Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση στο άρθρο του Κόλκα


Kαλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους.Αναδημοσιεύουμε ένα εξίσου δυναμικό άρθρο από τον αδερφό Dj Cobra .Προκειται για άρθρο ενός φίλου του ΠΑΟΚ,το οποίο ανταπαντάει το κέιμενο που έγραψε ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας στο ΄΄περνάω συνεχώς γραμμή paok24 ή αλλιώς salpi24΄΄.
Το άρθρο του Σταύρου Κόλκα είναι ανεβασμένο στο blog του στο paok24.com.
(O ΠΑΟΚ είναι το μέγεθος :  http://blog.paok24.com/?p=1807 ) .
Την μόνη επεξεργασία που κάναμε στο κείμενο του αδερφού είναι να βάλουμε (*****) σε κάποιους χαρακτηρισμούς του,καθώς θεωρούμε πως και δεν συμβάλλουν σε κάτι καθώς και ότι χάνει το δίκιο του.


Συγγνώμη κιόλας ρε μάγκες, αλλά πλέον οι άνθρωποι προσπαθούν να μας κάνουν να δούμε το άσπρο για μαύρο (ή το αντίστροφο) και μάλιστα με προκλητικότατο τρόπο. Μας περνάνε καταφανέστατα για μεγάλους μαλάκες. Αν και προσωπικά δεν είμαι υπέρ των "πεσιμάτων", πιστεύω πως κάποιες φορές δεν γίνεται αλλιώς. Είναι δυνατόν να μην έχει φάει ένα πέσιμο αυτός ο άνθρωπος που χρόνια τώρα μας κοροϊδεύει, μας χλευάζει και υποτιμά το νοητικό μας επίπεδο με τέτοιο τρόπο;

Πως βρε εγκάθετε, *****, *****, **** και με ποιό δικαίωμα διαχωρίζεις ΕΣΥ, ένας δημοσιογράφος (λέμε τώρα) της π***** τον οπαδό του ΠΑΟΚ σε σκεπτόμενο και μη; Με ποιό δικαίωμα ρε **** άντρα ΕΣΥ μας λες πιο είναι το συμφέρον της ομάδας; Με ποιό δικαίωμα μιλάς ΕΣΥ για blogs, υπερπληροφόρηση, πανυγηρτζήδες και άσχετους την στιγμή που είσαι ένας από αυτούς;

Στ' αρχίδια μας αν ο Κοντρέρας δεν ήταν βασικός στην Μπράγκα και αν δεν μπορούσε να βρει συμβόλαιο σαν αυτό που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ. Σημασία έχει ότι ο παικταράς άξιζε και αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ που (δεν) παίρνει από την ΠΑΕ. Σημασία έχει ότι είναι ο καλύτερος στόπερ που είδαμε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Σημασία έχει που άξια είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Σημασία έχει ότι είναι ένας από τους 3-4 παίκτες που θεωρούνται κολόνες της. Ναι, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά που θα ήταν ο Κοντρέρας αν δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά και αν ο ΠΑΟΚ θα έκανε την πορεία που έκανε χωρίς αυτό το καλολαδωμένο γρανάζι στην αμυντική του μηχανή.

Ο Βιεϊρίνια ρε ηλίθιε δεν έπαιζε βασικός στην Πόρτο, γιατί αν ήξερες για ποιά ομάδα μιλάς και με ποιό τρόπο οργάνωσης δουλεύει αυτή, θα καταλάβαινες ότι δύσκολα θα μπορούσε να παίξει βασικός. Υπάρχουν και παίκτες παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν οι Πορτογάλοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους πουλήσουν στην σωστή τιμή και να τους αντικαταστήσουν άμεσα με ισάξιους ή καλύτερους μη νιώθοντας την έλλειψή τους (π.χ. Φαλκάο). Αυτό δεν εμποδίζει τον Βιεϊρίνια και τον κάθε Βιεϊρίνια να γαμάει και να δέρνει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και σε μια διαφορετική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πολύ σωστά επένδυσε σ' αυτό τον παίκτη παρά τον τραυματισμό του, γιατί ο Σάντος με όλα του τα θετικά και αρνητικά ήξερε τι δυνατότητες έχει ο Πορτογάλος. Βέβαια αν είχαμε το δικό σου σκεπτικό, ενδεχομένως να μην τον βλέπαμε ξανά στην Τούμπα μετά τη λήξη του δανεισμού του. Η χαίτη ρε μαλάκα τι αφορά και γιατί αναφέρεται στα επιχειρήματα της πούτσας που συνήθως έχεις; Υπάρχει μήπως κανόνας που να επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές να είναι μοντελάκια; Είναι μήπως μέρος του Modern Football ή μήπως μέρος του αδελφάτου των ιπποτών που επιβάλλει η σημερινή κοινωνία; Καλύτερα ρε να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια με την χαίτη και τα τατουάζ του, παρά ένας κλάψας, λούλης κουκλεντές σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Άμα σε ενοχλεί η εμφάνιση του παικταρά, κοίτα πρώτα την σκατόφατσά σου στον καθρέφτη, χοντρέ βλάκα. Αν και το χειρότερο πάνω σου δεν είναι το λίπος στο κορμί σου, αλλά το λίπος στο μυαλό σου.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει το αγωνιστικό του μπάτζετ και ταυτόχρονα να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι εκεί τουλάχιστον που του επιτρέπουν
οι συγκυρίες, έχει κι άλλες λύσεις πέρα από την αποδέσμευση ή την πώληση βασικών και αναντικατάστατων παικτών όπως οι 2 προαναφερθέντες.
Η ομάδα μπορεί να μειώσει το μπάτζετ της κατά 2 εκατομμύρια και κάτι ψιλά αν ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ απλά τα συμβόλαια των Ρομπέρ, Τσιρίλο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Χαλκιά, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη. Παικτών που πιστεύω ότι πλέον δεν θα λείψουν σε κανέναν μας, αγωνιστικά μιλώντας. Δεν συζητάμε βέβαια την περίπτωση του να πουλήσει κάποιους απ' αυτούς, μιας και τότε το οικονομικό όφελος θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Για να μην μιλήσουμε για τα 600 περίπου χιλιάρικα που γλύτωσε με τις αποδεσμεύσεις των Λεονάρντο, Σπαντάσιο και Αρίας.

Και μάλιστα κύριε Κόλκα, λυπόμαστε που θα φύγουν οι Κοντρέρας και Βιεϊρίνια και θα μείνουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Γιατί πολύ απλά είναι βασικά μέλη μιας ανύπαρκτης και ανίκανης πλέον διοίκησης. Μιας διοίκησης που ποτέ δεν πίεσε 4 χρόνια τώρα για τα χρέη προς το δημόσιο, δήθεν από φιλότιμο και γιατί "δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε τώρα τις εκλογές ή την κακή οικονομία της χώρας". Μιας διοίκησης που έφερε στον ΠΑΟΚ τον Βασίλη Γκαγκάτση. Μιας διοίκησης που μια είχε εμπιστοσύνη στην διαιτησία, μια δήθεν έτριζε τα δόντια της και μια απλά σιωπούσε. Μιας διοίκησης που άφησε την ομάδα αθωράκιστη απέναντι στα σκουλήκια, στερώντας της την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Μιας διοίκησης που έδιωξε από το γήπεδο τους ανθρώπους που αποτελουν την ψυχή του ΠΑΟΚ. Μιας διοίκησης που 4 χρόνια δεν κατάφερε να οργανώσει την κωλομπουτίκ. Μιας διοίκησης που έκανε επαγγελματικές και οικονομικές διευκολύνσεις στον κάθε τυχάρπαστο. Μιας διοίκησης που αντί να πλαισιωθεί από άτομα άξια, με γνώσεις και εμπειρία και να ανέβει επίπεδο διοικητικά, προτίμησε να μετατραπεί σε κλειστό club φίλων και συγγενών. Μιας διοίκησης που προτιμάει να περνάει τα μηνύματα της κάνοντας πλύση εγκεφάλου μέσω κάποιων γλοιωδών τύπων που ονομάζονται δημοσιογράφοι ή ακόμα χειρότερα θεωρούνται "ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ". Μιας διοίκησης που απ' ότι φαίνεται ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την δυναμική του λαού του ΠΑΟΚ προς όφελος της ομάδας, ακόμα και όταν υπήρχε πρωτοφανής συσπείρωση. Μιας διοίκησης στην οποία κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πλέον εμπιστοσύνη. Η λίστα φυσικά είναι ατελείωτη.

Και πού 'σαι, Σταυράκη; Αν η κριτική στον ΠΑΟΚ οφείλεται στο ότι κανείς δεν φοβάται τις επιπτώσεις της βλακείας του όπως λες, τότε σκέψου πως αυτός είναι ο ίδιος λόγος που σου επιτρέπει να γράφεις την κάθε μαλακία που σου κατεβαίνει ή σου υπαγορεύουν και να κυκλοφορείς για καφεδάκι στην πόλη άνετος και με υφάκι. Το παράδειγμά σου με τους γιατρούς, πολύ έξυπνο για να ποτίσεις ή να κοιμίσεις κάποιους όπως συνηθίζεις, αλλά σε κάποιους άλλους δεν περνάει. Άσε που είναι και πολύ συνηθισμένο το στυλάκι "ένας γνωστός μου", "μιλάω από προσωπική εμπειρία", "θυμάμαι κάποτε" και λοιπές πίπες. Άσε μαγκάκι της άφρας, το 'χουμε μάθει πλέον το παραμύθι. Όσο για το χιουμοράκι της πούτσας που κάνεις, δεν είσαι σαν έγκυος επειδή έχεις γερό στομάχι, αλλά γιατί κάποιοι σου επιτρέπουν να το γεμίζεις μέχρι τον πάτο και ο νοών νοείτω.

Υ.Γ. Αν ο Νίνης ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ με προσφορά, ικανότητες και ήθος ανάλογο του Κοντρέρας ή του Βιεϊρίνια, τότε ναι, πάλι θα έβλεπες σουρεαλιστικά σκηνικά. Όχι όμως νίντζα και παπαριές, διότι με τον Γιαπωνέζικο πολιτισμό δεν έχουμε και μεγάλη σχέση. Θα έβλεπες όμως ταλιμπάν και καμικάζι με παλαιστινιακά, flight jackets, μολότωφ, καδρόνια και αλυσίδες. ********.


Dj Cobra from Paokworld

5 σχόλια:

  1. Κριμα που εχουμε τετοιους δημοσιογραφους για να μας κανουν πλυση εγκεφαλου προκειμενου να περασουν γραμμες τησ διοικησης. Ο ΠΑΟΚ αποδυναμωνεται και αυτοι σφυριζουν αδιαφορα γυρναμε εποχες Γουμενου και ο ΠΑΟΚ θα παλευει για ευρωπη κριμα προκειμενου να ξεχρεωσει απο τα χρεη που δημιουργησαν ξεπουλανε παικτες και στην τελικη χωρις αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ton kolka lete alla k eseis paparies tsampounate. Ta idia skata kai oi men kai oi den. Milame gia tragwdia. Afou sugkrinete epoxes goumenou me tis simerines ti na pw? Vare8ika me tis mlkies sas. Kai tou kolka kai tis dikes sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΕΡΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΡΩΝ ΑΛΗΤΕΣ Ρ.... ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή