Σάββατο 9 Ιανουαρίου 2010

Ψεκάξτε-Σκουπίστε-Τελειώσατε


Ψεκάξτε-Σκουπίστε-Τελειώσατε

..... ετσι δηλαδή οπως πρεπει δηλαδη να καθαριζουμε τετοια ματσάκια !

Αν και για 40 λεπτα με παιχτη λιγοτερο δεν φανηκε καθολου.. ισα ισα που απο τοτε και μετα χασαμε 3-4 ευκαιριες να εκτοξευσουμε το σκορ στα υψη.

Επιτέλους καταριφθηκε ο μύθος του καφέ μπουφάν.Νίκη και με κουτσούμι ναουμ !

Στα 5 τελευταια παιχνιδια δεν εχουμε δεχτει γκολ.. και αν προσθεσουμε και τα 40 λεπτα που περασαν μετα το τελευταιο γκολ που δεχτηκαμε απο τον Μαντουκα στο ΟΑΚΑ φτανουμε σχεδον στα 500 αγωνιστικα λεπτα χωρις να παραβιαστει η εστια του Χαλκια!!
Τρομερο επιτευγμα για εναν ΠΑΟΚ που 2 χρονια πριν ειχε φαει 35 γκολ

Η σοβαροτητα , η πειθαρχια και η αυτοσυγκεντρωση αυτης της ομαδας ειναι αξιοζηλευτη απο ολους..Μπραβο στην Ομαδα μας, Μπραβο στον Φερνάντο Σαντος

Επομενο ματς με Τριπολη στον Ναο.. Χρεος μας να γεμισουμε την Τουμπα.. και ολα τα αλλα τα αφηνουμε στην ομαδα..

Καλη επιστροφη στα τσακαλια που μετετρεψαν την Λιβαδεια σε Τουμπα παρα τις αντιξοοτητες που αντιμετωπισαν απο την τραγικη Ελληνικη Αστυνομια .Αληθεια απο που και ως που μπλοκα στα Μαλγαρα και εισαγγελεις απο τη στιγμη που ο κ.Κομποτης, ειχε εκδοτηριο στη Λειβαδια για τους εκδρομείς μας?

Τέλος ....ένα μεγάλο ευχαριστώ στους 3.000 και πλεον εκδρομεις που δεν ασχολήθηκαν ουτε λεπτό με τον νυν ποδοσφαιριστή του παναθηναικού, Dimitriο Salpiggidi .

Υ.Γ : Αλέξανδρε Παπαδάκη ,δημοσιογράφε αθλητικου site ,γαμίεσαι από πίσω ,μπάσταρδάκι
( http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=119218 ).Διαβάστε ρεπορτάζ να φρικάρετε.

Υ.Γ 1 : Ταμείο μας έστειλε για άλλη μια φορά η ομάδα μας.Το ακριβές σκορ 0-2 τιμήθηκε δεόντος.Fernado Santos rules !!!


Υ.Γ 2 : Φαποκράτορα του ελληνικού μπάσκετ , Ρούλη της καρδιάς μας τα κλαρίνα σου τελειωμό δεν έχουν .48-60 μέσα στο Παλέ ,απο τον Πανελλήνιο ,μόνο εσύ !

---------------------------------------------------------------------------------------------

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα διαδραματίστηκαν πριν την έναρξη του αγώνα Λεβαδειακός-ΠΑΟΚ και τις ενέργειες της αστυνομίας η οποία απαγόρευσε τους φιλάθλους του Δικεφάλου να ταξιδέψουν στην Λιβαδειά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα και προχώρησε σε συλλήψεις ακόμα και των οδηγών των λεωφορείων!

"Για μια ακόμη φορά η οικογένεια του ΠΑΟΚ έγινε στόχος αντιδημοκρατικών και αυθαίρετων αποφάσεων που καταστρατηγούν κάθε έννοια ισονομίας και καταργούν την κοινή λογική. Δεν θα ανεχθούμε ποτέ ξανά οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, να αντιμετωπιστούν ως εκ των προτέρων ένοχοι, μόνο και μόνο γιατί ήθελαν να παρακολουθήσουν από κοντά ένα παιχνίδι της ομάδας τους, όπως έχουν μάθει να κάνουν στα 84 χρόνια ζωής του Συλλόγου.

Με την απειλή συλλήψεων των οδηγών λεωφορείων και των φιλάθλων που επέβαιναν σ' αυτά και απαγορεύσεις στοιχειωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων, όπως η επιβίβαση φιλάθλων σε δημόσια μέσα μεταφοράς, η ελληνική αστυνομία έδειξε το "μοντέρνο" πρόσωπό της βοηθώντας τον αστυνομικό διευθυντή Βοιωτίας να παριστάνει τον Σερίφη της περιοχής.

Με την ηχηρή απουσία του το Υπουργείο Προστασίας (;) του Πολίτη απέδειξε ποιους πολίτες φιλοδοξεί να προστατεύσει και προφανώς ανάμεσά τους δεν βρίσκονται οι πολίτες με την ιδιότητα του φιλάθλου του ΠΑΟΚ, που μάλλον θεωρούνται πολίτες Β' κατηγορίας.

Η στοχοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ, που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, συνεχίζεται απαγορεύοντας τους τη μετακίνησή σε περιοχές και πόλεις της Ελλάδας, που ήδη είχε επιτραπεί σε φιλάθλους άλλων ομάδων. Η εκ των πραγμάτων ποινικοποίηση των φιλάθλων του ΠΑΟΚ θα οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια κ.κ. υπουργοί, αστυνομικοί διευθυντές και λοιποί... προστάτες του πολίτη. Προτείνουμε όσο είναι καιρός να συστρατευτείται με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ και να συμβάλλεται και εσείς από την πλευρά σας στην επαναφορά της κοινής λογικής και υγείας στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί τόσο την ΠΑΕ Λεβαδειακός όσο και τον κ. Γιάννη Κομπότη για την παρουσία και την άψογη φιλοξενία των φιλάθλων μας στο Δημοτικό Στάδιο Λειβαδειάς
".


Lipton4

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου