Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2011

Ντροπή τους...!!!

Εχθές το βράδυ έφτασε στην Ελλάδα ένα τεράστιο όνομα του NBA για λογαριασμό του ΠΑΟΚ και τα ΜΜΕ της χώρας αφιέρωσαν  το ίδιο χρόνο και χώρο με το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μάτζαρης!!!!



Αναρωτιόμαστε αν πήγαινε σε κάποια ομάδα της Αθήνας αν ακολουθούσαν την ίδια πολιτική!!!Θα μας πείτε ''Και τι έγινε...Σημασία έχει που ο παίκτης είναι εδώ για την ομάδα μας''..Απλά θέλουμε να δείξουμε ότι δεν τους νοιάζει το ελληνικό μπάσκετ και γενικά ο αθλητισμός στην Ελλάδα, αλλά μόνο οι 3 ομάδες της Αθήνας..!!!ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ .......

Ο Corey Maggette αφού δει τις γηπεδικές εγκαταστάσεις,μιλήσει με την διοίκηση και τον προπονητή  ,θα πάρει την απόφαση αν θα αγωνιστεί με την φανέλα του ΠΑΟΚ για το διάστημα όπου θα υπάρχει το lock out στο NBA!!

Ελπίζουμε και ευχόμαστε να τον δούμε με τον δικέφαλο στο στήθος και να γουστάρουμε λίγο με το μπασκετικό τμήμα.Οι άνθρωποι της ΚΑΕ προσπαθούν με πράξεις για το καλύτερο της ομάδας και πρέπει όλοι μας να τους βοηθήσουμε την παρουσία μας στο γήπεδο..

Τα διαρκείας έχουν σχεδόν φτάσει τα 1000 και σίγουρα ο αριθμός τους θα αυξηθεί όταν αυτός ο παικταράς ανακοινωθεί από την επίσημη σελίδα της ΚΑΕ.!!


Υ.Γ. Σήμερα ανακοινώθηκε και η απόκτηση του Λιθουανού καλαθοσφαιριστή Martynas Andriuskevicius μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2011-2012.

touBETakias

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου