΟΥΦΙΑΝΕΣ, ΡΕ ΞΑΝΘΙΕΣ ΨΗΛΕΣ ΣΤΡΑΒΟΚΑΝΕΣ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ .....ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΛΕΝΕΤΕ ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΧΥΣΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΟΥΝ 3-4 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ....ΜΟΝΟ ΚΑΘΑΡΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ....ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΑΗΚΑΝ ΟΛΑ ΧΘΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΑΝΩ .....ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΑ ΠΟΝΤΑΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ.....ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ....ΣΕ ΠΕΟΣ...ΘΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΜΕ 4 ΠΟΝΤΟΥΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ 35 ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΗΤΕ....ΝΑΖΑΡΙΕΣ ΑΧΟΡΤΑΓΕΣ ΓΚΟΜΕΝΙΤΣΕΣ
    ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ ΠΕΤΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις κόσμο.Πηξαμε στα χοντράδια εδώ μέσα.Άντε γεια και να το χαίρεστε.Μπαίναμε να διαβάσουμε καμιά πλακίτσα και μας πήραν τα σκάγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αρειανοί, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!

    Ο Βιτόλο τα κόρνερ στη σκουληκοφωλιά λέμεεεεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΙΑ, ΕΛΕΟΣ ΤΑ ΠΟΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. γαμω τον μπαοκ σας κωλοτουρκοι
    πουσταρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή