Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2009

Προκαλούν γέλιο τα άτιμα


Σε μία ριζοσπαστική τοποθέτηση προχώρησε ο μεγαλύτερος σύνδεσμος οπαδών του Ρούλη, Super35, ο οποίος αναφερόμενος μέσω ανακοίνωσής του στο ζήτημα ανταλλαγής εισιτηρίων για τους αγώνες Άρης - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ – Άρης, πρότεινε τα ματς να γίνουν στο Καυτανζόγλειο με εισιτήρια 50-50!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εκεί που χρωστούσαν (σε όλο τον κόσμο), θέλουν πίσω και το βόδι.

Σίριαλ μακροχρόνιο και μάλιστα, κακόγουστο (έως ξετσίπωτο) έχει καταντήσει η ιστορία με τα εισιτήρια ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ!!!

Είτε για το ποδόσφαιρο μιλάμε, είτε για το μπάσκετ, η τακτική των παοκτσήδων είναι η ίδια: Όποτε θέλουμε, δίνουμε. όποτε θέλουμε, δεν δίνουμε. και ζητάμε και ό,τι μας γουστάρει και ό,τι μας βολεύει!!!

Και αν χρειαστεί να δικαιολογηθούμε για να παραμυθιάσουμε τον κόσμο, λέμε και ό,τι μας κατέβει!!! Όπως, πχ, ότι «δεν βλέπουμε από εκεί που μας βάζετε», μιλώντας για τη Θύρα 4 του Κλεάνθης Βικελίδης. Οι μοναδικοί που φαίνεται να έχουν πρόβλημα με την όρασή τους!!!

Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά, αλλά γνωρίζοντας ότι δεν βγαίνει άκρη, θέτουμε μια πρόταση προς συζήτηση, αθετώντας τις πάγιες θέσεις μας στο συγκεκριμένο θέμα, μήπως και σταματήσει αυτή η γλοιωδία!!!
ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ (ΕΝΤΟΣ - ΕΚΤΟΣ) ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΑ - ΜΙΣΑ!!!

Ίσως αδικούμε έτσι άλλους οπαδούς, που δικαιολογημένα μπορούν να ζητήσουν και αυτοί κάτι ανάλογο, και σίγουρα γινόμαστε, κατά κάποιο τρόπο, και ανακόλουθοι.

Προκειμένου, όμως, να βρούμε σημείο επαφής και να σταματήσουν (δύσκολο έως αδύνατο) κάποια κολλημένα μυαλά να ταλαιπωρούν και τους δικούς τους οπαδούς, αλλά και εμάς, και να στερούν από όλους μας τη χαρά του να συμμετέχουμε ΖΩΝΤΑΝΑ στα παιχνίδια της ομάδας μας, κάνουμε αυτή την πρόταση και, συζητώντας την, ίσως υπάρξει ελπίδα.!!!».

Ρε μπαγασάκια σουπερσκυλάκια..ατιμούστικα ερπετάκια είστε παμπόνηρα ώρες ωρες και για αυτο σας πάμε. Με αυτή την πρόταση μπρε ατιμούτσικα τριαπενταράκια θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε το πρώτο σας slod-out .

Αγαπητά ερπετά τέτοιες ανακοινώσεις βγάζει ένα σωματείο που έχει 6.000 διαρκείας.Ο Π.Α.Ο.Κ έχει 21.000 διαρκειας.Υοu khow ????????? (Που λένε και οι Άγγλοι)

Βέβαια στην Τούμπα στα 30 χρόνια οι ρούληδες κερδίσανε μόνο 3 φορές,οπότε σε λέει στο Καυτατζόγλειο του πούστη όλο και κάποια ισοπαλία θα παίρουμε που και που.

Πάντως η βλακεία σε όλο της το μεγαλείο. Δεν μας λένε στην ανακοίνωσή τους τα σκουλίκια γιατί με Ηρακλή, Πανθρακικό, Εργοτέλη και Βάζελο δεν ζήτησαν το 5% των εισιτηριων αφού στηρίζονται στους νόμους της FIFA και επιμένουν για αυτό μόνο στην Τούμπα.

Μηπως γιατί τόσοι είναι θαραλέοι σουπερούληδες που μπορούν να έρθουν στον ναό??

Κατά τ' άλλα όταν ο ΠΑΟΚ ζητάει σχεδόν το 10% γηπέδων τριπλασίων από την σκουλικοφωλιά όπως το ΟΑΚΑ για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των οπαδών του αυτοί έχουν την απαίτηση στο μπουρδέλο τους να πάμε 500 άτομα. Δώστε βρε γατάκια την θυρα 1 και βγάλτε εισιτήρια στα εκδοτήρια να σας πάρουμε και την θυρα 2 ανύπαρκτα σκουλίκια.

Δικαιολογούνται όμως να βγάζουν τέτοιες ανακοινώσεις καθως το ξυλο που εχουν φαει οι ιδιοκτητες francise τους,τους εχει πειραξει κ στο μυαλο.

Εχουν χασει καθε οπαδικη ταυτοτητα.Μεχρι κ το γηπεδο τους εχουν αρχισει να αμφισβητουν για να θελουν παιχνιδια μακρυα του.
Αληθεια τι διαφορα υπαρχει αναμεσα σε αυτη την προταση κ το 75-25 που προτειναμε εμεις?
Ποια η λογικη της προτασης?Φοβαστε τοσο πολυ την Tουμπα..?

Επισης εχουν δυναμιτισει το κλιμα μεσα σε 3 μερες οσο δεν παει αλλο,παρακαλωντας να κανουμε τίποτα επεισοδια κ να παρουν το ματς στα χαρτια,ή να εχουν αλλοθι για τον βιασμο. τους.Κοιτάξτε τι γράφουν τα ερπετά στα portal τους.

(Kάντε κλικ επάνω στις εικόνες για να γελάσετε περισσότερο)

H προπαγανδα μετονομαστηκε σε πρωτοπορια και πρωτοτυπια!Πρωτοτυπια ειναι οι μηνυσεις που κανουν οταν τρωνε τις φαπες οι οπαδοι του κωλου!Πρωτοτυπια ειναι τα συλλαλητηρια εναντιον της ομαδας ,η οποια ουδεποτε ασχοληθηκε ουτε με εκδηλωσεις αλλων ομαδων...ουτε με προκλητικες επιχορηγησεις μεσω κρατικων καναλιων,ουτε με προκλητικες χορηγησεις μεσω διαφημησης στις φανελες!Ισως ο κουμπαρος του Πατερα να μη τα γνωριζει όλα αυτα?

Ελατε να παιξετε στην Τουμπα βρωμοσκουλικα.Αντε κι εμεις θα κανουμε και μια φιεστα για τον Κλεανθη τον Βικελιδη (τον πρωην ντε προπονητή του ΠΑΟΚ) .Πόσο ξεφτίλες ειστε άραγε ,δώσατε στο γήπεδό σας το όνομα ενός προπονητή που φορούσε το δικέφαλο αετό στο στήθος.Ευγε.




Lipton4


71 σχόλια:

  1. ρε λιπτον σκεψου οτι τους δινουμε 4000 εισιτηρια και η διοικηση τους τους λεει οχι...θα παρουμε 1000....που ακουστηκε ξανα αυτο?να σου δινουν πιο πολλα και να μην τα παιρνεις...χαχαχα
    εχουν κανει ενα κλουβι που χωραει 700 ατομα σε μια γωνια και ως επιχειρημα λενε την παπαρια με το 5%...το οποιο δεν ισχυει εδω και χρονια....

    σκουλικακια πιο ξεκαθαρη κουβεντα δεν υπαρχει...
    παρτε 4000-4500 και δωστε μας και μας 4000 εισιτηρια....

    τι φοβαστε????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμενα πάλι με κάνει εντύπωση το εξης.

    Δεν τους ευχαριστεί η ΠΟΥΤΣΑ μέσα απο το γυαλί της Tv και την θέλουν και από κοντά?

    Ωρες ώρες απορώ με αυτούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λιπτον δεν ειναι εκει το θεμα...
    τα γατακια αρχισαν να ερχοντε οργανωμενα στην Τουμπα απο το 1991-1992.εμεις πηγαιναμε συνεχεια...
    Τωρα γιατι δεν θελουν να παρουν 4000 εισιτηρια και να μας δωσουν τα αναλογα δεν μπορω να το καταλαβω......
    περιμενω καποιον να μας πει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπίλυ δεν υπάρχει περίπτωση να βγάλεις άκρη με αυτούς.
    Και ούτε θα πάρεις ουδέποτε απαντήσεις σε θέματα αμφιλεγόμενα(πχ αυτο με τα εισιτήρια ή τον ακριβή αριθμό των διαρκείας τους )

    Ειναι καχύποπτοι με τους πάντες και τα πάντα.Νομιζουν πως όλοι ειναι εναντίον τους. Βέβαια η χαρά τους αυτη την εποχή ειναι τεράστια...διότι καθόμαστε και ασχολούμαστε με αυτούς (εξαιτίας του μεταξύ μας αγώνα) και τους δίνουμε μεγάλη ΑΞΙΑ.

    Για να ασκουν την προπαγάνδα τους ανεπηρέαστα άνοιξαν δικους τους ραδιοφωνικούς σταθμούς και δικές τους εφημερίδες.Αποξενώνονται από τον κόσμο..Σιγά σιγά θα το δεις θα φύγουν και απο την πόλη..αχαχαχ

    Μπιλυ και για να απαντησω στο ερώτημα σου ,εγώ πιστευω πως δεν έχουν σκοπό να έρθουν.Κάνουν προτάσεις και αντιπροτάσεις για τα μάτια του κόσμου.Γνωρίζουν εξάρχης πως δεν υπάρχει περίπτωση (ακομα κι αν τα δρούνε οι 2 ΠΑΕ) να επιτρέψει η αστυνομια την μετακινηση οπαδών.Ετσι η ΠΑΕ ΡΟΥΛΗΣ φαινεται στα μάτια των σκουλικιών της ως μια ΠΑΕ που δεν μασάει,ως μια ΠΑΕ που υποστηριζει και κανει το χατίρι των Superάδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι να λεμε τωρα ρε μάγκες? Ο καλυτερος Αρουλης της τελευταιας 30ετιας καταφερε να χασει απο τον χειροτερο ΠΑΟΚ ολων των εποχων για πλακα πριν απο δυο χρονια…λειαν επιεικως με 3 μπλακια.Περσι με ενιωσε εις διπλουν με τον μεγα Μαζινιο στον παγκο του…Χιροσιμα εγινε το «Γιαννης Σαουριδης» εκει στην Παπαναστασιου.Πλακα πλακα ο Αρουλης εκανε κινηση ΜΑΤ με τον Εκτορ Ραουλ Κουπερ…εκανε κινηση ΜΑΤ στο να τον κανει Μινι Κουπερ και να τελειωσει πιο αδοξα αποτι ολοι θα περιμεναμε(θυμαμαι Βαλενθια)την καριερα του.Καλο ειναι καποιοι να καταλαβουν το ρολο τους σε αυτη τη ζωη…να προσαρμοστουνε στα ορια τους…οποιον και να φερουν,θα παραμεινουν γειτονικο club.Εδω και λιγες μερες με το μονο που ασχολουντε ειναι η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ…κουραζανε…κουραζουν…και θα κουραζουν μια ζωη,δεν σας μαθαμε τωρα.
    Κατι ξερανε οι αφοι Κατσιμιχα και ειπανε την υπερτατη φραση στο τραγουδι «ο Φανης» «Που όλοι σφίγγαν το λουρί κι εσύ είχες ΚΙΤΡΙΝΟ χαρτί και αυτο το ΧΡΩΜΑ ξερεις φερνει αλλεργια»…ας κανουν λοιπον τον σταυρο τους οταν μπουνε στη ΤΟΥΜΠΑ.Μονο που μιλησα για κιτρινο με επιασε φαγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστευω οτι το μεγαλο λαθος τους ειναι που προσπαθουν να συγκρινουν την ομαδα και τον λαο τους με την ομαδα και τον λαο του ΠΑΟΚ...
    Ετσι αφου καταλαβαινουν την τεραστια διαφορα βγαζουν κομπλεξ.

    Επισης καταλαβαινουν ακομα και οι πετρες οτι κουμαντο κανει ο Σαουριδης...Δηλαδη ο supermarket-3- στην ΠΑΕ Ρουλης.Και μεσα απο τα ραδιοφωνα εχουν προβατοποιησει τον κοσμο τους...τους εχουν βαλει κωδικους και αν εχουν διαφορετικη αποψη απο αυτους τους κοβουν...Η Δημοκρατια πανω απο ολα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εαν θες να επιβιώσειςς ως ομάδα και να μην σε πάρουν στο ψιλό οι υπόλοιποι αναγκαστηκα αποξενώνωσε απο τους άλλους.
    Φεύγεις μακρια απο αυτούς...

    Αντε και με το καλό να πάρουν τα πραγματάκια τους,τις κούπες τους,τα πρωταθλήματά τους,τους ''εχω κανει πολλά σολάριουμ '' παικτές τους και να την κάνουν προς άλλες πολιτείες.

    Πάντως touBETakias μην φοβάσαι. Ο Lipton έχει μεριμνήσει και το του πρέπει να πάνε τα σκουλίκια.

    http://el.wikipedia.org/wiki/%CE%94%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%82_%CE%91%CF%81%CF%81%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD

    Ελάχιστα χιλιόμετρα απήχαμε το Σάββατο από αυτό τον δήμο.Έπρεπε να το επισκευφτούμε και να κάνουμε μελέτες για τα γήπεδά τους και τις εγκαταστάσεις τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λίγο μπερδεμένα μας τα λένε οι συμπολίτες.
    Συμβιβάζονται με το 50-50 στο Καυτανζόγλειο όπου το 50-50 εστί ότι θα έχουν το πολύ 10 χιλιάδες εισιτήρια ΚΑΙ θα παίζουν σε ουδέτερο γήπεδο ΚΑΙ ΔΕΝ συμβιβάζονται με το να μας δώσουν την Θύρα 1 στο Κλεάνθης Βικελίδης (όπως έκαναν άλλωστε επί δεκαετίες) που αυτόματα σημαίνει πως θα υπάρχει και η δυνατότητα παρουσίας σε πάνω από 15 χιλιάδες φίλους της γειτονιάς τους.

    Ο λόγος που δεν δέχονται τα 4000 εισιτήρια στην Τούμπα είναι επειδή λένε πως δεν έχουν χώρο και δεν ξέρουν που να βάλουν τους οπαδούς που κανονικά κάθονται στην Θύρα 1 οπότε και δεν μπορούν να μας δώσουν το αντίστοιχο αριθμό εισιτηρίων εκεί. Στο Καυτανζόγλειο αγαπητοί μας συμπολίτες πως θα συμβιβαστείτε με μόλις 10 χιλιάδες εισιτήρια; Και που θα τους βάλετε εκεί;

    Επίσης κάτι που δεν υπολογίσατε καλά στην πρόταση σας. Οι 6 χιλιάδες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας της ομαδούλας σας χωράνε στο Καυτανζόγλειο. Με τους 21 χιλιάδες δικούς μας τι θα γίνει;;;


    Την προπαγάνδα πλέον την ονομάζουμε «ριζοσπαστική τοποθέτηση» !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγώ δε βλέπω σ' αυτή την ανακοίνωση πρόθεση των σκουληκιών να δυναμιτίσουν το κλίμα. Βλέπω μόνο συμπολίτες που από το φόβο τους και την ηττοπάθειά τους βγάζουν ανακοινώσεις γεμάτες παράκρουση. Μόνο παράφρονες μπορούν να προτείνουν τέτοια πράγματα. Θα γελάει μαζί τους όλος ο οπαδικός κόσμος. Καμία ανακοίνωση-απάντηση σε τέτοιες μπούρδες. Στο τέλος θα χάσουμε και την ελάχιστη αξιοπρέπειά μας σαν ΠΑΟΚτσήδες. Άντε ουστ ρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γεια σου ρε lipton. Αρειανος ειμαι και συνφωνω μαζι σου για το θεμα των εισητηριων.Δε μπορω να καταλαβω οι δικοι μας γιατι να θελουν τοσα λιγα εισητηρια για ενα ματσ που ολοι θα θελουν να πανε και δεν θα μας φταναν και στους 2 ουτε τα 5πλασια.Και εγω εχω παει σε 4 ματσ Παοκ-Αρη στην 7,8 και ηταν και γαμω τα γουστα.Δεν καταλαβαινεις αλλιως τι εστι ντερμπι.
    Για το προηγουμενο αθρο σου για το οτι ο Αρης ειναι η πιο ευνοιμενη ομαδα στην ελλαδα τι να πω,αν εχεις δει τα ματσ του αρη μονο σενα ευνοιθηκε σαυτο με τη λαρισα.ολες οι αλλες κοκκινες υπερ μας ηταν σωστες ενω δεν μας εχουν δωθει μερικα πεναλντι δικα μας εμφανη.Οι διοικησεις καλα κανουν και κλαιγονται ολες καλα κανουν,γιατι απο το αν νικαει η ομαδα τους απο αυτο βγαζουν λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Α Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ. ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΟΥ ΝΤΕΡΜΠΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. βρωμοκουρκοι παρασιτα της πολης ουστ!!
    περασε μια ολοκληρη μερα απο τη προταση που εκανε ο SUPER3!
    δε μαζευτηκε ολο το δυτικο μπλοκ σε συνεργασια με τιε σερβες αδερφες για να βγαλετε ανακοινωση-απαντηση?
    η δε βρισκετε ακομα ατομο που να ξερει να γραφει?
    αντε ρε απλυτοι περνανε οι μερες....μηπως ειστε πολυ αποσχολημενοι στο να ψαχνετε τροπους να αντιγραψετε τη κερκιδα?
    δυο βδομαδες εμειναν..προλαβαινετε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. roy.c.d.g. για ποιο λόγο να βγεί ανακοίνωση στην "πρόταση" του θούπερ 35;
    Είναι υποχρεωμένη η ΠΑΕ ΠΑΟΚ να βγάλει αντιπρόταση σ΄ένα σύνδεσμο;
    Αυτό ένα πράγμα μου φέρνει στο μυαλό. Δεν υπάρχει αρηθ υπάρχει θουπερ 35! Και σιγά σιγά βλέπω να αλλάζει και το σήμα της ομαδούλας σας.(με τι άραγε; με τι;)
    Όσο για την πρόταση που λες: να σου πω ότι ο ανεψιός μου, που είναι 4χρόνων, θα είχε βγάλει καλύτερη "προταση".
    Αντε ταγάρια που νομίζετε οτι θα κάτσουμε ν΄ασχοληθούμε παραπάνω με σας, ανύπαρκτοι ε ανύπαρκτοι.
    Κανένα ισολογισμό θα στείλετε ξεφτιλισμένοι;
    Τα μονταρισμένα πλάνα για τα πέναλτι που ζητάτε(;!;!)

    Α! 13 νοεμβρίου μέχρι 22 νοεμβρίου είναι 1 βδομάδα όχι 2. Σας έχει πειράξει η πολύ η φάπα και ξεχνάτε μου φαίνεται. ε;
    Και τις βλαχομαγκιές σε κανενα τυρί και σε κανένα πανθραξ να τις κάνετε. Εδώ κουμάντο κάνουμε ΕΜΕΙΣ.

    ΠΟΛΙΧΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. entaxi re paidia naoum xero go eimai mpaok kai epidi exo iq 30 mi me berdeuete xero go tora me arithmous. doste eisitiria naoum osa dikaiounte na telionei to them naoum xero go.
    MPAOK EISAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΡΕΙΑΝΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΡΚΟ ΑΠΛΥΤΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ti myala ntougania ....xaxxa....ti gelio pou exete re ligoi....

    Ante k kala krasia ston poikilidh....
    ARIS-TOUMPA3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΤΑ aρχιδiΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΟ παοκΑΚΙ

    ΣΤΑ aρχιδiΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΦΥΛΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ μalakes

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



    100 ΦΟΡΕΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. MALAKESSSSSS TOSO XILO DEN EXO XANADEI

    youtube.com/watch?v=bxYqARGYNUw&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΡΠΕΤΑ ΕΙΣΤΕ ΤΡΑΓΙΚΑ!!!!!!!!ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ 15000 ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 10000(ΑΝΑΛΟΓΙΑ ΚΛΕΑΝΘΗΣ-ΚΑΥΤΑΤΖΟΓΡΕΙΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ Τ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ)??Ε???ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΛΑΙΓΕΣΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΦΕΤΟΣ ΔΙΝΟΥΜΕ 4000 ΚΑΙ ΔΕΝ Τ ΘΕΛΕΤΕ???ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΠΑΙΖΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ???ΗΜΑΡΤΟΝ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΚΑΙ ΟΣΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΑ ΕΡΠΕΤΑ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ ΕΔΩ Τ ΜΟΝΟ Π ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ...ΒΡΙΖΟΥΝ!!!!ΩΡΑΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΣΑΣ ΤΗ ΜΟΥΝΑΡΑ...U KNOW...ONLY PAOK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ARIS THRISKEIA SUPER 3 APLITOI VROMOTOURKOI GOUSTAROUME POU EPISKEPTESTE TO FORUM MAS KALI ANAGNOSI KOTES ME KRANOI TIS POLIS OI ROUFIANOI FIGETE AP'TIN POLI KITRINI EINAI OLI MOGGOLOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. tourkakia egw ena exw na pw p exw paratirisei !! oti anafereste polu sto 35!! gia to basket dld!! lpn mia fora nikisate 35 pontous kai to exete kanei mexri kai group sto facebook!! tria xronia erxomai sto bourdelaki kai nikaw !! exw 21 titlous exeis 7!! kai milate akoma reeeee....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. vromogyftakia parte kamia pipa sto gagatsi ton upalilo tou kokali re xeftilismena,sikoste kana pani me tous opadous tou gavrou re petamenoi!!
    na psofisete oloi vromotourkoi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Hρεμήστε αγαηπητοί συμπολίτες.
    Και απολαύστε το ματς το Σαββατο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αντε ρε βλακες γιατι αρνηθηκατε σημερα το 4000 με 4000? ε σκατοτουρκοι?? τοσο μαγκες ειστε..προβατα..διαβαστε σπορ του βορρα..προβατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εσύ ρε μάγκα ανώνυμε που εισαι μεσα στα κόλπα που γνωρίζεις ότι αρνηθήκαμε?

    Και θα στο θέσω κι αλλιώς...

    Εσύ γιατι πιστεύεις όπως λες ότι μπορει να αρνηθήκαμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. VASIKA H PAE SUPER35 DEN APANTHSE STO EGRAFO THS PAE PAOK...
    O PAOK DINEI 4500 KAI ZHTAEI 4000 STHN THYRA 1...THN PROPAGANDA SAS OXI EDO...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. to 1998 sto 1-4,figate apo to gipedo prin reliosi to proto imihrono tourkakia.Afou tha pate pou tha pate sto tsantiri sas,afiste ke emas na doume live tsonta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Υποστηρίζω τον Αρη.
    Πραγματικά ντροπή σε αυτούς που μιλησαν
    ''να πάρουμε την ομάδα και να φύγουμε''

    Που πηγε ο εγωισμός και το πάθος φίλοι μου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. eimai paok alla diskola ta pragmata ta vlepo etsi opos pezoume ...o aris me tin allagi proponiti tha exei alli psixologia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 8:27:00 πμ
    Ανώνυμος είπε...

    ... MPAOK EISAI"

    Εγώ είμαι ΠΑΟΚ. Μπαοκ λέει ο συναχωμένος και ο τσιμπουκομένος.


    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 5:39:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    ... ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΥΡΚΟ ΑΠΛΥΤΟ!!!"

    Κούρκο;;;;; Άπλυτο;;;;;;
    Εεεε δεν θέλω να σε τρομάξω μικρέ αλλά ΤΟΥΡΚΟΣ είναι ο μπαμπάς σου. εκτός κι αν είναι κούρκος ε;;;

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 7:48:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    Ante k kala krasia ston poikilidh.... ARIS-TOUMPA3"

    Καλά κρασιά.


    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 7:49:00 μμ
    aris είπε...
    ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ"

    Μαλάκα αυτό που πατάω δικό σου είναι;
    αααα όχι είναι ένας σκώληξ ο γήινος.
    Εξάλλου από τσιμπούκια ξέρετε εσείς, έτσι δεν είναι;


    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 7:51:00 μμ
    Tromos είπε...

    ΣΤΑ aρχιδiΑ ΜΟΥ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΤΟ παοκΑΚΙ

    ΣΤΑ aρχιδiΑ ΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΥΦΤΙΚΗ ΦΥΛΗ

    ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΣΤΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΜΑΣ μalakes

    ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ



    100 ΦΟΡΕΣ !!!"

    Ο επόμενος επίδοξος τρομοβόλτας. Όνειρο του είναι να βγάλει έστω και μια φορά τη μασκότ του συνδέσμου. Τον ΑΡιστείδΗ. Συνέχισε παληκαράκι λίγο ακόμα ο ΤΟΥΡΚΟΣ Σαουρ-ΙΔΗΣ(Ποντιακό επώνυμο αν δεν κάνω λάθος) θα σε κάνει τρομοβολτα.

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 7:58:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...

    MALAKESSSSSS TOSO XILO DEN EXO XANADEI

    youtube.com/watch?v=bxYqARGYNUw&feature=related"

    Δεν κατάλαβα για ποιο ξύλο εννοεί, αλλά το βίντεο είναι από το καλοκαίρι που ήρθε η Μπόκα να παίξει φιλικά στην Ελλάδα με 2 κοινές σε όλους μας ομάδες. Αρηθ και αεξ. Το κοινό είναι ένας αριθμός 44.

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 8:03:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    ...FIGETE AP'TIN POLI KITRINI EINAI OLI MOGGOLOI"

    Κίτρινη; Πωπω έπεσε χολέρα στην Θεσσαλονίκη μου;
    ΌΧΙ ρε πούστη μου.


    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 8:38:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...

    ... exw 21 titlous exeis 7!! kai milate akoma reeeee....!!"

    Φρέσκα κουλούρια ψηλέ!!! Φρέσκα.

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 8:39:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...
    ...na psofisete oloi vromotourkoi"

    Αλήθεια καλέ; καλέ τι μας λες;
    ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΕΝΑ ΜΠΑΡΑΖ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
    ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 9:16:00 μμ
    Ανώνυμος είπε...

    αντε ρε βλακες γιατι αρνηθηκατε σημερα το 4000 με 4000? ε σκατοτουρκοι?? τοσο μαγκες ειστε..προβατα..διαβαστε σπορ του βορρα..προβατα"

    Ο γνωστός οπαδός με την φιλοσοφία Γκέμπελς.
    Δώσατε τη θ1; ε;

    "Παρασκευή, Νοέμβριος 13, 2009 10:33:00 μμ
    boga είπε...

    to 1998 sto 1-4..."

    Εσύ δεν υπήρχες καν σαν ιδέα το '98, που ξέρεις τι έγινε; Βίντεο ε; Ιστορίες από τον ΤΟΥΡΚΟ Σαουρ-ΙΔΗ ε;;;;


    Όπως βλέπετε τα σχόλια σας είναι μόνο για να προκαλούν γέλιο.
    Γιατί φαντάζομαι ότι οι περισσότεροι από σας η μοναδική εκδρομή που έχετε πάει είναι στο πάρκο της Ν. Ελβετίας.
    Θυμάστε την περίφημη εκδρομή εντός Πόλης;
    Και την αξέχαστη εκδρομή μέχρι το Σχηματάρι.
    Θυμάστε τα μονταρισμένα πλάνα για το ντεμέκ "κυνήγι" της Τούμπας;;;
    Θυμάστε την κατάληψη της Θ3;;;;
    Να θυμίσω κι άλλα;
    Το 0-4 και το 1-3 στο σάπιο μήλο;Θυμάστε;
    2 φορές Β' Εθνική; Θυμάστε;
    Την μαλακία σας να στείλετε 2500 email για τον ισολογισμό της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που περίτρανα φανερώνει τον κομπλεξισμο και την προπαγάνδα. Θυμάστε;
    Αλλά ξέρω τι θυμάστε, θυμάστε ότι σας συμφέρει.
    Το 1-4 το '98, την Περούτζια,ε;; Τους τίλους με το πρωτάθλημα των 3 ομάδων.Τον τελευταίο τίτλο του 1970.ε;;;
    Δεν πειράζει θα μεγαλώσετε θα βάλετε μυαλό.


    ΠΟΛΙΧΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Aπο τοτε που φαγατε το ξυλο και το τρεξιμο

    εξω απο το τζαμι,απο τοτε δεν ξαναδωσατε εισητηρια.

    Κοτες,ονομα και πραγμα.

    Σύμπτωση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. http://img196.imageshack.us/img196/5465/metagrafikoudaosfpefime.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Για ποιο ξύλο μιλάς;
    Το είδες σε βίντεο κι εσύ ε;
    από το έγκυρο site της Παε σουπερ35 ε;
    Αλλά είπαμε η προπαγάνδα πάει σύννεφο.
    Δες το παρακάτω βίντεο και τα λέμε ΓΚΕΜΠΕΛΣ

    http://www.youtube.com/watch?v=bRVXJvNbI-U

    Περαστικά και πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. perastika kai se esas

    http://www.youtube.com/watch?v=Saheov4EN0w&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΠΡΟΕΔΡΟ
    ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΑΣ
    ΓΑΜΩ ΤΗ ΘΥΡΑ 4
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΟΛΑΟ ΣΑΣ..

    ΝΑ 'ΤΑΝ Η ΘΑ ΝΑ ΤΑΝ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΡΑΣΙ
    ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΧΑΣΙΣΙ
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ ΓΚΟΜΕΝΑ
    ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΑΜΗΣΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΑΡΗ ΟΛΕΟ, ΟΛΕΟ, ΟΛΕΟ ΟΛΕ

    ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Περα απο την εχθρα και την κοντρα που εχουμε μεταξυ μας,δυστυχως με στενοχωρει που δε θα υπαρξουν τελικα οπαδοι σε κερκιδες και στα 2 ματς.προσωπικα δε με νοιαζει πια διοικηση φταιει,ή πιο άτομο,αλλα ο ολος τζερτζελες γινεται μονο σε 2 τετοια παιχνιδια ολη τη χρονια..μακαρι απο του χρονου αυτα τα ματς,να κρινουν πρωταθλητη,γιατι εκει αξιζουν να ειναι αυτες οι 2 μεγαλες ομαδες.ευχομαι να κερδισει ο πιο ικανος εκεινη τη μερα,αλλα πανω απο ολα να δουμε μπαλα,μαγκιες,αψιμαχιες,μπινιλικια,και να παλευουν για τη φανελα οι 22 υπαλληλοι(και των 2 ομαδων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Σε ποια συχνότητα εκπέμπει το κανάλι σουπερ35;
    ε;
    Στα 35 UHF , στα 44 VHF ή στα 83-48 VHH γιατί εγώ τέτοιο κανάλι δεν ξέρω.
    Επίσης το παληκάρι στο μοντάρισμα πρέπει να έφυγε για καριέρα στο Hollywood ε;
    Επίσης καταλαμβάνεται το 4% πανελλαδικά (http://markakis.yooblog.gr/2008/03/14/259/)

    Τις ιστορίες για αγρίους αλλού.
    Την προπαγάνδα σας και τα να ΄χαμε να λέγαμε αλλού.
    Λίγοι; ε λίγοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΩΡΑΙΟ BLOG LIPTON ΓΑΜΑΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ,ΕΙΔΙΚΑ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΤΑ ΣΠΑΕΙ...ΜΑΓΚΕΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. RE VLAKES TURKOI AKOMA NA SINELTHETE APO TO TREXIMO STN EGNATIA ????? GIAYTO KAI PETATE TIS GNOSTES MALAKIES????EDO VGALATE TIS VLAXOMAGIES POU KANATE STA MORA KAI STOUS GONEIS TOUS STI SOUROTI SKINIKO
    FIGETE APO TIN POLI SIXAMATA POUTANAS GIOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. xaxaxaxa.....skoulikia sunexiste.....exete gelio....teleutaia bdomada pouy asxoloumaste me thn parth sas....arketh aksia sas dosame...
    anuparktoi...
    ante kai se duo xronia ksana B'ethnikh...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. touBETakias
    dose kanena sigouro re palioKOUVA
    ADE GEIA RE mikruli
    zmpaokaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. de ftanei pou oloi oi tourkoi eiste toso malakes thelete na to deixnete ki olas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. roufianoi tou vora me krani kai koukoules, ola apo to mualo sas ta vgazete! osa de ftanei i alepou ta kanei kremastaria! dwste mas eishthria na sas gamisoume mesa ston kataulismo sas!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. skoulikia se katastash ysterias.....

    sunexiste.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. O ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΟΛΚΑΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΓΡΑΨΕ :

    Το κλίμα που δημιουργείται και από την ΠΑΕ Άρης πλέον, είναι τουλάχιστον αστείο. Δεν θα επιχειρηματολογήσω, απλά θα πω, τέσσερα δίνουμε, τέσσερα θέλουμε. Είναι τόσο απλό και το έχουμε πει από την αρχή. Τα 5,5 δεν μπορούμε να τα δώσουμε, γιατί η οργάνωση του ΠΑΟΚ προβλέπει από το ξεκίνημα την διάθεση μέχρι και τεσσάρων χιλιάδων εισιτηρίων στους φιλοξενούμενους. Αν σας είναι άγνωστη η λέξη οργάνωση, είναι δικό σας πρόβλημα.

    ΒΟΥΛΩΣΤΕ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. oust apo do bromotourkoi apogonoi ton othomanon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Opoios evraios goustarei leei wra mera kai meros na teleiwnoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. kamia apo tis duo pae den thelei antalagi eisitiriwn....kathara gia eikonomikous logous...einai ola sunenoimena metaksi tous tzampa malwnetai...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Όχι ρε φίλε. Θέλω όσα εισιτήρια έδωσες και στα Γιάννενα, και άλλα τόσα θα πάρεις και από μένα. Διότι όσα και να πάρουμε, δεν θα είναι ποτέ αρκετά. εμείς έχουμε κερκίδα φιλοξενουμένων εδώ και πολλά χρόνια, εκεί πάνε όλοι, και δεν πρόκειται να αλλάξει αυτό για τον παοκ. Σας δίνουμε 1200, μείον αυτά που θα κόψουνε οι μπάτσοι, χοντρικά γύρω στα 800-850. Δώστε και εσείς τόσα να τελειώνουμε. Θεωρώ ότι είναι καθόλα δίκαιο. Και σου ξαναθυμίζω ότι έχουν έρθει και άλλοι οπαδοί στην Τούμπα και βολευτήκανε όλοι μια χάρα. Έχει να κάνει με την καλή σας θέληση, η οποία απλά δεν υπάρχει.
    Έρχομαι και σε σου ζητάω το 5%, για το οποίο έχεις υπογράψει στο καταστατικό της Super League ότι υποχρεούσε να δίνεις, και εσύ μου αντιπροτείνεις κάτι το οποίο δεν πρόκειται να συμβεί, διότι απλά είναι πάγια τακτική μου τόσα χρόνια και το ξέρεις. Οπότε, με λίγα λόγια, κάνεις πολιτική εντυπωσιασμού. Και μην διατυμπανίζετε ότι θέλετε να πηγαίνετε σε όλα τα γήπεδα, γιατί αν θέλατε η συζήτηση που κάνουμε τώρα δεν θα γινόταν.
    Ο Άρης, ειδικά τα τελευταία χρόνια, πάει σε όλα τα γήπεδα, εκτός από το δικό σας και του γαύρου. Που ο Κόκκαλης έχει, έτσι κι αλλιώς, την τακτική του διαίρε και βασίλευε. Τα ίδια κάνει και με τα τηλεοπτικά. Και δεν δίνουμε δικαίωμα σε κανέναν. Ίσα ίσα, άλλοι είναι αυτοί που κάνουν μαλακίες στο Βικελίδης (βλέπε αεκτσήδες). Φέτος φυσικά, ούτε η γριά μας έδωσε εισιτήρια, και φυσικά ούτε καν το γέμισαν το γήπεδο. Και αυτό συνέβη με αφορφή τα μεταξύ σας ψιλοεπεισόδια που έγιναν. Που ούτε την ομάδα τους δεν μπορούν να προστατέψουν αυτοί οι καημένοι.
    Οπότε σου το ξαναλέω, θεωρώ ότι ο κόσμος του παοκ είναι αντίθετος σ' αυτό το θέμα με τη διοίκηση. Αν υπάρχει κοινή λογική φυσικά. Αν δεν συμβαίνει αυτό, πράγμα που δεν το πιστεύω, τότε είστε πρόβατα, και ότι δικαιολογία σας λένε την διατυμπανίζετε.
    Δεν θέλω ολόκληρη θύρα με 3.000 θέσεις. Θέλω να μου δώσεις τόσα εισιτήρια μπορώ να σου δώσω και εγώ. Στο γήπεδο μας είναι προκαθορισμένες οι θέσεις και η θύρα το φιλοξενουμένων εδώ και τόσα χρόνια, και αντιστοιχούν σε maximum 1.250 θέσεων. Δώστε όσα νομίζετε μέχρι αυτό το όριο, έτσι ώστε να μην αισθάνεστε ριγμένοι.100,200,300, όσα νομίζετε μέχρι τα 1.250 που δίνουμε εμείς. 1+1=2. Απλά τα πράγματα.Και αφήστε τις μαλακιίες ότι θέλετε να δώσετε 3.000. Εμείς έχουμε μικρότερο γήπεδο και η διαρύθμιση του δεν βολεύει για κάτι άλλο.
    Πιστεύω ότι η επιχειρηματολογία είναι κοινή λογική. Χωρίς εντυπωσιασμούς.
    υ.γ. περιμένω απαντήσεις με επιχειρήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. KALA PERIMENE ESI FILE.
    TOURKOI EINAI KAI RUFIANOI ANIPARKTOI EINAI DINATON NA EXOUN EPIXIRIMATA
    OUGA OUGA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Αρειανοι δηλ πιστευετε οτι οι παοξιδες σας φοβουνται.
    Μην τα παραλέτε .
    Αρκεστητε στην προπαγάνδα σας και μην τα βάζετε μαζί τους ,διοτι όλοι μας ξέρουμε πως η πόλη της Θεσσαλονικης ειναι ασπρόμαυρη.
    Θα φάτε πολύ ξυλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Παιδια εγω Θρυλος ειμαι και ειμαι καλα.:)
    Ολοι ξερουμε οτι η πολη ειναι κιτρινομαυρη μεχρι αηδιας. Οπου και αν πας βλεπεις παιδακια με μπλουζες χαβιτο κοκε.
    Αφηστε τους προπαγανδηστες τους γυφτους μια ζωη ετσι κανουν.
    Gate 7

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. DEN PIRAZI ADERFIA,
    TIN PIPA POU THA KANOUNE I TOURKOSPORI,THA TIN DOUME KE APO TILEORASI.
    THA BOROUSE KANIS NA XIGITHI KANENA LINK GIATI MENO EXOTERIKO KE BORO MONO APO INTRNET NA TO DO.
    EUHARISTO MANGES.

    ke ena afieroma se olous tous tourkous



    1
    Σε γνωρίζω από την κόψη
    του σπαθιού την τρομερή,
    σε γνωρίζω από την όψη
    που με βία μετράει τη γη.
    2
    Απ' τα κόκαλα βγαλμένη
    των Ελλήνων τα ιερά,
    και σαν πρώτα ανδρειωμένη,
    χαίρε, ω χαίρε, Ελευθεριά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. re ti pa8ame.. re gaure pou eides gemati poli esi me koke kai xavito?? se exei peira3ei kai esena mallon.. areiana evreika erpeta ma8ete eseis tn e8niko imno giati ekei sto israil alla sas ma8ainoun mallon erpeta.. ti asteio na mas lete kotopoula re erpeta poso gelioi eiste!! komple3ikoi to mono pou 3erete na lete stin zwi sas einai na vrizete ton PAOK! akoma kai i efimeris pou vgalate oute kan to onoma toy PAOK dn anaferei toso komple3ikoi eiste!! ante ante diavaste ekei a8litika nea na enimeri8ite swsta vodia israilina..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Και φυσικά απάντηση από κανένα "σοβαρό" φίλαθλο-οπαδό του παοκ δεν πήρα. Και όπως είπε ο συναρειανός, "καλά περίμενε εσύ φίλε"..
    Αυτό είναι δηλαδή το επίπεδο σας? Μέχρι εκεί φτάνετε?
    Είναι επίσης πολύ επικίνδυνο να μας λέτε εβραίους, λες και όλοι οι εβραίοι είναι ίδιοι, με τα ίδια δηλαδή χαρακτηριστικά. Και αν νομίζετε ότι έχουμε κάτι κοινό μαζί τους, πείτε ρο και σε μας να ξέρουμε. Είστε ρατσιστές, "Ελληναριά" φασισταριά του κώλου. Ανιστόριτοι πάνω απ' όλα, γιατί τόσα χρόνια πέρα από την προπαγάνδα που γίνεται από τα μέσα υπέρ σας, δεν βλέπετε μπροστά σας. Ντεμέκ ξέρετε την ιστορία όλων των άλλων ομάδων καλύτερα και από την δική σας. Αν και δεν σας φωνάζω, προσωπικά, τούρκους, ώρες ώρες η συμπεριφορά πολλών από εσάς μου φαίνεται ότι μοιάζει με αυτή των γειτόνων σε παλαιότερες εποχές..ούγκα ούγκα..

    Υ.Γ.1 και μην ξεχνιόμαστε είναι ένα ματς πρωταθλήματος, όπως όλα τ'άλλα. 3βαθμοί η νίκη. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.Στην ίδια πόλη ζούμε, φιλαράκια είμαστε έξω από το γήπεδο κάποιοι από εμάς.
    Υ.Γ.2 δώστε εισιτήρια και αφήστε τον πρόλογο.
    α) Αλλιώς πείτε το δημόσια, ότι οι λόγοι που δεν μας δίνετε είναι καθαρά οικονομικοί. Δεν σας συμφέρει να δώσετε για να το πιτάρετε το τσαντίρι. Δεν υπάρχει ρομαντισμός στη φάση, να δούμε οπαδούς και των 2 ομάδων στο γήπεδο. Εκτός αν
    β) Φοβάται η διοίκησή σας τον ίδιο τον κόσμο, τους κάφρους, όχι όλους δηλαδή, ότι αν κάνουμε το διπλάκι εκεί μέσα και καμμιά χειρονομία, θα γίνουν καγκουριές, όπως παλιά, ξέρετε..
    Δεν μπορώ να σκεφτώ κάποιο άλλο σοβαρό επιχείρημα. Και επειδή όπως είδαμε και πιο πάνω, δεν υπήρξε καμμιά αντιπρόταση, ούτε και τώρα βλέπω να μπαίνει στον κόπο κάποιος από εσάς να απαντήσει. Ο λαός σας μιλάει μόνο στα προπαγανδιστικά σας ραδιόφωνα, και συνήθως είναι οι ίδιοι και οι ίδιοι.
    Υ.Γ.3 Με τη Σουρωτή τελικά τι έγινε? Κουκουλώθηκε το θέμα έτσι. Αφού εμείς είμαστε οι καταδότες και εσείς τα θύματα..
    Υ.Γ.4 ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΥΑΝΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. re file akoma perimeneis?
    o kaliteros edo mesa zitima na xerei oti i gi den einai tetragoni

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αφηστε τους αρειανους στην κοσμάρα τους.
    Μην ασχολειστε μαζί τους.Τους δινετε αξια.
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΆΤΩ ΚΆΤΩ ΠΌΣΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΤΗ ΤΑΞΗ ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΑΣ.
    1)ΠΑΟΚ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
    2)ΠΑΟΚ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
    3)ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
    4)ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

    ΑΦΗΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΜΕ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΑΞΙΑ ΔΙΝΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΤΣ.

    ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΠΑΝΤΩΣ ΠΩΣ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ΕΚΤΟΣ ΠΟΛΕΩΣ ,ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ ΩΣ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΑΤΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ.

    ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΦΕΡΜΕΝΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΑΣ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΛΕΝΕ '' ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΟΚ''.
    ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΛΕΝΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΝΕΟ ΠΑΙΚΤΗ ΜΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΣΗ ΜΕ ΜΠΛΟΥΖΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΤΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΟΜΑΔΑ?

    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ ,ΠΑΟΚΙΑ,ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ......Είστε ρατσιστές, "Ελληναριά" φασισταριά του κώλου.......
    Σαυτό έχετε γράψει ιστορία.Το 99% των συνοπαδών σου που έγραψαν παραπάνω ανέφεραν λέξη με ένα συνθετικό τη λέξη τούρκος.
    Πολιτισμένε έχεις επιλεκτική οπτική των τεκταινομένων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ESY RE GKARNTASAKI POY MENEIS KAI EKSWTERIKO DEN DIKAIOYSE NA APOKALEIS OPOIONDHPOTE ME THN LEKSH TOYRKOS... NOMIZW OTI KATALAVAINEIS OSO KAI EGW ME POIA ENOIA STO LEW GIATI KAI EGW APO EKSWTERIKO EIMAI.... OSON AFORA TA EISHTHRIA PAIDIA NOMIZW OTI XANEI THN OYSIA TOY TO NTERMPY AN DEN EINAI KAI OI ANTIPALOI OPADOI STO GHPEDO KAI SAS TO LEEI KAPOIOS POY DEN EXANE MATS STO XARILAOY KAPOIOS POY HTAN MESA STO MATS POY ANAVLH8HKE KAI KAPOIOS POY MEXRI KAI THN ZWNH TOY PHRAN OI MPATSOI GIA NA MPEI STO GHPEDO.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΕΤΣΙ ΦΩΝΑΖΕ Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΜΑΜΑ ΣΟΥ ΡΑΒΙΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Και φυσικά καμμιά σοβαρή απάντηση συμπολίτες..
    Και ουτε πρόκειται.

    ΑΡΗ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΣΑΝΤΙΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Καμιά σοβαρή ερώτηση "συμπολίτες";
    Κάντε μια σοβαρή ερώτηση να δώσουμε σοβαρή απάντηση.
    Και ξεκολλάτε με το 5% ρε λίγοι.
    Με τον βάζελο ζητήσατε το 5%;
    Με τον πάνθραξ; ζητήσατε το 5%;
    Δίνουμε 4000. Τα θέλεις;ΕΛΑ.
    Δεν τα θέλεις... στ΄ΑΡΧΙΔΙΑ μας. Μη σώσεις κι έρθεις ΠΟΤΕ.


    Fringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή