Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2009

ΝΟΤΟΣ- ΒΟΡΡΑΣ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ




Το blog μας , στα πλαισια της αμέριστης συμπαράστασης και συμπάθειας που τρέφει για τους οπαδούς του ΟΦΗ αποφάσισε να αφιερώσει χρόνο και χώρο στο συμπαθητικό αυτο σωματείο.
Οι ταλαιπωρημένοι, οι ταπεινωμένοι αλλα και ταυτόχρονα μάγκες οπαδοί του ΟΦΗ έβγαλαν την παρακάτω ανακοινωση.





Ελπίδα πολλών από εμάς . Σημαιοφόρε μιας χρυσής εποχής …Όνειρο δικό μας να σε δούμε κάποτε όπως ξεχώριζες στα γήπεδα με την φανέλα του ΟΦΗ προπονητή της ομάδας μας .
Κάποιοι είπαν ότι όταν άλλαξες φανέλα και πήγες στο βάζελο πανηγύρισες προσβλητικά μέσα στο δικό μας ναό ( Γεντι κουλέ ) . Όμως εμείς σε υπερασπιστήκαμε και πάλι .
Και ήρθε η νέα εποχή ,μ ια εποχή γεμάτη όνειρα για μας . Μακριά από αυτό που μια ζωή μισούσαμε . Την υποτέλεια κα το τσατσιλικι . Σε περιμέναμε λοιπόν να έρθεις κοντά μας , να πολεμήσεις μαζί μας να φέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που του αξίζει . Δυνατό σταθερό και ξανά ψηλά
Όμως αρνήθηκες δυο φορές …Προφασιζόμενος συμβόλαιο με την Εθνική ομάδα . Και εμείς το σεβαστήκαμε αλλά «πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις » υπέγραψες στην ομάδα κατά πως φαίνεται της καρδιας σου .
Άντε λοιπόν εκεί που μια ζωή ανήκες , μακριά από εμάς , μακριά από το ΒΑΚ μακριά από το Γεντι Κουλέ .
Ένας υποτελής ήσουν και εσύ όπως και τόσοι άλλοι , άλλο ένα μαχαίρι στις καρδιές μας .
Κακό ταξίδι Νικό Νιοπλια .Και να είσαι σίγουρος από δω και πέρα ότι κάθε αποτυχία της δικιάς σου ομάδας θα προσδίδει σε εμάς χαρά και μόνο χαρά .
Και όσο για εσάς που θα μας κατηγορήσετε για μικροπρέπεια και εκδικητικότητα , ΝΑΙ έτσι είμαστε και σε όποιον αρέσουμε . Γιατί ούτε προδώσαμε αυτό που αγαπάμε ούτε και θα το εγκαταλείψουμε ποτέ …
ΟΥΣΤ λοιπόν , Εμείς και όλοι σας ..
ΥΓ. Κε Κεφαλούκο . Υπερήφανε Κρητικέ , θα σε περιμένουμε στο β γύρο αν έχεις το θάρρος να έρθεις να μας δείξεις τα προσόντα σου και μέσα στο γήπεδο μας ..Εκτός αν η μαγκια σου κλείνετε στα στενά της Γαβρουπολης . Έλα λοιπόν υπερήφανε άντρα , Άξιο τέκνο με τα μεγάλα προσόντα .
Και αν για σένα τέλειωσαν όλα , εμείς δεν ξεχνάμε και θα σε περιμένουμε ….


ΚΡΗΤΕΣ 4 ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
SNAKES 4 HERAKLION CLUB
ΘΥΡΑ 4 - BLACK ARMY
Σ.Φ.Ο ΑΘΗΝΩΝ ΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΥΡΗΣ
Σ.Φ.Ο ΞΗΡΟΠΟΤΑΜΟΥ

Μαγκιά τους που είναι ακόμα στις επάλξεις και αντέχουν ακόμα. Τους έχουν βιάσει τα ιδανικά, την περηφάνια, την αγάπη τους, τους έχουν κουρελιάσει ηθικά εδω δεκαετίες , τους έχουν βγάλει το όνομα ''τσάτσους''διχως να φταίνε.
Ο λαός του Οφη είχε περάσει το μύνημα του ,πως οι βαρδινογιανναίοι και οι πουλημένοι τσατσοπαράγοντες του ΟΦΗ θα βρουν μπροστά τους όλα οσα ειχαν κανει στο αδικημένο αυτο σωματείο όπως και όλοι οι προδότες ξεφτιλισμένοι τύπου Νιόμπλια.

Κλεινοντας την αναφορά μας στον σύλλογο του ΟΦΗ, θα ήθελα να πω πως δεν προσπαθούμε να κάνουμε κολλητιλίκια με άλλους οπαδούς.
Εχει 3 χρονια που κατω μας φερονται αψογα και εμεις το ιδιο και στην Κρητη και Θεσσαλονικη.
Ο ΠΑΟΚ ως αντιπαλο δεος του ΠΟΚ πρεπει να σεβεται και τις πιο μικρες ομαδες σε δυναμικη που του αναγνωριζουν οτι ο ΠΑΟΚ ειναι δυναμη καθαρσης και επαναστασης και συσπηρωνονται γυρω του.Όταν σε ξηγιούνται εντάξει,οφείλεις και εσύ να είσαι εντάξει.

Λευτερια στον Οφη ,διοτι ειναι ενα ντρόμπρο σωματείο και ισως ενα απο τα λίγα στην Ελλάδα με το οποιο μας ενώνουν περισσότερα απ'ότι μας χωρίζουν.

4 σχόλια:

  1. Lipton mhn ksexasoume na poume oti o OFI prepei na gurisei tou xronou kai pali sthn superleague giati ekei einai h thesh tou..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    bananaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    aggouriiiiiiiiiiiiiiiiiiii
    aggouriiiiiiiiiiiiiiiiiiii kai oti xwraei o xxxxx sas
    ZiuZitsu

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. OΦΗ καριόλη, γαμώ την κρήτη όλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή