Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Κατεβάστε το ματς με τον Άγιαξ.



Καλησπέρα αδέρφια.

«Παίξαμε απλά το πρώτο ημίχρονο».Αυτο ειπε ο Θόδωρας και μας βρισκει σύμφωνους.

«θα είναι λάθος και τεράστια παγίδα να σκεφτούμε πως μας βολεύουν δυο αποτελέσματα…»ειπε ο Παυλος Δερμιτζάκης.Σύμφωνούμε και σε αυτό.



Με αυτή τη φιλοσοφία θα πρέπει να προετοιμάστούμε για το πολύ δύσκολο παιχνίδι της προσεχούς Τετάρτης. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι το φαβορί, ο Άγιαξ είναι σίγουρο ότι θα τα παίξει όλα για όλα και επομένως είναι δεδομένο ότι ο Δικέφαλος για να πάρει την πρόκριση δε θα πρέπει να βασιστεί στην τύχη που την είχε μαζί του χθες. Έτσι υπάρχουν πέντε μέρες προετοιμασίας έτσι ώστε η ομάδα να διορθώσει τα λάθη της, προσωπικά και ομαδικά που ευτυχώς δεν της στοίχησαν προχθές στο Άμστερνταμ. Όλα αυτά τα γνωρίζει καλά ο Δερμιτζάκης και με τους συνεργάτες του θα προσπαθήσει να δουλέψει στα αδύνατα σημεία της ομάδος του.

Αγωνιστικά είναι σίγουρο ότι θα έχουμε αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με αυτή που ξεκίνησε το προχθεσινό ματς. Ο Χαλκιάς θα μείνει εκτός δράσης για έξι εβδομάδες τουλάχιστον και έτσι ο Ντάριο Κρέσιτς θα κληθεί να υπερασπίσει την εστία του σε πολύ κρίσιμα ματς. Το ευχάριστο για τον Δερμιτζάκη είναι πως έχει πέντε μέρες προπονήσεων μπροστά του ο Κοντρέρας για να καλύψει το χαμένο έδαφος και ίσως τον επιλέξει ο Μακεδόνας τεχνικός για το κέντρο της άμυνας. Πέντε μέρες όμως πολύτιμης ξεκούρασης και για τον Ίβιτς που χθες είχε ζητήσει αλλαγή λόγω κούρασης αλλά κατάφερε να σκοράρει και να πετύχει το γκολ που μπορεί να αποδειχθεί χρυσό για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για την πρόκριση στην επόμενη φάση.


Δεν έχουμε να αναλύσουμε και να πούμε πολλά για το ματς της Ολλανδίας.Σας δίνουμε όμως την δυνατότητα να το κατεβάσετε.Να το έχετε αποθηκευμένο στους υπολογιστές σας.


Κατεβάστε το απ'εδώ:

http://www.megaupload.com/?d=WB8PX9AQ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου