Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

REVOLUTION ΤΕΛΟΣ . ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963

Ένα ωραίο παραμύθι που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ σε δικά μας χέρια με ανθρώπους που είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που δεν γνώρισε καμιά διοίκηση στην ιστορία της ομάδας έλαβε τέλος.
Και το αποτέλεσμα στο ίδιο έργο θεατές.

Με υπερήφανες πωλήσεις , κακοδιαχείριση και αβέβαιο μέλλον , με τους παίχτες απλήρωτους , τα χρέη να  μην τελειώνουν, την μπουτίκ χρεοκοπημένη και όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα.

Ας ξεκινήσουμε απ'την αρχή,

Στόχος όλων εμάς που πολεμήσαμε τον Γούμενο και κάναμε τα πάντα για να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος, ήταν η εξυγίανση και ένας μεγάλος επενδυτής που θα απογείωνε τον σύλλογο.
 Αντί γι'αυτά είδαμε μικρούς παραγοντίσκους , που είδαν το βαρέλι με το μέλι και έπεσαν με το κεφάλι.

Ενώ τον πρώτο 1-1.5 χρόνο η ομάδα βάδιζε σε ένα πλάνο, ξεχρέωνε και αναπτυσσόταν, φαντάσματα απ'το παρελθόν (Γκαγκατσης) εμφανίστηκαν και ξαφνικά όλα άρχισαν να αλλάζουν.

Δηλαδή ο υπεύθυνος οικονομικών άλλαξε, 3 κουμπάροι ανέλαβαν και έκαναν μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ (Κουτσιανικούλης) και ο προγραμματισμός πήγε περίπατο..

Ψέματα για τα χρέη, ψέματα για το σχέδιο, ψεματα για το ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προγραμματισμό.Ψέματα γιατί έφυγε ο πρόεδρος, ψέματα γιατί γύρισε, αλλά είπαμε το σχολείο (Γκαγκάτσης) ήταν καλό..

Και ο πρόεδρος που είχε την ευθιξία και κάθε τρεις και λίγο, πετούσε τα κλειδιά του ΠΑΟΚ γιατί άκουσε έναν η δύο να τον κράζουν, αποφάσισε ότι η πολυθρόνα του προέδρου στον ΠΑΟΚ είναι γλυκιά..
Τα λεφτά πολλά,η προβολή μεγάλη και τα φιλαράκια έπρεπε να βολευτούν...Για τον ΠΑΟΚ ποιος νοιάστηκε?

Όλοι έπρεπε να πάρουν πόστα (φράγκα), όλοι έπρεπε να βολευτούν. Λεφτά μοιραζόταν από δω και από κει, ταξιδάκια αναψυχής , παροχές απίστευτες , όλο το Δ.Σ. κούτρα και ο κόσμος πλήρωνε ..

Αλήθεια ρε Θόδωρε, αν είχες βάλει τα δικά σου λεφτά το ίδιο θα τα μοίραζες?

Εδώ τι να λέμε, ανέλαβες την ευθύνη για τα λεφτά που έδωσες στον Βιολίδι!!
Τι να την κάνουμε την ευθύνη? Βγάλε τα λεφτά απ τον λογαριασμό σου και βάλ'τα στο ταμείο.Έτσι κάνουν οι μάγκες..

Δεν είσαι πολιτικός να αναλάβεις την πολιτική ευθύνη , είσαι διαχειριστής των δικών μας χρημάτων!!

Κατάφερες να είσαι ο πρόεδρος με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και χωρίς να φέρεις έναν τίτλο να βάζεις μέσα την ομάδα 2,5 - 3 εκατομμύρια τον χρόνο.
 Κατάφερες να κινδυνεύσει η ομάδα να διωχτεί απο το  UEFA , αυτό το κατάφερε μόνο ο Γούμενος..
Αλλά και τι να λέμε και εκείνος περήφανες πωλήσεις έκανε..

Ο ΠΑΟΚ της εξυγίανσης και των περήφανων πωλήσεων, πληρώνει σήμερα δύο τεχνικούς διευθυντές,τρία άτομα γραφείο τύπου και ένα σωρό κόσμο στα γραφεία και αλλού..Και οι παίχτες απλήρωτοι..
Αλλά είπαμε, δικό σου ειναι το μαγαζί για να το πονάς?

Τελικά μάλλον ένας άνθρωπος που έφερες, έλεγε την αλήθεια (Δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ για να ταξιδεύω τζάμπα με τα λεφτά του κόσμου). Ο Βελλής, και αυτός με το που σας πήρε χαμπάρι ,τον φύγατε..Στον ΠΑΟΚ μένουν μόνο οι YES MAN και όσους στηρίζουν οι φίλοι σας οι δημοσιογράφοι, που και αυτοί άρχισαν να τα γυρίζουν και σαν γνήσια ποντίκια που είναι, πηδάνε πρώτοι απο το καράβι που βυθίζεται..

Τουλάχιστον ελπίζουμε με τα λεφτά που πήρατε να εξοφλήσετε τους παίχτες και να μην ξοφλήσετε τα χρέη σε δημόσιο και εφορία που δημιουργήσατε και βαραίνουν και εσάς τους ίδιους,σαν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, όπως λέει και ο νόμος.

Και μετά με την πρώτη ευκαιρία να την κοπανήσετε γιατί η εποχή των παχιών αγελάδων τελείωσε.

Τελικά επειδή εμείς είμαστε οι κολλημένοι, όταν έφερες τον σαλπιγγίδι και έβαλες τον κόσμο να μαλώνει 6 μήνες πριν, δεν ήξερες ότι δεν είχες να τον πληρώσεις?
Τώρα απαιτούμε να πας να βρεις λεφτά να τον πληρώσεις και να τον κρατήσεις στον ΠΑΟΚ για πάντα!!! Αν μπορείς..

Και αν κάποιοι ακόμα μαγεμένοι αρχίσουν να ρωτάνε για λύσεις,εμείς τους απαντάμε, πόσο χειρότερα να τα κάνει κάποιος άλλος??

Υ.Γ 1 Αγαπούλα πούλα..

Υ.Γ 2 Τι άλλαξε ρε συ Ζήση και κάνεις διοίκηση με τον Ζαγοράκη? Άλλα μας έλεγες..

Υ.Γ 3 Το site λειτουργεί σαν διαδυκτιακός μας λόγος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου