Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2012

REVOLUTION ΤΕΛΟΣ . ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΤΕΛΟΣ.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Σ.Φ. ΠΑΟΚ ΝΕΑΠΟΛΗΣ "ΜΠΕΛΛΟΣ" 1963

Ένα ωραίο παραμύθι που ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ σε δικά μας χέρια με ανθρώπους που είχαν την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη που δεν γνώρισε καμιά διοίκηση στην ιστορία της ομάδας έλαβε τέλος.
Και το αποτέλεσμα στο ίδιο έργο θεατές.

Με υπερήφανες πωλήσεις , κακοδιαχείριση και αβέβαιο μέλλον , με τους παίχτες απλήρωτους , τα χρέη να  μην τελειώνουν, την μπουτίκ χρεοκοπημένη και όλοι να σφυρίζουν αδιάφορα.

Ας ξεκινήσουμε απ'την αρχή,

Στόχος όλων εμάς που πολεμήσαμε τον Γούμενο και κάναμε τα πάντα για να αλλάξει σελίδα ο σύλλογος, ήταν η εξυγίανση και ένας μεγάλος επενδυτής που θα απογείωνε τον σύλλογο.
 Αντί γι'αυτά είδαμε μικρούς παραγοντίσκους , που είδαν το βαρέλι με το μέλι και έπεσαν με το κεφάλι.

Ενώ τον πρώτο 1-1.5 χρόνο η ομάδα βάδιζε σε ένα πλάνο, ξεχρέωνε και αναπτυσσόταν, φαντάσματα απ'το παρελθόν (Γκαγκατσης) εμφανίστηκαν και ξαφνικά όλα άρχισαν να αλλάζουν.

Δηλαδή ο υπεύθυνος οικονομικών άλλαξε, 3 κουμπάροι ανέλαβαν και έκαναν μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην ιστορία του ΠΑΟΚ (Κουτσιανικούλης) και ο προγραμματισμός πήγε περίπατο..

Ψέματα για τα χρέη, ψέματα για το σχέδιο, ψεματα για το ότι ο ΠΑΟΚ κάνει προγραμματισμό.Ψέματα γιατί έφυγε ο πρόεδρος, ψέματα γιατί γύρισε, αλλά είπαμε το σχολείο (Γκαγκάτσης) ήταν καλό..

Και ο πρόεδρος που είχε την ευθιξία και κάθε τρεις και λίγο, πετούσε τα κλειδιά του ΠΑΟΚ γιατί άκουσε έναν η δύο να τον κράζουν, αποφάσισε ότι η πολυθρόνα του προέδρου στον ΠΑΟΚ είναι γλυκιά..
Τα λεφτά πολλά,η προβολή μεγάλη και τα φιλαράκια έπρεπε να βολευτούν...Για τον ΠΑΟΚ ποιος νοιάστηκε?

Όλοι έπρεπε να πάρουν πόστα (φράγκα), όλοι έπρεπε να βολευτούν. Λεφτά μοιραζόταν από δω και από κει, ταξιδάκια αναψυχής , παροχές απίστευτες , όλο το Δ.Σ. κούτρα και ο κόσμος πλήρωνε ..

Αλήθεια ρε Θόδωρε, αν είχες βάλει τα δικά σου λεφτά το ίδιο θα τα μοίραζες?

Εδώ τι να λέμε, ανέλαβες την ευθύνη για τα λεφτά που έδωσες στον Βιολίδι!!
Τι να την κάνουμε την ευθύνη? Βγάλε τα λεφτά απ τον λογαριασμό σου και βάλ'τα στο ταμείο.Έτσι κάνουν οι μάγκες..

Δεν είσαι πολιτικός να αναλάβεις την πολιτική ευθύνη , είσαι διαχειριστής των δικών μας χρημάτων!!

Κατάφερες να είσαι ο πρόεδρος με τα μεγαλύτερα έσοδα στην ιστορία του ΠΑΟΚ και χωρίς να φέρεις έναν τίτλο να βάζεις μέσα την ομάδα 2,5 - 3 εκατομμύρια τον χρόνο.
 Κατάφερες να κινδυνεύσει η ομάδα να διωχτεί απο το  UEFA , αυτό το κατάφερε μόνο ο Γούμενος..
Αλλά και τι να λέμε και εκείνος περήφανες πωλήσεις έκανε..

Ο ΠΑΟΚ της εξυγίανσης και των περήφανων πωλήσεων, πληρώνει σήμερα δύο τεχνικούς διευθυντές,τρία άτομα γραφείο τύπου και ένα σωρό κόσμο στα γραφεία και αλλού..Και οι παίχτες απλήρωτοι..
Αλλά είπαμε, δικό σου ειναι το μαγαζί για να το πονάς?

Τελικά μάλλον ένας άνθρωπος που έφερες, έλεγε την αλήθεια (Δεν μπήκα στον ΠΑΟΚ για να ταξιδεύω τζάμπα με τα λεφτά του κόσμου). Ο Βελλής, και αυτός με το που σας πήρε χαμπάρι ,τον φύγατε..Στον ΠΑΟΚ μένουν μόνο οι YES MAN και όσους στηρίζουν οι φίλοι σας οι δημοσιογράφοι, που και αυτοί άρχισαν να τα γυρίζουν και σαν γνήσια ποντίκια που είναι, πηδάνε πρώτοι απο το καράβι που βυθίζεται..

Τουλάχιστον ελπίζουμε με τα λεφτά που πήρατε να εξοφλήσετε τους παίχτες και να μην ξοφλήσετε τα χρέη σε δημόσιο και εφορία που δημιουργήσατε και βαραίνουν και εσάς τους ίδιους,σαν πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος, όπως λέει και ο νόμος.

Και μετά με την πρώτη ευκαιρία να την κοπανήσετε γιατί η εποχή των παχιών αγελάδων τελείωσε.

Τελικά επειδή εμείς είμαστε οι κολλημένοι, όταν έφερες τον σαλπιγγίδι και έβαλες τον κόσμο να μαλώνει 6 μήνες πριν, δεν ήξερες ότι δεν είχες να τον πληρώσεις?
Τώρα απαιτούμε να πας να βρεις λεφτά να τον πληρώσεις και να τον κρατήσεις στον ΠΑΟΚ για πάντα!!! Αν μπορείς..

Και αν κάποιοι ακόμα μαγεμένοι αρχίσουν να ρωτάνε για λύσεις,εμείς τους απαντάμε, πόσο χειρότερα να τα κάνει κάποιος άλλος??

Υ.Γ 1 Αγαπούλα πούλα..

Υ.Γ 2 Τι άλλαξε ρε συ Ζήση και κάνεις διοίκηση με τον Ζαγοράκη? Άλλα μας έλεγες..

Υ.Γ 3 Το site λειτουργεί σαν διαδυκτιακός μας λόγος.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πρόεδρε φαίνεται ο κώλος σου....

Στιγμές απείρου κάλους περιέγραψε ο κος Σαλιαρέλης με πρωταγωνιστή τον Μαρινάκη. Κατά τα λεγόμενα του κυρίου Σαλιαρέλη 30 νταβραντισμένοι μπράβοι ξεβράκωσαν τον κύριο Μαρινάκη.
Σε συνέχεια του επεισοδίου του τι ακολούθησε ο κος Σαλιαρέλης δεν θέλησε να πει περισσότερα οπότε μπορεί να βάλει ο καθένας τη φαντασία του να οργιάζει...


mirmigkakis

Ανανεώνει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης...;;;;;


Μέχρι το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να ξεκινήσουν οι επαφές της ΠΑΕ με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη σε ότι αφορά την μελλοντική τους συνεργασία.Σύμφωνα με πληροφορίες ήδη έχουν γίνει προκαταρκτικές συζητήσεις μεταξύ των επιτελών του Δικεφάλου και του παίκτη για το ενδεχόμενο να μειωθούν οι οικονομικές του απολαβές και να επεκταθεί το συμβόλαιο του για ένα χρόνο.

Όπως τόνισε και στις πρόσφατες δηλώσεις του ο διεθνής ποδοσφαιριστής είναι ανοιχτός σε κάθε είδους συζήτηση για τη συνεργασία του με τον Δικέφαλο ενώ την ίδια στάση έχει και ο εκπρόσωπος του.Είναι πολύ πιθανόν ο Σαλπιγγίδης μετά τις επαφές που είχε με τους Ζήση Βρύζα και Παντελή Κωνσταντινίδη να συναντηθεί και με τον Θόδωρο Ζαγοράκη προκειμένου να αποφασίσουν από κοινού ομάδα και παίκτης ποιες θα είναι οι επόμενες κινήσεις τους.

Το ενδεχόμενο να μην βρεθεί η χρυσή τομή και να αναγκαστεί ο παίκτης να φύγει από τον ΠΑΟΚ θεωρείται αδύνατον καθώς πρόθεση και των δυο πλευρών είναι η συνέχιση της συνεργασίας τους μέσα στα πλαίσια που ορίζει η νέα τάξη πραγμάτων στην οικονομία της χώρας.


Πέμπτη 5 Ιανουαρίου 2012

Να μην λείψει κανείς την Κυριακη!

Η γνωστή ομάδα του δημοσίου αναμένεται να ανεβάσει μαζικά φιλάθλους στο ματσ με τη Δόξα

Δράμας.

Αφού στην Τούμπα έχουν αποφασίσει εδώ και χρόνια οτί δεν συμφέρει αν ανεβάζουν κόσμο γιατί

τους φέυγουν πολλά εξοδα σε νοσήλεια...αποφάσισαν να τα βάλουν...με μία ομάδα οπαδικά αντάξια

και ίσως και λίγο μεγαλύτερη του μεγέθους τους... Καλούμε όλους τους "οπαδούς της Δόξας

Δράμας"...να παρευρεθούν είτε με διακριτικά της ομάδας τους...είτε με διακριτικά του ΠΑΟΚ στον

γήπεδο του Καυτατζογλείου για να δώσουμε ένα μάθημα στους γλειώδεις οπαδούς του κούλη....που

μάλλον ξεχάσαν οτι Θεσσαλονίκη γιαυτούς είναι συνυφασμένη με ΤΣΟ και ΛΟ και πολυ τρέξιμο.....

Έτσι και αλλιώς οι οπαδοί του ΠΑΟΚ δεν θα μπορέσουν να μεταβούν στην Ξάνθη μετά την

απαγόρευση της αστυνομίας...οπότε τι καλύτερο να απο το να ξανασμίξουμε με τα γαυράκια στο

Καυτατζόγλιο Σταδιο.... Να μην λείψει κανείς...


Γενική είσοδος δωρεάν για αυτούς που γνωρίζουν την τέχνη του ντου...


Σας περιμένουμε γαυράκια να καμαρώσουμε τη λεβεντιά σας.... Φορέστε σπορτεξ και ελάτε με την

όπισθεν ξέρετε εσείς...

QUIZ: Τι μπαίνει μέσα τρέχοντας και γίνεται κόκκινο?




Γαυράκια δείτε και ένα βίντεο για να μαθαίνετε την ιστορία σας...για να μην σας δουλεύουν οι μεγάλυτεροι γαύροι σε ηλικία από εσάς.... οι οποίοι χόρτασαν απο γαμήσι και ξύλο...

Γαμήσι και Ξύλο στον πουσταρά τον Θρύλο!

mirmigkakis

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2012

Κέρκυρα Κέρκυρα με το Ποντικονήσι....

Τον έπνιξε η Κέρκυρα τον Εβραίο στο Ιόνιο..... Μεγάλες δόξες ζει η ομάδα της Παπαναστασίου με

οδηγό την διοίκηση του σουπερ3.....



Φυσικά όλα αυτά τα χρόνια για τις αποτυχίες του ρούλη φταίνε πάντα οι άλλοι.... Οι διαιτητές, ο

σκόρδας, οι δημοσιογράφοι, η κακή η τύχη, οι παίκτες οι προπονητές......

Αλλα Ποτέ μα ποτέ η διοίκηση του σούπερ3.... Γιάννη(δεν εννοώ τον κόντη) σου βγάζω βγάζω το

κάπελο.... Στην υγειά των κοροιδων και σε καλή μεριά ξέρεις εσύ... Αφου τα βρήκες ερπετά καλά

κάνεις καi τα πατάς.....





Όσο για σας ΠΑΟΚτσάκια μου να ξέρετε του χρόνου είναι πολύ πιθανό να τραγουδάμε

"....εμείς δεν πέσαμε μαλάκες, εκεί στη βήτα εθνική...ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ!!!" ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Περαστικά στα σκουλήκια και να θυμάστε...για πρωκτοραφές....Εφημερεύει το ιπποκράτειο....


mirmigkakis






Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Απάντηση στο άρθρο του Κόλκα


Kαλησπέρα σας και καλή χρονιά σε όλους.Αναδημοσιεύουμε ένα εξίσου δυναμικό άρθρο από τον αδερφό Dj Cobra .Προκειται για άρθρο ενός φίλου του ΠΑΟΚ,το οποίο ανταπαντάει το κέιμενο που έγραψε ο δημοσιογράφος Σταύρος Κόλκας στο ΄΄περνάω συνεχώς γραμμή paok24 ή αλλιώς salpi24΄΄.
Το άρθρο του Σταύρου Κόλκα είναι ανεβασμένο στο blog του στο paok24.com.
(O ΠΑΟΚ είναι το μέγεθος :  http://blog.paok24.com/?p=1807 ) .
Την μόνη επεξεργασία που κάναμε στο κείμενο του αδερφού είναι να βάλουμε (*****) σε κάποιους χαρακτηρισμούς του,καθώς θεωρούμε πως και δεν συμβάλλουν σε κάτι καθώς και ότι χάνει το δίκιο του.


Συγγνώμη κιόλας ρε μάγκες, αλλά πλέον οι άνθρωποι προσπαθούν να μας κάνουν να δούμε το άσπρο για μαύρο (ή το αντίστροφο) και μάλιστα με προκλητικότατο τρόπο. Μας περνάνε καταφανέστατα για μεγάλους μαλάκες. Αν και προσωπικά δεν είμαι υπέρ των "πεσιμάτων", πιστεύω πως κάποιες φορές δεν γίνεται αλλιώς. Είναι δυνατόν να μην έχει φάει ένα πέσιμο αυτός ο άνθρωπος που χρόνια τώρα μας κοροϊδεύει, μας χλευάζει και υποτιμά το νοητικό μας επίπεδο με τέτοιο τρόπο;

Πως βρε εγκάθετε, *****, *****, **** και με ποιό δικαίωμα διαχωρίζεις ΕΣΥ, ένας δημοσιογράφος (λέμε τώρα) της π***** τον οπαδό του ΠΑΟΚ σε σκεπτόμενο και μη; Με ποιό δικαίωμα ρε **** άντρα ΕΣΥ μας λες πιο είναι το συμφέρον της ομάδας; Με ποιό δικαίωμα μιλάς ΕΣΥ για blogs, υπερπληροφόρηση, πανυγηρτζήδες και άσχετους την στιγμή που είσαι ένας από αυτούς;

Στ' αρχίδια μας αν ο Κοντρέρας δεν ήταν βασικός στην Μπράγκα και αν δεν μπορούσε να βρει συμβόλαιο σαν αυτό που του πρόσφερε ο ΠΑΟΚ. Σημασία έχει ότι ο παικταράς άξιζε και αξίζει μέχρι και το τελευταίο σεντ που (δεν) παίρνει από την ΠΑΕ. Σημασία έχει ότι είναι ο καλύτερος στόπερ που είδαμε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Σημασία έχει που άξια είναι ένας από τους αρχηγούς της ομάδας. Σημασία έχει ότι είναι ένας από τους 3-4 παίκτες που θεωρούνται κολόνες της. Ναι, κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά που θα ήταν ο Κοντρέρας αν δεν έπαιζε στον ΠΑΟΚ, αλλά κανένας δεν μπορεί να πει με σιγουριά και αν ο ΠΑΟΚ θα έκανε την πορεία που έκανε χωρίς αυτό το καλολαδωμένο γρανάζι στην αμυντική του μηχανή.

Ο Βιεϊρίνια ρε ηλίθιε δεν έπαιζε βασικός στην Πόρτο, γιατί αν ήξερες για ποιά ομάδα μιλάς και με ποιό τρόπο οργάνωσης δουλεύει αυτή, θα καταλάβαινες ότι δύσκολα θα μπορούσε να παίξει βασικός. Υπάρχουν και παίκτες παγκόσμιας κλάσης που διαθέτουν οι Πορτογάλοι και δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τους πουλήσουν στην σωστή τιμή και να τους αντικαταστήσουν άμεσα με ισάξιους ή καλύτερους μη νιώθοντας την έλλειψή τους (π.χ. Φαλκάο). Αυτό δεν εμποδίζει τον Βιεϊρίνια και τον κάθε Βιεϊρίνια να γαμάει και να δέρνει σε ένα διαφορετικό πρωτάθλημα και σε μια διαφορετική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ πολύ σωστά επένδυσε σ' αυτό τον παίκτη παρά τον τραυματισμό του, γιατί ο Σάντος με όλα του τα θετικά και αρνητικά ήξερε τι δυνατότητες έχει ο Πορτογάλος. Βέβαια αν είχαμε το δικό σου σκεπτικό, ενδεχομένως να μην τον βλέπαμε ξανά στην Τούμπα μετά τη λήξη του δανεισμού του. Η χαίτη ρε μαλάκα τι αφορά και γιατί αναφέρεται στα επιχειρήματα της πούτσας που συνήθως έχεις; Υπάρχει μήπως κανόνας που να επιβάλλει στους ποδοσφαιριστές να είναι μοντελάκια; Είναι μήπως μέρος του Modern Football ή μήπως μέρος του αδελφάτου των ιπποτών που επιβάλλει η σημερινή κοινωνία; Καλύτερα ρε να παίζει στον ΠΑΟΚ ο Βιεϊρίνια με την χαίτη και τα τατουάζ του, παρά ένας κλάψας, λούλης κουκλεντές σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Άμα σε ενοχλεί η εμφάνιση του παικταρά, κοίτα πρώτα την σκατόφατσά σου στον καθρέφτη, χοντρέ βλάκα. Αν και το χειρότερο πάνω σου δεν είναι το λίπος στο κορμί σου, αλλά το λίπος στο μυαλό σου.

Αν ο ΠΑΟΚ θέλει να μειώσει το αγωνιστικό του μπάτζετ και ταυτόχρονα να παραμείνει ανταγωνιστικός μέχρι εκεί τουλάχιστον που του επιτρέπουν
οι συγκυρίες, έχει κι άλλες λύσεις πέρα από την αποδέσμευση ή την πώληση βασικών και αναντικατάστατων παικτών όπως οι 2 προαναφερθέντες.
Η ομάδα μπορεί να μειώσει το μπάτζετ της κατά 2 εκατομμύρια και κάτι ψιλά αν ΑΠΟΔΕΣΜΕΥΣΕΙ απλά τα συμβόλαια των Ρομπέρ, Τσιρίλο, Μπαλάφα, Παπάζογλου, Χαλκιά, Ίβιτς και Σαλπιγγίδη. Παικτών που πιστεύω ότι πλέον δεν θα λείψουν σε κανέναν μας, αγωνιστικά μιλώντας. Δεν συζητάμε βέβαια την περίπτωση του να πουλήσει κάποιους απ' αυτούς, μιας και τότε το οικονομικό όφελος θα ήταν ακόμη μεγαλύτερο. Για να μην μιλήσουμε για τα 600 περίπου χιλιάρικα που γλύτωσε με τις αποδεσμεύσεις των Λεονάρντο, Σπαντάσιο και Αρίας.

Και μάλιστα κύριε Κόλκα, λυπόμαστε που θα φύγουν οι Κοντρέρας και Βιεϊρίνια και θα μείνουν ο Ζαγοράκης και ο Βρύζας. Γιατί πολύ απλά είναι βασικά μέλη μιας ανύπαρκτης και ανίκανης πλέον διοίκησης. Μιας διοίκησης που ποτέ δεν πίεσε 4 χρόνια τώρα για τα χρέη προς το δημόσιο, δήθεν από φιλότιμο και γιατί "δεν είναι σωστό να εκμεταλλευόμαστε τώρα τις εκλογές ή την κακή οικονομία της χώρας". Μιας διοίκησης που έφερε στον ΠΑΟΚ τον Βασίλη Γκαγκάτση. Μιας διοίκησης που μια είχε εμπιστοσύνη στην διαιτησία, μια δήθεν έτριζε τα δόντια της και μια απλά σιωπούσε. Μιας διοίκησης που άφησε την ομάδα αθωράκιστη απέναντι στα σκουλήκια, στερώντας της την ευκαιρία να διεκδικήσει μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Μιας διοίκησης που έδιωξε από το γήπεδο τους ανθρώπους που αποτελουν την ψυχή του ΠΑΟΚ. Μιας διοίκησης που 4 χρόνια δεν κατάφερε να οργανώσει την κωλομπουτίκ. Μιας διοίκησης που έκανε επαγγελματικές και οικονομικές διευκολύνσεις στον κάθε τυχάρπαστο. Μιας διοίκησης που αντί να πλαισιωθεί από άτομα άξια, με γνώσεις και εμπειρία και να ανέβει επίπεδο διοικητικά, προτίμησε να μετατραπεί σε κλειστό club φίλων και συγγενών. Μιας διοίκησης που προτιμάει να περνάει τα μηνύματα της κάνοντας πλύση εγκεφάλου μέσω κάποιων γλοιωδών τύπων που ονομάζονται δημοσιογράφοι ή ακόμα χειρότερα θεωρούνται "ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ". Μιας διοίκησης που απ' ότι φαίνεται ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε την δυναμική του λαού του ΠΑΟΚ προς όφελος της ομάδας, ακόμα και όταν υπήρχε πρωτοφανής συσπείρωση. Μιας διοίκησης στην οποία κανένας λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να έχει πλέον εμπιστοσύνη. Η λίστα φυσικά είναι ατελείωτη.

Και πού 'σαι, Σταυράκη; Αν η κριτική στον ΠΑΟΚ οφείλεται στο ότι κανείς δεν φοβάται τις επιπτώσεις της βλακείας του όπως λες, τότε σκέψου πως αυτός είναι ο ίδιος λόγος που σου επιτρέπει να γράφεις την κάθε μαλακία που σου κατεβαίνει ή σου υπαγορεύουν και να κυκλοφορείς για καφεδάκι στην πόλη άνετος και με υφάκι. Το παράδειγμά σου με τους γιατρούς, πολύ έξυπνο για να ποτίσεις ή να κοιμίσεις κάποιους όπως συνηθίζεις, αλλά σε κάποιους άλλους δεν περνάει. Άσε που είναι και πολύ συνηθισμένο το στυλάκι "ένας γνωστός μου", "μιλάω από προσωπική εμπειρία", "θυμάμαι κάποτε" και λοιπές πίπες. Άσε μαγκάκι της άφρας, το 'χουμε μάθει πλέον το παραμύθι. Όσο για το χιουμοράκι της πούτσας που κάνεις, δεν είσαι σαν έγκυος επειδή έχεις γερό στομάχι, αλλά γιατί κάποιοι σου επιτρέπουν να το γεμίζεις μέχρι τον πάτο και ο νοών νοείτω.

Υ.Γ. Αν ο Νίνης ήταν παίκτης του ΠΑΟΚ με προσφορά, ικανότητες και ήθος ανάλογο του Κοντρέρας ή του Βιεϊρίνια, τότε ναι, πάλι θα έβλεπες σουρεαλιστικά σκηνικά. Όχι όμως νίντζα και παπαριές, διότι με τον Γιαπωνέζικο πολιτισμό δεν έχουμε και μεγάλη σχέση. Θα έβλεπες όμως ταλιμπάν και καμικάζι με παλαιστινιακά, flight jackets, μολότωφ, καδρόνια και αλυσίδες. ********.


Dj Cobra from Paokworld