Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Γιατί ρε Κελέκη μας το στέρησες αυτό?

Το παχύδερμο που είναι και πρόεδρος του ολυμπιακου δεν σταματησε να προκαλεί και να ενοχλεί με την παρουσία και την συμπεριφορά του, τους τυχερούς παρευρισκόμενους οπαδούς του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας.


Αυτοί που πραγματικά υπέφεραν ήταν οι οπαδοί του δικεφάλου που βρίσκονταν κάτω από το χώρο που βρισκόταν ο λιποτακτης πρόεδρος του γαυρου. Οι ενοχλήσεις απο τη μεριά του Ευάγγελου Γαμιόλη Μαρινάκη ξεκίνησαν από πολύ νωρίς στο παιχνίδι καθως με το που άρχισε το ματσ ξεκίνησε να τρωει αχόρταγα σαντουιτς που είχε φέρει μαζί του σε καλάθι που ετοίμασε η μαμά του, γεμίζοντας με ψίχουλα τους από κάτω, που έπρεπε να τιναζονται κάθε τόσο για να καθαριστούν.


Ευτυχώς στην συνέχεια και αφου του τελείωσαν τα τρόφιμα που είχε φέρει μαζί του, συνέχισε τρώγοντας με μανία ΠΑΟΚτσήδικα αρχίδια! Ευτυχώς κατα τη διάρκεια αυτή σταμάτησαν να του πέφτουν ψίχουλα, καθώς ΄τοσο που του αρεζαν δεν άφηνε ούτε ψίχουλο να πάει χαμένο.


Η χοντρή αδερφάρα όμως δεν έμεινε εκεί καθώς νιώνθοντας δυνατός και φαγωμένος αισθάνθηκε αρκετά άντρας μιας και έλειπαν και οι οπαδοί του ΠΑΟΚ να ρίξει ενα μπουκάλι στους οπαδούς του ΠΑΟΚ. ΄΄Ετσι αφού βεβαιώθηκε ότι η προσωπική του ασφάλεια έιναι εκεί για να τον προστατέψει πέταξε το μπουκάλι χωρίς βέβαια να πετυχει κανένα καθώς στο αθλημα της ρίψης αντικειμένων πρωταθλητές έιναι οι ΠΑΟΚτσήδες και μόνο.

Βέβαια οι ΠΑΟΚτσηδες δεν μάσησαν και ένας εξ αυτών εν ονόματι Κελέκης αποφάσισε να μηνυσει το χοντρόπαιδο την ώρα που βρισκόταν στο αεροδρόμιο έτοιμος να γυρίσει κλαμμένος στην θαλπωρή της μαμάς του.

Ύστερα απο παρακάλια από τον παιδοβούβαλο, και τηλεφώνημα συγγνωμης απο τη μαμά του στον Κελέκη, ο Κελέκης φάνηκε περισσότερο μεγαλόψυχος από ότι έπρεπε και του την χάρισε του χοντρού...

Διαφορετικά θα έπρεπε ο μαρινάκης να συλληφθεί και να μεταφερθεί με περιπολικό μέσα απο την πόλη της Θεσσαλονικής στο αστυνομικό τμήμα Τούμπας, σε μια διαδρομή που θα του χάριζε είμαι σιγουρός πολύ όμορφες εικόνες, αφου όλοι οι ΠΑΟΚτσηδες που τον εβλεπαν θα τον χαιρετουσαν με το μεσαίο τους δάκτυλο και ίσως κανένα ασβεστολιθικό πέτρωμα στη μάπα.


Επίσης θεωρώ βέβαιο οτι το νέο για τη μεταφορά του μαρινακησ το αστυνομικό τμήμα Τούμπας θα διαδιδόταν σαν αστραπη με αποτέλεσμα την άμεση διοργάνωση ΠΑΟΚτσήδικο συλλαλητήριο έξω από το τμήμα, με θέμα "Ας τραγουδήσουμε για την μάνα του μαρινάκη", που θα διαρκούσε όλο το βράδυ.

Το πρωί θα συνοδεύαμε τον μπούλη όλοι μαζί κορνάροντας και δειχνοντας του τα αρχίδια μας, μέχρι το αεροπλάνο της επιστροφής που θα τον περίμενε η μαμά του να τον παρηγορήσει, έχοντας περάσει όλοι ένα υπέροχο βράδυ!




ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ...ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΚΕΛΕΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΣ ΑΥΤΟ?

mirmigkakis

5 σχόλια:

  1. α ρε κελεκη.... γιατι ρε αγορι μου να μη μας δωσεις την χαρα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. are ti glentia tha xame o marinakis na koimithei sto kratitirio stin toumpa xaxaxaxaxaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κριμα χασαμε το καλυτερο δεν πειραζει υπαρχει και το πρωταθλημα που θα ερθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χωραει στο περιπολικό ή θα τον φερνανε με το γερανο της τροχαίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Α ΡΕ ΚΕΛΕΚΗ! ΠΟΛΥ ΘΑ ΓΟΥΣΤΑΡΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή