Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Προδώσατε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας



2,5 εκατομμύρια ευρώ είναι το άνοιγμα από πέρυσι και πρέπει εφέτος να μειώσουμε το budget μας κάνα 30%.Με τα δεδομένα αυτά, οι αποδεσμεύσεις,τα  μειωμένα φέτος διαρκείας, η πρόκριση στους ομίλους του Europa League και το αυξημένο market pool, οι μειώσεις συμβολαίων, απ ότι φαίνεται δεν επαρκούν και για να καλυφθεί το άνοιγμα και για να μειώσουμε το budget.Σε αυτή την περίπτωση, προσέχεις ώστε το κάθε ευρώ, η κάθε μεταγραφή να πιάνει τόπο. Τέτοιες μεταγραφές φαίνεται να είναι οι Λαζάρ, Γεωργιάδης και τα 150.000 για Ρομπέρ.
Γιατί σκάμε; Πολύ απλά γιατί χάνουμε μια τεράστια ευκαιρία. Μια τεράστια ευκαιρία να ξεφύγουμε από τους δύο του ΠΟΚ και να κάνουμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρώπη. Ίσως τα πράγματα ήταν διαφορετικά εάν έμπαιναν οι επενδυτές. Δεν μπήκαν όμως. Και έγινε και ζημιά.Φουσκώσαν τα μυαλά μας. Μας είπαν για Μποκανί και άλλους πατριάρχες.Κάποιοι ονειρεύονταν πρωτάθλημα εάν παίρναμε Σανκαρέ και φορ.Δυστυχώς, το ρόστερ μας δεν φτάνει για 50 παιχνίδια. Εάν είχαμε λιγότερες διοργανώσεις, κάτι γινόταν.Τώρα όμως δεν φτάνει.


Σε αυτή την περίπτωση, ένας δρόμος υπάρχει για μην προέλθει το μπαμ από αλλού και όχι από μεταγραφές. Αλήθεια και διαφάνεια.Όσο υπάρχει η αίσθηση ότι δεν μας λεν την αλήθεια και ότι δεν υπάρχει διαφάνεια, τα πάντα είναι υπό αίρεση και οι εξελίξεις θα εξαρτώνται από το τυχαίο γεγονός. Ένας εντός έδρας διασυρμός πχ δεν ξέρεις που μπορεί να οδηγήσει.


Σκασμένος είμαι και εγώ. Νεύρα μέχρι εκεί που δεν πάει. Τι ζητάω; Να μάθω τι ακριβώς συμβαίνει. Εάν ξέρω και η εξήγηση μου φανεί λογική, ας παίξω με Παπαδόπουλο.Δεν μπορώ ομως να αισθάνομαι μαλάκας.

Αυτές τις ημέρες κλείνει οριστικά ο μύθος των "ποδοσφαιρανθρωπων".Τεράστια απογοήτευση.Έγιναν βήματα εμπρός, ήρθαν στον ΠΑΟΚ μας οι Παυλαρες και ο Βιερίνια, κάναμε κάποιες επιτυχίες στην Ευρώπη. Αλλά δυστυχώς σήμερα πλεον όλοι μπορούμε να καταλάβουμε ότι δεν νοείται να θεωρούνται οι Ζαγορακης - Βρυζας - Κωνσταντινιδης ότι ... "αυτοί ξέρουν".
Όχι απλά δεν ξέρουν τι τους γίνεται, αλλά είναι επικίνδυνοι. Άνοιγμα που δεν μας λένε πόσο είναι, μέσα στην ΠΑΕ άνθρωποι με τις σκατοφατσες του Φαρλαλη και του Κυριακού, χλεπια και αλητοφατσες, να πουλάνε τρέλα με ένα τσιγάρο στο χέρι. Αυτοί απευθύνονται στον κόσμο του ΠΑΟΚ,στον μόνο επενδύτη. Άνθρωποι που τους βλέπεις και δεν θα τους έδινες ούτε τα κλειδιά της αποθήκης σου.Κατέληξε η ΠΑΕ μια μασονία για τους λίγους, τους εκλεκτούς. Για να είναι υπάλληλοι οι φίλοι του γιου του κουμπάρου, η Γκαγκατσοπαρεα που πίνει και μεθάει στην Χαλκιδική πουλώντας μόστρα και να πουλάει τρέλα ότι βγάζει λεφτά από τον ΠΑΟΚ κ βλέπει κ τα ματς τζάμπα. Στέλνουν βιογραφικά άνθρωποι με PHd στα οικονομικά, με δωρεάν συμβουλές και απάντηση καμία. Δυστυχώς μια κλίκα έγιναν και αυτοί. Δεν ξέρω τι προθέσεις είχαν, αλλά το χρήμα, είναι γλυκό..

Προδώσατε τα όνειρα και τις φιλοδοξίες μας. Μας φτάσατε σε ένα σημείο 10 φορές πάνω από Γούμενο, αλλά από τότε έχετε βάλει ταβάνι στα όνειρα μας.
Άχρηστοι, ανίκανοι, ξεφτιλισμένοι, χωρίς ΙΧΝΟΣ πολιτικής, οξυδέρκειας και σχεδίου.
Το άνοιγμα σας και τον μπουλο.Επιτέλους να συσταθεί ένας φορέας για να εκλέγουμε την διοίκηση μας. Περα από οπαδικά κριτήρια. Περα από νέο-τρεντυ ΠΑΟΚτσηδικα κριτήρια.Ας αναλάβουν οι καλυτεροι. Αυτοί που θα έχουν ένα πλανο, έναν άνθρωπο για κάθε θέση.



Y.Γ:Πλάκα πλάκα μιλάμε στο μπάσκετ για Maggette και στο ποδόσφαιρο για Παπαδόπουλο
Υ.Γ 2 : Eυτυχώς που προλαβε Η ΠΑΕ Παναιτωλικός τον Άγγελο Χαριστέα γιατι εκεί στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ ετοιμη θα την ειχατε τη μαλακια να τη κανετε.
Υ.Γ 3: Ευτυχώς που σημερα τελειώνει η μεταγραφική περίοδος γιατι κάθε μέρα θα ξυπνούσαμε με την ελπίδα να μην διαβάσουμε κάνα άρθρο με τίτλο ¨"Μία ανάσα από Τόργκελε ο ΠΑΟΚ" γιατί η ψυχική μας υγεία δεν αντέχει πολλά χτυπήματα ακόμα.
Υ.Γ 4 :    ΠΑΟΚ ,ΕΚΔΡΟΜΕΣ,ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ.Γεια σου ρε Μπαλάφα,αλάνι





Lipton4


10 σχόλια:

  1. ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ
    ΝΟΜΙΖΩ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΑΘΕ ΥΓΙΗ ΦΙΛΑΘΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ


    ΠΑΟΚΑΡΑ ΚΑΤΕΡΙΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΛΙΠΤΟΝ (ICE TEA): ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άχρηστοι και ανίκανοι αυτοί που σε έκαναν να περπατάς πάλι με το κεφάλι ψηλά; Η αχαριστία πρέπει να έχει και όρια. Εσύ είσαι ο ξεφτυλισμένος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΣΥ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ,ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ ΑΝΙΚΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΒΑΛΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ ΣΟΥ.ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ.ΑΡΣΕΝΙΚΑ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ,ΟΠΟΤΕ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΤΡΑΒΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 8:25:00
    Εσύ ρε "αρσενικέ" που αποκαλείς τον συντάκτη του κειμένου "αδερφή", γιατι δε βάζεις το όνομά σου στο σχόλιο; Μήπως σε εμποδίζει το πεντικιούρ και το μανικιούρ;
    Ή μήπως απολαμβάνεις την εκτός φυσιολογικών ορίων τεστοστερόνη του του "ανίκανου και άχρηστου" και σε ενοχλεί η αλήθεια του κειμένου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΛΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟ, ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΜΕ ΤΗ ΜΥΞΑ ΣΟΥ ΡΕ.ΣΟΥ ΕΘΙΞΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟΝ ΣΟΥ ΗΜΙΣΥ?ΟΤΑΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙΣ ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ΣΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΕΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ,ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ.ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ.ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΞΥΠΝΙΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟΠΩΛΗΔΕΣ.Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ,ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΛΑΘΗ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φαγωθείτε μεταξύ σας κωλότουρκοι... ΜΠΟΥ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!!! Ε, ρε γούστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @9:37:00
    και ο Γούμενος θεσμός ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η αχαριστια στο full ελεος δηλαδη!! προς τον "αρθρογραφο" (ο Θεος να τον κανει) αφου εσυ/εσεις ξερετε πως να λειτουργειτε την ΠΑΕ μαζεψτε λεφτα πηγενετε και αγοραστε την ΠΑΕ και αγοραστε οποιον παικτη θελετε και ξοδευετε λεφτα ετσι..!! γεμιστε ο κοσμος και το γηπεδο απο προπονητες και παραγοντες!! ουστ απ'εδω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Όπως φαίνεται ρε σεις δε βλέπετε ότιΚατσαρής και Ζαγορ δε θέλουν να πουλήσουν την ΠΑΕ. Δέ θέλουν επενδυτή. Θέλουν να διαχειρίζονται τα λεφτά του "Λαού του ΠΑΟΚ", και να τον βάζουν μέσα 10 εκατομύρια. Άρα τα περί "μαζεψτε λεφτα πηγένετε και αγοραστε την ΠΑΕ και αγοραστε οποιον παικτη θελετε", είναι άλλοθι του καφενείου.
    Ούτε επενδυτή θέλουν, ούτε Λαϊκή Βάση θέλουν, ούτε Λέσχη θέλουν. Θέλουν να χαϊδεύουν τα αυτιά των φιλάθλων, να μαζεύουν και να διαχειρίζονται χωρίς διαφένεια τα έσοδα και όπου βγεί....
    Αλλά πιστεύω ότι η ώρα του "ξεβρακώματος" πλησιάζει ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή