Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2009

Κάλαντα Πρωτοχρονιάς

Καλησπέρα σε όλους….

Στην σημερινή μας ανάρτηση αποφασίσαμε να σας παρουσιάσουμε ένα videaki που δημιουργήσαμε εμπνευσμένοι από το εορταστικό κλίμα των ημερών.


Φυσικά ,τα όλα τραγελαφικά από πλευράς συμπολιτών που έλαβαν χώρα την χρονια που μας αποχαιρετά ,μας οδήγησαν στο να αφιερώσουμε το videaki αυτό στους αγαπημένους μας γείτονες. Η ντροπή ολόκληρης της πόλης, η ντροπή των οπαδών κατάφερε εν έτη 2009 να αποκτήσει ακόμα ένα κατακόκκινο σβερκάδι.Η ασπρόμαυρη φάπα πήγε συννεφο εφέτος και έιμαστε σιγουροι πως θα συνεχισει να τους ταλαιπωρεί και το 2010.


Οι εγκεφαλικές πληγές που τους άφησε ο ΠΑΟΚ ,ήταν τέτοιες σε σημειό του να πετάξουν πέτρες στο λεωφορείο της αποστολής της ίδιας τους της ομάδας. Ιδου και η απόδειξη : http://www.sport24.gr/html/ent/050/ent.334050.asp .Έχουν σαλτάρει.Τέλος.


Μην κουράζουμε όμως άλλο .Εδώ θα είμαστε και το νέο έτος και θα σατυρίζουμε όλες τις στιγμές που μας χαριζουν συνεχώς απλόχερα.


Ας απολαύσουμε τα Κάλαντα της Πρωτοχρονιάς σε μια ασπρόμαυρη παοκτσήδικη εκτέλεση . Ο Πάμπλο Γκαρσία σε ρόλο Αι Βασιλη στέλνει το μύνημά του και υπόσχεται δώρα στους συμπαθητικούς κατ’άλλα συμπολίτες .







Οι στίχοι περιέχονται μεσα στο video .

Ευχαριστούμε τον φίλο Ετεοκλή για τον χρονο που αφιέρωσε και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφερε,στην δημιουγία του video.

Οι συντελεστές του blog μας,(Lipton4 ,tuBETakias ,mirmigkakis )

ευχονται σε όλους καλές γιορτές και καλή χρονιά.


Y.Γ: Χαιρετίσματα στον miechel τον καναπεδάκια.Ο Δεκέμβρης φεύγει κάμμένε..κι εσύ ακομα.



2 σχόλια:

  1. τσαγακια,τα λεμε χαριλαου,μην ξεχνας ποια ομαδα σε εσωσε προπερσι στο μπασκετ(μαλακια μας τελικα)παντως στο τορινο1993 περασα τελεια κυνηγωντας τα ξαδερφια σας μεσα κι εξω απτο γηπεδο
    Aris athens τωρα δεν ειμαι φανατικος δεν σας μισω η αυτογνωσια ειναι μεγαλος δρομος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re lipton giftaki trava ta vizia sou
    kala gia ton aniparkto ton kouvatoubetakia den sxoliazo

    axaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή