Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Όταν το ''κουτάβι'' βγάζει δόντια....

Όταν το ''κουτάβι'' βγάζει δόντια....κάποιοι τρέχουν να προστατέψουν τα πρόβατα....Σήμερα ο Χαβιέ Κάμπορα έκανε δηλώσεις στο Αθλητικό Μετρόπολις ,στην εκπομπή του Νίκου Πετρουλάκη.
Τους ξεσκέπασε...Τους έκανε μέσα στον Ιούλιο να τρέχουν και να μην φτάνουν στην γειτονιά. Ψάχνουν να βρουν τι θα πουν στα πρόβατα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα .Αναλυτικά δήλωσε :

«Ευχαριστώ τις άλλες ομάδες της Θεσσαλονίκης που ενδιαφέρθηκαν για εμένα, αλλά λόγω σεβασμού στους φίλους του Άρη θα συνεχίσω αλλού την καριέρα μου. Είτε σε ομάδα της Αργεντινής, είτε κάπου αλλού, αφού συζητήσω με την οικογένειά μου».

Όσον αφορά τις άλλες δηλώσεις του Αργεντινού που ξεχώρισαν, αυτές ήταν: «Ήταν ψέματα αυτά που είπαν ότι έφυγα για οικογενειακούς λόγους. Από τον Δεκέμβριο ήμουν απλήρωτος. Έξι μήνες ήμουν απλήρωτος. Με κούρασε η διοίκηση της πρώην ομάδας μου, που μου είπε πολλά ψέματα. Εκεί όμως υπάρχει ένας άνθρωπος που κάνει μεγάλο κακό. Δεν θα πω το όνομά του. Θα ακολουθήσω τη νομική οδό για όλες τις εκκρεμότητες».

Σε σχετική ερώτηση για την ρήτρα που υπάρχει να μην παίξει σε άλλη Ελληνική ομάδα, ανέφερε: «Πράγματι υπέγραψα κάτι τέτοιο, αλλά οι νομικοί μου, μου είπαν ότι αυτή δεν μπορεί να ισχύσει».

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της συνέντευξης ο Κάμπορα επανήλθε στο θέμα του ΠΑΟΚ: «Χθες το βράδυ πήρα την απόφαση για τις δύο συγκεκριμένες προτάσεις που είχα από την Θεσσαλονίκη. Δεν θα παίξω στον ΠΑΟΚ ή στον Ηρακλή γιατί αν το έκανα αυτό θα ήταν ένα πολύ σκληρό χτύπημα για τον κόσμο του Άρη. Ευχαριστώ πολύ τον ΠΑΟΚ με τους ανθρώπους του οποίου μιλούσα χθες. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ σοβαρή ομάδα, με σωστή διοίκηση, που ξέρουν από ποδόσφαιρο, γιατί έχουν παίξει μπάλα. Ο ΠΑΟΚ έχει ανθρώπους που αντιλαμβάνονται ότι ένας παίκτης έχει οικογένεια από πίσω. Στον Άρη το βλέπουν ως επιχείρηση αυτό».

Εκπλήσσοντας τους πάντες με την ειλικρίνειά του, ο Κάμπορα είπε και άλλα για ΠΑΟΚ και Άρη, κάνοντας συγκρίσεις: «Πολλοί συμπαίκτες μου στον Άρη χάνουν την εμπιστοσύνη τους στην ομάδα. Ο Άρης δεν γίνεται να αλλάζει κάθε χρόνο 10-15 παίκτες. Ο Άρης έχει δίπλα του στην πόλη το καλύτερο παράδειγμα και αυτό πρέπει να ακολουθήσει. Πρόκειται για τον ΠΑΟΚ που έχει ως βάση 20 παίκτες που υπολογίζονται και κάθε χρόνο κάνει 3-4 προσθήκες».

Μετά προσπάθησε να κάνει παρέμβαση ο γνωστός Κόντης και αφού μίλησαν για λίγο με τον Κάμπορα ο Αργεντινός του το έκλεισε στα μούτρα.Σε αυτό το σημείο είπε :
«Με άτομα που μου έχουν πει ψέματα δεν θέλω να μιλήσω. Το μόνο που θέλω είναι να μου δοθούν τα χρήματα έξι μηνών που μου οφείλονται».Αργεντίνικη σαπουνόπερα η ομαδούλα της Παπαναστασίου.

Μεγάλο ΦΑΠ από τον Αργεντινό .Τόσα ψέματα που έχει πει η ΠΑΕ ρούλης ,ούτε ο Πινόκιο δεν είπε...



touBETakias

6 σχόλια:

  1. sumpoliti sumpoliti..........kai to spiti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα ρε φιλε ντιπ μυαλο δεν εχεις??πιστευεις οτι αν οντως του ειχε φερθει σαν σκατα η διοικηση του ΑΡΗ θα σκεφτοταν τον κοσμο?η μηπως ειναι αρεινος απο τα γεννοφασκια του και δεν μπορει να παει στον παοκ η στον ηρακλη λογω αγαπης?στις μερες μας ολοι τον παρα κοιτανε και καλα κανουν,επαγγελματιες ειναι.

    αλλα το κομπλεξ δεν σας αφηνει ουτε να σκεφτειτε αν και αμφιβαλλω αν μπορειτε να το κανετε.εχετε πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πολυ πλακα.ασχοληθειτε με τον ΜΚ-4 και το καπι σας και αφηστε τον ΑΡΗ σε μας αιντε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. file mporeis na mou peis ti logo eixe o Campora na pei psemata gia thn dioikhsh tou Ari??
    Exete ginei pio provata kai apo ta provata me tous epishmous radiofonikous stathmous pou akoute..sas exoun gemisei paiktes b ethnikhs kai den milaei kanenas...oi paiktes pou kanoun thn diafora sthn omada sas kathe xrono feugoun etsi apla kai h omada sas den kerdizei oute euro...
    file mou kapoioi alloi den exoun katholou ma katholou mualo.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εσενα σου στεκει σαν δικαιολογια το δεν παω σε παοκ-ηρακλη γιατι εχω δεθει με τον κοσμο του ΑΡΗ ενω η διοικηση σου εχει φερθει αντιεπαγγελματικα?
    σου φαινεται λογικο να ανανεωνει το συμβολαιο του ενω ειναι απληρωτος απο το δεκεμβρη οπως λεει?
    και τελος ποιος εκανε τη διαφορα στον ΑΡΗ απο αυτους που εφυγαν τα τελευταια χρονια εκτος απο τον μοδιστρο που και οταν εφυγε αυτος ηρθε πολυ καλυτερος(ναφτι)?Ο χαλκιας ο ρεζιλης ο ιβιτς ο βρωμοσερβος η το ταναση το τεραστιο αυτο ταλεντο?Μονο ο νασουτι αλλα απο περσι ξεραμε οτι υπαρχει ρητρα.Και αφου το θες ετσι εφυγε ο καμπορα και ισως ηταν και απληρωτος και του προτειναν και μειωση και καλα εκανε και εφυγε.ηρθε ο τσεσαρεκ που θα βαλει τουλαχιστον 10 γκολακια φετος οπως κανει καθε χρονο και ειναι και φθηνοτερος και 3 χρονια μικροτερος.αφου το ποδοσφαιρο ειναι πια μπιζνα.


    PS:8miso ακουω λες απο εκει να παραπληροφορουμε?
    Αν ζοχαδιαζεσαι τοσο πολυ που φευγουν παικτες και δεν παιρνουμε φραγκο δωσε τιποτα εσυ.

    Σου εχω μια προσωπικη ερωτηση αν θελεις απαντας:
    νιωθεις καλυτερα οταν ασχολεισαι με τα προβληματα αλλης ομαδας και οχι με τα της δικης σου?Εισαι σαν κατι ΚΥΡΑΤΣΕΣ που ειναι σαν το αναποδο γαμωτο αλλα βλεπουν παρατραγουδα της αννιτας για να νιωσουν καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re file areiane kathese kai prospatheis na miliseis sovara me tourko???eleos.arxise pleksimo pio xrisimo tha einai

    min asxoleise me ta paidi tis fapas.kala den leo tourkakia????ksulo kai stin kupro re gelia provata???pantou fapes.ffffaaaappp

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. μιλαει για φαπες ο φαποκρατορικος λαοςο του αρη?
    βρε σκωλικες! Μεταγραφες για β εθνικη κανετε...αμα πεσετε ειναι σιγουρη η ανοδος! κοροιδα! καθιστε φατε προπαγανδα απο τον extra5!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή